Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım demek butarafa geliyosunn
havalarr bugünlerde çok güzelll ama sakınn ince şeyler getirme malumm sogugu var hala
ben ayaklı meteroloji olarak havadan haberdar ediyimm dedimmm
canım ineboluya falan gidinn hiç gitmişmiydinn??

EVET canım o tarafa geliyorum inşallahhhdelikafadulden
çiğdem çiçekleri açmış.en çok ta onları görmek için geliyorumyerimseniben
tamam canım uyardığın için sağol.hırka falanda getireyim kendime bari.
hyr hiç gitmedim ineboluya. ama bu sefer geldiğimde gezcem bolbol inşallah.önce merkeze inip sıcak sıcak kaleye cıkacağımdelikafaduldenbelki görüşme fırsatı yakalayabiliriz ne dersin?yerimseniben

Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnn

Amiiiiinnnnnnnn...........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım amin balsuratcım ne güzel dua böyle içimizden geçen herşeyi anlatıverdin bi çırpıda.bizim gibi yaralıların yarasına dokundun rabbim iyileştirsin yaralarımızı bin an önce...

amin inş canım
ben gs lıyım işteee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

AMİNNNN CANIM İSTEYEN TÜM KULLARINA VER YARABBİMM:Saruboceq:

AMİNNN AMİNNN AMİNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah bebek hasreti ile yanıp tutuşan tüm kullarını sevindirsin , bütün hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldırtsın inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Mart ayının çalışmaları bu ayda çıkacak kızlar. Haydi hamişş haberlerini bekliyoruzzz. :teytey: :teytey: :teytey:

hasta olanlarada rabbim şifalar versin inşşşşşş......................el açıp rabbine dilediği istekleri hayırlı bir şekilde versin inşşşş......dertlilere edalar nasip eylesin inş...

bitanem bu hastalığın ilacı biraz da zaman....şu an bu kadar etkilenmen çok normal...
inanki zamnala düzelecek....
rabbim yardımcın olsun canım:asigim:Şeniz

Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
oleeyyyy:sm_cool::teytey::teytey:
hayırlı olsun canımŞeniz

demek bir ay yoksun:çok üzgünüm: seni özleriz canım:çok üzgünüm:
ama olsun sen gezŞeniz tatil yapmak seninde hakkın:1hug:Şeniz

öncelikle hoşgeldin canıma.s.
hayırlısı olsun...belki geç yumurtlama olmuştur...neden düşük yapma ihtimalini düşünüyorsun...yarın dr a danışırsın...o sana gerekeni söyler...

aminnnnn......
balım allah senden razı olsun:asigim: ne güzel dua bu böyleŞeniz

kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum artık varsa yoksa büyük ihtimalle yokturda bu gün belli olucak inanınbu gün çok ağladığım için negatif sonuç çıkarsa bile ben şimdiden kendimi alıştırdım eğer pozitif çıkarsa banada büyük süpriz olucak

Hejamm canım rabbim gönlüne göre versin inşallahh sonuçç pozitifff çıkardaa süprizzz olurr sanadaa.Ayy inşallahhh :)belkide halayını çekicezz yupppiii:dance:

canım yaaa hadi inş melegin süpriz yapar sana ama nedne bu kadar bırakıyosun kendini yaa rabbim ne verirse hayırlısını versin demiyozmu her zaman....inş da pozitif çıkarr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…