Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kusura bakma yazamadım evet artık ilacı içmişsin yarı son içip sonra 10 gün bekliyceksin panik yapma çünkü ben içince 10.gün gelmişti dünde sordum dr.a evet 10 gün dedi ama geldi benimki.bende proklatin bozukluğundan korkmuştum hatta çok üzüldüm ya kötü çıkarsa diye dün yaptırdım hepsi normal çıktı hormonlarımın bence kafana yakılıcana bi hormon tahlili yaptır ama dr.un farlutali vermeden istemesi gerekiyordu yaptırdınmı canım sen?sengözlerimebaksanab

Allah tamamına erdirsin inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

[

rylai çok sevindim canım.. darısı senin başına artık inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Şeniz[/QUOTE]

[

canım bende çok sevindim...böyle mücizeler hepimizin başına inşallah....

canlarım çok sağolun darısı hepimizin başına :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum ve heray hormonlarıma düzenli olarak baktırıyororum. gecen ay ne güzel düşmüştü ama bu ay tekrar yükselmeye başlamıştı.bi kaç gün daha bekledik benim adet hala gelmeyince farlutal verdi bitince adet olacaksın dedi. ben bidaha sorayım o zaman... prolaktın çok dengesiz bir hormon yaa:çok üzgünüm:

xwyz gecmıs olsun..senağlamasenağlamasenağlama
rabbım saglıklı bebekler versın..kucaklarımızada almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq:

ah canim bilmiyorum ki ne hissettigimi:uhm:
geldiyse melegim hosgelmiss,ama gelmediysede kismet degilmis derim,yani bi stresim yok suan....
heyecan...cok az...o gün cikar heyecanim sanirim...
Hayırlısı olsun tabiki kaydirigubbakcemile2 sağlıkla gelsin inşallah kaydirigubbakcemile5

semaveela

canım ben yine çıktım şimdi doktorumun yanına. o bi kutuyu bitirince adetin 3-4 gün içerisinde gelecek.sakın bırakma hemde adetini düzenliyor dedi. ben şimdi iğne kullanıyorum idrar yollarım için.pazartesi tekrar gidicem ve kültür vericem o zaman tekrar bakarıs prolaktinine dedi.kafam karıştı yaaa?:uhm:

canım benimde yükseliyor arada bir adetim gecikiyor o yüzden.bebek vardır diyorum ama prolaktin çıkıyor.tshta oynama var..0,200 çıktı geçen ay.pko yokmu o pko allah düşmanıma bile vermesin..

canım benimde yükseliyor arada bir adetim gecikiyor o yüzden.bebek vardır diyorum ama prolaktin çıkıyor.tshta oynama var..0,200 çıktı geçen ay.pko yokmu o pko allah düşmanıma bile vermesin..

canım benim de
12. ayda tsh 0.673 ve prolaktin 36.3
1. ay da tsh 0.689 ve prolaktin 26.2 fsh 5.46
bu ayda prolaktin 29.5

senağlamasenağlamasenağlama

canım anlamadım ama bende dün dr.daydım ve daha öncede kullandım dün dr.m adetini düzenlemez sadece adet sökücü bu ilaç aslında ben bilyordum ama yinede sordum.bide 6 sene önce kullandım ondada 3-4 gün sonra gelicek dedi öylede oldu ama dozumu farklıydı acabaCADIARZU:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU

Arkadaşlar nasılsınız? Sersem gibiyim bu gün..Dün bir sürü test yaptım..Bir ikisinde bişey çıkmadı bir kaç testte silik gölge gibi çizgi çıktı..Bu gün kürtaj sonrası adetimin 15.günü...Kafayı sıyırdım anlayacağınız..Kan testini cumartesiye erteledim..ıllaki çizgi koyulaşsın istiyorum..Belki de negatif sonucu alırsam korkucağımı düşünüyorum...:çok üzgünüm:

Off ya bu doktorlar yanılıyor olabilirler mi bilmiyorum ki..Şimdiye dek kalmaz beta hcg vücudunda ,üstelik adet te görmüşsün diyorlar..Ama bir çok arkadaş 2-3 aydan evvel düşmez vücudundan beta hcg diyorlar..Kime inancağımı şaşırdım...

Cumartesiye yaptırayım bari testi..eğer 5 in üstünde bir değer çıkarsa haftaya salıya tekrarlarım....

canım benim de
12. ayda tsh 0.673 ve prolaktin 36.3
1. ay da tsh 0.689 ve prolaktin 26.2 fsh 5.46
bu ayda prolaktin 29.5

senağlamasenağlamasenağlama
seninde tshta sorun var sanırım.ben özellikle onun için doktora gidicem.gebeliği etkiliyormuş..
kızlar ya bişi sorcam pko ile proklatinin veya diğer hprmonların bi ilgisi varmı

evet canım var malesef.

aslında kan testi yaptırsan kesin sonucu alır ona göre davranırsın.silik çıktıkça ümitleneceksin hep..git yaptır kurtul.zaten varsa çıkar yoksa tam kesin sonucu alırsın..

Cumartesi yaptırıcam..Hastane otobüsle gidilcek uzaklıkta...Biraz tansiyonum düştü sanırım.Uzanayım..İyice strese girdim....:a015:

canım biraz eken zaten acele etme üzülmede önce kendni topla bana 3 ay gebelik yasağı vardı 3 arkadaşımada aynı 3 ay yasak sonra hemen hamile kalınca aşkın nur yenginin yaşadığı bi rahatsızlık vardı aklıma gelmedi adı o olabiliyormuş allah korusun. benim 2 ay sonra hcg 1,2 idi sormuştum dr.a anca düşüyor hemen sıfırlanmaz demişti umarım sağlıklı bir şekilde hamilesindir

yabangülüm sağol canım proklatinim 8 dr normal dedi ama takıldı kafama normalmiki gerçekten:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…