Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:

canım allah yardımcın olsun vakti geldiğinde önünde hiç bi engel kalmaz sıkma canını bu kadar belki tutmuştur ne biliyosun hemen umutsuzluğa kapıldın bak hejayada kalsan umutsuzdu ama allah isterse ona zor yokki bırakma kendini canım herşeyinbi vakti saati vardır canım vakti gelmişse bebeğin seninledir gelmediyse inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana ve isteyen herkes...

inan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:

garanti adet kanamasimiki insallah degildir
esin dogru soyluyor ablacim
birakma pesini
biliyorum insan cok yoruluyor hem maddi hem manevi
bu defa olmazsa insallah kendiliginden gelsin bebisin
bu haberi senden duymayi cok istiyorum :Saruboceq:

Aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor...BTRKLC ciğim bunca aşılama yerine bir kez tüp deneme imkanınız olabilseydi keşke...ınşallah bebişin tutunduğu için olan bir kanamadır..Benim de transferin 8. günü adet gibi yoğun bir kanamam olmuştu ve bir kaç gün sürmüştü unutma...a.s

hadi bakalım yarın ne diyecekler.. sen doktorun dediğini yapıp çalıştın mı akşam :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

calıştım cnm ama akşam değil buu sabah spermler sabahları daha taze yenı oluyorlar.buakşamda sancım vardı yaa çok kötü basınclar hisstıım yıne... bide ilşikiden sonra hep akardı spermler bu kez akmadıı:1shok:

ooo maşallah bebişim bu hangi ilaçla oldu ve yaşın kaç ayıptır sorması canım

cnm saol klomenle oldu cnm sabah akşam bir kez içtim zaten bende herangı bı problem yok yumoşlar zaten kendılığinden de büyüyo klomenı görünce azıttılarr:roflol:yaşım 21 cnm daha küçüğümmŞeniz:asigim:a.s​
.

:jeyyar:Beterr ablam bence hamile olabilirsin.10.gün gelmesii çok erken olurr.Bence bebeğin yerleşiyorda olabilirr..inşallahh devamı gelmez .Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

canım bazen inişler çıkışlar oluyor....inşallah daha sonra yaptırdığınızda çıkmış olur....

maşallah canım...inşallah bu ay bebişin gelir...

aaa ne güzel demek kırmızılar zamanında geldi...
canım tedavinde şimdiden hayırlı olsun...

canım ya acaba kesin adetmi ki...
sen hemen pes etme sakın....kendine dikkat et...

beter ablacım hamile kalıpta adet gören çok arkadaşımız oldu.. hem daha çok erken.. devam ederse doktoruna git olmadı bi sor..

günaydıııııınnnnn :dance:
en erkenci benim bu sabah :lepi:
bugünkü cuma kuranı bende kızlar andan erkenciyim bol,bol dua edeceğiz :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar a.s.

kızlar çok sancım var sanırım adet olucan hayırlısı bakalım

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar canlarım inşallah bugünde dünkü gibi çok güzel haberler alırız. Allahım herkesin dularını kabul eder inşallah:Saruboceq:

günaydın kıslaaarrr, herkese hayırlı cumalar, rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin açtığımız ellerimizi boş çevirmesin inşallah, ceylin_naz canııım dualarınıza bizide kat olurmu Allah kabul etsin tatlım inşallah

maşallah canım ne güzel büyüyolar işte inşallah her şey böyle yolunda gider ve bu ay sonunda hamiş olursun canım benim

Günaydınn herkeze hayırlı günler kızlarr.Rabbim bu mübarelk günde edilen duaları kabul etsin inşallahh..Evde olan kızlarr öğle saatinde herkez kuranlarını eline alsınn pc başından kalkalımm.Dualarr herşeyin ilacı..:Saruboceq: :Saruboceq:

Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN
:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…