Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun canım sanada aynı acıları bende yaşadım maalesef ..yaklaşık üç ay önce..narkozdan ayılırken bebeğimi istemişim eşimdenn senağlama

hep aynı şeyler canım...maalesef acı. allah bir daha yaşatmasın.sanada çok geçmiş olsun. mutemelen aynı zamanda düşük yapmışız. aralık ortasıydı benim ki...

olmamsı için birtek neden söyle??????? kalpten istersek mutlaka Allah bizede verecek. kalpten istediğimizi burda herkes biliyorda bizi yaradan bize can veren, hayat veren bilmeyecekmi canım...
Hep bunun için dua ediyorum hep bunun hayalini kuruyorum canım..Allah kabul eder inşallah...:Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?

Ya ben de manyakmıyım takıntılımıyım neyim..Ciddi ciddi diş dr u olduğunu bildiğim kişilerin dişlerini inceliyorum uzaktan uzaktan..:1ninca: kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3

Şimdiye dek inci gibi mükemmel dişleri olan bir diş dr una rastlamış değilim..-tatlicadiarzu-

Aha diyorum bu hastaların dişine bakıncaya dek kendi dişlerine baktırsın ,bulsun bir dr arkadaşını tedavi ettirsin diyorum içimden..-tatlicadiarzu-

çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?

olur mu canım herşey insanlar için. ben de öğretmenim beni de herşeyi biliyor sanıyorlar bazen. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

demek sende de var.şu an kullandığın bişiy varmı?diğer tedavinde ne kullanacaksın?tedaviye ne zaman başlayacaksın?? :uhm:
Ayy çok sordum pardon ama benim durumumda olan bir tek seni buldum kusura bakma...

mart ayında dondurulmuşlarla denedim. bHCG düzenli yükselmedi. sonra kendiliğinden keseyi düşürdüm. şu an sadece coraspin kullanıyorum. normalde doktorum gebelik tespit edilir edilmez heparin iğnelerine başlıyacağız dedi ama bu ikinci düşükten sonra transferden hemen sonra başlamaya karar verdik. şu an ara verdim.. bir kaç ay sonra sil baştan yeniden başlayacağız inşallah. tabi bu arada süpriz yapıp kendiliğinden gelmezse...

ben geldım..a.s.
bademcım bayan urojı dr heeeedelikafaduldendelikafadulden
esım ne zamn uroga gıtse hep sorar nıye bayan degıl bu dr dıye..:mymeka:
femalex sende fosfolıbıd oldugunu soylemısın kan pıhtılsamasıyla ılgıılımı:uhm:
bende 1,5 ay once kalp atımının durması sonucu kurtaj oldum..

bazı testler yapıldı halada devam edıyor...cıkacak olanlar beklıyorum..
bende antı-fosfolıbıd IGG ,antıfosfolıbıd IGM suan onlar negatıf .
dıger sonuclar cıkmadı onlar azcık uzn suruyormus:çok üzgünüm:

Benim dondurulcak kadar bile yumurtam döllenmemişti...Şimdi sadece 2 embriyo koyulmasını isteyeceğim...Şu fetal redüksiyonmu nedir bunu asla kabul edebilceğimi sanmıyorum :1no2:

12. haftaya gelebilirsem serklaj ameliyatı sonrası hep yatıcam..Umarım hastanede yatarım da her an müdahale imkanı olur...Şöyle 3 -4 ay falan yatmaya razıyım....

aldım cevabıımı anlasılan pıhtılasma..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
banada gebe kalmadan baslalmmn lazım dedı ama sonucta benım testler henuz cıkmadı..onları beklıoyorum yoksa aspırın kullanmaya baslıyacak bende..

_badem_ her yazdığını her satırını her seferinde içim parçalanarak okuyorum rabbim birdaha yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasibetsin en kısa zamanda :Saruboceq:

bademcim aslında sen 2 evlada sahip olmuşsun. onlar senin bebeklerin yine.ruhları üflenecek kadar büyümüşler.şimdilik uzaktalar sadece.kavuşabilirsin Allahın izniyle ahirette.acısı zor elbet biliyorum ama ben transferden sonraki 4 saati embriyolarımla beraber yaşayabildiğim için çok mutluydum.4 saat bile hiç yoktan iyidir dedim.
herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
Allah rahatlık versin ben çıkıyorum birazdan.

Bu pıhtılaşma vs ilk üç aylık hamilelikte orta çıkan durumlar mı yoksa hamileliğin her döneminde rastlanabiliyor mu ?fisfisfis

antikor değerin ne çıkmıştı hatırlıyor musun?

anti fosfolipid IgM 200 ün üstündeydi.IgG negatifti. 3 kez tekrarlandı hep aynı....
daha sonra bir test daha var kesin tanı için onuda yaptırdım oda pozitif sonunda tanı kesinleşti. bu arada kesin tanı için en az 6 hafta arayla 2 kez tekrarlanan 2 testinde pozitif olması gerekiyor.

rahım yetmezlıgı genelde cogul gebelıklerdemı oluyor..
yoksa tek olan gebelıklerde yasanıyormu..:uhm:
bak sımdı kafam karıstı..,

badem bizim embriyolar 1. kalite olamıyor.etrafında çok fragmantasyon oluşuyormuş bu sebeple kalitesi düşüyor.son denememde 4 embriyo transfer edilmişti.ben de fetal redüksiyona karşıyım.170 cm boyum var,vücudum taşımaya müsait ,kilolu da değilim.Çok büyük konuşmayım ama vazgeçmek benim de tercihim olamaz.rabbim ol derse olur ben ona havale ettim...

sanırım senin anti fosfolipid antikorların negatif. birde factor V leiden mutasyonu var. o daha sık görülüyor canım. sonuçların çıkınca yazarsan bakarım istersen...

Canım ben iki bebeğimi de gördüm avucuma doğdukları için..Zaten onlar avucumda hareket ediyorlardı ben kürtaj masasına giderken...masada bile elimdeydi yavrularım...Hemşire alayım artık dedi aldı elimden..ertesi gün iki küçük kefenle çıktım o hastaneden..aralayıp baktım yavrukuşlarımın yüzüne..Melek kızıma melek oğluma son kez baktım..Cildleri zar gibi inceydi..Öpmeye kıyamadım,korktum..kefenlerini öptüm defalarca...mezara gömdük eşimle..mezar yaptırdık..Şimdi her hafta sonu mezarlarına gidip dua ediyorum bebeklerim için.....İnşallah yerlerinde rahattırlar...Bir sürü çiçek ektik,gül ağacı ektik toparklarına.mezarlarının baş ucuna.............Onlar toprakta da olsa ben onların annesi oldum.....

femalexxcım ve kelebegım..
protesın s ve
aca IGG ye felan baklıdımı sıze
FAKTOR V
suan bunların sonucunu beklıyoruum bende
baska varmı pıhtılasma ıle ılgılı testler

canım benim ıgg ve ıgm temizdi.3 tüp bebek tedavimde de tekrarlandı.o dediğin diğer test yapılmış bana doğum yaptığım gün.ne testiydi bende unuttum bak şimdi....

bana dr um aspirine başla falan demedi ben de hergün olmasa da 2 güne bir falan içsem mi acaba.şurada mayısa ne kaldı?
benim uzun protokol olacak yine..ancak hazirana transferim olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…