Sevimli hayalet Casperm ben senin yerine çekerim canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey:
canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu gün hejamızdı hamişimiz bakalım yarın kim olcak yapılandırma çalışmalara hız verin her günümüzde bir hamişimiz çıksın inşşş hayden...............................
canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz
kızlar ya ben çok şaşkınım telefonlar susmuyor ki size cevap vereyim rabbim çok büyük çok kızımın doğum günü hediyesini gönderdi allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor rabbim hiç kimsenin kucağını bıoş bırakmasın rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum
yarınki hamiş benim kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben çok şaşkınım telefonlar susmuyor ki size cevap vereyim rabbim çok büyük çok kızımın doğum günü hediyesini gönderdi allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor rabbim hiç kimsenin kucağını bıoş bırakmasın rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum
heja canım senin tüp bebek miydi?yoksa aşılama mı anlayamadım kusura bakma.tekrar tebrik ederim.allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşalla.allah isteyen herkeze versin
Canım tüp bebekti arkadaşımızın
Bitanem nasılsın? Kanamalar artık durdu mu? Allahım sağlıkla kucağına aldıracak inşallah. Hep dualarımdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?