Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
böl canım böl ne demek.nerelerdesin özlettin kendini.
mart bitti sen de mi bittin kıssss?? :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

bende yazacaktım ama dedımkı konu bolunmesınyerimseniben
tulıncım bende yazayım yenı adet tarıhımıhihoyyythihoyyyt
eskısı gıbı ınsallah benı bekletmeden gelırler
nevrocum benımde yenı adet tarıhım 28 nısan yaz..
soru ısaretı olan yerden cıkayım -tatlicadiarzu-
nede olsa yasak kalktı tedavı oldugum dr cok sevıyorum yaaŞeniz

Şimdi 6. ay bitip 7. aya girecekmişim..Hala hamile olsaydım...:çok üzgünüm:

İnsan fena alışıyor hamile kalmaya be....hele etrafında hamile çocuklu kadınlar görünce....daha bir hamile kalası geliyor..kaydirigubbakcemile3

canımöncelikle allah bidaha aynı şeyleri hiçbirimize yaşatmasın senin durum çok enteresan çift çizgi yani biri belirsiz inan bizde çok merak ettik inşallah hamilesindir.ama benimde bu ay reglim gecikti ve hemen tahlil yaptım negatif 6 gün bekledim mecburen doktorumun poliklinik gününü gittim yaptırdım negatif rahatladım bekleseydim daha kötü olucaktım.şmdi sen yaptırırsan negatifse için rahatlar ve yeni çalışmalara başlarsın pozitifse sevincini daha erken yaşamış olursun sen yinede yaptır bi hcg.:teselli:

canım bizim tanılardan birisi de anne karnında özellikle 2. ve 3. trimestirde sebepsiz bebek ölümü.damarlarda pıhtılaşan kan bizim için bir tehlike oluşturmuyor ama bebeğin damarları minicik bir pıhtıyla tıkanıyor ve kalbi durdurabiliyormuş.nette bunu araştıra araştıra kafayı sıyırdım bende...kafamçokkarıştı

Ben çok uzun yıllar önce papiler ca trioktemi ameliyatı ile kurtuldum tiroid bezimden...kaydirigubbakcemile3

iyod 131 tedavisi ile 3-4 günlük karantina tecrubem de var ..kaydirigubbakcemile3

Yıllardır alıştım tefor almaya..hamileyken 3 haftada bir tahlil yaptırıp ona göre arttırıyordum ....Hiç bir sorun da yaşamıyorum çok şükür...:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekür ederim.ama sadece tsh ve prolaktin testi yaptırmıştı doktor.prolaktin normal ama tsh 0,200 dü.adetim gecikmişti o yüzden..ben özellikle bunun için dahiliye uzmanına görünecem..tekrar teşekür ederim canım..

badem canım en kısa zamanda kalcaksın hamile biliyoruz ve inanıyoruz buna...:CüvCüv::CüvCüv:

bu kez hepimiz daha bilinçliyiz..ınşallah daha erkenden önlemlerimizi alacağız..Bebeklerimizi evlerimize sağlıkla götürmeyi nasib eder Allah inşallah...:Saruboceq:

ahh bademim benim müdavimi olduğum nisan anneleri topiğini ziyaret ettim geçenlerde.arkadaşlarımı tebrik ettim.neredeyse yarısı doğum yaptı.
benim bebeğim de bugünlerde doğmuş olacaktı yaşasaydı...belki şimdi emziriyo olacaktım.uykusuzluktan , yorgunluktan bitmiş olacaktım.Ama bebeğim benimle olacaktı.
onu çok özlüyorum çookk....senağlama

bademcım....canımcım..
bole dedın benıde mahvettın...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende 15.haftaya gırmıstım..cınsıyetı ogrenmıstıım belkıde:çok üzgünüm:

saka bır yana 2 aylık bebısıme bende alısmıstım
hele bıde alısverıs merkezıne gıdıp bebek magazalrını gorunce:çok üzgünüm:

kasvetlkı havadan cıkalım..kaydirigubbakcemile5
bılıyorum hersey yenıden cook guzel olack alalhın ıznıyle

kızlar maşallah baya kalabalığız nasıl gidiyo iyimisiniz ben pek iyi değilim eşimle kavga ettik biraz ya araştırıp soruşturup yedirip içiriyorum tedavimiz yakın belki mikroteseden kurtuluruz diye adak fazlası zarar diye pekmez içmek istemiyo herşeyi gönülsüz yiyo içiyo vitamin içse sorguluyo sanki ben çokmu meraklıyım böyle şeylere güzelce konuşup sakinleştiriyorumda ama çocuk gibi milyon defa aynı şeyi söyleyince bende patladım artık bende o kadar iğne ilaç içiyorum gıkım çıkmıyo çok bozuğum kızlar çok canım sıkkın

İyi geceler canlarımmm. Gece kuşu geldi. kaydirigubbakcemile3 Ama çok kalamayacak. kafamçokkarıştı Hep yatıyorum bu aralar. Gücüm takatim yok nedense. Bir de gözlerim sulanıyor çok. Arada kendi kendine akıyor. Yarım açık durumdalar hep. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Dinlenmeye çalışıyorum. Sizlere girip bir haber vereyim , mesajlarımı cevaplandırayım dedim. Dilerim hepiniz çok iyisinizdir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelişmelere bakamıyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Yarın işyerinde internet açarsa okurum artık. Allaha emanet olun bitanelerimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz Şeniz Şeniz

Doğum sonrası 2-3 hafta süt gelmişti göğüslerimden.....:çok üzgünüm:

sen dinlenmene bak nevrommm Şeniz Şeniz Şeniz
sen dinlenki yeğenlerimiz rahat rahat büyüsün.... kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
böl canım böl ne demek.nerelerdesin özlettin kendini.
mart bitti sen de mi bittin kıssss?? :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

buralardayım oralardayım sen nerelerdesin.. ben bitmedim ama hsg benim yumoşları aldı götürdü herhalde.. bi işe yaramadılar.. napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz biz.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bir gün aramız var rapunzelim.. hayırlısı olsun hepimiz hakkında.. sırası gelen hamileyim diyor nasılsa.. bekleriz .. delikafaduldendelikafadulden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…