Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım banad ole deı yabancı madde olarak algılamıs kurtaj sonrası ıgne oldum bende..
ama bu pıhtılasma testlerı yaptırdık
hepsı normal cıktı..
ama sooyledıgım mthfra1298c:heterozıgot cıkması kafamı karıstırdı:uhm:
dr hıc bır ılac kullanmana gerek yok dedı ama cogu kksı aspırın yada ıgne kullanmıslar

üzüldüm ya çokda ümitlenmiştik ama kısmet dediğiniz gibi.
bir dahaki sefere inşallah pzitifi görür canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş

sen de aspirin kullan canım o zaman her ihtimale karşı..dr.ları anlayamıyorum bazen o kadar basit ki onlar için herşey tam açıklamıyorlar..benim aklım karıştı ama genelde benim bildiğim ilk gebeliklerde kan uyuşmazlığı etki etmez diyorlardı 2. gebelik için iğne vururlardı ama neden bizim ilk gebeliği etkiledi acaba aklım çok karıştı..

allah hakkında hayırlısını versin cucunun elbet gelecek birgün bebişi sadece naz yapıyor annesini biraz daha özlemle uğraştırıyor işte

merhabalar ben geldimm
cucu, hakkında hayırlısı olsun canımm,:teselli:
yeni hamişlerimizide tebrik ediyorum a.s. rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..
tedavide olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsunn ,,Rabbim gönüllerine göre versin inş..

canım aynı sorun bendede var 2 düşük ve bir erken doğumdan sonra yapılan tetkiklerde vücudumun hamileliği yabancı madde olarak gördüğü anlaşıldı ,, eğer birgün yeniden hamile kalırsam hergün iğne olmam gerektiğini söledi doktorumm

rapunzelim geçmiş olsun canım.. inş o duruma da çözüm bulabilirsiniz.. hiçbir engelin kalmaz..

canım kan uysmazlıgını soyle dıyeyım benım bıldgım kadarıyla..
bebek anne kanını tasıyorsa ıgneye gerek olmuyormus..
ılk gebelıklerde olmadıgı dogru
ama bız dogum yapmadık bebgın kan grubuda bellı olmadıgı ıcın kan uysmazlıgı ıgnesı olduk..
dıger gebelıklerde beebklerın ozurllu olmasını ve premeture dogamasını engellıyormöus..sakatlık rsıkını olmuyacak artık bızde:1hug:

neslıhancım gecmıs olsun..
bu sorun pıhtılasma testlerıylemı cıktı.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/227619-mthfr-677-heterozigot-tek-alel-yardim.html
rapunzelcim şu linkte bu durumda olan arkadaşlar konuşmuş ama bi bak istersen.
xwyz canım tesk ederım.
senın verdıgın lınktekı testım normal onnda sorun yokmus...
bendekı mthfr a1298c:heterozigot

rapunzelim geçmiş olsun canım.. inş o duruma da çözüm bulabilirsiniz.. hiçbir engelin kalmaz..

saol tulıncım..
gecmısmı olsun yoka baska bırseymı bende anlamadım gıttıkaydirigubbakcemile3
hemetoolojı dr onemsız dedı hersey normal dedı ama..ıste benım ıcıme kurt dustu bırkeresınde..
bu testın sonucu boyle cıkanlar ılac kulnıyormus ama bana gerek yok dedı..
3-4 kayıp yasama gerekeeckmıs:mymeka:

bana dua edim kızlar yarın ctlama iğnem, vurulacam ikincisini dualarınızı esirgemeyin benden canlarım hamiş haberleri var mı bilgisayarım bozuk her zaman giremiyorum
canım bu sefer inşalalh bebişin gelir annesine.....

bitanem inşallah ilerde kendi bebişin seni böyle yorsun....

canım yasenağlama demek olmadısenağlama
hayırlısı olsun....

bu doktorları ne etsek acaba.. CADIARZU ne saçma bir davranış yaaa.. kayıplar olduğunda yapılan işlemler kullanılan ilaçlar neden şimdi verilemiyormuş.. bildikleri birşey kesin vardır ama önlem almak lazım yine de .. neden zor elde edilen bir gebelik bitsin ki bulamadıkları çare yüzünden... :mymeka::mymeka::mymeka:

cucum çok üzüldüm yaaa.Allah en kısa zamanda hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bizlere de....

rapunzelcim sağol canım ,, benim doğumdan 2 ay sonra doktorum birkaç test istedi ,,, antikardiyolopin ıgm ve antikardiyolopin ıgg yüksek çıktı birazcık ,, doktorum o zaman söyledi vücudun hamileliği yabancı madde olarak görüp atmak istiyor diye,, ve kromozom testi istedi 29 mayısta onuda yaptıracam ,, ben hamileliklerimde aspirin kullanıyodum hatta bebğim 2 kilo olana kadar kullanmıştımm:1no2: ama işte takdir ilahi bazen tıpta herşeye cevap olamıyor malesefsenağlama

kızlar bugün başağrısıdan hastanelik oldum .iğne yaptırmak zorunda kaldım ve hala ağrım var.
kendi dr umla görüşmedim ama bundan sonra hergün ya da iki güne bir aspirin içicem.benimle aynı durumda olan arkadaşlar aspirin kullanıyorlarmış bana neden vermediler anlamadım.....

neyse artık duramıyorum.yatınca geçer belki .....
ıyi geceler....

rapuzel canım geçmiş olsun...hayırlısı olsun canım sorununu bildiğin için ona göre tedavine bakarsın...

canım senin açtığın topiğede yazdım ama birde buraya yazayım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah...

bende şimdi benim testleri karıştırdım testin başında test adı yok ama şunlar var...

mutasyonlar....................................... ...test sonucu

Faktör V R506Q ................................... normal

Faktör V H1299R ................................... normal

Protrombin G20210A ................................... normal

MTHFR C 677T ................................... normal

canım son yazdığım senin dediğine benziyor ama aynı değil...
benim merak ettiğim benim pıhtılaşma testlerim eksikmi acaba....
normalde kaç tane oluyor ve bu testlerin ismi ne diye geçiyor canım....

hepinize hayırlı geceler canlar...

ccucum senın haberın için girmiştim gece gece vala of cnm cok üzüldüm yaa inş en kısa sürede hamiş kalırsın cnm benım ...pinkkimcim buralardayım yogundum bu hafta hep oyuzden girip okuorum cıkıorum..kızlar klomen bitti dün.bugun bekledım yarın gidecem bakalım büyümüşmü yumoşlar agrım vardı kasııklarımda bişiler zonkluo gibi ama inş büyümeye işarettir.allahım hakkımızda hayırlısı ve saglıklısını nasip etsın inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…