mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama
kızlar ne olur beni affedin hepinize tek tek cevap yazamadım inanın telefonlarım susmadı rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah iki gün sonrada değerim katlanır şuan benden mutlusu yok allahım gerçekten çok büyük ben tüp bebeğe başlarken selatı tevriciye duasını da okuyup bitirdik ben onunda yardımcı olduğunu düşünüyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ve sizleri hiç bırakmıyıcam
kıslar benım yuuoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım.. delikafadulden:asigim:
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
bubuş eşinin değerleri olması gerektiğinden iyiyken neden bu kadar düşüş olmuşki.. bu 4 ayda neler yaşadınız.. stres etkili olabilir.. kullandığı ilaç varmıydı ya da bitkisel birşeyler... bir nedeni vardır mutlaka.. doktor ne diyecek bakalım.. inş bir an önce düzelir.. siz sabırla bekleyin olur mu..
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ben adet oldum demiştim ya dünden beri adetim pıhtı şeklinde kan toplanmış gibi çok koyu siyaha yakın geliyor ve pedime bakıyorum bişey yok her wc. gitmemde bu parça parça akıyor normalde benim adetim böyle olmazki acaba ben düşük mü yapıyorum aranızda böyle olan varmı arkadaşlar.
kızlar çok garip ama sanırım adet görüyorum aşılamanın 10,gününde.adetimden 22,gününde
hakkımda hep hayırlı olan için dua ettim.sanırım ikinci bir evlat ahhkımda hayırlı olna değil.bilmiyorum ama cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek.sizler için dua etcem.
yapma bi tanem yaa inşallah adet kanaması değildirinan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:
aşılama konusunda haklısın bademcim ama dediği gibi hem maddiyat hemde ne bileyim işte umutAşılama bana zaman kaybı gibi geliyor...BTRKLC ciğim bunca aşılama yerine bir kez tüp deneme imkanınız olabilseydi keşke...İnşallah bebişin tutunduğu için olan bir kanamadır..Benim de transferin 8. günü adet gibi yoğun bir kanamam olmuştu ve bir kaç gün sürmüştü unutma...a.s
belli oluyo iyi çalışıyo yumurtalar 21 sin demek ay canım yaa çıtırcnm saol klomenle oldu cnm sabah akşam bir kez içtim zaten bende herangı bı problem yok yumoşlar zaten kendılığinden de büyüyo klomenı görünce azıttılarr:roflol:yaşım 21 cnm daha küçüğümmŞeniz:asigim:a.s.
canım bu 2 test çok farklı....3 ayda bu kadar değişiklik olurmu ki
benimde çok kafam karıştı...bence başka bir yerde yine yaptırın....
Benimde kafam çok karısık. ilk testi düzen lab. da yaptırdık direk kendimiz gidip yaptırdık.
sonra doktora gidince o kendi hastalarını gönderdiği lab. a bizi yönlendirdi. bu arada antibiyotik bitti ve test yapıldı bu sefer morfolojiyede bakılsın dedi. herşey ok. ama 3 ay arayla bu kadar sayı ve hareketlilikte düşüş ben ne düşüneceğimi şaşırdım.allah affetsin günahlarını almayım ama danışıklı dövüş gibi geldi bana.değerler düşük çıkacak vitamin depolayacak sonra tekrar test yine olmadı hadi aşılama.offfff ooofffff ne zormus yaaa mıllet catır catır doğuruyo allahım isteyene ver ne olur.
çok teşekkür ederim cnm cevabın için birileriyle paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki:1hug:
bubuş canım düzen lab yerine bi hastanede yaptırsanız canım ama tüp bebek merkezide olan bi yer biz Fatih üniv. hastanesinin tüp bebk merkezinde yaptırıyoruz
canım baya bi düşüş olmuş gerçekten
dr a gösterdinizmi ne dedi
tekrar sağlıklı bir yerde test yaptırın
cnm evet bizde anlamadık bu kadar düşüş neden oldu.doktor bizim elimizde hazır olan testi enfeksiyon oranı yüksek olunca ona göre antibiyotik vardi onun dışında pek dikkate almadı yani sonraki testi kendi söylediği lab da yaptırdık böyle düşük çıktı şimdi evicap ginseng coraspin falan bir sürü şey verdi dün aldım bakalım neler olacak.
ball kafayı yemeLanet olası pc tekrar seni kırsammı acabaklava:
Gıcıkk şeyy:mymeka:
Oturdum kaldım başına boş boş vakit harcıyorumklava:
Kalk hadiii ballo yoksa pc elimde kalacakkaydirigubbakcemile
Hayırlı Cumalar arkadaşlar:Saruboceq:
Allahım bütün dualarımızı, dileklerimizi kabul etsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?