Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlarrr bnmmm ilaç bittii kasıklarımda hiç ağrı yokk sankii büyümüolar yaaa yardm ednn cıldrcccmmm adetnn 3.günü basladmm herks beste baslmşş kızlarr olcakmı beekk yaa cıldrcm artıkkkkkkk ooooooooooooooofffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama

bubuş eşinin değerleri olması gerektiğinden iyiyken neden bu kadar düşüş olmuşki.. bu 4 ayda neler yaşadınız.. stres etkili olabilir.. kullandığı ilaç varmıydı ya da bitkisel birşeyler... bir nedeni vardır mutlaka.. doktor ne diyecek bakalım.. inş bir an önce düzelir.. siz sabırla bekleyin olur mu..

hay Allah ağlama tatlım eşin için dik dur
üroloğa görünün bakalım ne diycek
daha önce çıktıysa gene yükselir Allahın izniyle:Saruboceq:
[/QUOTE]

daha öceleri de böle iniş çıkışlar olmuştu canım.ama bu sefer e vitamini kullandı 4 aydırda keçiboynuzu kürü uyguluyorduk.yükselmiştir die umut ederken sonucu görünce çok şaşırdım.hayırlısı artık.allah isteyen herkesi anne baba yapsın inşllh

dur bakalım çıldırmak yok öyle.. daha bebek büyütücez biz.. yumurtalarında daha önce birşey varmıydı.. sorun yoksa zaten büyürler kendini sıkma.. rahat bırak vücudunu dinleme..

Umutsuzumm canım ben sana demiyormuyım sabret diyeee :jeyyar:Yarın yumoşlarını görmeye gidiceksinn inşallahta büyümüşlerr.Güzel haberler alıcaksın inşallah:Saruboceq:

yaaa hiçbişii yoktuuu ilk ay ilaçsız doktra gitttiiğimde 21di nblm soraki ayyy ilk günler iidi sora bozlduu anlamdm buayda ilaç verdi işteeeeenapiimm napcazzzzz kafayı ycem hiç kasıklarımda aırmıooo yumurtlklarm hiççç büyümüo gibi

ooo maşallah bebişim bu hangi ilaçla oldu ve yaşın kaç ayıptır sorması canım
canım nickin gibi umutsuzsun pozitif olmaya çalış ne olur böyle olmadıysa başka yöntemle olur kendini yıpratma lütfen
acaba ters etkimi yaptı
kiminde kür işe yaramıyomuş
en iyisi bir üroloğa görünüp uyguladığınız kürden de bahsedin olurmuŞeniz

deli balkafa hadi bir daha halaya kizlar
tut elimden:teytey::teytey:
:teytey::teytey:

çok sağol umutsuz.sizlerde olmasanız napardım.

sende çok umutsuz olma.yumurtalar sessiz sakin gelişiyordur.
olurmu cnmmm yaaa tabikii destek olcaz sanaa inş..gsel olcak herşey bennn zaten tam karamsarımmmm istsemde elmde diiil bakma baskasına destek olrm ama kndime hayrım yokkkbnce hiçç büyümdidde öle gelio banaa yaaaa bide nie 3.günü baslattıı bni yaaaaa

[QUOTEacaba ters etkimi yaptı
kiminde kür işe yaramıyomuş
en iyisi bir üroloğa görünüp uyguladığınız kürden de bahsedin olurmuŞeniz
[/QUOTE]

olabilir canım.en kısa zamanda bi doktora gitmek şart oldu

Umutsuzumm canım ben sana demiyormuyım sabret diyeee :jeyyar:Yarın yumoşlarını görmeye gidiceksinn inşallahta büyümüşlerr.Güzel haberler alıcaksın inşallah:Saruboceq:

elmde diiill yaaaaa balsurat napcam bennnkorkuorm ben sana söliimii balsurattt hçbişiide olmadı görcksn bakk yrn haber vercm direk sizee duaaa ednnn nolurrrr cok heycanlıımm bnmde doktrrrmmmmmmmmm oo risklii gnler var yaa 11. günle 17.gün o aralar okdr az gün veriokiii sorasında hep ilişki önerio anlamdmm yaa bu doktr napmaya calışıoon yaaaaaaa

hangi ilaca başladın sen hayatım?tüp bebek yaptırıyosan ve doğum kontrol kullanıyosan bana da 3. gün başla demişti.o konuda bir yanlışlık olacağını zannetmiyorum.

hangi ilaca başladın sen hayatım?tüp bebek yaptırıyosan ve doğum kontrol kullanıyosan bana da 3. gün başla demişti.o konuda bir yanlışlık olacağını zannetmiyorum.
yok btanemm nmm öle diil ya sadece olmuoo nie blmiormmkii aslında cok etken var olblr ma zararsızz esmde varikosel var amaaa spermler cok ii hiçbişii yokkkk gayet ii var yok gibi bişii varikoselll bnmde hormnlarm bozkttuuu dostinex kullandmm 4ay suaannn hiçç bişiimmm yokkk hormnlarmdannn sora başka bii doktr bldm ilaçsız yumurtlama takibi yaptı cok gsel dedii 21 olmştu ilaçsızzzzzz ama tutmadı sorakiay yumurta göremedi fazla buayda ilaca baslattıııı offf kasıklarımda TIIIKKKK YOKKKKK BENN NEİM BÖLE COKMU KARAMSARRRR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

karamsar olma canım yaaa çok önemli sorunlarınız yok.olur allahın izniyle sizin bebeğiniz.sadece sen biraz sakin ol.bak gör sonuçların süper olcak:):)

UMUTSUZ
Allah aşkına ben ne yazdığını anlamıyorum
yardımcı da olamıyorum bu yüzden

kızlar ne olur kusuruma bakmayın hepinize tek tek dönemedim rabbim tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün hepinizi çok seviyorum bana çok destek oldunuz bunu hiç unutamam

vay be neler kaçırmışım heja canım gözün aydın,allah tamamına erdirsin.darısı bize işallah..:teytey::teytey: :sm_cool: :sm_cool:

Canım ne olur kısaltmadan yaz...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…