Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso

CANIM BENİM ANAM HSG DE SENİN ÇIKMADIYSA BEN ÖLEYİM BİTEYİM AŞILAMADA. İİDE KANAMA OLUYOMU AŞILAMADA .HSG DE BEN ÇOK BETERDİM. :çok üzgünüm:

saol caspercım hoşbuldum tatlım nasılsın tatlım
geen ayda yapıldım gonalf ve sadece 1 yımırta oluştu 22mm di ama bu ay 4 tene oldı yımoş bakalım bunlar ne boyuta gelcek iğnlerim dün bitti bakalım sonuç ne

:1ninca::1ninca:Hastaneden çıkınca ağlamıştımm hemde nasıll..Ödüm koptuu yaaa bir daha o masaya yatarsam eğerr delilik olur yaptığımm..Ayeltelkürsüler,besmeleri bağırdım .Eşim doğumhanenın kapısından seslerimi duymuşşş.ula bunları benmi yaşadım inanamıyorum KABUSSS:1ninca::1ninca::1ninca:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

smhsmh arkadaşım geçmiş olsun canım.

Bu iğneleri yazmış doktor bilmiyorum.
Bugün hastaneye gidicem.
İğneleri de haftaya alırım herhalde.
sevcanım yataktan kalkınca sırtım ağrıyo sonra yatamıyorum nefes alırken ağrıyo
ne yapacağımı şaşırdım teşekkürler
hadi bakalım hakkında hayırlısı

Semiham klomenlede-gonal f ile yumurta takibide yapılabilir ,aşılamada :jeyyar::jeyyar:Bende yazın iğnelere geçiyom :jeyyar:
geçin anam geçin bu gidişlen arkanızdan geleceğümm
evet smhcim iğnelerle sayısını artırmak için kullanılıyor ve benim drum hep iğneden yana inşallahh güzel haberlerle gelirim ya drdan
Allah kolaylık versin datlum
sonu hayırlı olsunda:Saruboceq:

valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso

korkutmayın beni yaaaa
benimde hsg felaket geçmişti:çok üzgünüm:

delüüüüm benim inşallah bdaha böyle sancı sıkıntı çekmeden gelir zıpan kuşum kaydirigubbakcemile

bende iyiyim sağol canım.allahın izniyle onlarda büyür canım

korkma smhcim yaff bişiycik olmaz biz ne acılara dayanıyoruz karıyız kızım biz o nedirki hem sonunda bebiş gelecekse çekilir o ağrı
neyse sende bebik doğunca döfersn geçer okişşşş

hsg mi bu kelimeyi duymak bile istemiyorum

zaten tüpümün biride tıkalı çıkmıştı. :-(

canım yaaa inşallahh hsgden sonra açılmıştır tüpün
bana filmde ne yapıyolar diyince içime porçöz sıktılar tıkanıklık açıyomuş demiştim inşallah seninde açılmıştır tıkanıklığın canım benim şakkıdı

kızlar ben şimdi çıkıyım biraz evi ocağı toplim ondan sonra tekrar geliyim okişşşşş

beni özleyin anacım byyyyyyyyyyyyyy

canım inşallah yumoşlar güzel güzel büyümüştür...

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
aaa canım geldimi zamanı:asigim:
rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah...

canım senin yumoşlarda inşallah büyümüşlerdir...

iyiyim bende canlarrr.........ya kıslar şu klomen 5 gün boyunca sabah akşam birer tanemi alınıyor yoksam sadece akşam mı bir tane kafam karıştı :uhm: :uhm: CADIARZU CADIARZU
canım dr nasıl dediğse öğle iç....
benim anladığım dr lar farklı farklı diyor galiba...

canım dr nasıl dediğse öğle iç....
benim anladığım dr lar farklı farklı diyor galiba...[/B][/QUOTE]

peki tatlım bende öyle yapim artık tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…