Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım biraz relax olklava:
Çok stres yapıyosun kendineklava:
Bırak tüp bebek uzmanlarına sorma.Onlar para koparmak için tabi hemen tüp bebek diycek.benneyaptımki
Daha yeni evlisin biraz oluruna bırak, eşinin de değerleri düzelmeye başlasın a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:

neymiş ki speed kremi? yani ne işe yarıyor acaba ?

teşekkürler canım bende yapamıcam heralde neyse yeniden bi dosya düzenlemek en iyisi galiba hepinize sevgiler seren srengile de üzüldüm inşallah busfer sağlığına kavuşur bebiş

pre-seed mi?

canım arkdaşım benim beni yine motive ediyorsun evet çok stres yapıyorum oluruna bırakıcamda bi doktora gitmeyelimmi yani ameliyat eden doktorun onada bi gidelim bi hesabını soralım bakalım neymiş ne değilmiş sonrasında bende bırakıcam kendimi hayatın akışına

canlarım çok teşkkürler iyi dilekleriniz için..darısı başınıza inşallah..ama dr. 12. haftaya kadar takip edelim birini sonlandırmamız gerekiyor dedi...ama ben hiç istemiyorum...bakalım nolcak..beklemekten başka şansım yok..yine haberdar ederim sizleri....öpüyorum....

Evet eşini ameliyat eden doktora gidin bence de
Çünkü sizi çok ümitlendirmiş
Ameliyattan sonra değerler çok yükselcek demiş

Canım ya neden birini sonlandırıyolar
Üçüz tehlikeli mi o yüzden mi
sen tüp bebekle mi hamile kalmıştın?

kızlar netten yumurtlama gününü hangi siteden hesaplıyosunuz ltf yazarmısınız bende bi yapmak istiyorum

günaydınnn güzeller nasılsınız nevromda gelmiş nasıl oldun cnm kaydirigubbakcemile3

Canım aynı sağlık durumum. Pek duramıyorum buralarda. Göz sulanmasından dolayı. Akşamları da hep yatıyorum. Gözümü dinlendiriyorum. En asgari sürede atlatmak için elimden geleni yapıyorum. Sizleri çok özlüyorum. :a015: Neler yapıyorsunuz bihaberim. :çok üzgünüm:

sidelyacım ne işe yarıyomuş bu krem????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…