Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya size ne kadar teşekkür etsem azdır rabbim hepirnizin gönlüne göre hayırlı bebişler versin ay ben kendimi tutamıyorum şuan göz yaşlarıma hakim olamıyorum sonucu öğrenmeye bir saat kaldı

kız kardaş ağlayıpta mendilleri israf etme bak halay için lazım olur inşallah birazdan:teytey:

kızlar maşallah bu aralar hamiş haberlerimiz çoğaldı hamiş kardeşlerimiz ayağınızı sürtmeyi unutmayın haaakaydirigubbakcemilebizde gelelim arkanızdan:hooray:

canım sonucu öğrenmeye bir saat kaldı bu saatten sonra üzülsekte üzülmesekte sonucu değiştiremeyiz rabbim mutlaka hakkımda hayırlısın yapmıştır

nevrocum sen nasılsın canım benım. Bu aralar yoĞunum pek bıŞı yazamadım sana kusura bakma olur mu?umarım en kısa zamanda rabbım acıl Şıfa verır moralını hep yÜksek tut bebıŞler nasıl?

heja hayirlisi olsun canim hakkinda insallah meleklerin seninledir ve bosuna uzulmus olursun bizde burda seviniriz hep beraber

canım sonucu öğrenmeye bir saat kaldı bu saatten sonra üzülsekte üzülmesekte sonucu değiştiremeyiz rabbim mutlaka hakkımda hayırlısın yapmıştır

heja canım inşallah sonucun pozitif çıkar rabbim gönlüne göre versin yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:

heja hayirlisi olsun canim hakkinda insallah meleklerin seninledir ve bosuna uzulmus olursun bizde burda seviniriz hep beraber

heja canım inşallah sonucun pozitif çıkar rabbim gönlüne göre versin yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:

kızlar çok sağolun inşallah boşuna üzülüyorumdur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar halay başı benim ha ona göreeeee sıraya geçin bakalım yavaş yavaş herkez mendilleride hazırlasınnn

banane bende sonu çekerim o zaman.bende mendil tutmak istiyom sonu çekince tutmuş olurum:teytey:

döneriz döneriz. ama yer açın ben bu kilo ile bir yere sığmam yuvarlanır giderim vallaha ona göre dikkat edin bir yerinize falan vurmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…