Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sağol inşallah pozitif olur ama dediğim gibi benim umudum yok ya ben zaten hep rabbimden hayırlısını istemişimdir yoksa bile rabbim hayırlısı olarak bunu görmüştür ama insan yinede istemeden de olsa üzülüyor yani bu gün bayağı ağlarım ama yarın toparlanırım evet her zaman rabbim hakkımızda hayırlısın yapsın

canim hadi hayirlisi insallah sasirisin allahim yuzune baksin emkelerini bosa cikarmasin

HEJA sende bekleme sürecini benim gibi çok negatif geçirdin
ben çok pişmanım şimdi
vesveselerimle baş edemediğim için
testten 3 gün önce adet oldum
belki benim stresimde sebep oldu
inş. olumlu gelecek sonucun ama ağlama
kıyamam

canim hadi hayirlisi insallah sasirisin allahim yuzune baksin emkelerini bosa cikarmasin

canım çok sağol aminnnnnnn gerçekten çok emek veriyoruz ben bu gün hemşirenin yanında bayağı bir ağladım oda dedi anlıyorum çok emek veriyorsunuz evet dedim hatta ben biraz fazla emek verdim çünkü ben hastayım dedim bu hastalığımla birlikte mücadele verdim çünkü çok ağrılarım oluyor geçenlerde okadar ağrılarım olduki anlatamam doktoru aradık bin ağrı kesici alayım diye ama izin vermedi sabaha kadar uyuyamadım ağrılardan o yüzden biraz fazla üzülüyorum bir saat hıçkırarak ağladım ama şimdi sonucu daha metanetli bir şekilde bekliyorum

canım çok sağolun desteğiniz için ama inan elimde değil zaten şuan ben stres yapsamda yapmasamda varsa zaten vardır yoksa zaten yoktur dediğim gibi benim stresli olmamın nedeni çok sancım var ve her ay bu sancılarla birlikte adet oluyorum

İnşallah pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok heyecanlıyım. :dance: :dance: :dance:

Gelsin bebişlerrrrr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hejacım ben o kısmını bilmiyordum
üzüldüm çok zor zamanlar geçirmişsin
inş iyileşirsin
yaşamayan bilmez tabiiki

ablacım canımmm hadi hayırlısı olsun hakkında.umarım sonuç pozitiftir.hemen ağlayıp kendini üzme yaa.eminim ben yaa olacak inşallah.kardeş gelecek :Saruboceq:

ablacım canımmm hadi hayırlısı olsun hakkında.umarım sonuç pozitiftir.hemen ağlayıp kendini üzme yaa.eminim ben yaa olacak inşallah.kardeş gelecek :Saruboceq:

canım çok sağol allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız yoksa ben kiminle paylaşırdım duygularımı

hejacım inşallah bebeğin seninledir bir kez daha anneliği tadarsın canım,rabbim emeğini karşılıksız bırakmayacaktır. :Saruboceq:

hejacım inşallah on gündür kendini yok yere üzmüşsündürde çıkan sonuç seni sevinçten göklere uçurur canım heycanla bekliyoruz muhtemelen kaç gibi belli olur teyze olacağımızkaydirigubbakcemile5 ....

Son düzenleme:
selam kızlar.........balsurat duan için amin amin amin canım çok güzel dua etmişsin........haja hakkında hayırlısı olsun canım......bende sabahtan beri bakıcılık yapıyorum arkadaşımın bebeğine daha 1 aylık zınklayıp duruyor huysuz anneliği ben hep böyle tadıyorum gece uyumamış cadı şimdi uyuyor ...daha akşama kadarda bakacağım annesi dr gitti anca gelir....şimdilik iyi gidiyoz ama yemek yapmaya başlayınca çıldırır gibi geliyor bana ama olsun beraber yaparız onunda eli deysin demi.........kızlar çok güzel bir duygu evin içinde bir bebiş olması sesi ağlaması allahım bizlerede nasip etttttttt

hejacım inşallah bebeğin seninledir bir kez daha anneliği tadarsın canım,rabbim emeğini karşılıksız bırakmayacaktır. :Saruboceq:

ya size ne kadar teşekkür etsem azdır rabbim hepirnizin gönlüne göre hayırlı bebişler versin ay ben kendimi tutamıyorum şuan göz yaşlarıma hakim olamıyorum sonucu öğrenmeye bir saat kaldı

göz deydim uyanmaya ağlamaya başladı cadı acıktı galiba ben mama hazırlayım fıstığıma

amin canım sonsuz kere amiiiinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
emeğine sağlık çok güzel bir duaymış a.s.

amin inş canım bu günümüzde hep duayla geçti ya hayırlısı artıkkk ama yapılan bütün dualara amin inş kızlarrrrr

canım çok sağol allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız yoksa ben kiminle paylaşırdım duygularımı

ÜZÜLME OLUR MU SIKMA CANINI
RABBİM HERŞEYİ GÖRÜYOR.İNŞALLAH BU SIKINTILARINI MİNİK BİR MUCİZE İLE SONLANDIRIR:Saruboceq:

AYY ÇOK HEYECANLANDIM YAA.SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAK.İNŞALLAH BURDA OLURUMdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…