ya size ne kadar teşekkür etsem azdır rabbim hepirnizin gönlüne göre hayırlı bebişler versin ay ben kendimi tutamıyorum şuan göz yaşlarıma hakim olamıyorum sonucu öğrenmeye bir saat kaldı
ÜZÜLME OLUR MU SIKMA CANINI
RABBİM HERŞEYİ GÖRÜYOR.İNŞALLAH BU SIKINTILARINI MİNİK BİR MUCİZE İLE SONLANDIRIR:Saruboceq:
AYY ÇOK HEYECANLANDIM YAA.SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAK.İNŞALLAH BURDA OLURUMdelikafadulden
kız kardaş ağlayıpta mendilleri israf etme bak halay için lazım olur inşallah birazdan:teytey:
hejaaa dualarımız seninle cnmm hayırlısı olsun önce tabiki :Saruboceq: :Saruboceq:
hejacım canım 1 saat kalmıshihoyyyt
ınsalalh bıze guzel haberler vercen:Saruboceq::Saruboceq:
canım sonucu öğrenmeye bir saat kaldı bu saatten sonra üzülsekte üzülmesekte sonucu değiştiremeyiz rabbim mutlaka hakkımda hayırlısın yapmıştır
heja hayirlisi olsun canim hakkinda insallah meleklerin seninledir ve bosuna uzulmus olursun bizde burda seviniriz hep beraber
heja canım inşallah sonucun pozitif çıkar rabbim gönlüne göre versin yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:
arkandan geliyorum sidelyacım.hazır kız mendillerim. yedek bilenem var. olmayan varsa verebilirim.
arkandan geliyorum sidelyacım.hazır kız mendillerim. yedek bilenem var. olmayan varsa verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?