ya kızlarrr bnmmm ilaç bittii kasıklarımda hiç ağrı yokk sankii büyümüolar yaaa yardm ednn cıldrcccmmm adetnn 3.günü basladmm herks beste baslmşş kızlarr olcakmı beekk yaa cıldrcm artıkkkkkkk ooooooooooooooofffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama
ya kızlarrr bnmmm ilaç bittii kasıklarımda hiç ağrı yokk sankii büyümüolar yaaa yardm ednn cıldrcccmmm adetnn 3.günü basladmm herks beste baslmşş kızlarr olcakmı beekk yaa cıldrcm artıkkkkkkk ooooooooooooooofffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama
ooo maşallah bebişim bu hangi ilaçla oldu ve yaşın kaç ayıptır sorması canımkıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:
canım nickin gibi umutsuzsun pozitif olmaya çalış ne olur böyle olmadıysa başka yöntemle olur kendini yıpratma lütfenya kızlarrr bnmmm ilaç bittii kasıklarımda hiç ağrı yokk sankii büyümüolar yaaa yardm ednn cıldrcccmmm adetnn 3.günü basladmm herks beste baslmşş kızlarr olcakmı beekk yaa cıldrcm artıkkkkkkk ooooooooooooooofffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama
acaba ters etkimi yaptıdaha öceleri de böle iniş çıkışlar olmuştu canım.ama bu sefer e vitamini kullandı 4 aydırda keçiboynuzu kürü uyguluyorduk.yükselmiştir die umut ederken sonucu görünce çok şaşırdım.hayırlısı artık.allah isteyen herkesi anne baba yapsın inşllh
cnmm üzülmeee yaaaa allah yardmcın olsssn cok gecmş olsn cok üzüldddmmmmm yaa duacınımmmm sunflower :1hug:
olurmu cnmmm yaaa tabikii destek olcaz sanaa inş..gsel olcak herşeyçok sağol umutsuz.sizlerde olmasanız napardım.
sende çok umutsuz olma.yumurtalar sessiz sakin gelişiyordur.
Umutsuzumm canım ben sana demiyormuyım sabret diyeee :jeyyar:Yarın yumoşlarını görmeye gidiceksinn inşallahta büyümüşlerr.Güzel haberler alıcaksın inşallah:Saruboceq:
olurmu cnmmm yaaa tabikii destek olcaz sanaa inş..gsel olcak herşeybennn zaten tam karamsarımmmm istsemde elmde diiil bakma baskasına destek olrm ama kndime hayrım yokkk bnce hiçç büyümdidde öle gelio banaa yaaaa bide nie 3.günü baslattıı bni yaaaaa
yok btanemm nmm öle diil ya sadece olmuoo nie blmiormmkii aslında cok etken var olblr ma zararsızz esmde varikosel var amaaa spermler cok ii hiçbişii yokkkk gayet ii var yok gibi bişii varikoselll bnmde hormnlarm bozkttuuu dostinex kullandmm 4ay suaannn hiçç bişiimmm yokkk hormnlarmdannn sora başka bii doktr bldm ilaçsız yumurtlama takibi yaptı cok gsel dedii 21 olmştu ilaçsızzzzzz ama tutmadı sorakiay yumurta göremedi fazla buayda ilaca baslattıııı offf kasıklarımda TIIIKKKK YOKKKKK BENN NEİM BÖLE COKMU KARAMSARRRR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımkihangi ilaca başladın sen hayatım?tüp bebek yaptırıyosan ve doğum kontrol kullanıyosan bana da 3. gün başla demişti.o konuda bir yanlışlık olacağını zannetmiyorum.
yok btanemm nmm öle diil ya sadece olmuoo nie blmiormmkii aslında cok etken var olblr ma zararsızz esmde varikosel var amaaa spermler cok ii hiçbişii yokkkk gayet ii var yok gibi bişii varikoselll bnmde hormnlarm bozkttuuu dostinex kullandmm 4ay suaannn hiçç bişiimmm yokkk hormnlarmdannn sora başka bii doktr bldm ilaçsız yumurtlama takibi yaptı cok gsel dedii 21 olmştu ilaçsızzzzzz ama tutmadı sorakiay yumurta göremedi fazla buayda ilaca baslattıııı offf kasıklarımda TIIIKKKK YOKKKKK BENN NEİM BÖLE COKMU KARAMSARRRR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?