Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadslar gece gec yatınca sabah da kalkamadım
tedavıde olan yıne cok arkadasmız var hadı bakalım hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq:
sevcancım ne guzel basldın sende artık...
balkafaya bakma acmıyor ıste
elcıncım 4 yumos hadı hayırlsı bırınden bırı tutunur ınsalah..ama senı buurda gormek daha guzel geldı canımcım
semıhacım cok saol..seybay arkadasımzıdada aynı sorun vardı.sorıbocektede..onlarada dr aynısını demıs onemsız bır pıhtılasma:çok üzgünüm:
yınede onlem almak ıcın hamılelık oncesı coraspırıne ve folbıloa baslamıs..hamıllelıkdede dusuk oranda kan sulandırıcı ıgne vurunmus..sanırım hamıle kalırsam cok ıyı dr bulmam gerekecek..hihoyyyt
sımdı daha rahatım saolsun seybay ve bocek arkadsımzın cevapları duruuma acıklık getırdıhihoyyyt

günaydın canlar

hayırlısı olsun cucum benim
dinlensin şimdi istediği gibi moral toplasın bakalım

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

canzicim çok doğru söylemişsin
dünkü serengil olayından sonra iyice anladım
hayırlısını istemek lazım
bazen dua ederken hırsa kapılıyormuyum diye korkuyorum
istedin istedin adabıyla dua etmedin
al sana evlat imtihan ol derse Rabbim
seni doğuracağıma taş doğursaydım diyeceğim cehennemlik bir evlat istemem
bu sapıkların, manyakların doğumunuda birileri hevesle beklemişti
Allahım sana sığındım

valla kızlar hsg de çıtım çıkmadı ama aşılamada çok canım yandı benimde bence bizi o koltuk geriyoo yaaa kötükedihüso
hsg de bir maceram var
kaç kişi tuttu beni bilmem
onu atlattıysam normal doğururum gibi geliyor

kızlar herkese günaydıın.... ya kızlar benim eşim varikosel ameliyatı olacak ama çok korkuyo... hep erteliyo hasteneye gidmeyi... bende üstüne gitmek istemiyorum baskı yapmak ama zaman geçiyo... şimdi soruyorum eşi varikosel ameliyatı olan bayanlar eşimi nasıl rahatlatabilirim... sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı eşlerinizle benimki stres içinde tek kelime ettirmiyo da... ameliyat sonrası ağrı sızı fazla olur mu ne kadar sürer acaba düzelmesi çok soru sordum dimi.... şimdiden teşekkür ederim

canım benim eşime 2 gün sonra işe bile gidebilirsiniz dediler eşimde işten geri kalmayım diye ameliyatı cuma günü oldu
cumartesi kontrole gittik
bide penisiline alerjisi var diye antibiyotiği farklıydı sanırsam
pazar hastane kapalı eşimin ağrısı var
anca acile gidip iğne olup geldik ağrı kesici dr da cep nosunu vermişti aradık ulaşamıyoruz
buz pansumanı falan yaptık
pazartesi oldu öğrendikki antibiyotik işe yaramamış enfeksiyon oluşmuş ağrı o yüzdenmiş
ilacı değiştirdi ve o gün ağrı azaldı rahat uyudu adamcağız
sana tavsiyem hafta içi ameliyat olun kontroller kolay olsun
bizimki seni korkutmasın sebep bu diğer arkadaşlarınki daha rahat geçti
zaten ameliyatta ağrı yok sonrasındada ağrı kesici ve rahat
destek ol
çook geçmiş olsun
kolay bir ameliyat diliyorum :Saruboceq:

iyiyim bende canlarrr.........ya kıslar şu klomen 5 gün boyunca sabah akşam birer tanemi alınıyor yoksam sadece akşam mı bir tane kafam karıştı :uhm: :uhm: CADIARZU CADIARZU

