valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso
benimde hsgde çok yanım yanmadı ama daha aşılamanın tadına bakmadım hee acep o nasıldır ama benim muayenem filan çok rahat oluyor :jeyyar:
oo sen tamamsın o zmn aşılamada falanda bişeycik olmaz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso
sevcanım yataktan kalkınca sırtım ağrıyo sonra yatamıyorum nefes alırken ağrıyosmhsmh arkadaşım geçmiş olsun canım.
Bu iğneleri yazmış doktor bilmiyorum.
Bugün hastaneye gidicem.
İğneleri de haftaya alırım herhalde.
geçin anam geçin bu gidişlen arkanızdan geleceğümmSemiham klomenlede-gonal f ile yumurta takibide yapılabilir ,aşılamada :jeyyar::jeyyar:Bende yazın iğnelere geçiyom :jeyyar:
Allah kolaylık versin datlumevet smhcim iğnelerle sayısını artırmak için kullanılıyor ve benim drum hep iğneden yana inşallahh güzel haberlerle gelirim ya drdan
:1ninca::1ninca:Hastaneden çıkınca ağlamıştımm hemde nasıll..Ödüm koptuu yaaa bir daha o masaya yatarsam eğerr delilik olur yaptığımm..Ayeltelkürsüler,besmeleri bağırdım .Eşim doğumhanenın kapısından seslerimi duymuşşş.ula bunları benmi yaşadım inanamıyorum KABUSSS:1ninca::1ninca::1ninca:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
saol caspercım hoşbuldum tatlım nasılsın tatlım
geen ayda yapıldım gonalf ve sadece 1 yımırta oluştu 22mm di ama bu ay 4 tene oldı yımoş bakalım bunlar ne boyuta gelcek iğnlerim dün bitti bakalım sonuç ne
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakim görüşmeyeli ben hepinizi çok özledimmmmm
slm kızlar
hoşgeldinizzz elchincim tedavinde ALLAh ayrdımcın olsunnn..casperimm nerelerdesin kız sen bakimm
hsg mi bu kelimeyi duymak bile istemiyorum
zaten tüpümün biride tıkalı çıkmıştı. :-(
sidelyam saol bitanemm inşallah yardımcı olacak rabbim heheheh sen nasılsın bakim
buralardayım canım. çok fazla gelmiyorum bu aralar.
canım inşallah yumoşlar güzel güzel büyümüştür...ccucum senın haberın için girmiştim gece gece vala of cnm cok üzüldüm yaa inş en kısa sürede hamiş kalırsın cnm benım ...pinkkimcim buralardayım yogundum bu hafta hep oyuzden girip okuorum cıkıorum..kızlar klomen bitti dün.bugun bekledım yarın gidecem bakalım büyümüşmü yumoşlar agrım vardı kasııklarımda bişiler zonkluo gibi ama inş büyümeye işarettir.allahım hakkımızda hayırlısı ve saglıklısını nasip etsın inşş.
aaa canım geldimi zamanı:asigim:Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
canım senin yumoşlarda inşallah büyümüşlerdir...kızlar ben bu ay yine gonal f ile takip yapılıyorum şuan 4 tene yımırtam oluştu bugün gidip dr a bakıcaz kaç mm olmuş diye 2gün çnce 10mm di sanırım inşallahh büyümüşlerdir dua edin nolur bana
eeee sizlerde ne var ne yok bakim
canım dr nasıl dediğse öğle iç....iyiyim bende canlarrr.........ya kıslar şu klomen 5 gün boyunca sabah akşam birer tanemi alınıyor yoksam sadece akşam mı bir tane kafam karıştı :uhm: :uhm: CADIARZU CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?