Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim çok sağol yardımcı olduğun için.bugun 3 hapımı içicem. ozaman yarın akşam da içip beklicem öylemi.gecen ay bende ilacımı yazdırdım.ilacı içmeden kendi geldi.ben en son adetimi 20 şubatta gördüm ve hala tık yok.bakalım inşallah bu sefer gelir. benim nedeni prolaktın hormonum galiba.çok dengesiz bi yükselip bi düşüyor.senin gecikmesinin nedeni belli mi?:uhm:

HEPıNıZE destekleriniz için teşekkürler baklaım ben nasıl destek olucam eşime akşam 2sefer aradım morali çok bozuktu

kızlaaarrrrrr çok mutluyum hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 eşimin kuzeninde çocuğu olmuyodu sebep yokken 2 kere aşılama yapıldı tutmadı bu ay adetini bekliyodu tüp bebek için gelmeyince test yapmış pozitif çıkmış birazdan hastaneye gelicekler allahım sen ne kadar büyüksünn herşeyin zamanı var işte tabi tüp yaptırcaz die kafasıda rahattı psikolojide çok önemli işte darısı başımıza inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

desteğiniz için tşk ederim kızlar..kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dr. duyamadım demişti 1 hafta sonra gidecektik ama dün akşam şiddetli kanamyla birlikte düştü bebeğim..hayırlısı inşallah rabbim bi daha kini sağlıklı verir inşallah..ama çok zor bişeydi düşük yapmak Allah kimseye yaşatmasın.resmen doğum gibi sancı çektim.

dün akşam bebeğimi düşürdüm kızlar çok üzgünüm

Allah sabır versin canım.. inş hayırlısıyla vücudun kendini toparlasın yeniden gelicek bebişin sana.. hayırlısı buymuş demek.. sağlık olsun..

kızlar moralim çok bozuk eşimin test sonuçları çok kötü çıktı smashım senine böyle olmuştu normalmi bu ya eskisinden de düşük şimdi

aşkmeleği bizimde 6.aydaki sonuç düşük çıkmıştı. 9. ay düzeldi .. son testte pazartesi.. yani düşüşler olabiliyor.. meraklanma.. inş hayırlısıyla düzelicektir sizinde..

kızlar ben mart ayının 5 inde regl olmuştum hesaplayıcıya göre 6 nisan ama dün gece birkaç damla geldi bugün birşey yok gibi çok erken değilmi yaa anlamadım bahar mevsimindenmi bu dengesizlik :bbo:

ceylincim sağlık olsun .. ha erken ha geç bebeiş olmadıktan sonra gelsin de işimize bakalım dimi ama.. Şeniz

rylai çok sevindim canım.. darısı senin başına artık inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

canım sana bişey sorabilir miyim?
sen Kadıköy Acıbadem'e gidiyodun sanırım.
ben mi yanlış biliyorum

xvyz canım geçmiş olsun,inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıklı geçer ve en yakın zamanda hayırlısıyla bebişin olur a.s.

evet canım senin dediğin gibi her şeyin bir zamanı var vakti saati var demek ki o zaman gelmiş ve tüp bebek tedavisine gerek kalmadan gelmiş mucize,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

sevcancım oraya gitmiyordum ben canım memoriale gitmiştim.

Başın sağolsun xvyz arkadaşım. Biliyorsun düşüklerin %96 sı genetik bozukluktan dolayıdır. Yani vucut uygun olmayan genetiksel arızası olan embriyoyu dışarı atıyor. Umarım tez zamanda sağlıklı ve sıhatli bir bebiş sahibi olursun.

canım allah sabır versin söylenecek çokta söz yok böyle durumlarda ama inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinde bu acılarını unutursun

canım benim bildiğim de bazı dr lar bu ilacın 10 tanesi bazılarıda tamamını yani 12 sini iç diyorlar...
ben bu ilacı 2 kere kullandım ikisindede sabah akşam 5 gün içtim...yani 10 tane içmiş oldum...
ilaç bittikten sonra 4. günü kırmızılar geldi...

canım bende çok sevindim...böyle mücizeler hepimizin başına inşallah....

canım kalp atışlarını duymamıştınız demek:çok üzgünüm:
çok çok geçmiş olsun...rabbim sabır versin....

canim cok gecmis olsun
allahim en kisa surede saglikli bir sekilde gebelik yasatsin sana
gercektende baska diycek soz bulamiyorum allahim bir daha yasatmasin

evet arkadasim gercekten dusmus insallah bir dahaki sefer eskisinden kat kat yukselir moralini bozma cunku ameliyattan sonra artis olur diye biliyorum

xvyz canim ne desem bos biliyorum....cok ama cok üzüldüm canimsenağlama

askmelegi bitanem,üzülme canim..insallah degerler bi dahaki sefere düzelir..tüp bebek neden olmasinki...herseyde hayir var biliyorsun...insallah gelicek melegin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…