Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapunzel peki bu testi nasıl yaptırıcaz aklıma takıldı ben de yaptırsam diyorum..hematoloji dr.na mı gitmemeiz gerekiyor???

haklısın neslıhancım verende allah alanda allah sonucta..
ama ısde bırda pıhtılasma topıgını okuyunca dr onemsız bır pıhtılasma sournu var dıyınce kafam karıstı benımde..:uhm:
evet sonucta olacagı vars ılacda kullansan bırsey farketmıyoır..
rabbım saglılkla kucagımıza alcazgımız hayırlı evlatlar versın

rapunzel peki bu testi nasıl yaptırıcaz aklıma takıldı ben de yaptırsam diyorum..hematoloji dr.na mı gitmemeiz gerekiyor???

ılk gebelık kayıplarında yapmıyorlarmıs bu testı..
benım gorujmcem unıversıte hastanesınde bıyolog bu testlere bakanda esımın arkadsı onlar yaptırdılar onelm olsun dıye..
ıstersen kadın dogum dr konus sevk etsın..sevkle oldugunu bılıyorum benı kadın dogum sevkettı..ordan yaptırdım..
ozel cok pahalı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kafanda karısmasın benım yuzundenŞeniz

kelebeğim geçmiş olsun.. bir an önce sağlığına kavuş inş..

cornim yarın güzel bir gün olur inş...

günaydın kızlarrrr cucummm üzülme bitanem ne zaman isterlerse o zaman gelicek meleklerimiz bizede beklemek düşüyo işte sonunda gelsinlerde bekleriz inşallah hiç ummadığın anda bi süpriz yaparlar sana :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar
cucudan haber gelmiş ne yazıkki negatifmiş çok üzüldüm baya ümitlenmiştik ama hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim yardımcısı olsun:teselli:

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.

Günaydın kızlar
cucum canım benim üzülme sakın.:teselli:
Allahım en hayırlı zamanda göndericektir meleğini sana:Saruboceq:
İnanıyorum buna.
Bu sene hepimiz hamiş kalıcaz çok inanıyoruma.s
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.

Ayyyyy çok güzel yaaaa
Doğum için gün sayıyosun. Çok harika bi duygu olmalı
Birkaç gün sonra yavrun kucağında olucak Allahın izniyle
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah
Sen normal doğum mu yapıcaksın

Günaydın kızlar,

ealsnas canım daha önce nesrin senin nikinin ne anlama geldiğini sormuştu
cevap verdin mi yoksa ben mi gözden kaçırdım
bende merak ediyom doğrususırnaşık şey

Günaydın kızlar,

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr.................cucum canım zamanı gelmemiş demekki meleginin tatlımmm........çok umutluyduk inş süpriz yapar melegin snaada beklemediğin anda kapını çalar.................canlar inşş güzel ve mutlu bir gün olur...bende bu gün klomene başlıcamm hayırlısıylaaa inş herşey güzel giderr ltf dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm hepinizi çok özledimmm en son dün işten çıkmadan yazdım ama sanki aylar geçmiş gibi hissediyorum yaaaa...........nevromuzda inş daha iyidir.......tedavide olan arkadaşlarrr rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinnnn...aymesimm tatlım nasılsınn.........sevcanımm ya sen bitanem........

Günaydın kızlar,

canım rabbim yardımcın olsunnn inş sağlıklı bir şekilde kucagına aldıgın günlerde de yazarsın melegim şunu yaptı bunu yaptı diyeee :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Kızlar dün akşam doktora gittim
bana rapor çıkartmam için bi kağıt verdi
yazılarını pek okuyamadım ama gonal-f iğne yazmış bide ovitrelle sanırım
bugün hastaneye gidip rapor işlerini halledicem.

Akşam doktorun yanında hamile bi kız vardı.Muayeneye gelmiş.Muayene sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını görmüş doktor.Kızcağız çığlık çığlığa ağladı hep.
Çok üzüldüm ona.
Allahım inşallah bi daha böyle bi acı yaşatmaz ona.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
wavy tebrikler canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
cucum olsun hayırlısı böyleymiş en kısa zamanda meleğin sana gelir canım
badem canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

çok zor bir durum ya işte birde sadece hamile kalmak la sıkıntılarımız bitmiyor kalp atışı ikili test organları gelişimi derken 9 ayı tamamlayana kadar bebeğin doğum kucağına alana kadar sıkıntısı bitmiyor valla allahım hepimiz için hayırlı yazılar yazsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol sidelyacım iyiyim arkadaşım.
sen de aşılama mı olucaksın bu ay
klomene neden başladın

canım aşılama falan yaptırmıcam ben hatırlarsan bir defa tüp bebek denemem vardı bende başka bi doktora gittim onda bir takip yapalım bakalım dedi eşimde üroloja gitti başka bir doktor onun kide önce bir deger yükseltebilirmiyiz dedi ona bakıyolar işte şimdi
tatlım bu klomeni doktor bana adetinin 3 gününde her gün bir tane al dedi 5 defa aldıktan sonra adetinin 12,13,14 günlerinden herhangi bir günde gel dedi bakalım işte sonuç ne olcak

amin canım yaaa rabbim sabır versinn......inş canım sende emeklerinin karşılıgını alırsın
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok kötü ya Allah yardımcısı olsun ne kadar zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…