Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu pıhtılaşma vs ilk üç aylık hamilelikte orta çıkan durumlar mı yoksa hamileliğin her döneminde rastlanabiliyor mu ?fisfisfis

canım pıhtılaşma bozuklukları genelde ikinci ve üçüncü trimesterde erken doğum şeklinde ortaya çıkıyor ama ilk 3 aydada görülebilir. rahim ağzı yetmezliğide 2 ve 3 trimesterde erken doğuma neden olur genelde.

femalexxcım ve kelebegım..
protesın s ve
aca IGG ye felan baklıdımı sıze
FAKTOR V
suan bunların sonucunu beklıyoruum bende
baska varmı pıhtılasma ıle ılgılı testler

bakıldı canım onlar normaldi benim... yukarıdaki testler yeterli olur. sonuçlar çıkınca yaz bakalım...

sanırım senin anti fosfolipid antikorların negatif. birde factor V leiden mutasyonu var. o daha sık görülüyor canım. sonuçların çıkınca yazarsan bakarım istersen...

faktorv cok onemlı dedıler bana
ama bıde mthfr dıye kan pıhtılasması ııcn test var sanırım..genetıkcı arkadasa sordum faktor v aynı dedıler..
haftaya cıkacak faktor V
bazı kaln testlerım var onlarıda 10 gun sonra yaptıracam..kuurm karsılamıyor hepsını bırgunde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

rahım yetmezlıgı genelde cogul gebelıklerdemı oluyor..
yoksa tek olan gebelıklerde yasanıyormu..:uhm:
bak sımdı kafam karıstı..,
Canım çoğul gebeliklerde de tekik gebeliklerde de olabiliyormuş..Ama çoğul gebeliklerde ihtimal daha fazlaymış...

Ben de uzun boyluyum kilolu değilim,180 civarı boyum taşırım diyordum ama boyla alakası yok sanırım rahim ağzı yetmezliğinin....:çok üzgünüm:

Plesanta Previa hastalığı nasıl teşhis ediliyor canım?ben seni düşünüyorum bebek için ruh hali vücut sağlığı hepsi önemli canım ben sana yazmıştım önceden yavaş yavaş topluyorsun inşallah dahada yi olucaksın dediğim gibi benim hcg 1,2 çıkmıştı 2 ay sonra sıfırlanması braz zamanla olur demşti dr.senin ikizdi sanırım dahada çok çıkabilir bence tabi sen ynede tez zamanda dr.a git tahlillerini yaptır için rahatlasın.

Off şimdi düşünmeye başladım acaba bende de pıhtılaşma sorunu olabilir mi diye..Ama benim bebeklerim karnımda ölmedi..doğduklarında yaşıyorlardı...:sm_confused:

Pek bir sancı çekmeden pıhtı düşürür gibi doğuruverdim...

rahım yetmezlıgı genelde cogul gebelıklerdemı oluyor..
yoksa tek olan gebelıklerde yasanıyormu..:uhm:
bak sımdı kafam karıstı..,

tek gebeliklerde de oluyor fakat çoğullarda oran daha yüksek.

femalexxcım ve kelebegım..
protesın s ve
aca IGG ye felan baklıdımı sıze
FAKTOR V
suan bunların sonucunu beklıyoruum bende
baska varmı pıhtılasma ıle ılgılı testler

evet canım hepsine bakıldı ve benim hepsi temiz çıktı.faktör 5 zaten genetik test.çıkması 3-4 ayı buluyor.
dr um bana bu yapılan testlerin pıhtılaşma konusunda kesin bilgiler vermediğini sadece varolan riskler hakkında bilgi sahibi olmayı sağladığını söylemişti.en büyük fikri anne karnındaki sebepsiz ölümlerin verdiğini söyledi.böyle bir durumda kan sulandırıcı iğnlere başladıklarını söyledi.
rapunzel senin tüp bebek miydi canım?
bebeğin ölüm sebebi belli mi?

Bu pıhtılaşma vs ilk üç aylık hamilelikte orta çıkan durumlar mı yoksa hamileliğin her döneminde rastlanabiliyor mu ?fisfisfis

femalexxde cevaplamıs uzman olarakdan..benım dr soledı kan pıhtılasması vvar
onlem almak gerektıgını her donemde aynı sorunla karsılasacagmı soylemıstı bana..

bakıldı canım onlar normaldi benim... yukarıdaki testler yeterli olur. sonuçlar çıkınca yaz bakalım...

tamam canımcım..sımdılık cıkan sonuclarımda hep negatıf yazıyor..bakalım dıgerlerı nasıl cıkacak..
sede yorumlarsın artık..sımdıden tesk ederımŞenizŞeniz

anlamadım fisfisfis IgM VE IgG negatifse tanı konmaz ki. doktorun sana ne başlaman gerektiğini söylemedimi? normalde tüp bebek tedavilerinde herkese coraspin başlanır. sen o testlerin sonuçlarını bir yaz ben bakayım istersen...

