Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım herşeyin güzel gitmesine çok sevindim
doktorlara alışmışsın bakıyorum artıkyerimseniben
korkularını yenmende süper olmuş.
İnşallah sonunda böyle başı gibi harika olur
tez zamanda pozitifi görmeni dilerim:Saruboceq:

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

MAASALLAH ne guzel bir haber allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok guzel ya bir kereden 3 tane bebis allahim bizede nasip etsin insallah

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallh:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

canım ben hatırlayamadım tüp bebek herhalde dimi:uhm:

badem canım başınız sağ olsun kayınvaldenin mekanı cennet olsun inşşş..
cucum canım hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin inşş..
sevcan ne güzel aşılaman hayırlı olucaktır inşş başla hayırlısıyla ttatlım..
aymesim sen nasılsın iyisindir inşş canım..
balkafam karşılaşamadık öpüyorum canım..

smhsmh ben hala adet olamadım yaa farlutal yarın akşama bitiyor.bugun 48.günüm ve şişkinlikten çatlıcam nerdeyse:1no2:senağlama

acele etme nesrin
benim 60 günü geçiyodu ben ne edeyim
ilaç bittikten sonra olursun 3- 4 gün içinde olmadı en geçem 1 haftaya kadar
ayol hastanedesin 3-4 gün geçti olmadı sorarsınyerimseniben

selam kızlar
bademcim başınız sağolsun allah rahmet eylesin
cucu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bacım
nesrencim allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza...

kızlar bu arada harzem bacıdan hiç ses yok hayırdır inşallah

acele etme nesrin
benim 60 günü geçiyodu ben ne edeyim
ilaç bittikten sonra olursun 3- 4 gün içinde olmadı en geçem 1 haftaya kadar
ayol hastanedesin 3-4 gün geçti olmadı sorarsınyerimseniben

YA VALLA doktorumun yanına gidip gelmeye utanıyorum artık.sabah yine ordaydım.idrar testimi tekrarladım ve hala enfeksiyon var ama şükür ki 400lerden 30lara düşmüş.iğneye devam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cücüm benim inş bende pozitifim diye bağırırsın burda.. olmasa da üzülmek yok tabi.. herşey kaldığı yerden devam edicek inş.. güzel haberlerle dön nolur.. Şeniz

hadi hayırlısı olsun sevcan.. efferim sana doktora gitmiş paşa paşa muayene olmuşsun.. aşılamandan da olumlu sonuç alırsın inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı canım.. bundada vardır bi hayır.. yeni evlisiniz daha.. biz o zamanlar evliliğin tadını çıkaralım diye uğraşıyorduk.. iyi ki erken farkettiniz durumu.. bebişinde gelir sağlıkla inş.. Şeniz

smhsmh ben hala adet olamadım yaa farlutal yarın akşama bitiyor.bugun 48.günüm ve şişkinlikten çatlıcam nerdeyse:1no2:senağlama

anamm :1shok: çağır artık gelsin şunlar yaaa... o kadar çalışıyosunuz.. boşa gitmesin.. gelsin bitsin de devam edin .. inş artık daha fazla bekletmez gelir nesrincim.. Şeniz

Pinkim evet karşılaşamadıkk..çok sefiyommm :asigim:Şeniz

[
merhaba canım hoşgeldin topiğimize seni yanlış hatırlamıyosam hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlıyorum
demek senin eşinede varikosel teşhisi konuldu
sonucunuz nasıldı
ameliyat ne zaman

evet doğru hatırlıyosun bende seni hatırlıyorum... eşim başka bi şikayetten giddi dr bi muane ediyim demiş sonrada varikosel ameliyat olman gerek demiş... uzun zamandır girmiyodum kk ya bi bakıyım bu varikosel nasıl bişey diye girdim sizi buldum... eşimle araştırıyoruz zamanı belli değil ameliyatın ama korkuyo... basit bi operasyon ama neyse .. sen neler yapıyosun... geçmiş sayfalara pek bakamadım senin eşinde de varikosel mi var

tuliny sağol canım, bizde herşeyin hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım, umarım hepimizin bebişi en kısa zamanda gelirde 2010 anneleri diye bi topik açar orda sohbete devam ederiz kaydirigubbakcemile5

canım öncelikle aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun benim eşimdede vardı varikosel, ameliyat olalı yarın tam 1 ay olacak merak etme çok basit bir operasyon öyle korkulacak bişi değil hastanede bile tutmuyolar akşam çıkmıştık biz, rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

kolay gelsin canıma.s.
alah zihin açıklığı versin...
inşallah sınavlarını geçersin...

tamam bitanem şimdi çoktan vermiştirsin...
inşalalh güzel haberle dönersin...

canım şimdiden hayırlı olsuna.s.
inşalalh bebişin gelecek annesine:asigim:

geçmiş olsun canım...rabbim başka sıkıntılar vermesin...
hayırlısı olsun daha yeni evli sayılırsınız zamanla bu sıkıntıları yenersiniz...

canım hayırlı olsun...
ama sen daha yakın zaman da düşük yaptın çok erken değilmi....

maşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:rabbim hepsini sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

canım azıcık daha sabret...az kalmış hayırlısıyla gelir kırmızılar....

kızlar bu arada harzem bacıdan hiç ses yok hayırdır inşallah

evet canım bu sıralar uğramıyor:uhm:
hayırdır inşalalh...

Cucu hadi gelde güzel haberler ver bize sabırsızlanıyoruz burda

Bu arada benim kırmızılar uzun bi aradn sonra teşrif ettiler yeni tarihim 4 mayıs değişiklik olmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…