Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevimli hayalet Casperm ben senin yerine çekerim canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey:

çek canım çek benim yerimede çek.

benim bu gülümsemelere ne olduysa bir haftadır çalışmıyolar sinir ettiler beni. neyse

teytey teytey teytey teytey buda benim halayım

canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz

amin canım amin. allahım hepimize tattırır inşallah. sanada sağlıklı bir hamilelik geçirtir inşallah canım

kızlar bu gün hejamızdı hamişimiz bakalım yarın kim olcak yapılandırma çalışmalara hız verin her günümüzde bir hamişimiz çıksın inşşş hayden...............................

Gördün mü hejammmmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Çok mutluyummmm çooooooook. :dance: :dance: :dance: Ağlattın beni mutluluktan. senağlama senağlama senağlama İnanıyordum buna. Allahım bağışladı çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim emeklerini , fedakarlıklarını gördü. Çok acı çektin ama yılmadın. Sen bunu çok haketmiştin. Seni , eşini ve kızını çooooooook ama çooooook tebrik ediyorummm. :hooray: :hooray: :hooray:Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Büyüksün Allahımmmmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senağlama senağlama senağlama Allaha emanet inşallahh.

hejaaa ablammm canımmm canımmm çok mutlu oldum yaaa.Rabbim üzmedi seni şükürler olsun ki. işte budur yaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hejacığım canım tebriklerr çoook sevindim hihoyyyt.benimde tüğlerim dike diken oldu canım.ne mutlu sana.allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.allah en yakın zamanda bizlerede bu duyguyu yaşatsın.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz

canım tebrik ederim seni çok sevindim bende sabahtan beri aglıyorumsenağlama ama benimki üzüntüden bu haber biraz olsun beni mutlu etti umutlarımıza umut kattın ALLAHIM saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin inş.a.s.:Saruboceq::teytey:

Bak gördünmü kendini boşu boşuna harab ettin
ne kadar sevindim canım ya birden görünce:1shok: böyle oldu gözlerim
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
kıyamam o gözyaşlarına yarabbim bizede nasip et bu günleri:Saruboceq:
dur halaya katılıyım bende :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito

kızlar ya ben çok şaşkınım telefonlar susmuyor ki size cevap vereyim rabbim çok büyük çok kızımın doğum günü hediyesini gönderdi allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor rabbim hiç kimsenin kucağını bıoş bırakmasın rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum

heja tebrik ederim zaman zaman takip ediyordum bu topiği.bugünde kendi derdimi yazayımmı derken senin haberini okudum allahım inşallah sağlıkla kucağına verir..umut oldu valla benim içinde demekki olabiliyormuş.tekrar tebrikler..

Bizlerde seni çok seviyoruz canım benim
çok mutlu ettin bugün bizi
herkes sevinçten ne yapıcağını şaşırmış durumda
ağlasammı gülsemmi olduk resmen

yarınki hamiş benim kaydirigubbakcemile3

canım ben inanıyorum zaten sen yarın değilsen bile bu ayın hamişi olcan inşşş

canım bizde seni çok seviyoruzzzzzzz

heja canım senin tüp bebek miydi?yoksa aşılama mı anlayamadım kusura bakma.tekrar tebrik ederim.allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşalla.allah isteyen herkeze versin

Evlilik takvimini ben hazırlamıştım hejacımm , taa ne zamanlarda ; hatırlarsın.. Allah gebelik takvimini de hazırlamayı nasip etsin demiştim sana o zaman. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Çok şükür o günleri de gördük. Tıkır tıkır işleyen bir gebelik takvimi yapacağım sana. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sağlıkla da kucağına alacaksın inşallah yolun sonunda. :hooray: :hooray: :hooray:

rabbim bize hergün böyle bir mutluluk yaşat nolur yaaa.................kızlar acayip kuş gibiyim mutluluktannn........tekrar tşk hejacım rabbim sanada şükürler olsunnn

Bitanem nasılsın? Kanamalar artık durdu mu? Allahım sağlıkla kucağına aldıracak inşallah. Hep dualarımdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim canım ya artık alıstım yatmaya -tatlicadiarzu- bebegim iyi olsunda yatalım zaten ugrastık onun icin birazda yatayım yeterki saglıklı gelsin. :Saruboceq: Kahverengi lekelenmelrim devam ediyor sadece wc ye gidiyorum artık bebegin hareket etmesini bekliyoruz hareket edince kanam bolgesi kaybolur diyolar insallah ole olur kuzenimde benim gibi 4. aya kadar yatmıs. Sen nasıl oldun yuzun duzeldimi Allahım beterinden saklasın bebeis ya da bebisler nasıl sakın cok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…