Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim hasta olanlara şifalar dertli olanlara edalar nasip eyler inş en kısa zamandaaa..........hepimizede hayırlı evlatlar inşşş

arkadaslar merhaba gokcek iksiri ni duydunuz mu? etkili oluyormus enfeksiyon cayi ile birlikte varikoselin gecmesini sagliyormus ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatımacım sonuçlar çok iyi bence..morfloljide zaten zamanla değişkenlik gösterebiliyor ağrı yoksa amelyatı önermiyor doktorlar diye biliyorum süprizzzzz

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:nevrom canım çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin....

ay inanmıyorum ceryanda filanmı kaldı acaba nevro....çooookkk geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer

Maşallah diyelim yumoşlarına.
Hayırlı olsun tedavin. :CüvCüv:

tulincim hadi hayirlisi..kacinci gun gittin dr a ben de bugun regl oldum, ama dr a gitmeyecegim
malum varikosel

cok cok üzüldüm ya,insallah hemen gecer:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inanmıyorum yaaa:1shok:
nasıl olmuş kisenağlama
neden olur bu yüz felcisenağlama
Allahım acil şifalar versin:Saruboceq:
tam da hamileyken yaasenağlama
ilaçta kullanamıycak
inşallah çabucak geçer:Saruboceq:

benimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
hiç olacak gibide değilim ne ağrı ne sızı bişi yok
keşke olsada bir an önce spora devam etsem
testlerde negatif ama güvenemiyorum işde
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam kuzular
mayısda tüp bebek yapılacağından
birde eşimin iznine denk gelmesi gerektiğinden mecburen kullanıcam bakalım hayırlısı

canım doğru söylüyorsun yatmakla değil zaten rabbim nasip etmişse ne olursa olsun gelir bebiş :1hug:

kızlar şimdi mutlumu mutsuz mu desem ne desem bilemiyorum bir haber aldım.samimi bir arkadaşım hamile 3 bebeğine
mutlu kısmı bu
ama mutsuz kısmı aldırmayı düşünüyor.bana zaten aldırcaksan söyleme demiştim.o da öyle yapmış:sm_confused:
allahım ona akıl fikir ver:Saruboceq:

zehra testinizin sonucu sayınız hareket çok iyi.. morfoloji de değişiklik gösteriyor zaten kızlar da demiş.. hayırlısı olsun..

dıptısım mayısta tüp bebe yaptıracaksan bence doğum kontrol hapı kullanma yumoş sayısı az olur bence doktoruna danış

dıptıs cok saol haber verdıgın.cın..Şeniz
az kaldı bebısıne
senın spor ısı durdu sanırsam bugunlerde..verdıgın topık cok etkılı oldu banadakaydirigubbakcemile5

cok uzuldum nevroyada
gecmıs olsun..a.s.

sevcancım ılac baya pahalıymıs-tatlicadiarzu-
kurum karsılarmı acaba bu ılacıhihoyyyt

canım solgarın resmi sitesine girince ordan size en yakın ecz adresleri kayıt yaparsan mail adresine gönderiyolar ben araştırdım alcam bu akşam biraz pahalı ama mecburen yapacaz artık

kızlar birde ben yarından itibaren kozmik beden temizliğine başlıyorum 4 nisan-10 nisan arası eşimle inş bunların hepsini 10 günden sonra yapacaz
melegimiz inş çok bekletmez bizi

Yok canım benim eşim ameliyat olmadı.
Size de geçmiş olsun.

tşk ederim canım.bu ilaç mı yok sa vitamin mi? ben daha ilk kez duyuyorum bunu.ne işe yarıyo morfolojiyi düzeltiyomu ? yan etkisi var mı?bizim sayı ve hareket iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…