Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende biraz once okudum bebegini kaybetmis 24. haftada dogumu olmus bebegi 400gr mis bizler olmuyo diye uzuluyoruz ama boylesi cok cok daha zor Rabbim sabir versin
Allah hakkimizda hayirlisini saglikla versin insallah

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTı YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMıLEYıMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

hejacim insallah bebislerin seninledir hepbirlikte halaylar cekeriz insallah

nevrom bitanem inşallah kutlarız gerçi sonuç ne olursa olsun benim yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzel sonuç 11 nisan rabbim inşallah yüzümüzü güldürür

canım evet haklısın rabbim neylerse güzel eyler inşallah dediğini gibi olur inşallah bebişim bana süpriz yapar sonuç ne olursa olsun biliyorumki benim için hayırlı olanı yapmıştır yüce rabbim

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh

seren serengil bebeğini kaybetmiş kızlar.allah sabır versin ona.bu 3. bebeğiymişş
çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrikler canıma.s.:teytey::teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

canım şimdiden neden böyle yapıyorsun:çok üzgünüm:
ne olur biraz pozitif ol:1hug:Şeniz

kizlar benim kirmizilar geldi sonunda sukur 24 subatta dusuk yapmistim ondan beri hic adet olmamistim sukur bugun oldum vallahi rahatladim biraz davul gibi geziyodum simdide merak ediyorum acaba duzenli gelrimi diye
sevindim canım...inşallah bundan sonra düzenli gelir...

sevcangoksel canıııııımmmmmmmm çooooooooooook sevindim hadi hayırlısı darısı bizim basımıza kucagına almayıda nasip etsin mevlam
canım karıştırdınkaydirigubbakcemile3 sevcan değil wavy hamile...

canım nene hatun hakkında bilgim yok....
sperm testleri arasında çok mu fark var...
kime güveneceğimizi şaşırdık:çok üzgünüm:

Seren serengile ben de çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Allah sabır versin. 3. mü oluyormuş bir de :çok üzgünüm:

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey:Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allaha emanet oll :teytey::teytey::teytey:

nevrom bitanem inşallah kutlarız gerçi sonuç ne olursa olsun benim yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzel sonuç 11 nisan rabbim inşallah yüzümüzü güldürür

insallah halayini cekeriz cumartesi canim dualarimiz seninle

selam arkadaşlar nasılsınız.wavy gözün aydın allah tamamına erdirsin.kızlar ya benim 2 gündür başım acayip dönüyor tansiyonum normale yakın ama başım fena..dün vardı geçer dedim bu günde var anlayamadım ve endişelenmeye başladım..

Seren serengile ben de çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Allah sabır versin. 3. mü oluyormuş bir de :çok üzgünüm:

evet canim bende acisiyla tatlisiyla bolumunde okudum 3. bebegiymis bu
seren serengile sakinlestirici veriyorlarmis kocasida odaya kapatmis kendini
cok zor ya yurekleri yaniyodur simdi Allah sabirlar versin

Yabanım canım geçmiş olsun.Bende de bu baş dönmesi 1 haftadır var..Bende evde tansiyonumu ölçüyorum normal değerde çıkıyor.Kan şekerim düşmüştür diye şekerde yiyorum geçmiyor.Üstelik baş ağrısı ile beraber.Bir arkadaşım havalar ısındığı için bu mevsimlerede baş ağrısı olabiliceğini bir dr dan dinlemiş tvde.Kan basıncı arttığı için havalar ısınınca beyne fazla basınç oluyo ondan sanırım:)ama benimki yüzdeyüz klomenin etkisi kaydirigubbakcemile3Endişelenme :)yabanım tansiyon takipte olsun önemli olan o :jeyyar:

sevcangoksel canıııııımmmmmmmm çooooooooooook sevindim hadi hayırlısı darısı bizim basımıza kucagına almayıda nasip etsin mevlam

ben hamile değilim ki:sm_confused:
Allah söyletti galiba:CüvCüv::Saruboceq::roflol:
İnşallah çok yakında tebrik edersiniz beni:sm_cool::teytey:

fadıkcığım biraz fark var evet.ilk 3 ünü aynı yerde yaptırdığımızda sayı 45 mil.ileri geri hareketlilik %10-19arası değişiyodu,morfoloji %16 idi.varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra yine aynı merkezde yaptırdık sonuç pek değişmemişti arada bir iki rakam oynuyodu.hareketlilikte pek değişiklik olmayınca asm de sperm testi yaptırdık sayı 55 mil.hareketlilik %55 morfoloji %3 çıktı bu sefer morfolojide sorun çıktı canım.kafamız karıştı bu değerlerle asm deki dr direk tüp bebek dedi bizim doktorumuzda hemen tüp bebek yaptırmayın dedi.birde nene hatun da baktıralım dedi kafamız çoookkk karıştı çok üzüldük canım yaaaaa offf gerçekten nereye güveneceğimizi şaşırdık.hakkımızda hayırlısı artık.

seren serengile çok üzüldüm ben
sabahtan beri aklımdan çıkmıor
yaşiyor sanıyordum bebek
Allah yardımcısı olsun
bu işler çok zor birkez daha anladım ki
hep hayırlısını istemek lazım

anladım canım...bizim ameliyattan önceki ve 8 ay sonraki teste nerdeyse birbiriyle aynıydı...bizde aynı yerde yaptırmıştık...
ama iki test arasında başka yerde yaptırdığımız test farklıydı:sm_confused:
ne yapacağız kime güveneceğiz bilemiyorum...

kıslar ALLAH sabır versin 3 tane kolay değil çok üzüldüm seren serengile .bir tanesini kaybetmeye dayanamaz insan 3 tane Rrabbim kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…