inan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:
inan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:
hadi bakalım yarın ne diyecekler.. sen doktorun dediğini yapıp çalıştın mı akşam :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ooo maşallah bebişim bu hangi ilaçla oldu ve yaşın kaç ayıptır sorması canım
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
canım bazen inişler çıkışlar oluyor....inşallah daha sonra yaptırdığınızda çıkmış olur....HEJA çok sevindim.allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşllh
ben de bugün çok üzgün olanlardanım.sperm testi yaptırdık.2yüz bin,3 yüz bin olan sonuç bugün sıfır çıktı.üzüntümü anlatamam.ağlamamak istiyorum ama elimde değil.bir de eşimi de teselli etmem gerekiyor.bu da çok zor.allahyardımcımız olsun.takdiri ilahi
maşallah canım...inşallah bu ay bebişin gelir...kıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:
aaa ne güzel demek kırmızılar zamanında geldi...kizlar ben dun gece kirmizilari gordum cok sukur hemde ilacsizzz
asilamadan sonra adetlerim bozulmustu 5 bucuk ayda sadece iki kez adet olabilmistim onlarda ilaclarla kendiliginden olmadigi icin tedaviyi hep erteliyorduk cok sukur gece adet oldum yarin ignelerime basliyorum ikinci asilama icin
sevcan canim insallah ikimizinde asilamalarimiz olumlu olur insallah Allah bu sefer bize bagislar bebislerimizi
canım ya acaba kesin adetmi ki...kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
kızlar geyik topigine ne oldu yooooookkkk:sm_confused:
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
calıştım cnm ama akşam değil buu sabah spermler sabahları daha taze yenı oluyorlar.buakşamda sancım vardı yaa çok kötü basınclar hisstıım yıne... bide ilşikiden sonra hep akardı spermler bu kez akmadıı:1shok:
efferim sana... delikafaduldendelikafadulden hayırlısı olsun yolu bulsunlar artık.. Şeniz
kıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?