Ben sabah 2 -akşam 2 içiyorum banamısın demiyorrr yumurtalar:roflol:

merhaba kızlar güzel birgün olsun inşallah :dance:

cucumdan haber gelmiş sonuç negatif vakti zamanı değilmiş demekki cucum rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

ealsnas sanada hayırlı doğumlar dualarına bizleride kat rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

elchincim hoşgeldin yumoşlar iyi büyümüş hadi hayırlısı bakalım daha sık gel kız özletme kendini :1hug:

rapunzelim bir problem yok dimi :uhm:

hsg mi bende hatırlamak istemiyorum kabus ötesiiiiiii :1ninca:

kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir. :çok üzgünüm:

Ben sabah 2 -akşam 2 içiyorum banamısın demiyorrr yumurtalar:roflol:

hadi yaa :bbo: :bbo: :bbo:

kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir. :çok üzgünüm:

canım dualarımızdasın inş hayırlısıyla bekletmez bebeişin rahat ol canım inş güzel olcak herşey

CANIM BENİM ANAM HSG DE SENİN ÇIKMADIYSA BEN ÖLEYİM BİTEYİM AŞILAMADA. İİDE KANAMA OLUYOMU AŞILAMADA .HSG DE BEN ÇOK BETERDİM. :çok üzgünüm:

cnm ölme bitme dur yahu beni koltuk gerdi normalde çok acımıyo ben arkadaşıma yapılırken girdim çok rahat geçti kızınki sen aşılamamı yaptırcan cnmcım

evet canım ya o çatal dedikleri midir nedir
o masa çok iğrenç

evt yaaa oraya yatınca iş bitiyo :1no2: :1no2:
[

[B

korkutmayın beni yaaaa
benimde hsg felaket geçmişti:çok üzgünüm:
[/QUOTE]

korkma cnm benim bişicik olmass kaydirigubbakcemile3

hadi yaa :bbo: :bbo: :bbo:

canım dualarımızdasın inş hayırlısıyla bekletmez bebeişin rahat ol canım inş güzel olcak herşey

inşallah sidelya inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

korkma cnm benim bişicik olmass kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

CANIM ŞU PERDE OLAYI ÇIKMASAYDI BU AY AŞILAMA YAPICAKTIK HATTA GEÇEN AY OLUCAKTI.AMA RAHİMDE PERDE ÇIKTI BU AY ONU ALDIRICAM .SONRAKİ AYDA AŞILAMA İNAŞŞALLAH DOKTOR DİĞER AYI TAVSİYE EDERSE .

