Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oooooooooooooooo hamiş var haaa süperrr
wavy canım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

cnm dur ama hemen stres yapma kendini belki yerleşme sancısıdır gününü bekle bitanem :teselli:

wavy canim tebrikler allahim tamamina erdirsin insallah cok sevindim ne guzel ilk denemende hamis kaldin iyi haberlere ihtiyacimiz vardi allahim kucaginada almayi nasip etsin

kizlar benim kirmizilar geldi sonunda sukur 24 subatta dusuk yapmistim ondan beri hic adet olmamistim sukur bugun oldum vallahi rahatladim biraz davul gibi geziyodum simdide merak ediyorum acaba duzenli gelrimi diye

cnm dur ama hemen stres yapma kendini belki yerleşme sancısıdır gününü bekle bitanem :teselli:

canım inşallah dediğin gibidir zaten beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun desteğin için çok sağol rabbim hepimizin yardımcısı olsun

heja canım eşin yoksa da bizler varız. Ama teselli etmek için değil. Kutlamak için inşallah. Biz şimdi güzel düşünelim. Zaten sonuç kötü olursa o zaman üzüleceğiz. Belki de bebişlerin seninle. Onları üzme canım. Konuş onlarla. Şeniz Şeniz Şeniz Kafayı sıyırmak istiyoruz inşallahhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Sonuç hangi gündür canım?

uuuuffffffffffffff ya neden kimsecikler bişey yazmıyooo..........................
....................yanlız kaldıgımızın resmidir ........................................

tuliny canım çok teşekkürler. Ben de cucumdan haber gelir diye bekliyordum. Ancak akşama gelir haber diyorsun. O zaman ben de çıkayım. Gözleri daha fazla yormayayım. Öpüyorum seni. Şeniz Şeniz Şeniz

hejacım canım rabbim hayırlısı neyse onu versin ltf üzülme sonuç pozitifse ne ala sevincimiz süper olur ama negatifsede üzülme tatlım rabbim neylerse güzel eyler öyle düşün olurmu................inş melegin şana süpriz yapar tatlım

ya kızlar birdan acayip canım sıkıldı şimdi yaaaa...........................
inş cucumdan güzel haber alırızda keyfimiz yerine gelirrr

kızlar gelin artık yemekten yaa... korkmaya başladım gündüz gözüyle....rabbim kimseyi tek başına bırakmasın inşşşş

sevcangoksel canıııııımmmmmmmm çooooooooooook sevindim hadi hayırlısı darısı bizim basımıza kucagına almayıda nasip etsin mevlam

slm kızlar! kaynarca pendikte nene hatun hastanesinde eşi sperm tahlili yaptıranınız var mı aranızda?güvenilir bir yer mi ?bilginiz var mı?biz birçok merkezde yaptırdık sonuç her seferinde farklı çıktı şimdide dr.umuz nene hatunna gönderdi kafamız karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…