KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada
ay canım tebrik ederim
ay bu sene kimse kalmayacak herkes hamiş olacak.:teytey::teytey::teytey:
ay ne güzel bir sürpriz hamilemiZ var
:teytey::teytey::teytey:
Tebrik ederim güzel bi habere ihtiyacımız vardı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
aaaa
masallah canim masallah tbrlerrrr
saglicakla kucagina alirsin insallah darisi bizlere
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.:Saruboceq:
oh be sonunda güzel bir haber aldık canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin
KISLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH.. ALLAHIM HEPİNİZİ EN KISA ZAMANDA MUCİZELERİNE KAVUŞTURSUN. HAMİLE ARKADAŞLARIMINDA BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin darısı hepimize tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:
kizlar listeye baktim da wavy dogal yoldan hamile kaldi galiba tedavide falan degilmis bu arada listeyi merak edenler 5706.sayfada
Canımmmmmmmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Tebrik ediyorummmmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: İçine mi doğdu da kan testi yaptırdın bakimmm. Bak ne güzel olmuş önceden öğrenmişsin. :dance: :dance: :dance: Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorummm kocamannn. Allaha emanet olun canım benimm. Şeniz Şeniz Şeniz
Canım sen nasılsın az kaldı teste inşallah senin halayınıda çekiceğiz burda:CüvCüv:
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum
bademcim bende ovulasyon testleri getirttim ABD den yurt dışı çalışıyorum artık.....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş kızlar birde duydunuzmu bilmem ama speed diye bir krem varmış yazılışı tam doğru olmaya bilir ben onuda kullancam bu ay kısmetse onuda yurt dışından getirttim
canım arkdaşım benim beni yine motive ediyorsun evet çok stres yapıyorum oluruna bırakıcamda bi doktora gitmeyelimmi yani ameliyat eden doktorun onada bi gidelim bi hesabını soralım bakalım neymiş ne değilmiş sonrasında bende bırakıcam kendimi hayatın akışına
cucummm nirdesinn??
kızlar netten yumurtlama gününü hangi siteden hesaplıyosunuz ltf yazarmısınız bende bi yapmak istiyorum
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMM:teytey::teytey:
canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum
İnşallah yanılırsın canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ÇOK GÜZEL BİR HABER BU KEYFİM YERİNE GELDİ VALLA CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CUCUM HADİ YA NEREDE KALDIN ÖĞLEDEN SONRA GİREMİCEM NETE:çok üzgünüm:
NEVROCUM CANIM BENİM ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN.NAZARA MI GELDİNKİ?HERZAMANKİ GİBİ POZİTİFSİN.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA TEKRAR KAVUŞURSUN.:SaruboceqULARIM SENİNLE VE BEBİŞLERLE CANIM:Saruboceq:
canım çok sağooll . amin canım:1hug:a.s.
canım allah tamamına erdirsin kucağına almaı nasip etsin inşallah 9 ayın su gibi sorunsuzca akar gider canım inşallah dikkat et kendine canım hoşçakal....
tülin canım çok haklısın ama inan insanın elinde değil keşke takmassam ama bu sancılar izin vermiyor biraz bile ümütlenmeme tahlil günü bir de eşim yanımda olmıyıcak görevi gereği şehir dışında olucak ben kime yaslanıp ağlıyıcam
sidelyacım ne işe yarıyomuş bu krem????
seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş
sidelyacım dediğin pre-seed sanırım.. onu ben birkaç doktora danıştım.. bu ürün sadece nette satılıyor.. sperme bulaşan farklı bir madde öldürmeye sebep olur demişlerdi.. ben önermem ama isterseniz siz bilirsiniz demişlerdi.. ilişki de hiç birşey kullanılmamasıl daha iyiymiş.. (krem,tükrük gibi )
canım en bunu sormadım ama kadınar kulubünde kullanıp hamile kalanlar olmuş onun işte umut dünyası
ovulasyon hesaplama yaz canım .. bulabilirsin orda..
tşk canım
canım haklısın bazı zamanlar insan kendini çok bezgin hissediyor.. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.. inş seninde pozitif sonucunu alırız.. ama olmazsa da hayat devam ediyor malesef.. zamanını beklemekten başka çaremiz olmuyor.. iyi de kötü de biz yanındayız.. :1hug: Şeniz
Canım wavy tüp bebek tedavisindeydi. Tedavi başlangıcında haber vermediğinden listemizdeki tedavidekiler bölümüne eklememiştik. Geçenlerde öğrendim ama ondan sonra da liste güncelleyemedim. O yüzden tedavisiz gibi gözüküyor orda. Ama tüp bebek tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz
KISLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH.. ALLAHIM HEPİNİZİ EN KISA ZAMANDA MUCİZELERİNE KAVUŞTURSUN. HAMİLE ARKADAŞLARIMINDA BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
ASİ canım ben 27 martta ilk tüp bebeğimi oldun dün 10. günümdü. normal değil yani. tohumuna para saydık veledin:roflol: daha önce iki kez yazdım ama sanırım yoğunluktan gözden kaçtı. sonrada fazla takip edemedim zaten siteyi.. yani 2 kimyasal 1 başarısız aşılama ve ilk tüp bebekte HAMİŞİM... Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?