gerçekten Allahın verdiği ya da vermediği gerşeyde kulu için büyük hayırlar var.bazen görüyoruz bazen göremiyoruz ama mutlaka hayırlısını diliyor Allah bizim için.ben de son denememde hamile kalsaydım 2 aylıkken annemi kaybedecektim.elhamdülillah hiç isyan etmedim ama anneme çok bağlı olduğum için içimdeki bebek ne hale gelirdi bilemiyorum.bugün annemin 1.ölüm yıldönümü.
Burası dünya işte cennet değil,cennetin kazanıldığı yer.
Stres benim yaşam tarzım oldu..-tatlicadiarzu-
Bir sorunsuz hamilelik geçirsem,bir evimizde bebek ağlaması bebek kahkahası duysam...Hatta bebeğimin ilk ağlama sesini duysam sonra iyi durumda olduğunu bilsem..İşte o an hüngür hüngür ağlamak istiyorum...sevinçten mutlluluktan ağlamak....
xvyz merhabalar...öncelikle geçmişolsun Allah sabır versin. bende birkaç ay önce yaşadım aynı şeyleri. tüp bebekle hamile kalmıştım. herşey yolunda gidiyordu. rutin kontrole gittiğimizde bebeğimin kalbi atmıyordu artık...ben bidaha hiç normale dönemem diye düşünüyordum ama zaman herşeyin ilacı.Allah bu kederini unutturacak daha büyük kederler vermesin canım.
Ahhh canım benim de günlerim bu hayallerle geçiyor...:çok üzgünüm:
badem aklıma ne geldi belki tedavi süreçlerimiz aynı tarihlere rastlar ,günleri beraber sayarız ve hayallerimize kavuşuruz...Rabbim o güzel günleri yakın eder bizleri daha fazla bekletmez inşallah..
Hani bebekler doğduğunda bebek şekerleri alınıyor ya..kız ise pembe renk süslü sepet ve şekerlemeler,erkekse mavisi...Hep onlara özenirdim..Hamileyken bebeklerimin cinsiyeti belli olunca hayaller kuruyordum..Pastanelerin önünden geçerken eşime çocuksu bir tavırla bak biz Ada İle Ege ye bunlardan alıcaz diyordum..Bunları derken sevinçten içim içime sığmıyordu...senağlama senağlamaŞimdi hevesim kursağımda kaldı ama hala inşallah Allah bu kez almayı nasib eder diyorum....:çok üzgünüm: :Saruboceq:
Allah hepimizin gönlündekileri verir inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cnm bende aynen öyle oldum bende tüp bebekle hamile kaldım ayncak kontrolde bebeğin kalbi durduğu anlaşıldı ve kürtaj oldum istemeye istemeye yattım omasaya ona annene sıkı tutun demiştim ama o annesini yarı yolda bıraktı
xvyz merhabalar...öncelikle geçmişolsun Allah sabır versin. bende birkaç ay önce yaşadım aynı şeyleri. tüp bebekle hamile kalmıştım. herşey yolunda gidiyordu. rutin kontrole gittiğimizde bebeğimin kalbi atmıyordu artık...ben bidaha hiç normale dönemem diye düşünüyordum ama zaman herşeyin ilacı.Allah bu kederini unutturacak daha büyük kederler vermesin canım.
aslında kucağına alana kadar hayal kurma derler ama mümkünmü??? insan daha hamile kalır kalmaz onu içinde büyütüyor kocaman bebek yapıyor. ama inan bana seneye bu zaman bu sitedeki birçok kişi,sen, ben ve isteyen herkes bu hayal ettiklerini yaşayacağız inşallah, çünkü bunlar bütün hamile kadınların ortak hayalidir
cnm bende aynen öyle oldum bende tüp bebekle hamile kaldım ayncak kontrolde bebeğin kalbi durduğu anlaşıldı ve kürtaj oldum istemeye istemeye yattım omasaya ona annene sıkı tutun demiştim ama o annesini yarı yolda bıraktı
Offf inşallah canım yaa..Tam da alışmaya başlamıştım hamileliğe....İnşallah bebeklerimizin emeklemelerini,ilk dişlerini çıkarttıkları ,gaz problemleri vs konuşacağımız günler gelir...
İlk ANNE dediği günler....senağlama senağlama
Offf inşallah canım yaa..Tam da alışmaya başlamıştım hamileliğe....İnşallah bebeklerimizin emeklemelerini,ilk dişlerini çıkarttıkları ,gaz problemleri vs konuşacağımız günler gelir...
İlk ANNE dediği günler....senağlama senağlama
sevgidolu
ben adanada başkent üni.hastanesinde tedavi oluyorum ve devam da edicem inşallah...
tese aslında riskli bir ameliyat.bir kere bulundu mu her tesede bulunacak diye bişiy yok.Çünkü testislerden parça alınıyor.
Artık tıp çok ilerledi.dondurulmuş embriyo ve sperm neredeyse hiç bozulmadan çözdürülebiliyor.benim tedavi olduğum hastanedeki uygulama da bahsettiğim gibi.Önce tese yapılıyor ,donduruluyor sonra tüp bebek tedavisine başlanıyor.Allah yardımcınız olsun.moralinizi bozmayın.eşin hemen keçi boynuzu kürüne başlasın.spermlerin kalitesi artıyor.Ameliyata kadar hazırlık yapsın..
Amin bademcim Amin.ben bu sitede ve çevremde çok büyük acılardan sonra kavuşanları gördüm hep.sen çok yakınsın bence bu güzel sona.üstelik varikosel ameliyatından sonra doğal yolla olma ihtimali çok fazla.tez zamanda versin Rabbim hepimize.:Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?femalex başın sağolsun canım.Allah önce sabır versin toparlanmak için sonra da bebişler versiiinnn...
benim de 21 haftalık bebeğimin kalbi durdu rutin kontrole gittiğimizde öğrendik.senağlama
suni sancıyla doğum yaptım sonra da kürtaj oldum.bundan sonra gebe kalırsam heparin iğneleri kullanıcam.anifosolipid antikoru sendromu varmış bende.bebeğimin kalbinin bu sebeple urmuş olması yüksek ihtimal.ilk tüp bebek denememde dış gebelik sebebiyle iç kanama geçirmiştim. o zaman oluşmuş galiba...:çok üzgünüm:
hadi kıslar ben kaçtım biraz daha durursam ağlıyacam şimdi burdaaa senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?