Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesim canım sende çalışmalar nasıl gidiyor boş bırakmamak lazım kocişleri olmucak böyle yaaa.akşam olsunda yapışım yakasına benimkinin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Canım valla napıyım ben 17 gün sonra hastalanabildim şimdide bitmek bilmiyo onu bekliyorum ne yazıkki bi çalışmam yok bu aralar bitsin inşallah ozaman devam edicem:jeyyar:
malum HER-ŞEY-ÇO-CUK-İ-ÇİN kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum ALLAH a emanet olun .........hoşçakalın..................iyi akşamlar.................yarın görüşmek ümidiyle......................................

alllhım bugün bi güzel haber duydum bide acı haber, canım arkadaşım vavelyanın eşi m.tese oldu bugün fakat bulunamadı inanın şuan içim yanıyor...

alllhım bugün bi güzel haber duydum bide acı haber, canım arkadaşım vavelyanın eşi m.tese oldu bugün fakat bulunamadı inanın şuan içim yanıyor...

Yapma canım ya offffffff Allahımsenağlama gerçekten acı bi haber
ne kadar kötüdür canım şimdi Allahım yardımcıları olsun çok zor bi durum bu ya gerçekten benimde içim yandı:çok üzgünüm:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrik ederim olumsuz haber beklerken olumlu haber duymanın saskınlıgını ve mutlulugunu cok iyi biliyorum Allah mutlulugunu daim ettirsin bu guzel haberi herkese yasatsın insallah saglıklı bi hamilelik ve saglıklı evldın olması icin dua ediyorum cok mutlu oldum tekrar tekrar tebrik ederim

mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize danışmak istediğim bir şeyler var elimizde 2 tane test sonucumuz var dün doktordaydık 2 aylık ilaç kullanımına başladık.ama tabi moralimiz çok bozuldu sonuçlara birde sizin göz atmanızı rica ediyorum. bizim çok kafamız karıstı.şimdiden teşekkürler.

1. test tarihi 27.12.2008
miktar 3,2 ml
ph 7,2
likefikasyon süresi 37C 15 dakika
viskosite normal
görünüm gri-opak
1. saatte hareketli sperm yüzdesi % 70
(a) hızlı ileri %40
(b) yavaş ileri %30
(c) yerinde %0
(d) hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 196,000,000 / ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %20
yuvarlak hücre 10,000,000/ml
lökosit 2,000,000/ml

bu sonucu biz doktora gitmeden yaptırdık elimizde hazır olsun diye.sayı hareket güzel ama morfolojiye bakalım dedi.bu arada enfeksiyon için antibiyotik kullandı 7 gün multivitamin megadyn kullanıyor hala.ve sonrasında tekrar test istedi.yapılan 2. testin sonuçları ise şöyle.

2. test tarihi 04.04.2009
volüm 2 ml
viskosite normal
ph 7,6
agglutinasyon yok
lökosit <1,000,000
eritrosit <1,000,000
non germ hücresi <1,000,000
konsantrasyon 42,000,000/ml
motilite %51

prg. hızlı +4 %10
prg. yavaş +3 %30
yerinde +2 %11
hareketsiz %49
TPMSS 8,400,000

morfoloji
normal 2
baş anomalileri 82
boyun anomalileri 11
kuyruk anomalileri 5
stoplazmik droplet 0

ne olur bi fikir verin bu kladar düşüş normalmi sizce.
bu arada iki testte farklı yerde yapıldı..

canım evet çok iyi hatırlıyorum inşallah bitanem tam belli olsunda bana çok güzel bir gebelik takvimi yaparsın

Merhaba canım hassas bir dönem geçiriyorsun bu hepimize bazen olur ama bebek için kendini toparlaman lazım,Allah dermansız dert vermesin çok şükür çocuk olmaması dışında sağlığımız yerinde elbette bununda hakkından geliriz,varsın tüp bebek olsun çaresi var ,ya hiç olmasaydı,çevremizdeki herkesin bir sorunu derdi var bizimkide çocuk sahibi olamamak,İnşallahbirgün bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz,kendini boş yere üzüp yıpratma canım,Allah şifanı versin inşallaha.s.

:hooray:Heja tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:

Nevrocuğum nasılsın canım?ınşallah bebişlerinde sende iyisindir.

kızlar ne olur beni affedin hepinize tek tek cevap yazamadım inanın telefonlarım susmadı rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah iki gün sonrada değerim katlanır şuan benden mutlusu yok allahım gerçekten çok büyük ben tüp bebeğe başlarken selatı tevriciye duasını da okuyup bitirdik ben onunda yardımcı olduğunu düşünüyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ve sizleri hiç bırakmıyıcam

vavelyaya cok uzulldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dıptıscım gecmıs olsun..dıyerek baslayayım..caınım sen boyle umutsuz baslarsan sonuc bılyosunku her zaman ıcın olumlu olmaz ılk once sen ınan buna..suan bebıse daha yakınsın..tedavıye baslıyosun..bence bunun mutlulugu olsun sende..hihoyyyt
hadı kendını topla..Şeniz
bebısını dusun mayıs sonu senle olacak...
mendıllerı hazırlayaz senın ıcın halaylar cekecez senın ıcın:teytey::teytey:

hejacım gözünaydın hihoyyyt Allah tamamına erdirsin :Saruboceq: darısı başımıza inşallah :lepi:

Dıptısım canım arkadaşım benimm Ne yapalım bizimde kaderimizde Pkolu olarak doğmak varmış yanlız değilsin.Ne yapalım böyle doğmuşuz.Rabbim bizimde kaderimizde böyle yazmışş.Varsın olsun tüp bebe olsun.Yeterki sağlığımız yerinde olsun.Allaha şükür ilaçlarla yumurtalar gelişiyorr,eşlerinde spermi iyi daha ne olsunn şükredelim.Rabbim dermansız hastalık vermesin yeterkii üzülme sevinmelisinn..Bebeğine biraz daha yaklaşıyorsun..Benn inanıyorumkiii tutucak bebeklerinn yürekten inanıyorum inşallaah rabbim yüzünü güldürücek..Sefiyomm seni:asigim: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/FONT]

dıptısdıptıs seni çok iyi anlıyorum canım ne kadar sabırlı ol desemde boş bugün benimde aglamaktan gözlerim şişti senağlamabende umutlanmıştım ama olmadı işte ya dayanamıyorum ya benden sonra evlenenler hamile kalıp dogum yapıyorlar bile bu bazen bana koyuyor üzülüyorum neden bende onlar gibi hemen hamile kalamıyorum diye üzülüyorum aynı sen,n gibi benim kuzen de 2 inciye hamile kaldı dogum yaptı bile ama ben daha yerimde sayıyorum elimden dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor bugün eşimede adet oldugumu söyleyince inanmadı oda ümitlenmişti çünkü ALLahım bizlere sabır versin amin....:Saruboceq:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herşey ben yokken ne güzelde gelişmiş böyle.. çok tebrik ederim hejacım.. Allah sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına almayı nasip etsin.. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Gözün aydın hejacım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…