Bu pıhtılaşma vs ilk üç aylık hamilelikte orta çıkan durumlar mı yoksa hamileliğin her döneminde rastlanabiliyor mu ?fisfisfis
femalexxcım ve kelebegım..
protesın s ve
aca IGG ye felan baklıdımı sıze
FAKTOR V
suan bunların sonucunu beklıyoruum bende
baska varmı pıhtılasma ıle ılgılı testler
sanırım senin anti fosfolipid antikorların negatif. birde factor V leiden mutasyonu var. o daha sık görülüyor canım. sonuçların çıkınca yazarsan bakarım istersen...
Canım çoğul gebeliklerde de tekik gebeliklerde de olabiliyormuş..Ama çoğul gebeliklerde ihtimal daha fazlaymış...rahım yetmezlıgı genelde cogul gebelıklerdemı oluyor..
yoksa tek olan gebelıklerde yasanıyormu..:uhm:
bak sımdı kafam karıstı..,
badem bizim embriyolar 1. kalite olamıyor.etrafında çok fragmantasyon oluşuyormuş bu sebeple kalitesi düşüyor.son denememde 4 embriyo transfer edilmişti.ben de fetal redüksiyona karşıyım.170 cm boyum var,vücudum taşımaya müsait ,kilolu da değilim.Çok büyük konuşmayım ama vazgeçmek benim de tercihim olamaz.rabbim ol derse olur ben ona havale ettim...
Aşkın Nur Yenginin hastalığı bende vardı zaten..100 kez hamile kalsam gene olucak...Plesanta Previa yani plesantanın aşağıda olması...
Bu arada Aşkın Nur Yengi nin ilk 8 aylık bebeği karnında ölmüş ama 2 ay sonra hamile kalmış..Bebebi de doğdu..Nasıl iş anlamadım...:sm_confused:
canım pıhtılaşma bozuklukları genelde ikinci ve üçüncü trimesterde erken doğum şeklinde ortaya çıkıyor ama ilk 3 aydada görülebilir. rahim ağzı yetmezliğide 2 ve 3 trimesterde erken doğuma neden olur genelde.
rahım yetmezlıgı genelde cogul gebelıklerdemı oluyor..
yoksa tek olan gebelıklerde yasanıyormu..:uhm:
bak sımdı kafam karıstı..,
femalexxcım ve kelebegım..
protesın s ve
aca IGG ye felan baklıdımı sıze
FAKTOR V
suan bunların sonucunu beklıyoruum bende
baska varmı pıhtılasma ıle ılgılı testler
Bu pıhtılaşma vs ilk üç aylık hamilelikte orta çıkan durumlar mı yoksa hamileliğin her döneminde rastlanabiliyor mu ?fisfisfis
bakıldı canım onlar normaldi benim... yukarıdaki testler yeterli olur. sonuçlar çıkınca yaz bakalım...
canım benim ıgg ve ıgm temizdi.3 tüp bebek tedavimde de tekrarlandı.o dediğin diğer test yapılmış bana doğum yaptığım gün.ne testiydi bende unuttum bak şimdi....
bana dr um aspirine başla falan demedi ben de hergün olmasa da 2 güne bir falan içsem mi acaba.şurada mayısa ne kaldı?
benim uzun protokol olacak yine..ancak hazirana transferim olur herhalde.
Plesanta Previa hastalığı nasıl teşhis ediliyor canım?ben seni düşünüyorum bebek için ruh hali vücut sağlığı hepsi önemli canım ben sana yazmıştım önceden yavaş yavaş topluyorsun inşallah dahada yi olucaksın dediğim gibi benim hcg 1,2 çıkmıştı 2 ay sonra sıfırlanması braz zamanla olur demşti dr.senin ikizdi sanırım dahada çok çıkabilir bence tabi sen ynede tez zamanda dr.a git tahlillerini yaptır için rahatlasın.
Canım çoğul gebeliklerde de tekik gebeliklerde de olabiliyormuş..Ama çoğul gebeliklerde ihtimal daha fazlaymış...
Ben de uzun boyluyum kilolu değilim,180 civarı boyum taşırım diyordum ama boyla alakası yok sanırım rahim ağzı yetmezliğinin....:çok üzgünüm:
anlamadım fisfisfis IgM VE IgG negatifse tanı konmaz ki. doktorun sana ne başlaman gerektiğini söylemedimi? normalde tüp bebek tedavilerinde herkese coraspin başlanır. sen o testlerin sonuçlarını bir yaz ben bakayım istersen...
Off şimdi düşünmeye başladım acaba bende de pıhtılaşma sorunu olabilir mi diye..Ama benim bebeklerim karnımda ölmedi..doğduklarında yaşıyorlardı...:sm_confused:
Pek bir sancı çekmeden pıhtı düşürür gibi doğuruverdim...
tek gebeliklerde de oluyor fakat çoğullarda oran daha yüksek.
evet canım hepsine bakıldı ve benim hepsi temiz çıktı.faktör 5 zaten genetik test.çıkması 3-4 ayı buluyor.
dr um bana bu yapılan testlerin pıhtılaşma konusunda kesin bilgiler vermediğini sadece varolan riskler hakkında bilgi sahibi olmayı sağladığını söylemişti.en büyük fikri anne karnındaki sebepsiz ölümlerin verdiğini söyledi.böyle bir durumda kan sulandırıcı iğnlere başladıklarını söyledi.
rapunzel senin tüp bebek miydi canım?
bebeğin ölüm sebebi belli mi?
kizlar..bogazimda feci iltihaplanma var..hayatimda ilk defa bogazim iltihaplandi desem yeridir...
ilacsiz nasil yokedebilirim bunu,bi fikriniz varmi?
malum,ilac almak istemiyorum
kızlar benide alın aranıza:çok üzgünüm: eşimde sayı ve hareket problemi var geçen yaz yaptırdığımız test sonucu öğrendik çocuk yapmadan önce bir muayene olalım dedik hiç tahmin etmedik eşimde sperm sayısı 6 milyon hareket yüzde 5 senağlamasenağlama morfolojide problem yok 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum olumlku yönde etkiliyordur çünkü inanın menin yoğunluğu bile farklı yine yetmez ben geçen yazdan beri ısrarla hiç denemedik korunduk belki normal yolla olur diye direttim ( tüp bebek dendi tabiki) ama yok 2 gün sonra adet günüm ve tüm adet belirtileri var kendimi kandırıp duruyorum sanki şimdi kafama dank etmiş gibi oturdum saatlerdir ağlıyorum senağlamatüp bebek tedavisini hiç istemiyorum korkuyorum ben yaasenağlama niye bizimde her kadın gibi acısız normal mutlulukla bebiş sahibi olma hakkımız yok mu off offffffsenağlama
anlamadım fisfisfis IgM VE IgG negatifse tanı konmaz ki. doktorun sana ne başlaman gerektiğini söylemedimi? normalde tüp bebek tedavilerinde herkese coraspin başlanır. sen o testlerin sonuçlarını bir yaz ben bakayım istersen...
canım bademim rahim ağzı yetmezlği başka bişiy.ben önlem olsun diye ortada bir sebep yokken yaptıranlar için söylüyorum.sen onları kucağına almayı ne çok istedin önce rabbim sonra biz biliyoruz.bazı kısa boylu ve kilolu bayanlarda çoğul gebeliğe izin verilmiyor.bunu anlarım ama üçüz olup da birinden vazgeçenler için yazdım ben nolur yanlış anlama...:çok üzgünüm:
femalexx canım dahiliye uzmanıymışsın.benim tsh 0,200 ne oluyor bu sonuçla..cevaplarsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?