Canım dr ultrasonda bakarak teşhis etmişti benimkini..plesanta rahim ağzına yakın oluyor..zamanla yukarı çıkıyor..çıkamama ihtimali de var..

beta hcg 9. haftadan sonra düşüyormuş..ama sıfırlanmıyormuş..34. haftada tekrar yükseliyormuş...benim 18 haftalıktı..adet olalı 2 hafta oluyor..2 gün sonra idrar testi yaptığımda çizgide herhangi bir koyulaşma yoksa veya silinmişse ki belkide şu an yavaşlıyordur..kan testini yaptırmaktan vazgeçicem...

canım bademim rahim ağzı yetmezlği başka bişiy.ben önlem olsun diye ortada bir sebep yokken yaptıranlar için söylüyorum.sen onları kucağına almayı ne çok istedin önce rabbim sonra biz biliyoruz.bazı kısa boylu ve kilolu bayanlarda çoğul gebeliğe izin verilmiyor.bunu anlarım ama üçüz olup da birinden vazgeçenler için yazdım ben nolur yanlış anlama...:çok üzgünüm:

Femalexx canım dr bana da coraspirin vermişti ama trasnferin 7. günü hem hamilelik (idrar testinde öğrenmiştim ilk )hem de adet kanaması gibi yoğun kanamam olunca corasprini bana bıraktırmıştı...Aynı zamanda prednol kullanıyordum onu da bıraktırdı...

canım pıhtılaşma bozukluğunda bebek anna karnında ölür, kalbi durur. sen canlı doğum yapmışsın sende böyle bişey olduğunu pek sanmıyorum. bide bunu kafana takma sen tatlım. içini ferah tut..

genetık testını ayrı bakıldı kromozomlara dıyeyım onlar gayet normal..
faktor v evet uzun suruyoır ama..
genetıkte duran esımın arkadası..ayırıca gorumcem embrıyolog onlarında yarıdımıyal bu hafta cıkacak..bugun gorusdum..bzım kanlar uzerınde calısyorlarmıs..cıkar sonuclar dedı..
benım bebek 8 haftalıktı.yarım kalan asılama sonrası cok folıkul olustugu dıye ıptal oldu..ama bız dogal asılama yaptık
dr gayet hersey norrmal gıdıyor dedı..
ama kontrolumde kalp atımı durmustu..
nedenı bılınmıyor sadece pıhtılasmadan dolyı kallp atımı durmus olabılır dedı..
bızde tedbır olsun dıye yaptırıyoruz

kizlar..bogazimda feci iltihaplanma var..hayatimda ilk defa bogazim iltihaplandi desem yeridir...
ilacsiz nasil yokedebilirim bunu,bi fikriniz varmi?
malum,ilac almak istemiyorum

cücüm geçmiş olsun.. havalar güzelleşmeye başlamışken naptın sen dondurma mı yedin yoksa.. kaydirigubbakcemile3 biraz iyiyim demişsin.. inş sabaha bişeyin kalmaz.. Şeniz

hoşgeldin aramıza.. sende şimdi hepimizin yaşadığı depresif durumdasın anlaşılan.. isyan etme.. dua edip iste canım.. demek ki bizimde alın yazımız böyleymiş.. zamanımız henüz gelmemiş.. keçiboynuzu kürünün faydası olacaktır.. bu ayın sonunda testi tekrarlayın olmazsa.. hayırlısı Allah'tan.. inş en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun..

elimde hiç bir sonucum yok.tüm sonuçlarım hastanede dosyamda.4 parmak kalınlığında bir dosyam olmuş geçen baktım da...kaydirigubbakcemile3
bir dahaki gidişimde sonuçların bir fotokopisini alırım.
coraspirine tedaviye başlayınca içiyorum.şimdilik bişiy vermedi.claxen diye bir iğne var transferden sonra da ona başlıycam...

Yok canım aklına birşey gelmesin,yanlış anlamadım..Şeniz

biz şimdi rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşünüyoruz eşimle..başka bir şey olabilir mi acaba diye kafamı kurcalıyor..Ancak aynen rahim ağzı yetmezliğinde olanlar başıma geldi..ağrısız sancısız doğum..herşey yarım saat içinde olmuştu..dr a gitmeye bile vaktim olmamıştı....

Ancak doğum olmasına yakın 5 dak önce biraz ağrım olmuştu..eşim rahim ağzın açılmaya başladığı için ağrın oldu demişti...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bölüyorum ama kusura bakmayın.. nevrocum yeni adet tarihim 27 nisanmış.. bu ay yumoşlarım hsg yüzünden kaynadı.. kısmetse bu ay güzel haberler alırım.. sıkıntı yok stres yok.. devamlı çalışma var... hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar:

femalexx canım dahiliye uzmanıymışsın.benim tsh 0,200 ne oluyor bu sonuçla..cevaplarsan sevinirim..

canım TSH normal değeri 0.2 ile 4.0 arasıdır. ama TSH tek başına hiçbirşey ifade etmez önemli olan fT3 ve fT4 sevyeleridir. senin alt sınıra yakın çıkmış. eğer bir problem varsa troid ultrasonu istenir bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…