hihoyyytGünaydınnn kızlarrrr .Herkezee hayırlıı ,sağlık dolu bir gün diliyorumm..hihoyyyt
Sevcanım evittt herşey --Çocukk -İçin----YuPpPİİİİİİİ:hooray:
:dance::dance::dance:Rahim fliminin üstesinden geldik..:roflol:Vajinal usgde bizden kaçamadıkaydirigubbakcemile3Spekulumun doyulmaz tadınada baktıksırnaşık şeyAşılamanın tadınada baktım manyak bişidi..Şimdi sende sıraa...Eeee bu demek oluyorkiii bütün engelleri korkularımızı aştıkk bebemizz çok yakında gelicek:dance::dance::dance:
canım benim relaks ol tatlım hele Allahın izniyle hamiş kal o ozaman çözülecek bişey iğne veya haplarlayerimsenibensaol smhcım..
bende oyle dııye bılıyorum burdakı arkadslrın cogu kullamıs..ama
nedense cok onemsız dedıler bana bu sebebden dolayı degıldır dedı..
bebegı yabancı madde olarak gormus o yuzden kalbı durmus olabıır dedı..
kıme ınancagımı sasırdım bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde dr gorumcem embrıyoog ısde ooanada soylemıs dr
hıc bır sorun yok hersey normal dıye..o da hersey normalmıs nıye kafaya takıyosun dıyor..:çok üzgünüm:
ama sonuclar ortada ıste:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
seni güzel cici bakıcı senii anneyi artamazsın sen Rabbbim hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:bugünde yiğenim yanımdaydı daha 9 aylık kardeşim hastaneye gitti ben ilgilendim ....aman allahım hiç durmuyor bana birşey yaptırmıyor hep kucak oyun yerini yadırgadı sadece 15 dakika uyuyup kalkıyor ondan sonrada huysuzluk yapıyor ne yemek ne içmek anca onla ilgilendim kardeşim geldi bak işte bizde hergün böyle beni bezdiriyor birşey yapamıyorum ne ev işi ne kocayla ilgilenme hiç biri kalmadı diyor..... beni baya yordu ama olsun herşeye değer zaten çok özlemiştim bütün gün onla olmak çok güzeldi zaten eşimde yok yarın gelecek bol bol dinlenecek vaktim var ....onunla her şeyi unuttum sadece o vardı hem aklımda hem yanımda ...allahım ne olur bizlerede anne olmayı nasip et hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eyle hakkımızda ne hayırlıysa onu ver rabbim
tuliş ben akşam çağrı bıraktım msj attı daha öğrenememiştiKızlar malesef cücümün sonucu negatifmiş.. :1no2: senağlama olmasını çok istedik dualar ettik ama henüz zamanı gelmemiş.. inş hayat ona sürpriz yapar da anlamadığı anda birden hemen gelir bebişi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aa demek doğum yakın rabbim kurtarsın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
amin bitanemm:Saruboceq:Günaydın kızlar
cucum canım benim üzülme sakın.:teselli:
Allahım en hayırlı zamanda göndericektir meleğini sana:Saruboceq:
İnanıyorum buna.
Bu sene hepimiz hamiş kalıcaz çok inanıyoruma.s
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
Kızlar dün akşam doktora gittim
bana rapor çıkartmam için bi kağıt verdi
yazılarını pek okuyamadım ama gonal-f iğne yazmış bide ovitrelle sanırım
bugün hastaneye gidip rapor işlerini halledicem.
Akşam doktorun yanında hamile bi kız vardı.Muayeneye gelmiş.Muayene sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını görmüş doktor.Kızcağız çığlık çığlığa ağladı hep.
Çok üzüldüm ona.
Allahım inşallah bi daha böyle bi acı yaşatmaz ona.
deli kız
evet herşeyin tadına baktın sen
şimdi benim bi aşılama kaldı onunda tadına bakıcam
nesrin ne dedi: acıyosa zevk al:jeyyar:
hihoyyytGünaydınnn kızlarrrr .Herkezee hayırlıı ,sağlık dolu bir gün diliyorumm..hihoyyyt
Sevcanım evittt herşey --Çocukk -İçin----YuPpPİİİİİİİ:hooray:
:dance::dance::dance:Rahim fliminin üstesinden geldik..:roflol:Vajinal usgde bizden kaçamadıkaydirigubbakcemile3Spekulumun doyulmaz tadınada baktıksırnaşık şeyAşılamanın tadınada baktım manyak bişidi..Şimdi sende sıraa...Eeee bu demek oluyorkiii bütün engelleri korkularımızı aştıkk bebemizz çok yakında gelicek:dance::dance::dance:
cidden deli kız deli bal sın sen:asigim:
balumm senin aşılaman klomenle olmuştu değilmi tatlımyerimseniben
neresi korkunç hele bi anlat sen bakalımda
öğreneyim
kızlar ben bu ay yine gonal f ile takip yapılıyorum şuan 4 tene yımırtam oluştu bugün gidip dr a bakıcaz kaç mm olmuş diye 2gün çnce 10mm di sanırım inşallahh büyümüşlerdir dua edin nolur bana
eeee sizlerde ne var ne yok bakim
hihoyyytElchınım gelmişş hoşgeldinnn nerelerdesinn uğramıyorsun hiçŞenizCanım tedavin hayırlıı olsun inşallahhh yumoşlarr büyümüştürrr rahat oll :) relaxxxxxdelikafaduldendelikafaduldenkızlar ben bu ay yine gonal f ile takip yapılıyorum şuan 4 tene yımırtam oluştu bugün gidip dr a bakıcaz kaç mm olmuş diye 2gün çnce 10mm di sanırım inşallahh büyümüşlerdir dua edin nolur bana
eeee sizlerde ne var ne yok bakim
Semiham klomenlede-gonal f ile yumurta takibide yapılabilir ,aşılamada :jeyyar::jeyyar:Bende yazın iğnelere geçiyom :jeyyar:merhaba canımŞeniz
gonal f iledemi takip yapılıyo klomen gibim şaşırdım:sm_confused:
büyümüşlerdirr
relaks ol bakiim
beynine komut veriyosun belki
biliyosun yumurtada spermde ince iş
beyinden çıkıyooo
ELCHIN hoşgeldin canıma.s.
İnşallah yumoşlar büyümüştür
Aşılamamı olucan
valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?