Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cucum çok sağol canım benim.:sm_cool:
Ayyy sen bugün kan testi yaptırcaksın dimi?:teytey:
İnşallah hamilesindir canım benim.:CüvCüv::Saruboceq::dance:

evet canım varikosel teşhisi ağustosta konuldu
12 eylüldede ameliyat oldu eşim
sizin değerler nasıl peki yani spermiogram
tekrar geçmiş olsun canım
inşallah kısa sürede değerlerde artar:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar
gecen sali gelismeyen gebelik nedeniyle kurtaj oldum.
doktor sperm kalitesizliginden olabilir dedi.
sizce hemen arastirma yaptirsak mi ilk bebekti
yoksa dogal yollardan tekrar denesek mi 2 ay sonra
36 yasindayim gec kalmaktan korkuyorum

çook geçmişler olsun canım
eşiniz bir üroloğa görünebilir ve spermiogram tetkiki yaptırabilirsiniz
beklemeyin bence bi sorun varsa ki yoktur inşallah şimdiden önlem almış olursunuz
tekrardan geçmiş olsun:1hug:

sagol canim,

benim ilk evliligimden 15 yasinda bir oglum oldugu icin doktor pek benden pek suphelenmiyor. sizcede daha once cocuk sahibi olmak kromozom bozuklugu olmamasina isaret midir?

canım tam anlamıyorum ama spermiogram sonuçları aynen şöyle yazıyo
reng :k sarı
viskozite : N
sıvılaşma : 30 dk
bir mi : 64.000.000
tünejekülatda : 128.000.000
normal hareket :yüzde 20
yavaş hareket : yüzde26
hareketsiz : yüzde 54

canım sonuçlar bunlar işte çoğunu anlamadım zaten eşimin canı sıkkın benimde ama belli etmek istemiyorum...
sizin sonuçlar yani değerler düzeldi mi nası gidiyo umarım rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, elleri ayakları düzgün, güzel ve HAYIRLI evlatlar nasib eder...
aslında bu değerler ne kadar kötü bilmiyorum yani normali nasıl olur neyse görüşürüza.s.

haaaaaaaaaaaaaa bide
normal yapı : 70
anormal yapı : 30
H S 7-8 lökosit görüldü yazıyo umarım herşey herkes için yoluna girer... ( benim içinde )

SEVCANN CANIMM BENİMM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMM İNŞALLAH AŞILAMADA HERŞEYY YOLUNDA GİDERDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUUN CANIMMŞeniz
CUCUMM SANA BAKMAK İÇİN GELDİMMM AMA HABER YOOOK
MİSAFİRİMM GELECEKK BENİMM GİREMEM BİRKAÇSAAT
İNŞALLAHH HAMİŞ HABERİYLE GERİ DÖNRSİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

can_isom canım arkadaşım
senin bebek için tedaviye başlayamamanda,önüne hep engeller çıkmasında bi hayır olduğunu düşünüyorum.
İnşallah sende çok yakın zamanda tedaviye başlarsın

canlar ben geldim nasılsınız dilerim herkez iyidir sizleri çok özledimmmmm a.s. a.s. a.s.
bu arada kırmızılarda geldi bu gün yeni tarihim 6 mayıss

Güle güle canım
sınavda bol şanslar sanaŞeniz

tşk aymesim geçti bakalım şimdilik nasılsın tatlımmm

nevroşum canım arkadaşım rabbim tez zamanlarda kurtarsın seni bu hastalıktan dualarımzıdasınn inş bunuda atlatacaksın sen biz inanıyoruz ALLAH a emanet olun bebklerinle beraber :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım haftanın ilk hamişi sen çık bitanem rabbim inş senide sevindirir sende bizi....dualarımzıdasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

canım süper bir ahber buuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bademcim canım ALLAH rahmet etsin çok üzüldümmm kalanlara sabırlar versinnn

sağol canikom inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.

sagol canim,

benim ilk evliligimden 15 yasinda bir oglum oldugu icin doktor pek benden pek suphelenmiyor. sizcede daha once cocuk sahibi olmak kromozom bozuklugu olmamasina isaret midir?

olabilirde olmayabilirde pek bilgim yok fakat
şimdiki eşinizde olabilir belki
o zaman en iyisi üroloğa eşinizin gidip hem durumu anlatıp hemde spermiogram yaptırması iyi olur
beklemeyin bence yaşınız ilerledikçe dahada zorlaşıyo biliyosunuz
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Allah acil şifalar versin:1hug:

tebrikkk edrmmmmm:teytey::teytey::teytey: çokk gselll inşşşş allahmmm bizede nasipp ederrrr alllaahh tamamını edrsnn cnmmm NE GSE Bİ DUYGUDURR...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…