Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTı YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMıLEYıMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlar meraba
nevrocum canım benim kendine ii bak.
sen ii olki bebeğinde ii olsun canım.
cucu daha gelmemiş.
bademim canım başın sağolsun.sen kan testi yaptırmadın demi canım.
seren serengile allahtan sabır diliyorum.
allahım herşeyin hayırlısını nasip eyle.
Allahım hayırlısıyla tüm bebek isteyen arkadaşlarımada anne olmayı nasip eyle.[/
COLOR]:Saruboceq:

ay canım tebrik ederim
ay bu sene kimse kalmayacak herkes hamiş olacak.
:teytey::teytey::teytey:

basiniz sagolsun mekani cennet topragi bol olsun insallah canim

kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı

canim gozunuz aydin hadi bakalim darisi basimiza
bu arada ben yanls hatirlamiyorsam negatif sonuc almistin tup bebkten sonra kafam karisti aciklarmisin durumunu

canim benim cok uzgunum inanki hep aklimldasin seni yormamak adina msj bile az yaziyorum cunku eminimki onlara cvp vermek icin elinden geleni yaziyorsun
emin ol seni takip ediyorum kendini yorma bence bol bol dinlen

canim hakkinda hayirlisi ne diyelim nereye gidiyosun kendini ozletme

Slm kıslar nasılsınız? cucudan haber gelmemiş daha inşallah müjde gelir:1hug:

canim cucu yokum dedi ya bence gelmiycek zaten esi alcakmis haberi oda ucakta olcakmis yani bugun haber veremiycek diye anladim ben

seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş

evet gercekten cok zor uzuldum allahim sabir versin bir daha yasatmasin

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederim güzel bi habere ihtiyacımız vardı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aaaa
masallah canim masallah tbrlerrrr
saglicakla kucagina alirsin insallah darisi bizlere

oh be sonunda güzel bir haber aldık canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin

ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin darısı hepimize tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:

kızlar netten yumurtlama gününü hangi siteden hesaplıyosunuz ltf yazarmısınız bende bi yapmak istiyorum

cnm google dan ne zaman hamile kalabilirim die yaz çıkan ilk siteye gir

güzel arkadaşım hiç üzme kendini babamda aynı rahatsızlıktan geçirdi hemde o baya ağır geçirdi ama 3-4 ayda hiç bişeyi kalmadı allahın izniyle seninkide geçicek zaten sende hep olumlu düşünüyosun bu da iyileşme sürecini kısaltıyodur eminim bebişlerimize ve kendine iyi bak sen bizi merak etme kaydirigubbakcemile3

kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada

Canımmmmmmmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Tebrik ediyorummmmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: İçine mi doğdu da kan testi yaptırdın bakimmm. Bak ne güzel olmuş önceden öğrenmişsin. :dance: :dance: :dance: Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorummm kocamannn. Allaha emanet olun canım benimm. Şeniz Şeniz Şeniz

kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada

canım Allah razı olsun senden aynı şeyi merak ediyodum şimdi listeler nerde acaba diye düşünüyosum sağol:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…