- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama
işte budurŞenizkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bitanem neden kendini bu kadar üzüyorsun:çok üzgünüm:mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
hepinize danışmak istediğim bir şeyler var elimizde 2 tane test sonucumuz var dün doktordaydık 2 aylık ilaç kullanımına başladık.ama tabi moralimiz çok bozuldu sonuçlara birde sizin göz atmanızı rica ediyorum. bizim çok kafamız karıstı.şimdiden teşekkürler.
1. test tarihi 27.12.2008
miktar 3,2 ml
ph 7,2
likefikasyon süresi 37C 15 dakika
viskosite normal
görünüm gri-opak
1. saatte hareketli sperm yüzdesi % 70
(a) hızlı ileri %40
(b) yavaş ileri %30
(c) yerinde %0
(d) hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 196,000,000 / ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %20
yuvarlak hücre 10,000,000/ml
lökosit 2,000,000/ml
bu sonucu biz doktora gitmeden yaptırdık elimizde hazır olsun diye.sayı hareket güzel ama morfolojiye bakalım dedi.bu arada enfeksiyon için antibiyotik kullandı 7 gün multivitamin megadyn kullanıyor hala.ve sonrasında tekrar test istedi.yapılan 2. testin sonuçları ise şöyle.
2. test tarihi 04.04.2009
volüm 2 ml
viskosite normal
ph 7,6
agglutinasyon yok
lökosit <1,000,000
eritrosit <1,000,000
non germ hücresi <1,000,000
konsantrasyon 42,000,000/ml
motilite %51
prg. hızlı +4 %10
prg. yavaş +3 %30
yerinde +2 %11
hareketsiz %49
TPMSS 8,400,000
morfoloji
normal 2
baş anomalileri 82
boyun anomalileri 11
kuyruk anomalileri 5
stoplazmik droplet 0
ne olur bi fikir verin bu kladar düşüş normalmi sizce.
bu arada iki testte farklı yerde yapıldı..
alllhım bugün bi güzel haber duydum bide acı haber, canım arkadaşım vavelyanın eşi m.tese oldu bugün fakat bulunamadı inanın şuan içim yanıyor...
belki dedim....
canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz
ohbe niyeyse kendimi cok rahat hissediyorum
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::içelim:
hemen bitirdinizmi ya halayi hadi devam :teytey:
EVET canım o tarafa geliyorum inşallahhhdelikafadulden
çiğdem çiçekleri açmış.en çok ta onları görmek için geliyorumyerimseniben
tamam canım uyardığın için sağol.hırka falanda getireyim kendime bari.
hyr hiç gitmedim ineboluya. ama bu sefer geldiğimde gezcem bolbol inşallah.önce merkeze inip sıcak sıcak kaleye cıkacağımdelikafaduldenbelki görüşme fırsatı yakalayabiliriz ne dersin?yerimseniben[/QUOT
CANIMM İNEBOLUYA GİT KÜÇÜK BİRSAHİL KASABASIII
AHHH KEŞKE GÖRÜŞEBİLSEKKK
AMA BEN MERKEZDE DEGİLİMMM :çok üzgünüm:
İÇİMM KIPIR KIPIR OLDU VALLA:dance:
kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum artık varsa yoksa büyük ihtimalle yokturda bu gün belli olucak inanınbu gün çok ağladığım için negatif sonuç çıkarsa bile ben şimdiden kendimi alıştırdım eğer pozitif çıkarsa banada büyük süpriz olucak
canım çok sağol aminnnnnnn gerçekten çok emek veriyoruz ben bu gün hemşirenin yanında bayağı bir ağladım oda dedi anlıyorum çok emek veriyorsunuz evet dedim hatta ben biraz fazla emek verdim çünkü ben hastayım dedim bu hastalığımla birlikte mücadele verdim çünkü çok ağrılarım oluyor geçenlerde okadar ağrılarım olduki anlatamam doktoru aradık bin ağrı kesici alayım diye ama izin vermedi sabaha kadar uyuyamadım ağrılardan o yüzden biraz fazla üzülüyorum bir saat hıçkırarak ağladım ama şimdi sonucu daha metanetli bir şekilde bekliyorum
