Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yemekle felan ugrasıyorum gec oluyor cevaplar..delikafadulden
asıılam yapılırken..foolıkul 19 cm geldıgı zamn catlatı vurunuyordum yanı 19-20 cm arası..

Canım işte adetin 5. günü 2 cm lik folikul vardı bende..yani 20 mm lik..cm yazmışsın...kaydirigubbakcemile3

Biz 20 mm lik folikülü görünce şaşırdık belki yarın veya sonraki gün çatlar ümidiyle ertesi gün eşimle girişimde bulunduk...ya tutarsa diye...

kızlar benide alın aranıza:çok üzgünüm: eşimde sayı ve hareket problemi var geçen yaz yaptırdığımız test sonucu öğrendik çocuk yapmadan önce bir muayene olalım dedik hiç tahmin etmedik eşimde sperm sayısı 6 milyon hareket yüzde 5 senağlamasenağlama morfolojide problem yok 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum olumlku yönde etkiliyordur çünkü inanın menin yoğunluğu bile farklı yine yetmez ben geçen yazdan beri ısrarla hiç denemedik korunduk belki normal yolla olur diye direttim ( tüp bebek dendi tabiki) ama yok 2 gün sonra adet günüm ve tüm adet belirtileri var kendimi kandırıp duruyorum sanki şimdi kafama dank etmiş gibi oturdum saatlerdir ağlıyorum senağlamatüp bebek tedavisini hiç istemiyorum korkuyorum ben yaasenağlama niye bizimde her kadın gibi acısız normal mutlulukla bebiş sahibi olma hakkımız yok mu off offffffsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

5.gun o booyda bır yumurtaa
asılamda 3.gunu baslıyoz tedavıye..12-13 gun asılama oluyor..yumurta anca gelıyor o sevıyey.elaelaelaelaelae
bunda var bırsey...sen hemn gıt bı testır yaptır merak ettımdelikafadulden

canımcım hosgeldın..ılk once tek dıyecem sey umıtsızlıge sakın kapılma..rabbım ol dedıkten sonra..ınana hersey oluyor..ılk once saglıklı ve hayırlsını versın...,

Canım neden tüp bebeğe önyargılısın anlamadım..Benim eşimin 600 bin spermi..Ağır oligospermi..1 milyon bile değil..1 buçuk yıllık evliyiz..Bence imkan varsa bebek olsun da ister doğaldan ister tedaviyle..Sağlıkla doğsun tabiiki..bu sperm sayısına rağmen hamile kalmıştım ben..Tüp bebek tedavileri iyiki var bence...üstelik eğitimcisin emekli sandığından yararlanma imkanın var....

o kadar korkmana gerek yok canım.ben 2 defa tüp bebek yaptırdım.çok kötü bir şey olsaydı 3.yü düşünmezdim.başa gelen çekiliyor canım.sende cesaretli ol ,gerekiyorsa ve çok çocuk sahibi olmak istiyorsan bir an önce dene bence. :teselli::teselli:

işte 5. gün o boyda yumurta görünce ertesi gün ya tutarsa dedik..Bize de ilginç geldi bu kadar erken oluşması..kist falan mı diye düşündüm ama dr normal folikül dedi..Acaba şu yaptığım macun karışımının mı etkisi diye düşünüyorum...CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım hosgeldın..ılk once tek dıyecem sey umıtsızlıge sakın kapılma..rabbım ol dedıkten sonra..ınana hersey oluyor..ılk once saglıklı ve hayırlsını versın...,

hoşbuldum canımmkaydirigubbakcemile5 haklısın sonuçta zamanı gelince oluyor herşey:1hug:

canım bilemiyorum ama hiç katlanamazmışım gibi geliyor o aşamalara :1no2::1no2: evet yaptırma konusnda bir problemimda yok eşimde benimde sağlık güvencesi yönünden bir problemimiz yok hatta eşime ilaç tedavisi ile başladık tedaviye kasım gibi
umarım tekrar hamile kalırsın canımm:Saruboceq::Saruboceq:

doğru canım ama bir türlü kendimi ikna edemiyorum ki direnip duruyorum tüp bebekte başarı sansınız yüzde 80 dediler ki bu çok yüksek bir rakam böyle saçma sapan düşünerek zaman kaybedip şansımı azaltıyorum biliyorum benneyaptımki

inşallah 3 denemende sağlıklı güzel bebişlerini kucağına alırsın:Saruboceq::Saruboceq:

ben bu topiği baştan sona okuyum en iyisi 5000 küsür sayfa ama olsunlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım RABİM kolaylığını veriyor üzme kendini bak bide sayı 4.200.00 ve ileri harekte sorun var ve morfoloji bozuk ama ALLAHTAN hayırlısını diliyoruz inşş s enin içinde hayırlısı olsun KİMSEYLEDE KENDİNİ KIYASLAMA bu seni kaderin RABİM aşmayı nasip etsin sabır versin hepimize ki dayanalım bu zorlu yola taşıyamayacağımız yük vermesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlısı hepimiz için inşallah..Canım o stres hiç bitmiyor ki..Hamile kalıncada bebeğim gelişiyor mu kalbi atıyormu stresi...ınanki tüp bebek stresi hamilelikteki stresin yanında hiç kalıyor...

bana dedin dimi canım haklısın kendimi kimseyle kıyaslamıyorum birde vajınusmus olan bir arkadaşım o haliyle ( ilişkiye bile doğru düzgün girmeden hamile 4 aylık) hamile kaldı ben kriz geçirdim resmen( nasıl olur diye Allaha isyan ettim neden bana nasip etmiyorsun diye:1no2:) ne büyük hata dimi:çok üzgünüm: dediğin gibi kendimi kimseyle kıyaslamamam lazım:1hug: amin canım Allah hepimize dayanma gücü versin tedavide başarı sağlasın iyiki yazdım buraya yaa sağolun hepimiz:1hug: iyiki varsınız:1hug:a.s.

arkadaşlar size bişey sorucam.ilaçsız tüp bebek hakkında neler biliyosunuz?yani nasıl bir tedavi olduğunu biliyorum ama siz olumlu sonuç alanları ya da bu tedaviyi yaşayanları biliyor musunuz?ben ekonomik olarak uygun olduğu için düşünüyorum.2 denemede maddi olarak tükendik de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…