Gözle zor seçilen açık pembe gölge koyulaşıncaya dek kan testi yaptırmıcam..Ya koyulaşsın ya da silinsin artık yaa:dilcikar:
Netten 32 ytl ye 200 tane gebelik test kiti ısmarladım....
(Test manyağı badem...delikafadulden)
kizlar..belki kizacaksiniz,niye yaptin diyeceksiniz ama ben az önce evdeki son idrar testimide yaptim...
15 gün gecti varsa bisey cikar diye düsündüm..bu saate kadar sabrettim ama dayanamadim...
kocaman bi negatif.....
gec döllenmedir,kan testi kesin sonuc verir,yarini bekle diyeceksiniz biliyorum..ama biliyorsunuz gecen haftada negatif cikmisti...kan testi %100se bunlarda %99...
olsaydi silik dahi olsa cikardi bence...
ilk an üzüldüm ama gecti simdi...herseye hazirlamistim kendimi...iyiyim sükür...
ve dün eger sonuc negatif cikarsa diye yaptigim plandanda bahsedeyim size..yarin dr aradiginda hangi ilaclara devam edicem onlari ögrenip tedaviye uzun bi süre ara vericem..9.ay gibi yeniden baslayabilirim belki...ama suan ilaclarin bende yarattigi tüm negatif seylerden kurtulmak istiyorum..bebek düsüncesinden bu süre icinde biraz uzak kalmak en iyisi sanirim..
kilo verip,biraz kendimle ilgilenip okuluma devam edicem...
hepinize tüm dualariniz,güzel dilekleriniz ve her an yanimda oldugunuz icin sonsuz tesekkürler canlar...
tek dilegim hepiniz Allahin izniyle önümüzdeki günlerde güzel haberler verin insallah...
bitanem:çok üzgünüm:ama ne olursa olsun yarınki test daha önemli...kizlar..belki kizacaksiniz,niye yaptin diyeceksiniz ama ben az önce evdeki son idrar testimide yaptim...
15 gün gecti varsa bisey cikar diye düsündüm..bu saate kadar sabrettim ama dayanamadim...
kocaman bi negatif.....
gec döllenmedir,kan testi kesin sonuc verir,yarini bekle diyeceksiniz biliyorum..ama biliyorsunuz gecen haftada negatif cikmisti...kan testi %100se bunlarda %99...
olsaydi silik dahi olsa cikardi bence...
ilk an üzüldüm ama gecti simdi...herseye hazirlamistim kendimi...iyiyim sükür...
ve dün eger sonuc negatif cikarsa diye yaptigim plandanda bahsedeyim size..yarin dr aradiginda hangi ilaclara devam edicem onlari ögrenip tedaviye uzun bi süre ara vericem..9.ay gibi yeniden baslayabilirim belki...ama suan ilaclarin bende yarattigi tüm negatif seylerden kurtulmak istiyorum..bebek düsüncesinden bu süre icinde biraz uzak kalmak en iyisi sanirim..
kilo verip,biraz kendimle ilgilenip okuluma devam edicem...
hepinize tüm dualariniz,güzel dilekleriniz ve her an yanimda oldugunuz icin sonsuz tesekkürler canlar...
tek dilegim hepiniz Allahin izniyle önümüzdeki günlerde güzel haberler verin insallah...
allah a binlerce şükür sağlığımız yerinde:Saruboceq::Saruboceq:canım hayırlısı olsun.dinlen azcık bende öyle yaptım..bu gün görümcemle hastaneye gittik orada bi kız gördüm şükrettim halimize.28 yaşındaymış ama 7-8 yaşında gibi ve et yığını gibi.bunu yazmak istemezdim ama halimize şükredelim az üzülelim diye yazdım.geç olsun güç olmasın dimi?rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin gözünde koymasın..
