gunaydın şekerler duydunuzmu seren serengil yine bebek şoku yaşamış ilk bebişini kaybetmişti .şimdide erken doğum yapmış. bebişin hayati tehlikesi varmış .çok üzüldüm ne de olsa bir anne dua edelim kıslar olmaz mı onun için bebişi yaşasın
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTı YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMıLEYıMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum
heja canım eşin yoksa da bizler varız. Ama teselli etmek için değil. Kutlamak için inşallah. Biz şimdi güzel düşünelim. Zaten sonuç kötü olursa o zaman üzüleceğiz. Belki de bebişlerin seninle. Onları üzme canım. Konuş onlarla. Şeniz Şeniz Şeniz Kafayı sıyırmak istiyoruz inşallahhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Sonuç hangi gündür canım?
hejacım canım rabbim hayırlısı neyse onu versin ltf üzülme sonuç pozitifse ne ala sevincimiz süper olur ama negatifsede üzülme tatlım rabbim neylerse güzel eyler öyle düşün olurmu................inş melegin şana süpriz yapar tatlım
bende biraz once okudum bebegini kaybetmis 24. haftada dogumu olmus bebegi 400gr mis bizler olmuyo diye uzuluyoruz ama boylesi cok cok daha zor Rabbim sabir versin
Allah hakkimizda hayirlisini saglikla versin insallah
canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hejacim insallah bebislerin seninledir hepbirlikte halaylar cekeriz insallah
çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş
tebrikler canıma.s.:teytey::teytey:KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım şimdiden neden böyle yapıyorsun:çok üzgünüm:canım ben hiç iyi değilim ufacık bir umudum bile yok çok sancım var tamam burda okuyorum adet sancısı olabilirmiş ama benimki gibi değildir ne yapalım kısmet böyleymiş yani ben negatif sonuca kendimi şimdiden alıştırdım ama yinede çok üzülüyorum
sevindim canım...inşallah bundan sonra düzenli gelir...kizlar benim kirmizilar geldi sonunda sukur 24 subatta dusuk yapmistim ondan beri hic adet olmamistim sukur bugun oldum vallahi rahatladim biraz davul gibi geziyodum simdide merak ediyorum acaba duzenli gelrimi diye
canım karıştırdınkaydirigubbakcemile3 sevcan değil wavy hamile...sevcangoksel canıııııımmmmmmmm çooooooooooook sevindim hadi hayırlısı darısı bizim basımıza kucagına almayıda nasip etsin mevlam
slm kızlar! kaynarca pendikte nene hatun hastanesinde eşi sperm tahlili yaptıranınız var mı aranızda?güvenilir bir yer mi ?bilginiz var mı?biz birçok merkezde yaptırdık sonuç her seferinde farklı çıktı şimdide dr.umuz nene hatunna gönderdi kafamız karıştı.
KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
nevrom bitanem inşallah kutlarız gerçi sonuç ne olursa olsun benim yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzel sonuç 11 nisan rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
insallah halayini cekeriz cumartesi canim dualarimiz seninle
Seren serengile ben de çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Allah sabır versin. 3. mü oluyormuş bir de :çok üzgünüm:
selam arkadaşlar nasılsınız.wavy gözün aydın allah tamamına erdirsin.kızlar ya benim 2 gündür başım acayip dönüyor tansiyonum normale yakın ama başım fena..dün vardı geçer dedim bu günde var anlayamadım ve endişelenmeye başladım..
sevcangoksel canıııııımmmmmmmm çooooooooooook sevindim hadi hayırlısı darısı bizim basımıza kucagına almayıda nasip etsin mevlam
sidelya nasılsın canımmm.yettiiiiimmm korkmaaa
fadıkcığım biraz fark var evet.ilk 3 ünü aynı yerde yaptırdığımızda sayı 45 mil.ileri geri hareketlilik %10-19arası değişiyodu,morfoloji %16 idi.varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra yine aynı merkezde yaptırdık sonuç pek değişmemişti arada bir iki rakam oynuyodu.hareketlilikte pek değişiklik olmayınca asm de sperm testi yaptırdık sayı 55 mil.hareketlilik %55 morfoloji %3 çıktı bu sefer morfolojide sorun çıktı canım.kafamız karıştı bu değerlerle asm deki dr direk tüp bebek dedi bizim doktorumuzda hemen tüp bebek yaptırmayın dedi.birde nene hatun da baktıralım dedi kafamız çoookkk karıştı çok üzüldük canım yaaaaa offf gerçekten nereye güveneceğimizi şaşırdık.hakkımızda hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?