Hayırlısı hepimiz için inşallah..Canım o stres hiç bitmiyor ki..Hamile kalıncada bebeğim gelişiyor mu kalbi atıyormu stresi...İnanki tüp bebek stresi hamilelikteki stresin yanında hiç kalıyor...
arkadaşlar size bişey sorucam.ilaçsız tüp bebek hakkında neler biliyosunuz?yani nasıl bir tedavi olduğunu biliyorum ama siz olumlu sonuç alanları ya da bu tedaviyi yaşayanları biliyor musunuz?ben ekonomik olarak uygun olduğu için düşünüyorum.2 denemede maddi olarak tükendik de.
arkadaşlar size bişey sorucam.ilaçsız tüp bebek hakkında neler biliyosunuz?yani nasıl bir tedavi olduğunu biliyorum ama siz olumlu sonuç alanları ya da bu tedaviyi yaşayanları biliyor musunuz?ben ekonomik olarak uygun olduğu için düşünüyorum.2 denemede maddi olarak tükendik de.
bana dedin dimi canımhaklısın kendimi kimseyle kıyaslamıyorum birde vajınusmus olan bir arkadaşım o haliyle ( ilişkiye bile doğru düzgün girmeden hamile 4 aylık) hamile kaldı ben kriz geçirdim resmen( nasıl olur diye Allaha isyan ettim neden bana nasip etmiyorsun diye:1no2:) ne büyük hata dimi:çok üzgünüm: dediğin gibi kendimi kimseyle kıyaslamamam lazım:1hug: amin canım Allah hepimize dayanma gücü versin tedavide başarı sağlasın iyiki yazdım buraya yaa sağolun hepimiz:1hug: iyiki varsınız:1hug:a.s.
Hayırlısı hepimiz için inşallah..Canım o stres hiç bitmiyor ki..Hamile kalıncada bebeğim gelişiyor mu kalbi atıyormu stresi...İnanki tüp bebek stresi hamilelikteki stresin yanında hiç kalıyor...
canım biz zor anne olan bir grubuz keşke böle olmasaydı ama eğer neden diye sorarsak her şey daha zor oluyor ben 5 yılık evliym ve 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadım ama hala bir gün doğal yoldan olurmu diye bekliyorum bu ALLAHIN mucizesi ve bizide bulabilir her şey ALLAHIN ol demesine bağlı innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bizde anne olacağız böle güzel:ecrin_bebek: dünyaya getireceğiz
badem canım sen 600 binlemi hamile kaldın merak ettim bana özelden yazarmısın
ilaca tepki veren kadınlarda uygulanıyo aslında.bir tane yumurtanın doğal gelişimi takip edilip son anda alınıyor dışarıda ilaç verilip gelişimi tamamlanıp çatlatılıyor ve mikroenjeksiyon yapılıyor döllenip 8 hücre olabilirse transfer ediliyor.yani tek yumurta üzerinden bir umut yolculuğu...ilç ücreti ve takip ücreti olmuyor dolayısıyla masraflar çok düşüyor.ben mayıs ayında nasipse erol tavmergen hocaya danışmayı düşünüyorum.yeni öğrendiklerimi anlatırım size.inşallah denemeye değer görür benim için.
sakin ol canım üroloğa gittinmizmi ne dedikızlar benide alın aranıza:çok üzgünüm: eşimde sayı ve hareket problemi var geçen yaz yaptırdığımız test sonucu öğrendik çocuk yapmadan önce bir muayene olalım dedik hiç tahmin etmedik eşimde sperm sayısı 6 milyon hareket yüzde 5 senağlamasenağlama morfolojide problem yok 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum olumlku yönde etkiliyordur çünkü inanın menin yoğunluğu bile farklı yine yetmez ben geçen yazdan beri ısrarla hiç denemedik korunduk belki normal yolla olur diye direttim ( tüp bebek dendi tabiki) ama yok 2 gün sonra adet günüm ve tüm adet belirtileri var kendimi kandırıp duruyorum sanki şimdi kafama dank etmiş gibi oturdum saatlerdir ağlıyorum senağlamatüp bebek tedavisini hiç istemiyorum korkuyorum ben yaasenağlama niye bizimde her kadın gibi acısız normal mutlulukla bebiş sahibi olma hakkımız yok mu off offffffsenağlama
:roflol: :roflol:bademcim süper olurdu gerçekten :jeyyar:Ya bir de üroloji uzmanı olsaymış keşke sitede.....
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun..
Ya bir de üroloji uzmanı olsaymış keşke sitede.....
bademcim senin için birde üroloji ihtisası yapıcam inanki.:roflol::roflol: yeterki sen mutlu ol canım....
evet bademcim.zaten benim 2 denememde de doktorum erol beydi,çok iyi ve başarılı gerçekten hatta türkiyede 1 numara bence.ona gidip danışıcam nasipse. hayırlısı olsun...
evet canım sadece bir tane oda geçen ay uzmanlığını aldı.valla ben ilk TUSa hazırlanırken düşünmedim değil ama bayan lar en fazla 6 ay dayanabiliyormuş diye vazgeçtim. bilseydim azmederdim.:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?