çok geçmiş olsun canım sanada aynı acıları bende yaşadım maalesef ..yaklaşık üç ay önce..narkozdan ayılırken bebeğimi istemişim eşimdenn senağlama
Hep bunun için dua ediyorum hep bunun hayalini kuruyorum canım..Allah kabul eder inşallah...:Saruboceq:olmamsı için birtek neden söyle??????? kalpten istersek mutlaka Allah bizede verecek. kalpten istediğimizi burda herkes biliyorda bizi yaradan bize can veren, hayat veren bilmeyecekmi canım...
çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?
çok teşekkür ederim canım. bende anti fosfolipid sendromuyum. düşükten sonra öğrendim. oysa insanlar doktorları hep sapasağlam sağlıklı, dişçilerinde 32 dişi çürüksüz bembeyaz sanar dimi?
olur mu canım herşey insanlar için. ben de öğretmenim beni de herşeyi biliyor sanıyorlar bazen. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demek sende de var.şu an kullandığın bişiy varmı?diğer tedavinde ne kullanacaksın?tedaviye ne zaman başlayacaksın?? :uhm:
Ayy çok sordum pardon ama benim durumumda olan bir tek seni buldum kusura bakma...
mart ayında dondurulmuşlarla denedim. bHCG düzenli yükselmedi. sonra kendiliğinden keseyi düşürdüm. şu an sadece coraspin kullanıyorum. normalde doktorum gebelik tespit edilir edilmez heparin iğnelerine başlıyacağız dedi ama bu ikinci düşükten sonra transferden hemen sonra başlamaya karar verdik. şu an ara verdim.. bir kaç ay sonra sil baştan yeniden başlayacağız inşallah. tabi bu arada süpriz yapıp kendiliğinden gelmezse...
kızlar işimiz çok zor ALLAHIM hepimizin yardımcısı olur işahlah
antikor değerin ne çıkmıştı hatırlıyor musun?
Benim dondurulcak kadar bile yumurtam döllenmemişti...Şimdi sadece 2 embriyo koyulmasını isteyeceğim...Şu fetal redüksiyonmu nedir bunu asla kabul edebilceğimi sanmıyorum :1no2:
12. haftaya gelebilirsem serklaj ameliyatı sonrası hep yatıcam..Umarım hastanede yatarım da her an müdahale imkanı olur...Şöyle 3 -4 ay falan yatmaya razıyım....
Benim dondurulcak kadar bile yumurtam döllenmemişti...Şimdi sadece 2 embriyo koyulmasını isteyeceğim...Şu fetal redüksiyonmu nedir bunu asla kabul edebilceğimi sanmıyorum :1no2:
12. haftaya gelebilirsem serklaj ameliyatı sonrası hep yatıcam..Umarım hastanede yatarım da her an müdahale imkanı olur...Şöyle 3 -4 ay falan yatmaya razıyım....
aldım cevabıımı anlasılan pıhtılasma..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
banada gebe kalmadan baslalmmn lazım dedı ama sonucta benım testler henuz cıkmadı..onları beklıoyorum yoksa aspırın kullanmaya baslıyacak bende..
bademcim aslında sen 2 evlada sahip olmuşsun. onlar senin bebeklerin yine.ruhları üflenecek kadar büyümüşler.şimdilik uzaktalar sadece.kavuşabilirsin Allahın izniyle ahirette.acısı zor elbet biliyorum ama ben transferden sonraki 4 saati embriyolarımla beraber yaşayabildiğim için çok mutluydum.4 saat bile hiç yoktan iyidir dedim.
herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
Allah rahatlık versin ben çıkıyorum birazdan.
anti fosfolipid IgM 200 ün üstündeydi.IgG negatifti. 3 kez tekrarlandı hep aynı....
daha sonra bir test daha var kesin tanı için onuda yaptırdım oda pozitif sonunda tanı kesinleşti. bu arada kesin tanı için en az 6 hafta arayla 2 kez tekrarlanan 2 testinde pozitif olması gerekiyor.
anti fosfolipid IgM 200 ün üstündeydi.IgG negatifti. 3 kez tekrarlandı hep aynı....
daha sonra bir test daha var kesin tanı için onuda yaptırdım oda pozitif sonunda tanı kesinleşti. bu arada kesin tanı için en az 6 hafta arayla 2 kez tekrarlanan 2 testinde pozitif olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?