hepiniz cok cok sagolun kizlar,cok tesekkür ederimmŞeniz:asigim:
sevcanim harikasinnn:lepi:
Allahin izniyle önünüzde artik engel kalmadi,hersey massallah süper gidiyor..sende burdan mayista güzel haberler vereceksin inaniyorum ben bunaa:Saruboceq::1rolleyes:
[
evet doğru hatırlıyosun bende seni hatırlıyorum... eşim başka bi şikayetten giddi dr bi muane ediyim demiş sonrada varikosel ameliyat olman gerek demiş... uzun zamandır girmiyodum kk ya bi bakıyım bu varikosel nasıl bişey diye girdim sizi buldum... eşimle araştırıyoruz zamanı belli değil ameliyatın ama korkuyo... basit bi operasyon ama neyse .. sen neler yapıyosun... geçmiş sayfalara pek bakamadım senin eşinde de varikosel mi var
SEVCAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN
kuzum aşılama yollarına çıkmışsın
çoook sevindim delikafaduldendelikafadulden
bu yolda gazan mübarek olsun canım :lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
arkadaslar
gecen sali gelismeyen gebelik nedeniyle kurtaj oldum.
doktor sperm kalitesizliginden olabilir dedi.
sizce hemen arastirma yaptirsak mi ilk bebekti
yoksa dogal yollardan tekrar denesek mi 2 ay sonra
36 yasindayim gec kalmaktan korkuyorum
çook geçmişler olsun canım
eşiniz bir üroloğa görünebilir ve spermiogram tetkiki yaptırabilirsiniz
beklemeyin bence bi sorun varsa ki yoktur inşallah şimdiden önlem almış olursunuz
tekrardan geçmiş olsun:1hug:
evet canım varikosel teşhisi ağustosta konuldu
12 eylüldede ameliyat oldu eşim
sizin değerler nasıl peki yani spermiogram
tekrar geçmiş olsun canım
inşallah kısa sürede değerlerde artar:Saruboceq::Saruboceq:
sevcanııım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah göbişin bebişlerle dolar tatlım bizim içinde dua et olurmu
buarada kızlar benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi sonunda zaten kociş ameliyat olalı daha 1 ay oldu buaydan ümitli değildim zaten, ama ilk 3 günümü çok yoğun bi kanamayla geçirdim okuldaydım doktorada gidemedim berbat bi süreçti çok şükür şimdi normale döndü ama beni ultrasonda karşılayan minik bir kist bu ayda d.kontrol hapı kullanmama sebep oldu neyse kısmet öteki aya artık, işin garibide 8 aylık evliyiz birtürlü bebiş olayına geçemedik 5.ayımda rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendim benim ameliyattan hemen sonra kocişin varikosel ameliyatı çıktı o geçecek diye beklerken bendeki kist için d.kontrol hapı kullandım 2 ay ve bu ay yine bir d.kontrol hapı dahainşallah ilaçlardan kurtulup normal yolla deneme fısatı buluruz :)))
Güle güle canım
sınavda bol şanslar sanaŞeniz
kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
canım benim yaaa işte böyleee
her şey çocuk içinnnnn
rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
SEVCANN CANIMM BENİMM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMM İNŞALLAH AŞILAMADA HERŞEYY YOLUNDA GİDERDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUUN CANIMMŞeniz
CUCUMM SANA BAKMAK İÇİN GELDİMMM AMA HABER YOOOK
MİSAFİRİMM GELECEKK BENİMM GİREMEM BİRKAÇSAAT
İNŞALLAHH HAMİŞ HABERİYLE GERİ DÖNRSİNNN:Saruboceq::Saruboceq:
sevcanımmmm hayırlısı olsun canım inşallah uğraştırmadan gelir bebişin diğer ay hamiş olmuşl olursun
sagol canim,
benim ilk evliligimden 15 yasinda bir oglum oldugu icin doktor pek benden pek suphelenmiyor. sizcede daha once cocuk sahibi olmak kromozom bozuklugu olmamasina isaret midir?
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?