kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ne şanslı kız...Ameliyatta İstediği gibi kesip biçecek..Erkekler onu görünce tırsıcaklar...-tatlicadiarzu-
yok ya hiçte hoş bişey değil bence yerimsenibenzaten sanırım daha çok bayan hastalar tercih eder onu. işin şakası bi yana gerçekten ülkemizin büyük bir eksiği bayan ürolog sanki kadınların idrar yolu hastalığı olmuyomuş gibi.
bademcim sen şu an hamilesin galiba değil mi
kızlar slm valla sizde olmasanız ne yapardım bilemiyorum bizimde sorunumuz azosperm bizimde microte se dedi doktor hiç sperm çıkmıyo ama korkuyorum çakmazsa diye of ya ne kadar zor bu durumlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Yani...Bende enfeksiyon vardı mecburen gittim tabi üroloğa..Allahtan antibiyotik verdi geçti...
evet hoş bişey değil ama erkek kadın doğumcu olunca nasıl utanıyorsak erkeklerde kadın ürolog olunca utansınlar..Eşitlikten yanayım...delikafadulden
Gerçi kadın da olsa erkek te olsa utanıyordum..Ama şu tüp bebek tedavileri ile artık utanmaz oldum..Alıştım ...
Bu arada erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum genelde....Daha nazik ve kibarlar..Kadın doğumcu dr lar hep can acıtıyor..Umursamıyorlar fazla nedense...gamyoncuiremsu
kızlar nasılsınız bakalım? a.s.
Avatarımı değişrirdim beğendiniz mi? delikafadulden
ben de artık yavaş yavaş kendimi poz. olmaya zorluycam.son tedavimde de daha rahattım.poz. olmuştu. a.s
mayıs gibi tedaviyi ciddi ciddi düşünmeye başladım...:bbo:
badem stresten mahvoldun canım yaa...Allah inşallah gönlündekini verir . :Saruboceq:
sevgidolu umudunu kaybetme benim eşimde de azo var ve teseyle bulundu çok şükür...
önce bir tüp bebek merkezi bulun ve teseyi orada yaptırın.bulurlarsa dondururlar ve sen hazır olduğunda tedavin başladığında çözdürürler...
ah şu tüp bebek tedavisi...insan hiç yapamam dediği şeyleri mecbur kalınca öyle bir yapıyor ki. allah mecbur bırakmasın mecbur olunca utanacak hali kalmıyor insanın.ne yapalım buda bir hastalık.. doktorun bayan olsa bile transfer sırasında bir sürü kişi oluyor içerde. yanlışmıyım????fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?