rapunzel canım dr.bana da vücudun bebeği yabancı madde gördüğü için gelişmesine izin vermemeiş dedi..bunun kan uyşmazlığından kaynaklandığını söyledi bana ve iğne yaptırdı..senin de negatif kanın galiba acaba senin de mi öle oldu ??
Kızlar malesef cücümün sonucu negatifmiş.. :1no2: senağlama olmasını çok istedik dualar ettik ama henüz zamanı gelmemiş.. inş hayat ona sürpriz yapar da anlamadığı anda birden hemen gelir bebişi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım banad ole deı yabancı madde olarak algılamıs kurtaj sonrası ıgne oldum bende..
ama bu pıhtılasma testlerı yaptırdık
hepsı normal cıktı..
ama sooyledıgım mthfra1298c:heterozıgot cıkması kafamı karıstırdı:uhm:
dr hıc bır ılac kullanmana gerek yok dedı ama cogu kksı aspırın yada ıgne kullanmıslar
üzüldüm ya çokda ümitlenmiştik ama kısmet dediğiniz gibi.
bir dahaki sefere inşallah pzitifi görür canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş
sen de aspirin kullan canım o zaman her ihtimale karşı..dr.ları anlayamıyorum bazen o kadar basit ki onlar için herşey tam açıklamıyorlar..benim aklım karıştı ama genelde benim bildiğim ilk gebeliklerde kan uyuşmazlığı etki etmez diyorlardı 2. gebelik için iğne vururlardı ama neden bizim ilk gebeliği etkiledi acaba aklım çok karıştı..
sen de aspirin kullan canım o zaman her ihtimale karşı..dr.ları anlayamıyorum bazen o kadar basit ki onlar için herşey tam açıklamıyorlar..benim aklım karıştı ama genelde benim bildiğim ilk gebeliklerde kan uyuşmazlığı etki etmez diyorlardı 2. gebelik için iğne vururlardı ama neden bizim ilk gebeliği etkiledi acaba aklım çok karıştı..
canım aynı sorun bendede var 2 düşük ve bir erken doğumdan sonra yapılan tetkiklerde vücudumun hamileliği yabancı madde olarak gördüğü anlaşıldı ,, eğer birgün yeniden hamile kalırsam hergün iğne olmam gerektiğini söledi doktorumm
xwyz canım tesk ederım.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/227619-mthfr-677-heterozigot-tek-alel-yardim.html
rapunzelcim şu linkte bu durumda olan arkadaşlar konuşmuş ama bi bak istersen.
rapunzelim geçmiş olsun canım.. inş o duruma da çözüm bulabilirsiniz.. hiçbir engelin kalmaz..
canım bu sefer inşalalh bebişin gelir annesine.....bana dua edim kızlar yarın ctlama iğnem, vurulacam ikincisini dualarınızı esirgemeyin benden canlarım hamiş haberleri var mı bilgisayarım bozuk her zaman giremiyorum
bitanem inşallah ilerde kendi bebişin seni böyle yorsun....bugünde yiğenim yanımdaydı daha 9 aylık kardeşim hastaneye gitti ben ilgilendim ....aman allahım hiç durmuyor bana birşey yaptırmıyor hep kucak oyun yerini yadırgadı sadece 15 dakika uyuyup kalkıyor ondan sonrada huysuzluk yapıyor ne yemek ne içmek anca onla ilgilendim kardeşim geldi bak işte bizde hergün böyle beni bezdiriyor birşey yapamıyorum ne ev işi ne kocayla ilgilenme hiç biri kalmadı diyor..... beni baya yordu ama olsun herşeye değer zaten çok özlemiştim bütün gün onla olmak çok güzeldi zaten eşimde yok yarın gelecek bol bol dinlenecek vaktim var ....onunla her şeyi unuttum sadece o vardı hem aklımda hem yanımda ...allahım ne olur bizlerede anne olmayı nasip et hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eyle hakkımızda ne hayırlıysa onu ver rabbim
Kızlar malesef cücümün sonucu negatifmiş.. :1no2: senağlama olmasını çok istedik dualar ettik ama henüz zamanı gelmemiş.. inş hayat ona sürpriz yapar da anlamadığı anda birden hemen gelir bebişi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saol tulıncım..
gecmısmı olsun yoka baska bırseymı bende anlamadım gıttıkaydirigubbakcemile3
hemetoolojı dr onemsız dedı hersey normal dedı ama..ıste benım ıcıme kurt dustu bırkeresınde..
bu testın sonucu boyle cıkanlar ılac kulnıyormus ama bana gerek yok dedı..
3-4 kayıp yasama gerekeeckmıs:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?