Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
smhsmh ben hala adet olamadım yaa farlutal yarın akşama bitiyor.bugun 48.günüm ve şişkinlikten çatlıcam nerdeyse:1no2:senağlama
acele etme nesrin
benim 60 günü geçiyodu ben ne edeyim
ilaç bittikten sonra olursun 3- 4 gün içinde olmadı en geçem 1 haftaya kadar
ayol hastanedesin 3-4 gün geçti olmadı sorarsınyerimseniben
selam kızlar
bademcim başınız sağolsun allah rahmet eylesin
cucu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bacım
nesrencim allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza...
kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Muayene oldum.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
sevcanııım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah göbişin bebişlerle dolar tatlım bizim içinde dua et olurmu
buarada kızlar benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi sonunda zaten kociş ameliyat olalı daha 1 ay oldu buaydan ümitli değildim zaten, ama ilk 3 günümü çok yoğun bi kanamayla geçirdim okuldaydım doktorada gidemedim berbat bi süreçti çok şükür şimdi normale döndü ama beni ultrasonda karşılayan minik bir kist bu ayda d.kontrol hapı kullanmama sebep oldu neyse kısmet öteki aya artık, işin garibide 8 aylık evliyiz birtürlü bebiş olayına geçemedik 5.ayımda rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendim benim ameliyattan hemen sonra kocişin varikosel ameliyatı çıktı o geçecek diye beklerken bendeki kist için d.kontrol hapı kullandım 2 ay ve bu ay yine bir d.kontrol hapı dahainşallah ilaçlardan kurtulup normal yolla deneme fısatı buluruz :)))
smhsmh ben hala adet olamadım yaa farlutal yarın akşama bitiyor.bugun 48.günüm ve şişkinlikten çatlıcam nerdeyse:1no2:senağlama
canım nesrin mi yazmak istedin acaba?:sm_confused:
badem canım başınız sağ olsun kayınvaldenin mekanı cennet olsun inşşş..
cucum canım hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin inşş..
sevcan ne güzel aşılaman hayırlı olucaktır inşş başla hayırlısıyla ttatlım..
aymesim sen nasılsın iyisindir inşş canım..
balkafam karşılaşamadık öpüyorum canım..
[
merhaba canım hoşgeldin topiğimize seni yanlış hatırlamıyosam hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlıyorum
demek senin eşinede varikosel teşhisi konuldu
sonucunuz nasıldı
ameliyat ne zaman
evet doğru hatırlıyosun bende seni hatırlıyorum... eşim başka bi şikayetten giddi dr bi muane ediyim demiş sonrada varikosel ameliyat olman gerek demiş... uzun zamandır girmiyodum kk ya bi bakıyım bu varikosel nasıl bişey diye girdim sizi buldum... eşimle araştırıyoruz zamanı belli değil ameliyatın ama korkuyo... basit bi operasyon ama neyse .. sen neler yapıyosun... geçmiş sayfalara pek bakamadım senin eşinde de varikosel mi var
kolay gelsin canıma.s.bu arada kendimi gelince bir kaç gündür uğrayamadım buraya..çok vaktim olmuyor bu aralar..hafta sonu sınavlarım vardı..inşş geçerimde şu dersleri mezun olurum bu sene..sanırım bir müddet daha vakit bulamayacağım buraya..malum yine sınavlar olacak haziran gibi.iyi hazırlanıp bu sene bitirmek istiyorum okulu ...
eeee haziran'a çok var gibi sesinizi duyar gibiyim..ama dersler çok ağır gerçekten çok çalışmam lazımmm çokkkk ...
hepinizi öpüyorummmmm ..sevgilerrr Şeniz
tamam bitanem şimdi çoktan vermiştirsin...kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
canım şimdiden hayırlı olsuna.s.Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Muayene oldum.
geçmiş olsun canım...rabbim başka sıkıntılar vermesin...sevcanııım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah göbişin bebişlerle dolar tatlım bizim içinde dua et olurmu
buarada kızlar benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi sonunda zaten kociş ameliyat olalı daha 1 ay oldu buaydan ümitli değildim zaten, ama ilk 3 günümü çok yoğun bi kanamayla geçirdim okuldaydım doktorada gidemedim berbat bi süreçti çok şükür şimdi normale döndü ama beni ultrasonda karşılayan minik bir kist bu ayda d.kontrol hapı kullanmama sebep oldu neyse kısmet öteki aya artık, işin garibide 8 aylık evliyiz birtürlü bebiş olayına geçemedik 5.ayımda rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendim benim ameliyattan hemen sonra kocişin varikosel ameliyatı çıktı o geçecek diye beklerken bendeki kist için d.kontrol hapı kullandım 2 ay ve bu ay yine bir d.kontrol hapı dahainşallah ilaçlardan kurtulup normal yolla deneme fısatı buluruz :)))
canım hayırlı olsun...mrb arkadaslar umarım iyisiniz cucu cum inş ii haberler alırsın buarada sevcancım aşılama için adımı atmışsın tereddütdeydin yendiğine sevindim bende aşılama olalı 5.günüm bekliorum bakalım hayırlısı
maşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:rabbim hepsini sağsalim kucağına almayı nasip etsin...kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
canım azıcık daha sabret...az kalmış hayırlısıyla gelir kırmızılar....smhsmh ben hala adet olamadım yaa farlutal yarın akşama bitiyor.bugun 48.günüm ve şişkinlikten çatlıcam nerdeyse:1no2:senağlama
kızlar bu arada harzem bacıdan hiç ses yok hayırdır inşallah
cücü gelmedi değil mi hala :ecrin_bebek:
bu defa güzel haberler duyarız inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?