seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş
seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş
Merhaba arkadaşlar,kan testi yaptırmaya vakit bulamadım...
Çünkü cuma sabahı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimle...
Kayınvalidem 1 aydır nörolojide yoğun bakımdaydı,malesef onu kaybettik...
Bebeklerim artık babanneleri ile....
Üniversite hastanesinde morgda yanına gittiğimde gözleri açıktı..Sonra bayan imam ve yakın akraba ve komşulardan 1-2 bayanla yıkaladılar..Tekrar içeri girdiğimde gözleri kapalıydı çok şaşırdım..siz mi kapattınız dedim oradakilere..Kendi kapattı dediler....O kadar ilginç ve garip şeylerle karşılaştık ki o gün...
Morgda Üzerine su dökerken bebeklerim sana emanet dedim......Kayınvaldemin ilk bebeği de bana emanet..Eşim....
Eşim ve ben evimize dönerken iç huzurluğu ile döndük..Çünkü kayınvademi istediği yere gömdürmeyi başardık..Artık Taşköprü de annesi anneannesi ve babası ile yanyana...Eşimin babası ve baba tarafı akrabaları illa kendi memleketlerine gömülsün istediler ama ben eşime annesinin vasiyetini yerine getirmesi için baya dürttüm ve işe yaradı çok şükür...Kayınpederimin memleketi başka,kayınvaldemin gömülmek istediği memleket başka yerdeydi...(kayınvaldemin kendi memleketi)
Şimdi eminim ki yattığı yerde huzur içindedir...
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
Canım çok sağolll. Biraz daha ilerledi tatlım. Bir haftada ilerleyeceği kadar ilerlermiş. Sonra da iyileşme sürecine girecek Allahın izniyle. Yapabildiğin çoğu şeyi yapamamak ya da zorlanmak gerçekten zor. Yemek yerken baya zorlanıyorum. Bugünümüze şükür. İşte halimize şükretmemiz için bir sebep daha. Sağlık gibisi yok. Sen nasılsın bitanem? a.s.
kizlar bu arada ben yaklasik 2 hafta kadar aranizda yokum maalesef...:a015:
bu süre icinde insallah güzel hamis haberlerinizi duyarim...:Saruboceq:
tadavide olan canlarim,insallah hepiniz güzel sonuclar alirsiniz...
tüm dularim sizlerle kizlar..
kendinize iyi bakin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum ve cok seviyorum sizi:asigim:
Slm kıslar nasılsınız? cucudan haber gelmemiş daha inşallah müjde gelir:1hug:
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar netten yumurtlama gününü hangi siteden hesaplıyosunuz ltf yazarmısınız bende bi yapmak istiyorum
Canım aynı sağlık durumum. Pek duramıyorum buralarda. Göz sulanmasından dolayı. Akşamları da hep yatıyorum. Gözümü dinlendiriyorum. En asgari sürede atlatmak için elimden geleni yapıyorum. Sizleri çok özlüyorum. :a015: Neler yapıyorsunuz bihaberim. :çok üzgünüm:
oh be sonunda güzel bir haber aldık canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin
kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?