Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hejacım tebrikler tatlımmmm çok mutluyum yaaaaaa
ne güzel haber verdin bizeeeee seni seviyoruzzz inş sağlıklı bir hamilelik geçirrisin canım benimmm

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim demistikdemi sana uzulme diye bak bosuna agaladin uzuldun bebisde uzdun
allahim saglik bir hamilelik nasip etsin allahim kucaginada almayi nasip etsin
allahim bu duygu hepimize tatirsin insallah hepimizin kucagini doldursun

ya o kadar bekledim annemle görüşüyodum msnde kaçırdım haberi çok tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin canım bak yok yere üzmüşsün kendini kaç çıktı canımdeğerim tekmi çiftmi yeğenimiz:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

OLeyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiii.Ayyyy başımmm uyuştuu yaaaaaa ne güzell bir haberrrr buuuuuuuuuu oleyyyyyyy.Ramazandaa ettiğimizz dularr kabulll olduu hejammmmmm.Tebriklerr rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: 51.hamişimizzzdee olduuu.Sıradakiii :dance::dance: :CüvCüv:

yaaaaaaaa çok şüküüüüüüüür yaaaaaaaa inanki bi garip oldum ya sevinçten .... rabbim inşallah kolayca geçirir günlerini kucağına alrısın sağlıcakla...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hejam tebrık ederım canım.cooook sevındım...
kızına kardes gelıyor
rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

hejacım sesin çıkımıyo ağlıyomusun bitanem sevinçten allah yüzünü güldürsün inşallah bundan sonra

canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…