Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haaaaaaaaaaaaaa bide
normal yapı : 70
anormal yapı : 30
H S 7-8 lökosit görüldü yazıyo umarım herşey herkes için yoluna girer... ( benim içinde )

canım aslında telaş edecek gibi kötü sonuç yok
hareketi toplamda bakmışlar ileri hızlı ileri yavaş diye ayırmamışlar
biraz hareketlilik düşük gibi

ameliyat yapalım dedilermi
morelinizi bozmayın canım burda çok düşük sperm sonuçları hatta hiç spermi olmayan insanlar var
Keçi boynuzu kürü uygulayabilirsin
çok sonuç alan arkadaşlar var
bizede dr tavsiye etti başlayalı 15 gün oluyo hatta
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

sağol özlem inşallah fazla uğraştırmaz yaramaz beni
ilk aşılamada hamile kalırım inşallah
sen ne yapıyosun?
tekrar gittin mi hastaneye?

evet canım bugun sabah hastanedeydim tahlillerimi dahiliye ve anestezi dok göstermek için ama 1 den önce bakmıyorlarmış .biliyosun ssknın halini işe geri dönmek zorundaydım ve döndim zaten zor izin alıyorum senağlama

aa sevgii aşılamamı yaptırdın
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

maşallah
rabbim tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...

çok sağol semihacım.
evet ben çok sabrettim bu zamana gelene kadar.
Allahım inşallah hepimizi mükafatlandırır.
eşim 1,5 yıldır sigara içmiyo.sırf bebek olsun diye bıraktı.
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden

bu arada Ankara'da havalar nasıl?
Eşimi işyeri Ankara'ya gönderiyo.Çarşamba günü gidicek.1 hafta kalıcak.
Bu akşam bavul hazırlıycam ona.Yanına kalın şeyler mi koyayım.Soğuk mu oraları.

merhaba kizlar...
hemen girdim haber vereyim dedim..kan verdim geldim,sonuc yarin cikacakmis,doktor direk esimi arayacak...haberi bende esimden ögrenecegim yanii...

hadi hayırlısı canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere merakla bekliyoruz:dance:

merhaba kizlar...
zuzu bende senden haber bekliyorum yaaaaaa
aahh ahh bi fedekar kocam olmadı böyle beni hiç dinlemiyo hiç
canım bugün hava yağmurlu arada atıştırıyo bulutlu hiç güneş yok
ama hafta sonu iyiydi Ankara bura ne olacağı belli olmaz meterolojinin sayfasından tahminlere bakmak lazım
çok kalın şeyler almasın ama hırkayıda eksik etmesin

kızlar ne güzel baya kalabalığız epeydir kimse olmuyodu gerçi haberimiz yarına kaldı ama geç olsun güç olmasın dimi hepinize selamlar

nevrocugum nasılsın düzeldinmi arkadaşım,ha ben sana küsmüştüm beni listeye eklememiştin:) :)

anaaa asilamami oldun kiz
hadi bakalim insallah hayirlisiyla hamis kalirsin

cucu canim bebisin seninledir insallah

sevcanim ilk ve son asilaman olsun
bebisin sana mujde yapsin insallah

Canım şu aralar testi vermişsindir herhalde
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını nasip eder inşallah:

selam kızlar
bademcim başınız sağolsun allah rahmet eylesin
cucu hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bacım
nesrencim allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza...

cücü gelmedi değil mi hala ::
bu defa güzel haberler duyarız inşallah:

gelmedi dıppısım .. inş hamileyim diye bağırır burda.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Cucu hadi gelde güzel haberler ver bize sabırsızlanıyoruz burda

Bu arada benim kırmızılar uzun bi aradn sonra teşrif ettiler yeni tarihim 4 mayıs değişiklik olmazsa tabi

cucum çok sağol canım benim.:sm_cool:
Ayyy sen bugün kan testi yaptırcaksın dimi?:teytey:
İnşallah hamilesindir canım benim.:CüvCüv::Saruboceq::dance:

12 de vercekti kan anca gelir heralde ayy bu beklemek ne zor yaaa benneyaptımki

hadi yaaaa bu gün bekliyoduk sonucuuu ama neyse inş pozitif olurda bir hafta bekleyelim no problem

biz yarına kadar nasıl sabredicez yaaa
inşallah sonuç pozitiftir

hadi hayırlısı canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere merakla bekliyoruz:dance:

hepiniz sagolun kizlar,cok cok tesekkür ederim merakla duayla beklediniz biliyorum ama maalesef böyle oldu...bende hemen cikar diye ümit ediyordum,cünkü labaratuarlari hemen üst katta,her sonuc aninda cikiyordu...
sabahtan gelseydiniz belki aksama cikardi dediler...
aklima ilk siz geldiniz merak edeceksiniz diye ama cok cok cok özür diliyorum hepinizden:çok üzgünüm:
kadin sonuc icin doktorunuz kimi arasin dediginde esim hemen beni beni benii diye heyecanlandi..:asigim:heyecanini kirmamak adina bisey demedim ama esimde yarin sehir disinda olucak ve belkide sonuc ciktiginda ucakta olucak,banada haber gec gelebilir...
ki ben görümcemlerde kalicam,aksama görümcemin pcden girmeye calisirim,bi sekilde haberi ulastiririm sizeyerimseniben
inanin bende cok heyecanliyim:1rolleyes:

canım benim başınız sağolsun allahım geride kalanlara uzun ömürler versin yattıgı yer cennet olsun:Saruboceq:

canım nasılsın diğer topikte karşılaşamıyoruz?

iyiyim canım bende şimdi ordan geliyorum mesajını okudum hadi konuşalım diycektim alta baktım gitmişsin iyi diyelim iyi olsun canım valla tedavim yaklaştıkça korkum heyecanım artıyo ne kadarda takmıyorum rahatım desemde korkuyorum mikrotese sonucundan korkuyorum rabbim hakkımzda hayırlısını versin. gündüzleri aklıma getirmiyorum getirmemeye çalışıyorum ama sabahlara kadar rüyamda iğne vurunup test yaptırıyorum inşallah bu denemede manevi yönden dahada kötüye gitmeminşallah herhangibir olumsuzlukta dağılıp toparlayamamaktan korkuyorum rabbim inşallah korktuğumuz yerlere uğratmasın bugünlerimizi aratmasın canım uzattım biraz ama bende durum böyle sen nasılsın canım eşin içiyomu bitkisel karışımı canım inşallah rabbim hepimize şifalar versin yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…