Seren Serengil'in bebeği kaç aylıktı ki.fisfisfis
Ben hamile olduğunu bile bilmiyodum.:sm_confused:
İnşallah sağlığına kavuşur:Saruboceq:
kızlar çok alakasız bişey soracağım ama acil ihtiyacım olduğu için pcde pdf.dosyasının içinde nasıl düzeltme yapabiliyoruz
günaydın kızlar inşallah cucumun güzel haberlerini alırız ama olmasa bile kısmet deriz değilmi
aslında moralim songünler de çok bozuk hangi sitede bir uzmana sorsam direk tüp bebek tedavisi yaptırın diyolar vakit kaybetmeden diyorlar bu beni dahada strese sokuyor sonra aklıma yağmurcan geliyor umudum artıyor rabbim hayırlısını nasip etsin ama çok canım sıkkın eşim hiç bu konuda bişey demiyor yani bizim çocuğumuz olmıcakmı tekçare tüp bebekmi diyo onada zaman var daha kredi ödüyoruz diyo kendince haklı ama bilmiyorum ya kafam allak bullak karıştırdıkça daha çok irdeleniyor hepimize güzel birgün diliyorum
bademcim bende ovulasyon testleri getirttim ABD den yurt dışı çalışıyorum artık.....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş kızlar birde duydunuzmu bilmem ama speed diye bir krem varmış yazılışı tam doğru olmaya bilir ben onuda kullancam bu ay kısmetse onuda yurt dışından getirttim
bademcim bende ovulasyon testleri getirttim ABD den yurt dışı çalışıyorum artık.....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş kızlar birde duydunuzmu bilmem ama speed diye bir krem varmış yazılışı tam doğru olmaya bilir ben onuda kullancam bu ay kısmetse onuda yurt dışından getirttim
Canım biraz relax olklava:
Çok stres yapıyosun kendineklava:
Bırak tüp bebek uzmanlarına sorma.Onlar para koparmak için tabi hemen tüp bebek diycek.benneyaptımki
Daha yeni evlisin biraz oluruna bırak, eşinin de değerleri düzelmeye başlasın a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:
canım arkdaşım benim beni yine motive ediyorsun evet çok stres yapıyorum oluruna bırakıcamda bi doktora gitmeyelimmi yani ameliyat eden doktorun onada bi gidelim bi hesabını soralım bakalım neymiş ne değilmiş sonrasında bende bırakıcam kendimi hayatın akışına
neymiş ki speed kremi? yani ne işe yarıyor acaba ?
pre-seed mi?
canlarım çok teşkkürler iyi dilekleriniz için..darısı başınıza inşallah..ama dr. 12. haftaya kadar takip edelim birini sonlandırmamız gerekiyor dedi...ama ben hiç istemiyorum...bakalım nolcak..beklemekten başka şansım yok..yine haberdar ederim sizleri....öpüyorum....
canlar o spermin canlılıgıı uzatıyormuş ben onu yine kadınlar kulubünden ama başka bi topikten okumuştum
Canım ben o kayganlaştırıcıyı 3 aydır kullanıyorum.
Eğer pre-seed'se senin dediğin
günaydınnn güzeller nasılsınız nevromda gelmiş nasıl oldun cnm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?