canım ,canlı kalmasını ve kayganlıgını arttıyormuş
amin canım inş ya ne kötü bir durum
süper yaa işte olay bu ALLAH tamamına erdirsin inş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
sidelyacım dediğin pre-seed sanırım.. onu ben birkaç doktora danıştım.. bu ürün sadece nette satılıyor.. sperme bulaşan farklı bir madde öldürmeye sebep olur demişlerdi.. ben önermem ama isterseniz siz bilirsiniz demişlerdi.. ilişki de hiç birşey kullanılmamasıl daha iyiymiş.. (krem,tükrük gibi )
canım en bunu sormadım ama kadınar kulubünde kullanıp hamile kalanlar olmuş onun işte umut dünyası
ovulasyon hesaplama yaz canım .. bulabilirsin orda..
tşk canım
sidelya canım çok sağol canım benim..a.s.
canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum
cnm dur ama hemen stres yapma kendini belki yerleşme sancısıdır gününü bekle bitanem :teselli:
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar gelin artık yemekten yaa... korkmaya başladım gündüz gözüyle....rabbim kimseyi tek başına bırakmasın inşşşş
sidelya nasılsın canımmm.yettiiiiimmm korkmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?