tulişim ayol ne zaman gittin geldin
ne zaman başlıyosun kullanmaya
yumoşların ne zman 6-7 mm olmuş yaa kafamçokkarıştı
hejam dr bana ilk yat ikinci gün çok ağır iş yapma ondan sonra normal hayatına dön.eşinle gez çocuğunla gez toz dedi.yani kafan takarak bekleme dedi.yeter canım 5 gün dinlenmişsin zaten.eğer onlar hayata yapışcaksa itediğni yap kaybetmezsin.:asigim:
semıhacım bende sorcaktımda
herhalde bu yumosları kendılıgınden olustu..:uhm:
kafam karıstı:uhm::uhm:
kendini yormadan çık dolaş gel biraz hadi lütfen kendin için.. temiz hava almak bile iyi gelicektir sana.. zorla kendini çık dışarı havan değişsin..
hadi inş rapunzelim.. hihoyyythihoyyyt çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sositosositosositososito
sabahtan gittim yavrukuşum.. bugün 3. günü adetin.. 5. günü başla dedi işte.. pazar günü içerim.. sabah akşam içecem.. yumoşlar öyleymiş valla fisfisfis delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeneşimde dalga geçiyor ohoo o fındık kadar yumoşlara 100 milyon spermde olsa etkilemez diye :roflol::roflol: bende 11. gün kağıdı gözüne sokayım da gör ne olmuş dedim :roflol:
tamam canım bu gün biraz çıkarım allahım hepinizden razı olsun iyi ki varsınız :1hug:
dediğin gibi göreceğiz bakalım yani eşin
hayırlısı olsun canım benim yaa
kısmet diyelim:Saruboceq:
sevcan L-CARNİTİNE fiyatı nedir?
öncelikle çok geçmiş olsun canıma.s.sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
yani bu bebek daha da annesini sevindirmezse ne diyeyim
eşim yok mok dedi cart adamı yatağa attım.görev insanı gel bakem dedim bu bebek gelecek kötükedihüso
canım pozitif olmaya çalış..inşlalah 4 bebişten elbette bir tanesi tutacakdır...selam kızlar nasılsınız beni soracak olursanız iyi olmaya çalışıyorum bu gün transferin beşinci günü ama çok sancım var yani aynen adet sancısı o biraz moralimi bozuyor doktor dört embriyo transfer etti bakalım artık hakkımızda hayırlısı ama yinede kendimi kötü hissediyorum
canım hayırlı olur inşallah..maşalalh zaten senin yumoşlar şimdiden büyümeye başlamış...selam kızlar.. bugün keyifler yerinde maşallah.. hepinize hayırlı cumalar..
bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..
inşallah canımŞenizkedılerle ugrastın gecen ay bakalım..taktıklerıde aldın..kaydirigubbakcemile3
gelecek ay mujjdeyıde vercen bızedelikafaduldendelikafadulden
kızlar selam
nevrosky'den haberler getirdim
dün yazacaktım fakat site bir anda kitlendi sayfalar açılmadı yazamadım
telefonda konuştuk arkadaşımızın yüzü azcık gerilmiş
geçici yüz felci olmuş kuzum
doktor ilaç vermiş fakat kortizon içerdiğindne kullanamıyor
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
eşi izin vermediği için nete gerimiyor benim haber vermemi istedi
hepinize kocaman öpücükleri ve selamları var
:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun nevocum :çok üzgünüm: canım haber verdiğin için çok sağol :a015:kızlar selam
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
kızlar selam
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
:çok üzgünüm: ben yorgun olduğu için gelmiyor sanıyordum:çok üzgünüm:kızlar selam
canım bu morfoloji zamanla değişiklik gösterebiliyotmuş...kızlar herkese hayırlı cumalar...
bız dun ıkıncı testımızı yaptırdık..sonuclar soyle..
mılımdekı sperm sayısı:76 mılyon
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:380 mılyon
ılerı hareket:%68
morfolojı:%1
gecen sefer morfolojı sıfırdı bu sefer bır cıkmıs..solda varıkosel baslangıcı.bakalım carsamba uzman gorup karar vercek amelıyatmı deılmı dıye.artık hepımız ıcın hayırlısı olsun..
sevcan senın esın amelıyat olmustu deılmı..yanlıs hatırlamıyosam eger...
kızlar selam
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
kızlar herkese hayırlı cumalar...
bız dun ıkıncı testımızı yaptırdık..sonuclar soyle..
mılımdekı sperm sayısı:76 mılyon
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:380 mılyon
ılerı hareket:%68
morfolojı:%1
gecen sefer morfolojı sıfırdı bu sefer bır cıkmıs..solda varıkosel baslangıcı.bakalım carsamba uzman gorup karar vercek amelıyatmı deılmı dıye.artık hepımız ıcın hayırlısı olsun..
sevcan senın esın amelıyat olmustu deılmı..yanlıs hatırlamıyosam eger...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?