yok kıssss sanmam ama allah bilir.hayırlsı artık..:dance:Yabanım bellimi olurrrr adetine az kalmışşş tabikidee bebeden olabilirrr .
Tedavi ile olmadıda kendiliğindede olmaz ne demek döverim haaklava: klava:
Rabbim herşeyin en iyisini bilir.O yeterki '' OL '' emrini versinn gerisi boş hihoyyythihoyyyt
demek havalardan ha.valla bilmiyorum artık.görümcem yoksa hamilemisin diyor ama hiç sanmam..tedaviyle hamile kalamadaım kendiliğinden olmaz sanmam.adetime 5 gün var.gerçi yine gecikir biliyorum yine ümitlendirir beni ama bu defa kanmayacam..
canım benim inş melegin göz kırpıyodur sanaa belli mi olur rabbim istesin yeter kiiii
casperim canımmm cumartesi güzeldi pazar berbat ..................sen nasılsın tatlım
ah canım 6 yıl bekledim her ay hüsrana uğradım o yüzden ümitlenmek istemiyorum..
tebrik ederim tatlımKISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tünaydın kızlaaaarrrr :teytey:
güne bir hamis haberiyle başlamak ne güzel :teytey::teytey:
wavy cim rabbim tamamına erdirsin seni ve eşini tebrik ederim :CüvCüv:
ne mutlusundur şimdi :1rolleyes:
amin özlemcim amin çok sağol canım ..tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağına almayıo nasip etsin:teytey:
casper canım çok sağol bitanem. allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla..oooooooooooooooo hamiş var haaa süperrr
wavy canım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
meryem canım tüp bebekte ilk denemem ama daha önce aşılamada olmuştum başarısız olmuştu malesefwavy canim tebrikler allahim tamamina erdirsin insallah cok sevindim ne guzel ilk denemende hamis kaldin iyi haberlere ihtiyacimiz vardi allahim kucaginada almayi nasip etsin
Sevcan canım micro yaptırdık. eşimde morfoloji bozukluğu vardı onun dışında da bişeyimiz yoktu. ama naparsın dengesi bozuk olunca spermciklerin normal yoldan kimyasal dışında başarılı olamadık malesef.. allahım tez zamanda sanada nasip eder inşallah. bi arkadaş senin hamiş olduğuna dair bişeyler yazmış. belkide allah söyletmiştir kim bilir dimi ama:))çok sevindim canım
tebrik ederim
darısı bizim başımıza
sen tüp bebek yaptırmıştın sanırım
Amin canım çok sağol iyi dileklerin için.oh ne güze ne güzeeeelll.tebrik ederim canım.allah sağlıklı geçirmeyi ve sağlıkla bebbeklerini kucağına almayı nasip etsin...
canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
tebrikler canıma.s.:teytey::teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
Amin balım. çok sağol canım benim..:teytey:Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allaha emanet oll:teytey::teytey::teytey:
sağol yabangülüm. gözün aydın ne kelime gözümüz faltaşı gibi oldu valla duyunca:))selam arkadaşlar nasılsınız.wavy gözün aydın allah tamamına erdirsin.kızlar ya benim 2 gündür başım acayip dönüyor tansiyonum normale yakın ama başım fena..dün vardı geçer dedim bu günde var anlayamadım ve endişelenmeye başladım..
CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞ KUCAĞINA ALIRSIN HAYIRLISIYLA ooohhhh ya birileri meleklerini bekliyor ALLAHIM ne güzel haberler bunlar RABİM HEPİMİZE BU DUYGUYU TATIR ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM TÜP BEBEKMİ SENİNKİ BİLMİYORUM AMA BEKLEMENİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ÇOK İYİ ÖĞRENDİK rabim KOLAYLIĞINI VERİYOR İNNŞŞ SENİN İÇİNDE HAYIRLI OLAN BAŞINA GELİR
ayşe canım güzel dileklerin için sağol canım. allah isteyen herkese nasip etsinwavy tebrik ederim arkadasim, allahim kucagina almayida nasip eder insallah
Canım çok sağol. amin canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizewavy tebrikler ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin inşş hayırlı evlatlar olsunlar inşş..
Zambak canım çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başınaWAVYYY
canım tebriklerrrr :teytey::teytey::teytey:
cucuuu nerdesinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?