Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ne şanslı kız...Ameliyatta İstediği gibi kesip biçecek..Erkekler onu görünce tırsıcaklar...-tatlicadiarzu-

yok ya hiçte hoş bişey değil bence yerimsenibenzaten sanırım daha çok bayan hastalar tercih eder onu. işin şakası bi yana gerçekten ülkemizin büyük bir eksiği bayan ürolog sanki kadınların idrar yolu hastalığı olmuyomuş gibi.

ben yeni olduğum için kişileri karıştırıyorum hep geçmişi okumak da çok zor çok sayfa var:bbo:

Yani...Bende enfeksiyon vardı mecburen gittim tabi üroloğa..Allahtan antibiyotik verdi geçti...
evet hoş bişey değil ama erkek kadın doğumcu olunca nasıl utanıyorsak erkeklerde kadın ürolog olunca utansınlar..Eşitlikten yanayım...delikafadulden

Gerçi kadın da olsa erkek te olsa utanıyordum..Ama şu tüp bebek tedavileri ile artık utanmaz oldum..Alıştım ...

Bu arada erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum genelde....Daha nazik ve kibarlar..Kadın doğumcu dr lar hep can acıtıyor..Umursamıyorlar fazla nedense...gamyoncuiremsu

kızlar nasılsınız bakalım? a.s.

Avatarımı değişrirdim beğendiniz mi? delikafadulden

ben de artık yavaş yavaş kendimi poz. olmaya zorluycam.son tedavimde de daha rahattım.poz. olmuştu. a.s
mayıs gibi tedaviyi ciddi ciddi düşünmeye başladım...:bbo:

badem stresten mahvoldun canım yaa...Allah inşallah gönlündekini verir . :Saruboceq:

kızlar slm valla sizde olmasanız ne yapardım bilemiyorum bizimde sorunumuz azosperm bizimde microte se dedi doktor hiç sperm çıkmıyo ama korkuyorum çakmazsa diye of ya ne kadar zor bu durumlar allah hepimizin yardımcısı olsun

bademcim sen şu an hamilesin galiba değil mi

Canım ben 14 şubatta erken doğumla 4 buçuk aylık ikizlerimi kaybettim...Şu an bazı şüphelerim var ama emin değilim..Önceki hamileliğimden kalma bazı durumlar olduğunu düşünüyorum..Nisan sonu mayıs başı gibi tekrar tedaviye başlamayı umuyorum...

Allah sabrının ecrini versin.Cennette yavrularınla kavuştursun seni.sana şefaatçi olsunlar inşallah.şimdiki tedavinle Allah kucağına almayı ve hiç acısını görmemeni nasip etsin hayırlısıyla.

sevgidolu umudunu kaybetme benim eşimde de azo var ve teseyle bulundu çok şükür...
önce bir tüp bebek merkezi bulun ve teseyi orada yaptırın.bulurlarsa dondururlar ve sen hazır olduğunda tedavin başladığında çözdürürler...

ayyy yine uykudan ölüyomm kıslarrr..eşim adımı uykucu şirine koyduu.bu otlar acayip uyku yapıyorr bendee :bbo:

Kürtaj sonrası 1 hafta sonra eşimin spermlerini dondurttuk biz de..Tedavi için o spermleri düşünüyoruz..Şimdi yeni çift taraflı varikosel oldu.spermlerin düzelmesi aylar alır..Doğaldan olmasını pek ummuyorum aslında....Şans tabi yine..Şu an tedavi başlıcak deseler hemen atlıcam valla...

ah şu tüp bebek tedavisi...insan hiç yapamam dediği şeyleri mecbur kalınca öyle bir yapıyor ki. allah mecbur bırakmasın mecbur olunca utanacak hali kalmıyor insanın. ne yapalım buda bir hastalık.. doktorun bayan olsa bile transfer sırasında bir sürü kişi oluyor içerde. yanlışmıyım????fisfisfis

Stres benim yaşam tarzım oldu..-tatlicadiarzu-

Bir sorunsuz hamilelik geçirsem,bir evimizde bebek ağlaması bebek kahkahası duysam...Hatta bebeğimin ilk ağlama sesini duysam sonra iyi durumda olduğunu bilsem..İşte o an hüngür hüngür ağlamak istiyorum...sevinçten mutlluluktan ağlamak....

çok sağol canım biz ankara kaan aydos düşünüyoz microtese ama dondurulmuşlarla şans nasılki yani zaten çok zor sperm bulunma bide dondurulanlar bozulursa o zman çok üzülürüm artık tek bulunsunda ben ilaç depolamaya hazırım sizin merkez neresiydi tese için canım

gerçekten Allahın verdiği ya da vermediği gerşeyde kulu için büyük hayırlar var.bazen görüyoruz bazen göremiyoruz ama mutlaka hayırlısını diliyor Allah bizim için.ben de son denememde hamile kalsaydım 2 aylıkken annemi kaybedecektim.elhamdülillah hiç isyan etmedim ama anneme çok bağlı olduğum için içimdeki bebek ne hale gelirdi bilemiyorum.bugün annemin 1.ölüm yıldönümü.
Burası dünya işte cennet değil,cennetin kazanıldığı yer.

Muayeneler sırasında sadece dr ve eşim oluyordu..

Ama transferde bir sürü insan tabi..yani bende 3-4 kişi vardı..Bir de gayet doğal asistan çocuğun söz merasimi nasıl geçmiş onu konuşuyorlardı...kaydirigubbakcemile3

Muayene olacağım ilk günler sabaha dek uyuyamazdım..Nasıl o dakikaları atlatıcam zaman nasıl geçicek diye..Ama sonra yeri geldi günde 3 kez 3 farklı dr a vajinal muayne olmak zorunda kaldığım oldu...

sevgidolu
ben adanada başkent üni.hastanesinde tedavi oluyorum ve devam da edicem inşallah...
tese aslında riskli bir ameliyat.bir kere bulundu mu her tesede bulunacak diye bişiy yok.Çünkü testislerden parça alınıyor.
Artık tıp çok ilerledi.dondurulmuş embriyo ve sperm neredeyse hiç bozulmadan çözdürülebiliyor.benim tedavi olduğum hastanedeki uygulama da bahsettiğim gibi.Önce tese yapılıyor ,donduruluyor sonra tüp bebek tedavisine başlanıyor.Allah yardımcınız olsun.moralinizi bozmayın.eşin hemen keçi boynuzu kürüne başlasın.spermlerin kalitesi artıyor.Ameliyata kadar hazırlık yapsın..

xvyz merhabalar...öncelikle geçmişolsun Allah sabır versin. bende birkaç ay önce yaşadım aynı şeyleri. tüp bebekle hamile kalmıştım. herşey yolunda gidiyordu. rutin kontrole gittiğimizde bebeğimin kalbi atmıyordu artık...ben bidaha hiç normale dönemem diye düşünüyordum ama zaman herşeyin ilacı.Allah bu kederini unutturacak daha büyük kederler vermesin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…