Rabbime sükürler olsun,haklisin neler neler var...canım hayırlısı olsun.dinlen azcık bende öyle yaptım..bu gün görümcemle hastaneye gittik orada bi kız gördüm şükrettim halimize.28 yaşındaymış ama 7-8 yaşında gibi ve et yığını gibi.bunu yazmak istemezdim ama halimize şükredelim az üzülelim diye yazdım.geç olsun güç olmasın dimi?rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin gözünde koymasın..
bitanem yarinki sonuc artik formalite bana göre..
bitanem:çok üzgünüm:ama ne olursa olsun yarınki test daha önemli...
yarınıda bekleyelim bakalım...
canım sonuca göre nasıl rahat,huzurlu ve mutlu olacaksan öğle yaparsın:1hug:
seninde dediğin gibi bu ilk tedaviydia.s bu olmadıysa bile allah büyük...
elbet birgün olacakdır:1hug:Şeniz
allah a binlerce şükür sağlığımız yerinde:Saruboceq::Saruboceq:
bundan daha büyük nimet mi var...
elbette halimize şükrediceğiz....
rabbim bütün hasta kardeşlerimize acil şifalar versin:Saruboceq:
canim benim ne kadar umut dolusun,cok sagol canim benim:asigim:cucu canım inşallah test sonucu yanıltıcıdırda yarın önce sen eşinin çığlığını sonrada biz senin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiim çığlığını duyarız canım tersiysede rabbim hayırlı zamanda versin bebişlerini inşallah....
Bütün testlerin üzerinde erken gebelik testi yazıyor benim gördüğüm...
Şu hamile kaldıktan 7 gün sonra olanlar pahallı sanırım..ben 200 testi 32 ytl ye ısmarladım ama erken gebelik testleri tanesi 30-35 ytl benim bildiğim kadarıyla...Eczaneden dijital gebelik testi sordum ama yokmuş...
Rabbime sükürler olsun,haklisin neler neler var...
Inancimiz zaten bize umut oluyor sükürler olsun...
bugün degilse baska bi gün..olucak inaniyorum ben..cok sagol bitanema.s.
bitanem yarinki sonuc artik formalite bana göre..
doktorum asiri inaniyordu,bakalim yarin o ne dicek..birazda o yüzden bu kadar heveslenmistim ama kismet bitanem..kismetten öteye yol gitmez...
moralim iyi,bomba gibiyim,yeni bi sayfa aciyorum artik Allahin izniyleyerimseniben
canim benim ne kadar umut dolusun,cok sagol canim benim:asigim:
dedigin gibi en hayirli zamani Rabbim biliyor..ben elimden geleni yaptim Allahima biraktim..demekki zamani degilmis henüz...
bi dahaki sefere insallaha.s.
bitanem gecen haftaki testte özellikle yazmiyordu,bu defa farkli markaydi,özellikle erken gebelik testi yaziyordu ama dedigim gibi fiyati hemen hemen ayniydi,ekstra bi özelligi oldugunu düsünmüyorum bende..
ne farki varkii
evet bitanem..haklisin...cok sagol canima.s.Canım 20 nin altında olunca beta hcg göstermiyor idrarda diye biliyorum..Bu testin duyarlılığı ile ilgili bir şey sanırım...
canim cok sagol..ccucum benım hakkaında hayırslı olsun cnm benım ya inş olcak sende göreceksın bigün çift cizgiyi bende inanıorum buna üzülmek yok tamam bebegım senı sevıorum)
kizlar bu arada ben yaklasik 2 hafta kadar aranizda yokum maalesef...:a015:
bu süre icinde insallah güzel hamis haberlerinizi duyarim...:Saruboceq:
tadavide olan canlarim,insallah hepiniz güzel sonuclar alirsiniz...
tüm dularim sizlerle kizlar..
kendinize iyi bakin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum ve cok seviyorum sizi:asigim:
kizlar bu arada ben yaklasik 2 hafta kadar aranizda yokum maalesef...:a015:
bu süre icinde insallah güzel hamis haberlerinizi duyarim...:Saruboceq:
tadavide olan canlarim,insallah hepiniz güzel sonuclar alirsiniz...
tüm dularim sizlerle kizlar..
kendinize iyi bakin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum ve cok seviyorum sizi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?