Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok kıssss sanmam ama allah bilir.hayırlsı artık..

kızlar sizdede arada sayfa görüntülenemiyor diyormu.ben mesaja cevap yazdım yollamaya çalışıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor..

slm arkadaslar, nasilsiniz??
cucdan haber yokmu??
badem senin test ne oldu??
sizlerden çok uzak kaldim senağlama

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMİLEYİMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim tatlım
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar
cucu-pete ye cebinden ulaşmaya çalıştım şimdi msj attı bana
eşi seminerdeymiş daha aramamış cucu yu:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

tünaydın kızlaaaarrrr :teytey:
güne bir hamis haberiyle başlamak ne güzel :teytey::teytey:
wavy cim rabbim tamamına erdirsin seni ve eşini tebrik ederim :CüvCüv:
ne mutlusundur şimdi :1rolleyes:

canım çok sağol amin canım. valla mutluluk şaşkınlık hepsi var canım. allah isteyen herkese nasip etsin..
tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağına almayıo nasip etsin:teytey:
amin özlemcim amin çok sağol canım ..
oooooooooooooooo hamiş var haaa süperrr
wavy canım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
casper canım çok sağol bitanem. allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla..
wavy canim tebrikler allahim tamamina erdirsin insallah cok sevindim ne guzel ilk denemende hamis kaldin iyi haberlere ihtiyacimiz vardi allahim kucaginada almayi nasip etsin
meryem canım tüp bebekte ilk denemem ama daha önce aşılamada olmuştum başarısız olmuştu malesef darısı tüm isteyenlere inşallah
çok sevindim canım
tebrik ederim
darısı bizim başımıza
sen tüp bebek yaptırmıştın sanırım
Sevcan canım micro yaptırdık. eşimde morfoloji bozukluğu vardı onun dışında da bişeyimiz yoktu. ama naparsın dengesi bozuk olunca spermciklerin normal yoldan kimyasal dışında başarılı olamadık malesef.. allahım tez zamanda sanada nasip eder inşallah. bi arkadaş senin hamiş olduğuna dair bişeyler yazmış. belkide allah söyletmiştir kim bilir dimi ama:))
oh ne güze ne güzeeeelll.tebrik ederim canım.allah sağlıklı geçirmeyi ve sağlıkla bebbeklerini kucağına almayı nasip etsin...
Amin canım çok sağol iyi dileklerin için.
canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin canım çok sağol allah tüm isteyenlere bu duyguyu tez zamanda tattırsın inşallah

tebrikler canıma.s.:teytey::teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Fadik canım sağol bitanem allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.
:teytey:Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allaha emanet oll :teytey::teytey::teytey:
Amin balım. çok sağol canım benim..

sağol yabangülüm. gözün aydın ne kelime gözümüz faltaşı gibi oldu valla duyunca:))
CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞ KUCAĞINA ALIRSIN HAYIRLISIYLA ooohhhh ya birileri meleklerini bekliyor ALLAHIM ne güzel haberler bunlar RABİM HEPİMİZE BU DUYGUYU TATIR ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin yetercim amin. bu arada melekler demişsin kıs allah mı söyletti yoksakaydirigubbakcemile2
allahım tez zamanda sanada bu duyguyu tattırır inşallah. isteyen herkesin kucakları doldursun inşallah. ( artık hamiş olduğuma göre dualarım tutar dimikaydirigubbakcemile3) bol bol dua ediyom kıslar hepinize. hepinizden allah razı olsun..a.s.

bademcim basiniz sagolsun kayinvalidenin mekani cennet olsun....
sevcanim asilamaya baslayacakmissiniz simdiden hayirli olsun, insallah guzel sonuclar alirsin, rabbim kucagini bebeklerle doldursun

smhsmh canım ağlattın beni yaa..ufff..günlüğünü okudumda
hayırlısıyla ALLAHIM seni sevindirsin inşş..

wavy tebrik ederim arkadasim, allahim kucagina almayida nasip eder insallah
ayşe canım güzel dileklerin için sağol canım. allah isteyen herkese nasip etsin
wavy tebrikler ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin inşş hayırlı evlatlar olsunlar inşş..
Canım çok sağol. amin canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
WAVYYY
canım tebriklerrrr :teytey::teytey::teytey:
cucuuu nerdesinnnnnnnn
Zambak canım çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına

kızlarrr yaaaaa çıldırcam biliormkiii bu ilacta fayda etmckkkkkk yaaa doktorrr önceeee iğne verdiii soraaa nblmmmmmm ilaca gectii offf btn doktrlarrrrr aynıııı offfffffff olmck bebegiimmmmmm
:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…