Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademcim butterfly"s" kimse yok kızlar siz ne zaman uyumayı düşünüyosunuz yani ne zaman yalnız bırakacaksınız beni benim kociş yokta bugün...

slm kızlr acil cvp verir misinz bişi sorcm erkek bosalırkn neden tazikli gelmz spermi her an kapatabilirm acil cvp verirsenz sevnrm

hayrun yine anlamsız kısaltmalar yapıyorsun.bir kaç harf eklemek bu kadar zor mu??????:mymeka:

biz burada chat leşmiyoruz ki.....yasakkelime
sorunun cevabını bilmiyorum...:uhm:

iyi geceler kızlar size yalnız kalmadan ben gidiyim bari hoşçakalın...

canlarım iyi geceler eşim başımı bekliyor hadi artık yatalım diyor.zaten çok uykum geldi.yarın görüşürüz inşallah...

Günaydın kızlarr. Şeniz Cucumun haberi için koştum geldim. gamyoncuiremsu İnşallah güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkes iyidir inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gunaydın şekerler duydunuzmu seren serengil yine bebek şoku yaşamış ilk bebişini kaybetmişti .şimdide erken doğum yapmış. bebişin hayati tehlikesi varmış .çok üzüldüm ne de olsa bir anne dua edelim kıslar olmaz mı onun için bebişi yaşasın

delikafaduldenGüNaYDın herkeze hayırlıııı ,sağlık dolu bir gün diliyorummm..Herkez allaha emanet olsun :Saruboceq::Saruboceq:
Uykucularrr kalkın hadiiiii sositososito

günaydın kızlar inşallah cucumun güzel haberlerini alırız ama olmasa bile kısmet deriz değilmi
aslında moralim songünler de çok bozuk hangi sitede bir uzmana sorsam direk tüp bebek tedavisi yaptırın diyolar vakit kaybetmeden diyorlar bu beni dahada strese sokuyor sonra aklıma yağmurcan geliyor umudum artıyor rabbim hayırlısını nasip etsin ama çok canım sıkkın eşim hiç bu konuda bişey demiyor yani bizim çocuğumuz olmıcakmı tekçare tüp bebekmi diyo onada zaman var daha kredi ödüyoruz diyo kendince haklı ama bilmiyorum ya kafam allak bullak karıştırdıkça daha çok irdeleniyor hepimize güzel birgün diliyorum

Günaydın arkadaşlar:1hug:

İnşallah seren serengilin bebeği iyileşir de eve götürmek nasib olur..:Saruboceq:

Bu gün güzel haberler almayı umuyorum...:1rolleyes::asigim:

-badem-+, aşk_meleği, heja, jklm, nesrinsavas+, ozlem82do+, sevcangoksel+

topiğin fıstıkları günaydınnn nasılsınız dilerim herkez iyidir.......cucum hadi seni bekiyoruz müjdeli haberlerle inş sonucu pzitif olur yaaa

Seren Serengil'in bebeği kaç aylıktı ki.fisfisfis
Ben hamile olduğunu bile bilmiyodum.:sm_confused:
İnşallah sağlığına kavuşur:Saruboceq:

bademcim bende ovulasyon testleri getirttim ABD den yurt dışı çalışıyorum artık.....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş kızlar birde duydunuzmu bilmem ama speed diye bir krem varmış yazılışı tam doğru olmaya bilir ben onuda kullancam bu ay kısmetse onuda yurt dışından getirttim

kızlar çok alakasız bişey soracağım ama acil ihtiyacım olduğu için pcde pdf.dosyasının içinde nasıl düzeltme yapabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…