Arkadaşlar nasılsınız? Sersem gibiyim bu gün..Dün bir sürü test yaptım..Bir ikisinde bişey çıkmadı bir kaç testte silik gölge gibi çizgi çıktı..Bu gün kürtaj sonrası adetimin 15.günü...Kafayı sıyırdım anlayacağınız..Kan testini cumartesiye erteledim..İllaki çizgi koyulaşsın istiyorum..Belki de negatif sonucu alırsam korkucağımı düşünüyorum...:çok üzgünüm:
Off ya bu doktorlar yanılıyor olabilirler mi bilmiyorum ki..Şimdiye dek kalmaz beta hcg vücudunda ,üstelik adet te görmüşsün diyorlar..Ama bir çok arkadaş 2-3 aydan evvel düşmez vücudundan beta hcg diyorlar..Kime inancağımı şaşırdım...
Cumartesiye yaptırayım bari testi..eğer 5 in üstünde bir değer çıkarsa haftaya salıya tekrarlarım....
canım biraz eken zaten acele etme üzülmede önce kendni topla bana 3 ay gebelik yasağı vardı 3 arkadaşımada aynı 3 ay yasak sonra hemen hamile kalınca aşkın nur yenginin yaşadığı bi rahatsızlık vardı aklıma gelmedi adı o olabiliyormuş allah korusun. benim 2 ay sonra hcg 1,2 idi sormuştum dr.a anca düşüyor hemen sıfırlanmaz demişti umarım sağlıklı bir şekilde hamilesindir
Cumartesi yaptırıcam..Hastane otobüsle gidilcek uzaklıkta...Biraz tansiyonum düştü sanırım.Uzanayım..İyice strese girdim....:a015:
Aşkın Nur Yenginin hastalığı bende vardı zaten..100 kez hamile kalsam gene olucak...Plesanta Previa yani plesantanın aşağıda olması...
Bu arada Aşkın Nur Yengi nin ilk 8 aylık bebeği karnında ölmüş ama 2 ay sonra hamile kalmış..Bebebi de doğdu..Nasıl iş anlamadım...:sm_confused:
bademcım psogestan kulanıyorum ya ben..kullanmasam olumu artık..adet duzenleyıcı olarak vermıstı..
nasıl olsa adet oldum..hemde baya fazla 3 ayın acısı cıkıyor sanırım :)
bılen arkadslar cevaplarınız beklıyorum..ayrıca kullandıgım ılac yumuta olusmasınıda engelıyyor napsamkı
smhsmh canım bende farlutal kullanıyorum ve bugun 3günü.acaba ne zaman olurum:uhm:
canım dr sana öyle vermiş sanırsamcanım kusura bakma yazamadım evet artık ilacı içmişsin yarı son içip sonra 10 gün bekliyceksin panik yapma çünkü ben içince 10.gün gelmişti dünde sordum dr.a evet 10 gün dedi ama geldi benimki.bende proklatin bozukluğundan korkmuştum hatta çok üzüldüm ya kötü çıkarsa diye dün yaptırdım hepsi normal çıktı hormonlarımın bence kafana yakılıcana bi hormon tahlili yaptır ama dr.un farlutali vermeden istemesi gerekiyordu yaptırdınmı canım sen?sengözlerimebaksanab
canım ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum ve heray hormonlarıma düzenli olarak baktırıyororum. gecen ay ne güzel düşmüştü ama bu ay tekrar yükselmeye başlamıştı.bi kaç gün daha bekledik benim adet hala gelmeyince farlutal verdi bitince adet olacaksın dedi. ben bidaha sorayım o zaman... prolaktın çok dengesiz bir hormon yaa:çok üzgünüm:
nesrin cim bende tam sana bunu anlatacaktım sen sormuşsun ne kadar kullanacağını dr söylüyo ben geçen sefer 10 gün kullandım bitti 4. gün oldumsemaveela
canım ben yine çıktım şimdi doktorumun yanına. o bi kutuyu bitirince adetin 3-4 gün içerisinde gelecek.sakın bırakma hemde adetini düzenliyor dedi. ben şimdi iğne kullanıyorum idrar yollarım için.pazartesi tekrar gidicem ve kültür vericem o zaman tekrar bakarıs prolaktinine dedi.kafam karıştı yaaa?:uhm:
bademcım psogestan kulanıyorum ya ben..kullanmasam olumu artık..adet duzenleyıcı olarak vermıstı..
nasıl olsa adet oldum..hemde baya fazla 3 ayın acısı cıkıyor sanırım :)
bılen arkadslar cevaplarınız beklıyorum..ayrıca kullandıgım ılac yumuta olusmasınıda engelıyyor napsamkı
şu cumartesi gelsede için rahatlasa:çok üzgünüm:Cumartesi yaptırıcam..Hastane otobüsle gidilcek uzaklıkta...Biraz tansiyonum düştü sanırım.Uzanayım..İyice strese girdim....:a015:
kizlar..bogazimda feci iltihaplanma var..hayatimda ilk defa bogazim iltihaplandi desem yeridir...
ilacsiz nasil yokedebilirim bunu,bi fikriniz varmi?
malum,ilac almak istemiyorum
yabangülüm sağol canım proklatinim 8 dr normal dedi ama takıldı kafama normalmiki gerçekten:uhm:
iyim öyle dolanıyorum ne var ne yok diye. senden güzel haberler bekliyoruz bademcimmm.
Bırak derim bence ama yine de doktora sor canım...:sm_confused:
benimde tam tersi o kadar çok kanamam yok fakat acayip ağrım var
dr a sor canım benim
senin ilaç farklı
ben bıraktım mesela farlutalı:sm_confused:
Benim adetim kürtaj sonrası çok yoğun değildi..Normal geldi..5 gün sürdü...hatta 4 desem de olur çünkü 5.gün bir iki damla geldi o kadar...Dr a da 5.gün gittim..vajinal ultrasonda 2 cm lik folikül gördüğünü söylemişti dr..Kist falan değil ....:sm_confused: 5 . gün mü yumurtladım yani ben anlam veremedim açıkçası....benneyaptımki
hormanla tamamn degsıtı sanırsam:bbo::bbo:
aam zaten 5.gunden ıtıbaren olusmaya baslıyor folıkul..yumurta takıplerınde ole oluyordu..
benımde hıc gecıkme olmazdı 26 -28 gunn arası olurdu:bbo:
ende 3.gunu gıdeyım..test felan yapsınlar napacaklarsafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?