Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hani bebekler doğduğunda bebek şekerleri alınıyor ya..kız ise pembe renk süslü sepet ve şekerlemeler,erkekse mavisi...Hep onlara özenirdim..Hamileyken bebeklerimin cinsiyeti belli olunca hayaller kuruyordum..Pastanelerin önünden geçerken eşime çocuksu bir tavırla bak biz Ada İle Ege ye bunlardan alıcaz diyordum..Bunları derken sevinçten içim içime sığmıyordu...senağlama senağlamaŞimdi hevesim kursağımda kaldı ama hala inşallah Allah bu kez almayı nasib eder diyorum....:çok üzgünüm: :Saruboceq:
Allah hepimizin gönlündekileri verir inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ahhh canım benim de günlerim bu hayallerle geçiyor...:çok üzgünüm:
badem aklıma ne geldi belki tedavi süreçlerimiz aynı tarihlere rastlar ,günleri beraber sayarız ve hayallerimize kavuşuruz...Rabbim o güzel günleri yakın eder bizleri daha fazla bekletmez inşallah..

benim bir aşılamam da toplam kaç kişi vardı sayamadım bile.doktor ,iki hemşire ,15 e yakın asistan tam sayıyı bilmiyorum dahada fazla olabilir..:uhm:

o kadar kötü olmuştum ki gözümü tavana diktim ve hiç oralı olmadım..asistanlara anlatıyordu doktor nasıl yapıydığını ne olduğunu ..biri ordan soruyor hocam ne yapıyorsunuz aşılama, one ,nasıl oluyor gibi üffffffff fisfisfisfisfisfis

cnm bende aynen öyle oldum bende tüp bebekle hamile kaldım ayncak kontrolde bebeğin kalbi durduğu anlaşıldı ve kürtaj oldum istemeye istemeye yattım omasaya ona annene sıkı tutun demiştim ama o annesini yarı yolda bıraktı

İnşallah canım,kısmet..İnşallah bu kez bebeklerimizi sağlıkla evimize götürüp sağlıkla büyütürüz...Benim hala babaanne ve anneanne olma hayallerim var...........:asigim: :asigim:

aslında kucağına alana kadar hayal kurma derler ama mümkünmü??? insan daha hamile kalır kalmaz onu içinde büyütüyor kocaman bebek yapıyor. ama inan bana seneye bu zaman bu sitedeki birçok kişi,sen, ben ve isteyen herkes bu hayal ettiklerini yaşayacağız inşallah, çünkü bunlar bütün hamile kadınların ortak hayalidir

Benim iki bebeğim de beni bıraktı,avucuma doğdular...........

çok geçmiş olsun canım sanada aynı acıları bende yaşadım maalesef ..yaklaşık üç ay önce..narkozdan ayılırken bebeğimi istemişim eşimdenn senağlama

Amin bademcim Amin.ben bu sitede ve çevremde çok büyük acılardan sonra kavuşanları gördüm hep.sen çok yakınsın bence bu güzel sona.üstelik varikosel ameliyatından sonra doğal yolla olma ihtimali çok fazla.tez zamanda versin Rabbim hepimize.:Saruboceq:

Offf inşallah canım yaa..Tam da alışmaya başlamıştım hamileliğe....İnşallah bebeklerimizin emeklemelerini,ilk dişlerini çıkarttıkları ,gaz problemleri vs konuşacağımız günler gelir...

İlk ANNE dediği günler....senağlama senağlama

canım bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bana sıkı tutun bebeğim ben ömrüm oldukça seni sıkı sıkı tutacağım hiç bırakmayacağım diye söz verdim ona. aslında ikimizde sözümüzü kısmen tuttuk. o minik kalbi durduktan sonra bile bir hafta benimle kalmış benim haberim olmadan, benim kürtaja giderkenki halimi görende onuyu kolay bırakmadığımı anlardı.

Bunu düşünmek bile gözlerimin anında dolmasına neden oluyor...................

femalex başın sağolsun canım.Allah önce sabır versin toparlanmak için sonra da bebişler versiiinnn...
benim de 21 haftalık bebeğimin kalbi durdu rutin kontrole gittiğimizde öğrendik.senağlama
suni sancıyla doğum yaptım sonra da kürtaj oldum.bundan sonra gebe kalırsam heparin iğneleri kullanıcam.anifosolipid antikoru sendromu varmış bende.bebeğimin kalbinin bu sebeple durmuş olması yüksek ihtimal.ilk tüp bebek denememde dış gebelik sebebiyle iç kanama geçirmiştim. o zaman oluşmuş galiba...:çok üzgünüm:

olmamsı için birtek neden söyle??????? kalpten istersek mutlaka Allah bizede verecek. kalpten istediğimizi burda herkes biliyorda bizi yaradan bize can veren, hayat veren bilmeyecekmi canım...

canım çok sağol anladım inşallah seninde herşey yoluda gider de bebişlerin hayırlısıyla olur

hadi kıslar ben kaçtım biraz daha durursam ağlıyacam şimdi burdaaa senağlamasenağlamasenağlama

Canım eşimin spermleri doğala pek müsait değil..Ama Allahın işi tabi..Şu an sadece ağrıları azalsın diye yaptırdık ameliyatı...Zaten spermleri dondurttu..tedaviye başlarsak bu spermlerle olucak....Benim tedaviyle de olsa hamile kalamama sorunum olmadığını öğrendim..Ama şunu da öğrendim..Hamile kalmak bişey değilmiş..Hamileliği sağlıkla sürdürebilmek önemliymiş...:çok üzgünüm: Bebeklerimi taşıyamadığım için çok ama çok üzülüyorum..Her gün Allaha şükrediyordum...Hayatımda en çok istediğim 2 varlıktı onlar..Ama olmadı..Allah benden çok sevdiki yanına aldı....

çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…