Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ÇOK GÜZEL BİR HABER BU KEYFİM YERİNE GELDİ VALLA CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CUCUM HADİ YA NEREDE KALDIN ÖĞLEDEN SONRA GİREMİCEM NETE:çok üzgünüm:
NEVROCUM CANIM BENİM ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN.NAZARA MI GELDİNKİ?HERZAMANKİ GİBİ POZİTİFSİN.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA TEKRAR KAVUŞURSUN.:SaruboceqULARIM SENİNLE VE BEBİŞLERLE CANIM:Saruboceq:

kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada

Canım wavy tüp bebek tedavisindeydi. Tedavi başlangıcında haber vermediğinden listemizdeki tedavidekiler bölümüne eklememiştik. Geçenlerde öğrendim ama ondan sonra da liste güncelleyemedim. O yüzden tedavisiz gibi gözüküyor orda. Ama tüp bebek tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz

ay canım tebrik ederim
ay bu sene kimse kalmayacak herkes hamiş olacak.:teytey::teytey::teytey:

ay ne güzel bir sürpriz hamilemiZ var
:teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederim güzel bi habere ihtiyacımız vardı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

aaaa
masallah canim masallah tbrlerrrr
saglicakla kucagina alirsin insallah darisi bizlere

Allah tamamına erdirsin inşallah canım.:Saruboceq:

oh be sonunda güzel bir haber aldık canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin

ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin darısı hepimize tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:
KISLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH.. ALLAHIM HEPİNİZİ EN KISA ZAMANDA MUCİZELERİNE KAVUŞTURSUN. HAMİLE ARKADAŞLARIMINDA BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada

ASİ canım ben 27 martta ilk tüp bebeğimi oldun dün 10. günümdü. normal değil yani. tohumuna para saydık veledin:roflol: daha önce iki kez yazdım ama sanırım yoğunluktan gözden kaçtı. sonrada fazla takip edemedim zaten siteyi.. yani 2 kimyasal 1 başarısız aşılama ve ilk tüp bebekte HAMİŞİM... Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..

nevroo canım çok sağol bitanem. içime doğdu denebilirm. rüyamda bi tane çok tatlı bi oğlan çocuğu gördüm. bide bazı farklılıklar vardı fiziksel olark. tahmin ettim ve dayanamadım yaptım yarın ikinci kan testimi vereceğim. düalarınıza ihtiyacım var arkadaşlar öpüyorum hepinizi..

tünaydın kızlaaaarrrr :teytey:
güne bir hamis haberiyle başlamak ne güzel :teytey::teytey:
wavy cim rabbim tamamına erdirsin seni ve eşini tebrik ederim :CüvCüv:
ne mutlusundur şimdi :1rolleyes:

Canım sen nasılsın az kaldı teste inşallah senin halayınıda çekiceğiz burda:CüvCüv:

canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum

nevrocum ben bu ay kırmızı kartı 6 gün önceden gördüm 1 nisan da regl oldum anlıyacağın kötü bir 1 nisan şakası yapıldı bana :mymeka:
yeni tarihim 1 mayıs canım :1hug:

İnşallah yanılırsın canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sidelyacım dediğin pre-seed sanırım.. onu ben birkaç doktora danıştım.. bu ürün sadece nette satılıyor.. sperme bulaşan farklı bir madde öldürmeye sebep olur demişlerdi.. ben önermem ama isterseniz siz bilirsiniz demişlerdi.. ilişki de hiç birşey kullanılmamasıl daha iyiymiş.. (krem,tükrük gibi )

aşkmeleği acele ediyosun.. daha 6 ay olmuştu sanırım eşin ameliyat olalı.. 1 seneden önce tam anlamıyla düzelme olmaz.. sabırla bekle.. yine araştırmalarını yap ama kendini ve vücudunu da bu kadar yorma..

cucummm nirdesinn??

nevomm cücü 2 hafta yok.. eşi iş gezisine gitti.. o da görümcesine kalmaya gitti.. haberi eşi öğreneceği için akşamdan önce haberimiz olmaz.. inş değeri düşüktürde idrarda çıkmamıştır..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar netten yumurtlama gününü hangi siteden hesaplıyosunuz ltf yazarmısınız bende bi yapmak istiyorum

ovulasyon hesaplama yaz canım .. bulabilirsin orda..

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMM:teytey::teytey:

wavyyyyyyyyyyyyy süper bir haber bu.. Allah tamamına erdirsin.. sağlıkla kucağına alman nasip olsun inş.. Şeniz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hejacım canım erken pes etmek yok.. zamanını bekle kendine kuruntu yapıp moralini bozma.. ama sen başından beri kötü bir ruh hali içindesin.. hadi kendini neşelendirmenin yollarını ara biraz.. sürekli düşünüp durursan çok takarsın.. :1hug:

tülin canım çok haklısın ama inan insanın elinde değil keşke takmassam ama bu sancılar izin vermiyor biraz bile ümütlenmeme tahlil günü bir de eşim yanımda olmıyıcak görevi gereği şehir dışında olucak ben kime yaslanıp ağlıyıcam

canım çok sağooll . amin canım:1hug:a.s.

canım çok sağooll . amin canım:1hug:a.s.

canım allah tamamına erdirsin kucağına almaı nasip etsin inşallah 9 ayın su gibi sorunsuzca akar gider canım inşallah dikkat et kendine canım hoşçakal....

wavyyyyyyyyyyyyy süper bir haber bu.. Allah tamamına erdirsin.. sağlıkla kucağına alman nasip olsun inş.. Şeniz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok sağol. allah sana da ve tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla nazip etsin inşallah..:Saruboceq:

canım allah tamamına erdirsin kucağına almaı nasip etsin inşallah 9 ayın su gibi sorunsuzca akar gider canım inşallah dikkat et kendine canım hoşçakal....

canım çok sağol. ne güzel bi dua bu allah razı olsun bitanem. allah gönlüne göre versin..a.s.

canım haklısın bazı zamanlar insan kendini çok bezgin hissediyor.. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.. inş seninde pozitif sonucunu alırız.. ama olmazsa da hayat devam ediyor malesef.. zamanını beklemekten başka çaremiz olmuyor.. iyi de kötü de biz yanındayız.. :1hug: Şeniz

sidelyacım ne işe yarıyomuş bu krem????

canım ,canlı kalmasını ve kayganlıgını arttıyormuş

seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş

amin canım inş ya ne kötü bir durum

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

süper yaa işte olay bu ALLAH tamamına erdirsin inş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

canım zaten sizde olmasaydınız daha çok yıkılırdım evet ben rabbimden hep hayırlısını istedim demekki hakkımda hayırlsı buymuş daha vakti var demekki yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel iyi varsınız

ok canim tsk bilgi icin
anlasildi

canim gercekten tekrar tbrler
evet ne zamnadir yazmadigin icin sasirdik dogrusu ama boyle surpriz haberlerde cok guzel oluyor darisi tum tedavideki arkadaslarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…