Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı hepimiz için inşallah..Canım o stres hiç bitmiyor ki..Hamile kalıncada bebeğim gelişiyor mu kalbi atıyormu stresi...İnanki tüp bebek stresi hamilelikteki stresin yanında hiç kalıyor...

doğru canım bende birde kendi kendime stres çıkartıyorum yuh bana burda nelere katlanan insanlar var sesleri çıkmıyor tüüü bana :tomato: umarım burdaki herkes güzel sonuçlar alır Allahımm:Saruboceq:

doğal siklusta mı canım ben öyle birşey araştırdım ama

Duyduğum kadarıyla polikistik over hastalarına ilaçsız tüp bebek öneriliyor....:sm_confused:

canım biz zor anne olan bir grubuz keşke böle olmasaydı ama eğer neden diye sorarsak her şey daha zor oluyor ben 5 yılık evliym ve 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadım ama hala bir gün doğal yoldan olurmu diye bekliyorum bu ALLAHIN mucizesi ve bizide bulabilir her şey ALLAHIN ol demesine bağlı innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bizde anne olacağız böle güzel :ecrin_bebek: dünyaya getireceğiz

Hayırlısı hepimiz için inşallah..Canım o stres hiç bitmiyor ki..Hamile kalıncada bebeğim gelişiyor mu kalbi atıyormu stresi...İnanki tüp bebek stresi hamilelikteki stresin yanında hiç kalıyor...

badem canım sen 600 binlemi hamile kaldın merak ettim bana özelden yazarmısın

amin canım inşallahh hamile kalırsın Allah çektiklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq:

xvyz arkadasım rabbım sabır ıhsan etsın ınsallah.zor bır durum ama hayırlısı boyleymıs.ınsallah sonu senın ıcın daha guzel olur canım...
kızlar yarın gıdıyoruz esım yıne test vercek.rabbım buyuk bakalım neler olacak..

ilaca tepki veren kadınlarda uygulanıyo aslında.bir tane yumurtanın doğal gelişimi takip edilip son anda alınıyor dışarıda ilaç verilip gelişimi tamamlanıp çatlatılıyor ve mikroenjeksiyon yapılıyor döllenip 8 hücre olabilirse transfer ediliyor.yani tek yumurta üzerinden bir umut yolculuğu...ilç ücreti ve takip ücreti olmuyor dolayısıyla masraflar çok düşüyor.ben mayıs ayında nasipse erol tavmergen hocaya danışmayı düşünüyorum.yeni öğrendiklerimi anlatırım size.inşallah denemeye değer görür benim için.

Canım izmirde iki dr çok iyi bu konuda..Biri Erol Tavmergen diğeri de İsrael Aruh...

sakin ol canım üroloğa gittinmizmi ne dedi
ön yargılı olma umutlu ol
ne olacağı belli olmaz

Ya bir de üroloji uzmanı olsaymış keşke sitede.....
:roflol: :roflol:bademcim süper olurdu gerçekten :jeyyar:
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun..

merhaba canıma.s.

kızlar rapunzel `,eklektik `,arkadaşımızın bebeği kalbi atmıyo alınacakmış dedi ya
bende profiline msj bırakmıştım
bana bunu yazmış

evet canım operasyon bugün yapıldı.Bebişlerim ikizdi bide.Kalbi durmuş işte atmıyordu.Aldırmak zorunda kaldık.Ama ben hep hayırlısını istedim.Onun için içim rahat.

bademcim senin için birde üroloji ihtisası yapıcam inanki.:roflol::roflol: yeterki sen mutlu ol canım....

Ben de eşime soruyordum hiç ürolog bayan dr varmı diye..1 tane duydum demişti...:roflol: :roflol:

2. de yolda...

Aslında bir sürü kadın doğumcu erkek varken neden bayan ürologlar olmasın ki demi...

Bol bol varikosel ameliyatı yaparlar...kaydirigubbakcemile3

evet bademcim.zaten benim 2 denememde de doktorum erol beydi,çok iyi ve başarılı gerçekten hatta türkiyede 1 numara bence.ona gidip danışıcam nasipse. hayırlısı olsun...

evet canım sadece bir tane oda geçen ay uzmanlığını aldı.valla ben ilk TUSa hazırlanırken düşünmedim değil ama bayan lar en fazla 6 ay dayanabiliyormuş diye vazgeçtim. bilseydim azmederdim.:jeyyar::jeyyar:

evet canım sadece bir tane oda geçen ay uzmanlığını aldı.valla ben ilk TUSa hazırlanırken düşünmedim değil ama bayan lar en fazla 6 ay dayanabiliyormuş diye vazgeçtim. bilseydim azmederdim.:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ne şanslı kız...Ameliyatta İstediği gibi kesip biçecek..Erkekler onu görünce tırsıcaklar...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…