Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar..bogazimda feci iltihaplanma var..hayatimda ilk defa bogazim iltihaplandi desem yeridir...
ilacsiz nasil yokedebilirim bunu,bi fikriniz varmi?
malum,ilac almak istemiyorum

bitanem,bu kadar kasma kendini..her iki secenekte olabilir,elbette hamile kalmis olman bin kat güzel bir haber olur ama bak tansiyonum düstü falan diyorsun..yapma böyle olur mu:1hug:
insallah cumartesi güzel sonucla gelirsin,ama öyle olmasa bile dünyanin sonu degil bitanem...en hayirli zamanda gelicek meleginyerimseniben

Aşkın Nur Yenginin hastalığı bende vardı zaten..100 kez hamile kalsam gene olucak...Plesanta Previa yani plesantanın aşağıda olması...

Bu arada Aşkın Nur Yengi nin ilk 8 aylık bebeği karnında ölmüş ama 2 ay sonra hamile kalmış..Bebebi de doğdu..Nasıl iş anlamadım...:sm_confused:

Cumartesi yaptırıcam..Hastane otobüsle gidilcek uzaklıkta...Biraz tansiyonum düştü sanırım.Uzanayım..İyice strese girdim....:a015:

canım bence bu kadar düşünme yarın git ne olacaksa olsun bu stresle yaşanmaz

Eski haberlere bakıyordum..8 değil 3 buçuk aylıkken kaybetmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:
bademcım psogestan kulanıyorum ya ben..kullanmasam olumu artık..adet duzenleyıcı olarak vermıstı..
nasıl olsa adet oldum..hemde baya fazla 3 ayın acısı cıkıyor sanırım :)

bılen arkadslar cevaplarınız beklıyorum..ayrıca kullandıgım ılac yumuta olusmasınıda engelıyyor napsamkı

Bırak derim bence ama yine de doktora sor canım...:sm_confused:

smhsmh canım bende farlutal kullanıyorum ve bugun 3günü.acaba ne zaman olurum:uhm:

canım dr sana öyle vermiş sanırsam

nesrin cim bende tam sana bunu anlatacaktım sen sormuşsun ne kadar kullanacağını dr söylüyo ben geçen sefer 10 gün kullandım bitti 4. gün oldum
bu seferde 1 kutu kullan dedi ama bende gariplik ilacın 3.günü bitti 4. günü farklı bir şekilde regli oldum
doğrusu senin sorduğun
arkadaşa dr u farklı bişey önermiş sanırsam

benimde tam tersi o kadar çok kanamam yok fakat acayip ağrım var
dr a sor canım benim
senin ilaç farklı
ben bıraktım mesela farlutalı:sm_confused:

Cumartesi yaptırıcam..Hastane otobüsle gidilcek uzaklıkta...Biraz tansiyonum düştü sanırım.Uzanayım..İyice strese girdim....:a015:
şu cumartesi gelsede için rahatlasa:çok üzgünüm:
rabbim yardımcın olsun canım....

kizlar..bogazimda feci iltihaplanma var..hayatimda ilk defa bogazim iltihaplandi desem yeridir...
ilacsiz nasil yokedebilirim bunu,bi fikriniz varmi?
malum,ilac almak istemiyorum

çok geçmiş olsun canım...

bilmiyorumki ilaç yerine ne kullansan:sm_confused:

cucu-pete canım ilaçsız zor geçiyor ama pekmezi tavsiye ederim.akşam yatmadan önce ye öyle yat...çok geçmiş olsun..

Bırak derim bence ama yine de doktora sor canım...:sm_confused:

saol bademcım..
senın su cumartesıde gelseydı..bızde meraklandık..ınsalalh guzel haberlerın mujdecsısıdır..
sorayım dr ama gebelıgı onledı ııcın hıc kulllanmak ıstemıyorumya
bırda yasamam umarım su adet sorunun..:çok üzgünüm:

benimde tam tersi o kadar çok kanamam yok fakat acayip ağrım var
dr a sor canım benim
senin ilaç farklı
ben bıraktım mesela farlutalı:sm_confused:

saol canımcımŞeniz
bende napsamkı..artık dr sorayım..
ben agrısz adet gecırdım ılk defa
bebkden once agrı kesıcı kesın alırdım..CADIARZU
kanamada baya fazla ama gelsın.sengözlerimebaksanab
3,5 ayın acısı gıdyoor sanırsamlaelaelaelaelae

Benim adetim kürtaj sonrası çok yoğun değildi..Normal geldi..5 gün sürdü...hatta 4 desem de olur çünkü 5.gün bir iki damla geldi o kadar...Dr a da 5.gün gittim..vajinal ultrasonda 2 cm lik folikül gördüğünü söylemişti dr..Kist falan değil ....:sm_confused: 5 . gün mü yumurtladım yani ben anlam veremedim açıkçası....

Son düzenleyen: Moderatör:
zuzucum hayırdır inşallah geçmiş olsun
bende pek bilmemki ılık şeyler iç

hormanla tamamn degsıtı sanırsam:bbo::bbo:
aam zaten 5.gunden ıtıbaren olusmaya baslıyor folıkul..yumurta takıplerınde ole oluyordu..
benımde hıc gecıkme olmazdı 26 -28 gunn arası olurdu:bbo:
ende 3.gunu gıdeyım..test felan yapsınlar napacaklarsafisfisfis

Ama 2 cm ken çatlamıyormuydu ?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…