Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demek havalardan ha.valla bilmiyorum artık.görümcem yoksa hamilemisin diyor ama hiç sanmam..tedaviyle hamile kalamadaım kendiliğinden olmaz sanmam.adetime 5 gün var.gerçi yine gecikir biliyorum yine ümitlendirir beni ama bu defa kanmayacam..
yabangülü geçmiş olsun
dikkat et kendine

teşekür ederim canıma.s.a.s.

:dance:Yabanım bellimi olurrrr adetine az kalmışşş tabikidee bebeden olabilirrr .
Tedavi ile olmadıda kendiliğindede olmaz ne demek döverim haa
klava:klava:
Rabbim herşeyin en iyisini bilir.O yeterki '' OL '' emrini versinn gerisi boş hihoyyythihoyyyt

canım yaaa inş rabbim hayatımıza kıvılcımlarını verirde en kısa zamanda hayatımızdaki bu monotonluk renklenir bir anda
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

inşallah canım ya ne güzel olur hayatımıza bir renk gelir.ben bu aralar tedaviden bile kaçıyorum nasıl gelecekse artık bakalım

ben gülümsemeleri kullanamıyorum neden acaba ki

Kızlar size bişey sorucam.
Tüp bebek tedavisinde ananas suyu ve ananas iyi geliyo diye duymuştum burda
ananasın nasıl bi etkisi oluyo ki
Aşılama tedavisinde ananas yenilse hamile kalmaya yardımcı olur mu?

canım araştırmadım ama bende duydum esra ceyhandan bi bakalım netten bi şeyler buluruz belki dimi :uhm:

inşallah canım ya ne güzel olur hayatımıza bir renk gelir.ben bu aralar tedaviden bile kaçıyorum nasıl gelecekse artık bakalım

canım yaaa hep aynıyız aslında korkuyoruz sonucun negatif olmasından ama zamanı gelince rabbim bizede güç verecektir eminim yada melegimizi gönderecek
onu bilmiyorum tatlım ama bir bilene sorsan denk gelsede nedne olmuş olabilri acaba

canım tedavide bende ananas yiyip suyunu içtim çokda hoş tadı var ama neye iyi geliyor hiç araştırmadım canım

sevcan canım bana öyle geliyor ki nisanın hamişide sen olcan nedense içime doguyor yaaaaaaaaaa

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞ KUCAĞINA ALIRSIN HAYIRLISIYLA ooohhhh ya birileri meleklerini bekliyor ALLAHIM ne güzel haberler bunlar RABİM HEPİMİZE BU DUYGUYU TATIR ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞ KUCAĞINA ALIRSIN HAYIRLISIYLA ooohhhh ya birileri meleklerini bekliyor ALLAHIM ne güzel haberler bunlar RABİM HEPİMİZE BU DUYGUYU TATIR ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşşşşş yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah dediğin gibidir zaten beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun desteğin için çok sağol rabbim hepimizin yardımcısı olsun

CANIM TÜP BEBEKMİ SENİNKİ BİLMİYORUM AMA BEKLEMENİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ÇOK İYİ ÖĞRENDİK rabim KOLAYLIĞINI VERİYOR İNNŞŞ SENİN İÇİNDE HAYIRLI OLAN BAŞINA GELİR

cnm biraz aşağıda gülümsemeler açık yazıyo kapalımı oldu orası acaba :sm_confused:

kızlar ben çıkıyorum artık yarın inş sabahtan görüşürz ya cucum geldide haberim mi yokkk neden hala gelmedi yadaaaaaa inş sonucu pozitfi olurda o da nevro gibi sevinçten bekletir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…