meraba canım bende dün dr a gittim farlutal verdi 4 gün kullanıyorsun 10 gün içinde geliyor gelmezse tekrar gidiyorsun bende sabah başlıycaktım geldi reglim kendi kendine kızdım ama sevindim bu arada kullanırken lekelenme olabilir kesme sakın ilacı
dün akşam bebeğimi düşürdüm kızlar çok üzgünüm
kızlaaarrrrrr çok mutluyum hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 eşimin kuzeninde çocuğu olmuyodu sebep yokken 2 kere aşılama yapıldı tutmadı bu ay adetini bekliyodu tüp bebek için gelmeyince test yapmış pozitif çıkmış birazdan hastaneye gelicekler allahım sen ne kadar büyüksünn herşeyin zamanı var işte tabi tüp yaptırcaz die kafasıda rahattı psikolojide çok önemli işte darısı başımıza inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk eşimin test sonuçları çok kötü çıktı smashım senine böyle olmuştu normalmi bu ya eskisinden de düşük şimdi
kızlar ben mart ayının 5 inde regl olmuştum hesaplayıcıya göre 6 nisan ama dün gece birkaç damla geldi bugün birşey yok gibi çok erken değilmi yaa anlamadım bahar mevsimindenmi bu dengesizlik :bbo:
kızlaaarrrrrr çok mutluyum hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 eşimin kuzeninde çocuğu olmuyodu sebep yokken 2 kere aşılama yapıldı tutmadı bu ay adetini bekliyodu tüp bebek için gelmeyince test yapmış pozitif çıkmış birazdan hastaneye gelicekler allahım sen ne kadar büyüksünn herşeyin zamanı var işte tabi tüp yaptırcaz die kafasıda rahattı psikolojide çok önemli işte darısı başımıza inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
desteğiniz için tşk ederim kızlar..kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dr. duyamadım demişti 1 hafta sonra gidecektik ama dün akşam şiddetli kanamyla birlikte düştü bebeğim..hayırlısı inşallah rabbim bi daha kini sağlıklı verir inşallah..ama çok zor bişeydi düşük yapmak Allah kimseye yaşatmasın.resmen doğum gibi sancı çektim.
sevcancım oraya gitmiyordum ben canım memoriale gitmiştim.
desteğiniz için tşk ederim kızlar..kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dr. duyamadım demişti 1 hafta sonra gidecektik ama dün akşam şiddetli kanamyla birlikte düştü bebeğim..hayırlısı inşallah rabbim bi daha kini sağlıklı verir inşallah..ama çok zor bişeydi düşük yapmak Allah kimseye yaşatmasın.resmen doğum gibi sancı çektim.
canım benim bildiğim de bazı dr lar bu ilacın 10 tanesi bazılarıda tamamını yani 12 sini iç diyorlar...
Canım benim çok sağol yardımcı olduğun için.bugun 3 hapımı içicem. ozaman yarın akşam da içip beklicem öylemi.gecen ay bende ilacımı yazdırdım.ilacı içmeden kendi geldi.ben en son adetimi 20 şubatta gördüm ve hala tık yok.bakalım inşallah bu sefer gelir. benim nedeni prolaktın hormonum galiba.çok dengesiz bi yükselip bi düşüyor.senin gecikmesinin nedeni belli mi?:uhm:
canım bende çok sevindim...böyle mücizeler hepimizin başına inşallah....kızlaaarrrrrr çok mutluyum hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 eşimin kuzeninde çocuğu olmuyodu sebep yokken 2 kere aşılama yapıldı tutmadı bu ay adetini bekliyodu tüp bebek için gelmeyince test yapmış pozitif çıkmış birazdan hastaneye gelicekler allahım sen ne kadar büyüksünn herşeyin zamanı var işte tabi tüp yaptırcaz die kafasıda rahattı psikolojide çok önemli işte darısı başımıza inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
canım kalp atışlarını duymamıştınız demek:çok üzgünüm:desteğiniz için tşk ederim kızlar..kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dr. duyamadım demişti 1 hafta sonra gidecektik ama dün akşam şiddetli kanamyla birlikte düştü bebeğim..hayırlısı inşallah rabbim bi daha kini sağlıklı verir inşallah..ama çok zor bişeydi düşük yapmak Allah kimseye yaşatmasın.resmen doğum gibi sancı çektim.
kızlar çok kötü normalden de kötü sayısı hareketi morfolojisi kısaca herşeyi çok kötü
morfoloji 2 den 1 e düşmüş
sayı toplamda 3200 ken 1200e düşmüş
hızlı ileri 20 ken 3e düşmüş
yerinde hareketli 13 ken 4 e düşmüş
yavaş hareketli 3 ken 4 olmuş
hareketsiz 64 ken 79 olmuş
bir tübebk uzmanına sordm biraz öcne tüp bebektren başka bişey olmaz dedi o bile çok güçlü mikro cihazları olan yerlerde olsun azken şansınız daha da az dedi anlcaınız çöktüm şuan
ameliyattan sonraki ilk testimiz 6ay oldu ameliyat olalı senağlamasenağlamasenağlama
Cucucum son 5 gün heycanlı mısın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?