AZOSPERMı BEN DE YENDıM !!!
« : Mart 12, 2009, 1137 ÖS » Alıntı Değiştir Sil

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar merhaba,
Öncelikle heyecanımı bağışlamanızı istirham ediyorum,çok uzunca bir yazı olacak,lütfen sabırla okuyun. Aslında bu konuyu açmak ve size bu satırları yazmak için pazartesi günü Kaan Aydos Hoca ile buluşmamızı beklemem gerekiyordu ama sabredemedim, hemen sizlerle paylaşmak istedim, Biliyorum ki bu satirlari merakla okuyacak ve bir umut ışığı görecek yüzlerce insan var. Fazla vaktinizi almadan kısaca hikayemden bahsedeyim,
Yaklaşık bir yıl önce Azosperm olduğumu öğrendim, ıstanbulda bir özel tüp bebek merkezinde Mayıs 2008 de TESE operasyonu gerçekleştirildi sonuç maalesef olumsuz, Sertolly Cell ...
Operasyonu gerçekleştiren doktor hormon değerlerime bakarak muhakkak bulacağız demişti ve o nedenle de çok acele ve araştırmadan ilaç kullanmadan operasyona aldılar, Sonuç olumsuz olunca da bize evlatlık almamızı veya Sperm donasyonunu önerdi.YIKILDIK!
Biz bir müddet kendimizi toplamaya çalıştık, daha sonra ben de bu forumdan Ankarada Prof. Kaan AYDOS diye bir doktorun varlığından haberdar oldum, kendisine gittik patoloji raporumu da ona göstermeme rağmen bana herşeyin çok güzel ve normal olduğunu ilaç kullanmam ve kilo vermem gerektiğini söyledi, ilk iki ay tamoksifen ve endol kullandım daha sonra sadece tamoksifene devam ettim, bu ay tedaviye başlayalı dört ay oldu. ıki ay önce Ankarada Kaan Hoca Spermiagram yaptı, sonuç gene sıfırdı ama kendisi ısrarla henuz erken biraz daha ilaçlara devam edeceğiz dedi,Mikro TESE en son çare,normalde de çıkış olabilir demişti, aslinda bu günlerde tekrar Kaan Hocaya gitmemiz gerekiyordu, o nedenle de FSH ve Totaltestesterona baktırmak için bir laboratuvara gittim, gitmişken bir de spermiagram yaptırayım dedim, sonuçta semen analizinde 600.000 tane sperm bulunduğunu söylediler, Kaan hocaya telefonda bu gelişmeden bahsettim, gözün aysın dedi ,
haftaya tekrar ankaraya gideceğiz, inşallah aynı sonuç orada da çıkar, inşallah mevla mahçup etmez.
Uzattığımın farkındayım ama önemli bir kaç mevzuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Ben iki aydır Akapunktur ve lazer tedavisi görüyorum, bir doktor arkadaşımın doktor babası akapunkturu yapan, allah ondan razı olsun, zararı olmaz ama belki faydası olur diye beni akapunktura çağırdı, ve testislerime hafif şiddette lazer tedavisi uyguladı, bunun yanında iş yerimden yaklaşık iki aydır uzak kalıyorum (bilgisiyar-radyasyon), sürekli yürüyüş yaptım, bacaklarım çok kalındı biraz onlar inceldi, testislerimin ısısını sürekli düşürdüm, sürekli eşofmanla gezdim, köyden bal getirttim her gece Bal ceviz incir ve badem yedim, 2 ayda 3 kilo bal yedim , ve sonuçta ciddi bir laboratuvarda yaptırdığım sperm analizinde 600.000 adet hareketleri normal sperm bulundu,
Çok uzattım biliyorum, buradaki herkesin derdini çok iyi anlıyorum, herkese elimden geldiği kadar yardım etmek isterim, bu nedenle kendime özel bir mail adresi aldım, bana bu mail adresinden ulaşırsanız orada sizlere daha ayrıntılı anlatabilirim, Elbette duaların çok önemi var ama belki de yukarıda saydıklarımdan bir tanesi işe yaramıştır, inşallah sizlerin de derdine bunlardan bir tanesi derman olur.Amin.

Son düzenleyen: Moderatör:
korkma cnm benim bişicik olmass kaydirigubbakcemile3

CANIM ŞU PERDE OLAYI ÇIKMASAYDI BU AY AŞILAMA YAPICAKTIK HATTA GEÇEN AY OLUCAKTI.AMA RAHİMDE PERDE ÇIKTI BU AY ONU ALDIRICAM .SONRAKİ AYDA AŞILAMA İNAŞŞALLAH DOKTOR DİĞER AYI TAVSİYE EDERSE .[/QUOTE]

hadi hayırlısı cnm önce ameliyatın bi geçsin allahın izniyle bakarsın aşılamaya gerek kalmaz sırnaşık şey

işte arkadaşlar güzel bir örnek daha mevladan ümit varolunuz..........rabbim hepimize bu yolda güç kuvvet sabır versin inş

Son düzenleyen: Moderatör:
CANIM ŞU PERDE OLAYI ÇIKMASAYDI BU AY AŞILAMA YAPICAKTIK HATTA GEÇEN AY OLUCAKTI.AMA RAHİMDE PERDE ÇIKTI BU AY ONU ALDIRICAM .SONRAKİ AYDA AŞILAMA İNAŞŞALLAH DOKTOR DİĞER AYI TAVSİYE EDERSE .

hadi hayırlısı cnm önce ameliyatın bi geçsin allahın izniyle bakarsın aşılamaya gerek kalmaz sırnaşık şey[/QUOTE]

YOK BİTANEM YAA PERDEDEN KAYNAKLANMIYORHAMİŞ KALAMAM PERDE DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOMUŞ SADECE .BAKALIM BEN AŞILAMAYADA RAZIYIM YETERKİ HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞİM:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…