Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heja canim cok tebrik ediyorum sizi insallah Rabim saglikla kucaginiza almayi nasip eder

diptis canim bu kadar karamsar olma lutfen biz bu yolda ugrasanlardan olduk elimizden geldigince cabaliyoruz
onemli olan saglikla yavrularimizi kucagimiza almamiz ben inaniyorum ki sen bize mujdeli haberini getiriceksin

kizlar ben dun gece kirmizilari gordum cok sukur hemde ilacsizzz
asilamadan sonra adetlerim bozulmustu 5 bucuk ayda sadece iki kez adet olabilmistim onlarda ilaclarla kendiliginden olmadigi icin tedaviyi hep erteliyorduk cok sukur gece adet oldum yarin ignelerime basliyorum ikinci asilama icin
sevcan canim insallah ikimizinde asilamalarimiz olumlu olur insallah Allah bu sefer bize bagislar bebislerimizi

Hayırlısı canım,tedaviye bir adım daha yaklaştın o zaman :dance::1hug:

ceylincim ahh canım bwenim ne güzel söylüyorsun ama malesef öyl bi şansım yok iş yerinden bi dakka bile ayrı kalamıyorum tek bayanım herşey bana bakıyoru bütün işler nerdeyse gittiğim an herşey karışıyor onlarda hiç izin verme taraftarında değiller hastaneye bile kırk nazla izn alırım koştur koştur giderr koştur koştur gelirim sağol canım
aymesim ne güzel olsa keşke dediğin bende sana gelirim kahve içmeye ama evlerimzide uzak malum istanbul ucu başı biyerde sen avcılara tarfındaydın bende beyoğludnayım ondan zor biras desteğiniz yanım da sağolun

smahshım ahhh gurbeti sadece yaşayan bilir allah kimseye yaşatmasın hururun tadın yerinde de bitarafın hep eksik sağol desteğin için canım

HEP düşünürüm bazı yerlerdeki bayanalar hiç korunmadan hiç düşünemdn patır patır (yanlış anlaşılmasın ) yani üst üste doğuruyorlar bizlerde üstüne düştükçe odkar tedaviden sonra bi ihtimal ama rabbim daha büyük dert vermesin allahım herkesin kucağını doldursun

canımm gözün aydın çok şükür
hadi aşılamn hayırlı olsun inşallah bu sefer olur
bende düzenli adet olabilsem keşke darısı benim başıma olsa:Saruboceq:

canımm gözün aydın çok şükür
hadi aşılamn hayırlı olsun inşallah bu sefer olur
bende düzenli adet olabilsem keşke darısı benim başıma olsa:Saruboceq:

tesekkurler canim ya inan ki bu gecikmeleri esim bile kafasina takiyordu gece adet oldugumu gorunce birden heyecanlandim esim calisiyordu ariycaktim nerdeyse onu heyecandan gece isten geldi sabah kalkinca belim agriyor dedim hastalanirsin belki dedi bende hastayim zatii dedim hemen hemsireleri arayalim o zaman dedi ayarladik islri iste ilk asilamada ignem 50 lik ti bu seferde 75 e cikardilar bakalim insallah faydasi olur
canim darisi basina insallah tamam tedavileri yaptiriyoruz ama bu gecikmeler cok kotu oluyor her yonden bize zarari oluyo sistigimiz yetmiyor birde sinirlerimiz geriliyor

kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.

oleyyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden

heja hamileymişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Allah kucağına almayı nasip etsin...

:teytey: :teytey: :teytey:

btr canım hakkında hayırlısı olsun ama çok erken değilmi belki yerleşme lekesidir... üstüne görüyosundur çok kanama varmı aynı adet gibi....

canım yerleşme olduğunu sanmıyorum.

hejam canım gözünaydın.ŞenizŞenizŞeniz

cucum gercekten çok uzuldum rabbim hakkimizda hayirlisini versin

minos hayirli olsun canim

btrklc daha dur bakalim belki sadece lekelenmedir, kismetten ote koy yok, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim

ablacim belki adet degildir hemen kotu dusunme nolursun

doktorun dediğine ne bakıyorsunki sen bendede pko var ama doktor tedaiviyle normal olur dedi.tabiki allah nasip edecek.doktorun söylemesi boş..pkolu olupta kendiliğinden hamile kalan çok.üzme kendini herşeyde bi hayır vardır.çok mutlu ve umutlu ol bi sebep hamile kalmamızı sağlayacak.vakti saati gelince isterse doktorlar ümitsiz dese bile olur..hiç değilse tüp bebekle ümidimiz var ya oda olmasaydı.üzme kendini olurmu:teselli::teselli:gelecek bebişler allahın izniyle..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…