Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hihoyyytGünaydınnn kızlarrrr .Herkezee hayırlıı ,sağlık dolu bir gün diliyorumm..hihoyyyt
Sevcanım evittt herşey --Çocukk -İçin----YuPpPİİİİİİİ:hooray:
:dance::dance::dance:Rahim fliminin üstesinden geldik..:roflol:Vajinal usgde bizden kaçamadıkaydirigubbakcemile3Spekulumun doyulmaz tadınada baktıksırnaşık şeyAşılamanın tadınada baktım manyak bişidi..Şimdi sende sıraa...Eeee bu demek oluyorkiii bütün engelleri korkularımızı aştıkk bebemizz çok yakında gelicek:dance::dance::dance:

deli kız
evet herşeyin tadına baktın sen
şimdi benim bi aşılama kaldı onunda tadına bakıcam
nesrin ne dedi: acıyosa zevk al:jeyyar:

canım benim relaks ol tatlım hele Allahın izniyle hamiş kal o ozaman çözülecek bişey iğne veya haplarlayerimseniben
seni güzel cici bakıcı senii anneyi artamazsın sen Rabbbim hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:
tuliş ben akşam çağrı bıraktım msj attı daha öğrenememişti
bende rahatsızdım akşam zaten yattım bide bi daha rahatsız etmek istememiştim sonuç için
demek negatifmiş hayırlısı olsun inşallah canım zuzum benim yaa
dr la konuşmuşlarmı peki:sm_confused:

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
aa demek doğum yakın rabbim kurtarsın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
soğum a girerken bizede dua et ne olur

amin bitanemm:Saruboceq:
inşallah:Saruboceq:

Allah hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah:Saruboceq:
sevcanım
ee senin evlilik 3 yıl miladını geçeli çok olmuş
tabii sana rapor verirler
bu iğneler tüp bebektede kullanılmıyomuydu canım
aşılama içinmi
yoksa aşılamada dozu farklımı:uhm:

cidden deli kız deli bal sın sen:asigim:

balumm senin aşılaman klomenle olmuştu değilmi tatlımyerimseniben
neresi korkunç hele bi anlat sen bakalımda
öğreneyim

cidden deli kız deli bal sın sen:asigim:

balumm senin aşılaman klomenle olmuştu değilmi tatlımyerimseniben
neresi korkunç hele bi anlat sen bakalımda
öğreneyim

Semihamm evett klomenle olmuştuu :) 3 yumoşla:asigim:Kızlar acımadığınıı söylediiii.Bende yattım masaya acımıcak diyeee...Ulann spekulum takıldııı delikafaduldenmanyak bişidii.Hadi onu geç sinek ısırığı diyelimm.Gel gelelimm rahim ağzını siteril bezle değdirmesiyle ben zıpladım yukarıııdelikafaduldenSanki canım ordaymış gibi acıdııı.Sanki birisi gözüme bir şey soktu gibi.Rahim ağzıı çokk hassass aciyiiiii..DOKTOR Doğum yolun dar dedii.sanırsam rahim ağzımda dar.Hele o ince kanül ordan geçerken felakettii..Doktor güyyaa acımıcak dedi sinek ısırıgı dedii.Ama kesinlikle kendini sıkmakla alakalı değildii benim yaşadığım acıı..Rahat bıraktım dualar okudum ama yok banamısın demedii.Bir daha o masaya asla yatmam gibi geliyorr..anestezi olsun banane:1ninca:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar ben bu ay yine gonal f ile takip yapılıyorum şuan 4 tene yımırtam oluştu bugün gidip dr a bakıcaz kaç mm olmuş diye 2gün çnce 10mm di sanırım inşallahh büyümüşlerdir dua edin nolur bana

eeee sizlerde ne var ne yok bakim

merhaba canımŞeniz
gonal f iledemi takip yapılıyo klomen gibim şaşırdım:sm_confused:
büyümüşlerdirr
relaks ol bakiim
beynine komut veriyosun belki
biliyosun yumurtada spermde ince iş
beyinden çıkıyooo

günaydın canlarrrrr...erken kalkan erken yol alırmış hakkattende öyle ..erken kaltım işlerimi bitirdim ...kocam evde olsa benle gurur duyardı hep geç kalkmamdan şikayetçi zavallım benim yüzümden hep geç kahvaltı eder öğle yemeği olur...smhsmh dileğin için soğol canım birgün inşallah kendi bebeklerimizle uğraşırız yoruluruz

hihoyyytElchınım gelmişş hoşgeldinnn nerelerdesinn uğramıyorsun hiçŞenizCanım tedavin hayırlıı olsun inşallahhh yumoşlarr büyümüştürrr rahat oll :) relaxxxxxdelikafaduldendelikafadulden

Semiham klomenlede-gonal f ile yumurta takibide yapılabilir ,aşılamada :jeyyar::jeyyar:Bende yazın iğnelere geçiyom :jeyyar:

smhsmh arkadaşım geçmiş olsun canım.

Bu iğneleri yazmış doktor bilmiyorum.
Bugün hastaneye gidicem.
İğneleri de haftaya alırım herhalde.

evet smhcim iğnelerle sayısını artırmak için kullanılıyor ve benim drum hep iğneden yana inşallahh güzel haberlerle gelirim ya drdan

valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso

balım balsuratım eşim başımda nöbetçi gibi vallaha yaff böyle sitelre girmeme izin vermiyor pek ama hergün geliyorum okuyorum sizi takipteyim kuzum benim çok özledim sizleri

ELCHIN hoşgeldin canıma.s.
İnşallah yumoşlar büyümüştür
Aşılamamı olucan

hoşbuldum bitanem saol inşallahh çok saol
benim dr um pek aşılama taraftarı değilki aynı şey normal yolla %3 artar şansınız diyor ve yapmıyor bakalım nolcak bu ay sadece takipteyim canım ben:lepi:

valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso

benimde hsgde çok yanım yanmadı ama daha aşılamanın tadına bakmadım hee acep o nasıldır ama benim muayenem filan çok rahat oluyor :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…