canım çok sağolun desteğiniz için ama inan elimde değil zaten şuan ben stres yapsamda yapmasamda varsa zaten vardır yoksa zaten yoktur dediğim gibi benim stresli olmamın nedeni çok sancım var ve her ay bu sancılarla birlikte adet oluyorum
kızlar ya ben çok şaşkınım telefonlar susmuyor ki size cevap vereyim rabbim çok büyük çok kızımın doğum günü hediyesini gönderdi allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor rabbim hiç kimsenin kucağını bıoş bırakmasın rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum
öncelikle tebrik ediyorum canımıniçikızlar ne olur beni affedin hepinize tek tek cevap yazamadım inanın telefonlarım susmadı rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah iki gün sonrada değerim katlanır şuan benden mutlusu yok allahım gerçekten çok büyük ben tüp bebeğe başlarken selatı tevriciye duasını da okuyup bitirdik ben onunda yardımcı olduğunu düşünüyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ve sizleri hiç bırakmıyıcam
selam kızlar.........balsurat duan için amin amin amin canım çok güzel dua etmişsin........haja hakkında hayırlısı olsun canım......bende sabahtan beri bakıcılık yapıyorum arkadaşımın bebeğine daha 1 aylık zınklayıp duruyor huysuz anneliği ben hep böyle tadıyorum gece uyumamış cadı şimdi uyuyor ...daha akşama kadarda bakacağım annesi dr gitti anca gelir....şimdilik iyi gidiyoz ama yemek yapmaya başlayınca çıldırır gibi geliyor bana ama olsun beraber yaparız onunda eli deysin demi.........kızlar çok güzel bir duygu evin içinde bir bebiş olması sesi ağlaması allahım bizlerede nasip etttttttt
hepinize danışmak istediğim bir şeyler var elimizde 2 tane test sonucumuz var dün doktordaydık 2 aylık ilaç kullanımına başladık.ama tabi moralimiz çok bozuldu sonuçlara birde sizin göz atmanızı rica ediyorum. bizim çok kafamız karıstı.şimdiden teşekkürler.
1. test tarihi 27.12.2008
miktar 3,2 ml
ph 7,2
likefikasyon süresi 37C 15 dakika
viskosite normal
görünüm gri-opak
1. saatte hareketli sperm yüzdesi % 70
(a) hızlı ileri %40
(b) yavaş ileri %30
(c) yerinde %0
(d) hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 196,000,000 / ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %20
yuvarlak hücre 10,000,000/ml
lökosit 2,000,000/ml
bu sonucu biz doktora gitmeden yaptırdık elimizde hazır olsun diye.sayı hareket güzel ama morfolojiye bakalım dedi.bu arada enfeksiyon için antibiyotik kullandı 7 gün multivitamin megadyn kullanıyor hala.ve sonrasında tekrar test istedi.yapılan 2. testin sonuçları ise şöyle.
2. test tarihi 04.04.2009
volüm 2 ml
viskosite normal
ph 7,6
agglutinasyon yok
lökosit <1,000,000
eritrosit <1,000,000
non germ hücresi <1,000,000
konsantrasyon 42,000,000/ml
motilite %51
prg. hızlı +4 %10
prg. yavaş +3 %30
yerinde +2 %11
hareketsiz %49
TPMSS 8,400,000
morfoloji
normal 2
baş anomalileri 82
boyun anomalileri 11
kuyruk anomalileri 5
stoplazmik droplet 0
ne olur bi fikir verin bu kladar düşüş normalmi sizce.
bu arada iki testte farklı yerde yapıldı..
HEJA çok sevindim.allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşllh
ben de bugün çok üzgün olanlardanım.sperm testi yaptırdık.2yüz bin,3 yüz bin olan sonuç bugün sıfır çıktı.üzüntümü anlatamam.ağlamamak istiyorum ama elimde değil.bir de eşimi de teselli etmem gerekiyor.bu da çok zor.allahyardımcımız olsun.takdiri ilahi
belki dedim....
sunflower ben inanıyorum ya bırakma kendini olacak inş.
bırakma lütfen
kıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?