heja canim cok tebrik ediyorum sizi insallah Rabim saglikla kucaginiza almayi nasip ederkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama
kızlar ne olur kusuruma bakmayın hepinize tek tek dönemedim rabbim tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün hepinizi çok seviyorum bana çok destek oldunuz bunu hiç unutamam
kizlar ben dun gece kirmizilari gordum cok sukur hemde ilacsizzz
asilamadan sonra adetlerim bozulmustu 5 bucuk ayda sadece iki kez adet olabilmistim onlarda ilaclarla kendiliginden olmadigi icin tedaviyi hep erteliyorduk cok sukur gece adet oldum yarin ignelerime basliyorum ikinci asilama icin
sevcan canim insallah ikimizinde asilamalarimiz olumlu olur insallah Allah bu sefer bize bagislar bebislerimizi
Hayırlısı canım,tedaviye bir adım daha yaklaştın o zaman :dance::1hug:
kizlar ben dun gece kirmizilari gordum cok sukur hemde ilacsizzz
asilamadan sonra adetlerim bozulmustu 5 bucuk ayda sadece iki kez adet olabilmistim onlarda ilaclarla kendiliginden olmadigi icin tedaviyi hep erteliyorduk cok sukur gece adet oldum yarin ignelerime basliyorum ikinci asilama icin
sevcan canim insallah ikimizinde asilamalarimiz olumlu olur insallah Allah bu sefer bize bagislar bebislerimizi
canımm gözün aydın çok şükür
hadi aşılamn hayırlı olsun inşallah bu sefer olur
bende düzenli adet olabilsem keşke darısı benim başıma olsa:Saruboceq:
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
cucum gercekten çok uzuldum rabbim hakkimizda hayirlisini versin
minos hayirli olsun canim
btrklc daha dur bakalim belki sadece lekelenmedir, kismetten ote koy yok, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim
ablacim belki adet degildir hemen kotu dusunme nolursun
mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?