inanmıyorum ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir nevrom canım benim nazar mı değdi sana ama sen çok güçlüsün bunu da atlatacağına emenim rabbim tez zamanda şifa versin kendine iyi bak canım :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar.. bugün keyifler yerinde maşallah.. hepinize hayırlı cumalar..
bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..
kızlar selam
nevrosky'den haberler getirdim
dün yazacaktım fakat site bir anda kitlendi sayfalar açılmadı yazamadım
telefonda konuştuk arkadaşımızın yüzü azcık gerilmiş
geçici yüz felci olmuş kuzum
doktor ilaç vermiş fakat kortizon içerdiğindne kullanamıyor
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
hepinize kocaman öpücükleri ve selamları var
kızlar selam
nevrosky'den haberler getirdim
dün yazacaktım fakat site bir anda kitlendi sayfalar açılmadı yazamadım
telefonda konuştuk arkadaşımızın yüzü azcık gerilmiş
geçici yüz felci olmuş kuzum
doktor ilaç vermiş fakat kortizon içerdiğindne kullanamıyor
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
hepinize kocaman öpücükleri ve selamları var
[sıze="2"]60 tl [/sıze]
iyi günler canlar hayırlı cumalar herkezeee
sevcancım canım bu gün aldıgım en güzel haber.....inş sonuda güzel olur...........
hejacım stres yapma olurmu rahat ol inş pozitif olur sonucunda..........
btrklc tatlım inş emeklerinin karşılığını alırsın
canım doğru söylüyorsun yatmakla değil zaten rabbim nasip etmişse ne olursa olsun gelir bebiş :1hug:
öncelikle çok geçmiş olsun canıma.s.
her-şey çocuk-için:jeyyar::lepi:
canım pozitif olmaya çalış..inşlalah 4 bebişten elbette bir tanesi tutacakdır...
canım hayırlı olur inşallah..maşalalh zaten senin yumoşlar şimdiden büyümeye başlamış...
inşallah canımŞeniz
:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun nevocum :çok üzgünüm: canım haber verdiğin için çok sağol :a015:
beter ablacım demek adamı yatağa attın he valla süper fikir işe yarayabilir :jeyyar: inşallah aşılaman tutucak hihoyyyt
heja :dance: nasılda heycanlısındır şimdi :teytey: olumlu düşün lütfen olucak Allahın izniyle :lepi:
sevcanımmmmmmmmm :teytey: :teytey: canım çok sevindim artık sende biyerlerden başlayabiliceksin şükürler olsun bitanem :dance:
kızlar herkese hayırlı cumalar...
bız dun ıkıncı testımızı yaptırdık..sonuclar soyle..
mılımdekı sperm sayısı:76 mılyon
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:380 mılyon
ılerı hareket:%68
morfolojı:%1
gecen sefer morfolojı sıfırdı bu sefer bır cıkmıs..solda varıkosel baslangıcı.bakalım carsamba uzman gorup karar vercek amelıyatmı deılmı dıye.artık hepımız ıcın hayırlısı olsun..
sevcan senın esın amelıyat olmustu deılmı..yanlıs hatırlamıyosam eger...
canım hayırlı olur inşallah..maşalalh zaten senin yumoşlar şimdiden büyümeye başlamış...
sağol fadiğim hayırlısı neyse o olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaslar merhaba gokcek iksiri ni duydunuz mu? etkili oluyormus enfeksiyon cayi ile birlikte varikoselin gecmesini sagliyormus ?
ebru o neymiş ki fisfisfis araştıralım bakalım bi.. Şeniz
Maşallah diyelim yumoşlarına.
Hayırlı olsun tedavin. :CüvCüv:
sağol sevcancım.. darısı başına inş..
tulincim hadi hayirlisi..kacinci gun gittin dr aben de bugun regl oldum, ama dr a gitmeyecegim
malum varikosel
3. günü gittim canım.. ultrasonla baktılar sadece.. eşinde inş ameliyatı olur bir an önce.. Şeniz
benimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
hiç olacak gibide değilim ne ağrı ne sızı bişi yok
keşke olsada bir an önce spora devam etsem
testlerde negatif ama güvenemiyorum işde
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam kuzular
mayısda tüp bebek yapılacağından
birde eşimin iznine denk gelmesi gerektiğinden mecburen kullanıcam bakalım hayırlısı
dıptıscım sağlığın yerinde olsun da gerisi bi şekilde oluyor nasılsa.. inş tüp beben tutar fazla uğraşmazsın.. :1hug:
nevrocum geçmiş olsun.. inş kısa zamanda geçer.. bu gibi durumda ne tarafa felç geldiyse tersi yönünde hızlı bir tokat vuracakmışsınız kızlar aklınızda bulunsun.. inş uzun süren bişey olmaz.. Allah şifanı versin.. :Saruboceq:
dıptısım mayısta tüp bebe yaptıracaksan bence doğum kontrol hapı kullanma yumoş sayısı az olur bence doktoruna danışbenimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
hiç olacak gibide değilim ne ağrı ne sızı bişi yok
keşke olsada bir an önce spora devam etsem
testlerde negatif ama güvenemiyorum işde
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam kuzular
mayısda tüp bebek yapılacağından
birde eşimin iznine denk gelmesi gerektiğinden mecburen kullanıcam bakalım hayırlısı
mrh canım öncelikle sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim. benim eşiminde morfolojisi %3 bu ilacı nerden bulabiliriz?morfolojiyi düzeltiyo mu? ilaç hakkında biraz bilgi verebilirmisin canım.?ilk defa duydum.
kızlar herkese hayırlı cumalar...
bız dun ıkıncı testımızı yaptırdık..sonuclar soyle..
mılımdekı sperm sayısı:76 mılyon
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:380 mılyon
ılerı hareket:%68
morfolojı:%1
gecen sefer morfolojı sıfırdı bu sefer bır cıkmıs..solda varıkosel baslangıcı.bakalım carsamba uzman gorup karar vercek amelıyatmı deılmı dıye.artık hepımız ıcın hayırlısı olsun..
sevcan senın esın amelıyat olmustu deılmı..yanlıs hatırlamıyosam eger...
canım solgarın resmi sitesine girince ordan size en yakın ecz adresleri kayıt yaparsan mail adresine gönderiyolar ben araştırdım alcam bu akşam biraz pahalı ama mecburen yapacaz artık
kızlar birde ben yarından itibaren kozmik beden temizliğine başlıyorum 4 nisan-10 nisan arası eşimle inş bunların hepsini 10 günden sonra yapacaz
melegimiz inş çok bekletmez bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?