Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr yaaaaa çıldırcam biliormkiii bu ilacta fayda etmckkkkkk yaaa doktorrr önceeee iğne verdiii soraaa nblmmmmmm ilaca gectii offf btn doktrlarrrrr aynıııı offfffffff olmck bebegiimmmmmm
:1no2::1no2::1no2:

ooo umutsuz sende başından böyle umutsuz olursan olmazki ama..gelecek bebişler..

YAAA YABANGÜLÜMM OLMİCAK AMAAAA YAAA BU İLAÇLAA BENCE HEM ZATEN KASIKLARIMDADA AĞRI YOK Nassıı büyüdüler bide adetn 3.gnü başlattıı off yaa resmm cok kötüüüü:::S alllaahhıımm sen yardımetttttt isteyenlere nasip ettt
:1no2: senağlama

bana dua edim kızlar yarın ctlama iğnem, vurulacam ikincisini dualarınızı esirgemeyin benden canlarım hamiş haberleri var mı bilgisayarım bozuk her zaman giremiyorum

smhsmh canım ağlattın beni yaa..ufff..günlüğünü okudumda
hayırlısıyla ALLAHIM seni sevindirsin inşş..
senağlama sağolasın bitanemm :1hug:
amin canım :Saruboceq:

tatlım geçmiş olsun
hay Allah
hamilelik döneminde kan sulandırıcı ilaç kullanıyo duyduğum kadarı ile canım benim:teselli:

kızlar allaha emanetainiz canlarım ben kaçtım yarın iğnem var bilgisayarım yapılsın sizi haberdar ederim bana dua edin hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim sizleri

iyi akşamlar kızlar ....hamiş haberi varmış hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın....cucudan daha haber yok galiba bu gün merakta bırakacak galiba bizleri ama olsun inşallah güzel haberlerle gelir

tatlım geçmiş olsun
hay Allah
hamilelik döneminde kan sulandırıcı ilaç kullanıyo duyduğum kadarı ile canım benim:teselli:

saol smhcım..
bende oyle dııye bılıyorum burdakı arkadslrın cogu kullamıs..ama
nedense cok onemsız dedıler bana bu sebebden dolayı degıldır dedı..
bebegı yabancı madde olarak gormus o yuzden kalbı durmus olabıır dedı..
kıme ınancagımı sasırdım bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde dr gorumcem embrıyoog ısde ooanada soylemıs dr
hıc bır sorun yok hersey normal dıye..o da hersey normalmıs nıye kafaya takıyosun dıyor..:çok üzgünüm:
ama sonuclar ortada ıste:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugünde yiğenim yanımdaydı daha 9 aylık kardeşim hastaneye gitti ben ilgilendim ....aman allahım hiç durmuyor bana birşey yaptırmıyor hep kucak oyun yerini yadırgadı sadece 15 dakika uyuyup kalkıyor ondan sonrada huysuzluk yapıyor ne yemek ne içmek anca onla ilgilendim kardeşim geldi bak işte bizde hergün böyle beni bezdiriyor birşey yapamıyorum ne ev işi ne kocayla ilgilenme hiç biri kalmadı diyor..... beni baya yordu ama olsun herşeye değer zaten çok özlemiştim bütün gün onla olmak çok güzeldi zaten eşimde yok yarın gelecek bol bol dinlenecek vaktim var ....onunla her şeyi unuttum sadece o vardı hem aklımda hem yanımda ...allahım ne olur bizlerede anne olmayı nasip et hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eyle hakkımızda ne hayırlıysa onu ver rabbim

rapunzel canım dr.bana da vücudun bebeği yabancı madde gördüğü için gelişmesine izin vermemeiş dedi..bunun kan uyşmazlığından kaynaklandığını söyledi bana ve iğne yaptırdı..senin de negatif kanın galiba acaba senin de mi öle oldu ??

Kızlar malesef cücümün sonucu negatifmiş.. :1no2: senağlama olmasını çok istedik dualar ettik ama henüz zamanı gelmemiş.. inş hayat ona sürpriz yapar da anlamadığı anda birden hemen gelir bebişi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaa canımm üzüldümm ama kısmet gerçektennn
inşallah dedigin gibi hiç ummadıgı anda onunla olsun bebişi:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…