Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

olmadı ki şimdi daha başta umutlu değilim demek.. sen çok güleryüzlü hayatla kafa bulan birisin.. bu ruh halini değiştir bir an önce... herşeyin başı öncelikle moral canım.. hastalar bile moralle daha çabuk düzeliyorlar.. doğacak bebekte hayırlı olur inş.. sağlık olsun bir gün hepimizin bebekleri olacak.. inş sen mayısta tedavine başlarsın ve umut ederek olacak diyerek pozitif sonucu almayı başarırsın.. Şeniz ŞenizŞeniz

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte budurŞeniz
:teytey::teytey::teytey:
canım tabrik ederimŞeniz rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

bitanem neden kendini bu kadar üzüyorsun:çok üzgünüm:
görüyorsun birtek kk da bile ne kadar aynı durumda olan insanlar var:teselli:
ne yapalım buda bizim sınavımız...
elimizden geleni yaparız...
olsun da tüp bebek olsunŞeniz

canım bu 2 test çok farklı....3 ayda bu kadar değişiklik olurmu ki:uhm:
benimde çok kafam karıştı...bence başka bir yerde yine yaptırın....

alllhım bugün bi güzel haber duydum bide acı haber, canım arkadaşım vavelyanın eşi m.tese oldu bugün fakat bulunamadı inanın şuan içim yanıyor...

hadi yaa:çok üzgünüm: canım benim:çok üzgünüm: şimdi kim bilir ne durumdadırsenağlama
allah yardımcıları olsun:çok üzgünüm:

merhabalar canım..bence şuan olayı kabullenme aşamasında olduğundan böyle düşünüyorsun. hepimiz aynı duygu durumlarını yaşadık. ama birde şöyle düşün ya yumurtalık rezervin azalmış olsaydı, erken menepoz riskin olsaydı yada eşinde ciddi problemler olsaydı.. Allah korusun beterin beteri var. bak ben 2 kez denedim tüp bebekle ikiside düştü çünkü pıhtılaşma problemim var. ve bidaha hamile kalabilirsem yine düşük riskim var..

canılarım size ne kadar teşekkür etsem azdır ağlamaktan mahfoldum şuan hala inanamıyorum allahım hepinize tattırsın çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz

iste bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanki cok ama cok sevindim yarabbim sana bin sukur ya
seni cok ama cok tbr ediyorum esinide hatta senin minik abla adayinida
allahim kucagina sagsalim almayi nasip etsin
bende kacirdim haberi olsun ama yalniz cekerim
bosalttin ortaligi:teytey::teytey::teytey::teytey:
delikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt

boncugumuzuda ekleyelim

ohbe niyeyse kendimi cok rahat hissediyorum
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::içelim:
hemen bitirdinizmi ya halayi hadi devam :teytey:

HEJA çok sevindim.allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşllh

ben de bugün çok üzgün olanlardanım.sperm testi yaptırdık.2yüz bin,3 yüz bin olan sonuç bugün sıfır çıktı.üzüntümü anlatamam.ağlamamak istiyorum ama elimde değil.bir de eşimi de teselli etmem gerekiyor.bu da çok zor.allahyardımcımız olsun.takdiri ilahi

Son düzenleme:

öncelikle tebrik ediyorum canımıniçi
rabbim dualarını dualarımızı kabul etti
ahh be bitanem değdimi strese içindeki meleklerede yansıttın
ben sizlerden en çokda Nevro dan şunu öğrendim pozitif umutlu ve sabırlı olmayı
çook etkisi var çook
şimdiki dileğim mevlam tamamına erdirsin inşallah sağlıcaklı hamilelik yaşatsın sana:Saruboceq:

seni bebek bakıcısı seniiiiiiiiiii

canım baya bi düşüş olmuş gerçekten
dr a gösterdinizmi ne dedi
tekrar sağlıklı bir yerde test yaptırın

hay Allah ağlama tatlım eşin için dik dur
üroloğa görünün bakalım ne diycek
daha önce çıktıysa gene yükselir Allahın izniyle:Saruboceq:

kıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:

bitaneciğim mutsuz olma ne olur:teselli:
olsunda tüp bebkle olsun yeterki sağlıcakla olsun
rabbim büyük
malesef çevremizdekilerine öylece bakakalıyoruz şaşkınlıkla ne yazıkki bizim sınavımızda bu
bizim evlatlarımız oldukça değerli olacak
biz birbirimizin destekçisiyiz
hadi bakalım duacıym bitanem
Ankarada akrabaların varmı nerde kalacaksın annende gelecekmi :uhm:
sen o doktorlara bakma ayrıca kesinlikle olmaz diyenleride gördük
nevronun taktiği pozitiflik umut sabır yerimsenibenŞeniz

hadi bakalım yarın ne diyecekler.. sen doktorun dediğini yapıp çalıştın mı akşam :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…