kızlar bölüyorum ama kusura bakmayın.. nevrocum yeni adet tarihim 27 nisanmış.. bu ay yumoşlarım hsg yüzünden kaynadı.. kısmetse bu ay güzel haberler alırım.. sıkıntı yok stres yok.. devamlı çalışma var... hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar:
Canım dr ultrasonda bakarak teşhis etmişti benimkini..plesanta rahim ağzına yakın oluyor..zamanla yukarı çıkıyor..çıkamama ihtimali de var..
beta hcg 9. haftadan sonra düşüyormuş..ama sıfırlanmıyormuş..34. haftada tekrar yükseliyormuş...benim 18 haftalıktı..adet olalı 2 hafta oluyor..2 gün sonra idrar testi yaptığımda çizgide herhangi bir koyulaşma yoksa veya silinmişse ki belkide şu an yavaşlıyordur..kan testini yaptırmaktan vazgeçicem...
Yok canım aklına birşey gelmesin,yanlış anlamadım..Şeniz
biz şimdi rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşünüyoruz eşimle..başka bir şey olabilir mi acaba diye kafamı kurcalıyor..Ancak aynen rahim ağzı yetmezliğinde olanlar başıma geldi..ağrısız sancısız doğum..herşey yarım saat içinde olmuştu..dr a gitmeye bile vaktim olmamıştı....
Ancak doğum olmasına yakın 5 dak önce biraz ağrım olmuştu..eşim rahim ağzın açılmaya başladığı için ağrın oldu demişti...
canım TSH normal değeri 0.2 ile 4.0 arasıdır. ama TSH tek başına hiçbirşey ifade etmez önemli olan fT3 ve fT4 sevyeleridir. senin alt sınıra yakın çıkmış. eğer bir problem varsa troid ultrasonu istenir bu durumda.
Şimdi 6. ay bitip 7. aya girecekmişim..Hala hamile olsaydım...:çok üzgünüm:
İnsan fena alışıyor hamile kalmaya be....hele etrafında hamile çocuklu kadınlar görünce....daha bir hamile kalası geliyor..kaydirigubbakcemile3
badem canım en kısa zamanda kalcaksın hamile biliyoruz ve inanıyoruz buna...:CüvCüv::CüvCüv:
İnsan fena alışıyor hamile kalmaya be....hele etrafında hamile çocuklu kadınlar görünce....daha bir hamile kalası geliyor..kaydirigubbakcemile3
ahh bademim benim müdavimi olduğum nisan anneleri topiğini ziyaret ettim geçenlerde.arkadaşlarımı tebrik ettim.neredeyse yarısı doğum yaptı.
benim bebeğim de bugünlerde doğmuş olacaktı yaşasaydı...belki şimdi emziriyo olacaktım.uykusuzluktan , yorgunluktan bitmiş olacaktım.Ama bebeğim benimle olacaktı.
onu çok özlüyorum çookk....senağlama
ıyi geceler canlarımmm. Gece kuşu geldi. kaydirigubbakcemile3 Ama çok kalamayacak. kafamçokkarıştı Hep yatıyorum bu aralar. Gücüm takatim yok nedense. Bir de gözlerim sulanıyor çok. Arada kendi kendine akıyor. Yarım açık durumdalar hep. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Dinlenmeye çalışıyorum. Sizlere girip bir haber vereyim , mesajlarımı cevaplandırayım dedim. Dilerim hepiniz çok iyisinizdir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelişmelere bakamıyorum. ınşallah güzel haberler vardır. Yarın işyerinde internet açarsa okurum artık. Allaha emanet olun bitanelerimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz Şeniz Şeniz
Doğum sonrası 2-3 hafta süt gelmişti göğüslerimden.....:çok üzgünüm:
böl canım böl ne demek.nerelerdesin özlettin kendini.
mart bitti sen de mi bittin kıssss?? :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
bende yazacaktım ama dedımkı konu bolunmesınyerimseniben
tulıncım bende yazayım yenı adet tarıhımıhihoyyythihoyyyt
eskısı gıbı ınsallah benı bekletmeden gelırler
nevrocum benımde yenı adet tarıhım 28 nısan yaz..
soru ısaretı olan yerden cıkayım -tatlicadiarzu-
nede olsa yasak kalktı tedavı oldugum dr cok sevıyorum yaaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?