Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Her gün içten gelen bir aşkla dua ederseniz yaşayışınızın bütün bütün değiştiğini sezersiniz. Dua bütün davranışlarınızda silinmez izler bırakır.Devamlı bir huzur ve iç ferahlığı verir..

Dua dünyanın çekim kuvveti gibi gerçek bir kudrettir.Hiç bir tedavinin fayda etmediği vak’alarda insanların sadece dua gücü ile hastalıklarından ve melankoliden kurtulabilir..

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım bu 2 test çok farklı....3 ayda bu kadar değişiklik olurmu ki
benimde çok kafam karıştı...bence başka bir yerde yine yaptırın....

Benimde kafam çok karısık. ilk testi düzen lab. da yaptırdık direk kendimiz gidip yaptırdık.
sonra doktora gidince o kendi hastalarını gönderdiği lab. a bizi yönlendirdi. bu arada antibiyotik bitti ve test yapıldı bu sefer morfolojiyede bakılsın dedi. herşey ok. ama 3 ay arayla bu kadar sayı ve hareketlilikte düşüş ben ne düşüneceğimi şaşırdım.allah affetsin günahlarını almayım ama danışıklı dövüş gibi geldi bana.değerler düşük çıkacak vitamin depolayacak sonra tekrar test yine olmadı hadi aşılama.offfff ooofffff ne zormus yaaa mıllet catır catır doğuruyo allahım isteyene ver ne olur.
çok teşekkür ederim cnm cevabın için birileriyle paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki:1hug:

canım baya bi düşüş olmuş gerçekten
dr a gösterdinizmi ne dedi
tekrar sağlıklı bir yerde test yaptırın

cnm evet bizde anlamadık bu kadar düşüş neden oldu.doktor bizim elimizde hazır olan testi enfeksiyon oranı yüksek olunca ona göre antibiyotik vardi onun dışında pek dikkate almadı yani sonraki testi kendi söylediği lab da yaptırdık böyle düşük çıktı şimdi evicap ginseng coraspin falan bir sürü şey verdi dün aldım bakalım neler olacak.

canlarım günaydınnn nasılsınız dilerim herkez iyidir...hayırlı cumalar olsun inşşşş..rabbim bütün dualarımızı kabul eyler inşşşşşş....

canım ya ben inanıyorum burdaki arkadaşlarımızın hepside bir gün anne olcaklar ama canlar sabır lazımm...hemen öyle pes etmek yokkk

canım ALLAH ım mutlulugunu daim etsin inşşşş

cornelişim canım inş problemsiz yaşarsın tatlım aşılamanı

canım kan testinde görmedikten sonra ltf bırakma kendini.....belli mi olur yerleşiyodur belkide ufaklık olamaz mııı

hayırlı mübarek cumalar kızlarrrrrr....dualarınız için canı gönülden amin amin amin....inşallah yüce rabbim dualarımızı duyar ne kadar çok çocuk istediğimizi görür bizlere hayırlı salih evlatlar nasip eder...

ah cnm bi anlasak neler olduğunu yani stresli bir dönem geçirdik ama olağan şeyler artı ilk testini verdiği dönemlerdede aynı durumdaydık.biz doktordan bağımsız tekrar yaptırıcaz.inş. iyi çıkar

günaydınn kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize evde kuran okuycak arkadaşlar bizide unutmayın :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Rabbim bu mübarek günde cümlemizin duasını kabul eder işallah.
Kızlar ben her akşam sizlere dua ediyorum.
Rabbim sizlerede mucizesini gönderecek işallah.

heja canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım.
dikkat kendine arkadaşım.
eşinide tebrik ederim.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ben adet oldum demiştim ya dünden beri adetim pıhtı şeklinde kan toplanmış gibi çok koyu siyaha yakın geliyor ve pedime bakıyorum bişey yok her wc. gitmemde bu parça parça akıyor normalde benim adetim böyle olmazki acaba ben düşük mü yapıyorum aranızda böyle olan varmı arkadaşlar.

Lanet olası pc tekrar seni kırsammı acabaklava:
Gıcıkk şeyy:mymeka:
Oturdum kaldım başına boş boş vakit harcıyorumklava:
Kalk hadiii ballo yoksa pc elimde kalacakkaydirigubbakcemile

bubuşcuuum canım test yaptırırken hep aynı yerde yaptırmaya dikkat edin, sayımlar, mikroskop sonuçları çok fark ediyo, biz ilkinde bir lab.da yaptırmıştık 2.hastanede yaptıralım dedik ama sonra vazgeçtik aynı yerde olmadığında sorun lab.dan kaynaklanabiliyo tatlım inşallah ilaçlarında olumlu yönde etkisi olurda değerler yükselir

canım benimde martın 28 inde adet olmam gerekiyodu 5 gün günüm geçti sonra senin dediğin gibi pıhtıyla kanamam başladı ogün okulda olduğum için dr a gidemedim ertesi gün çok fazla kanamam oldu dr a gittim bir yumurtan çatlamamış kist olmuş ve şuan o atılıyo dedi en iyi sonuç dr a gittiğinde açığa çıkar tatlım bugün gidecekmisin?

amiiiiiiiinn sevcanıııııım nasılsın tatlım? nasıl gidiyo tedavi hazırlıkları???

inan şoklardayım yine yıkıldık karıkoca eşim 5.kez yine deneyelim dedi.bilmiyorum.keşke param olsaydı direk tüp bebek deneyebilseydim.:çok üzgünüm:
yapma bi tanem yaa inşallah adet kanaması değildir
yada dediğin gibi hayırlısını dileyelim
işin peşini bırakma tatlım ne olur pes etme
bizde sana duacıyız:Saruboceq:

aşılama konusunda haklısın bademcim ama dediği gibi hem maddiyat hemde ne bileyim işte umut
belli oluyo iyi çalışıyo yumurtalar 21 sin demek ay canım yaa çıtır
yumoşlarına maşallah diyelim
inşallah onlar bebcik oluverir

bubuş canım düzen lab yerine bi hastanede yaptırsanız canım ama tüp bebek merkezide olan bi yer biz Fatih üniv. hastanesinin tüp bebk merkezinde yaptırıyoruz
Lanet olası pc tekrar seni kırsammı acabaklava:
Gıcıkk şeyy:mymeka:
Oturdum kaldım başına boş boş vakit harcıyorumklava:
Kalk hadiii ballo yoksa pc elimde kalacakkaydirigubbakcemile
ball kafayı yeme
ama bu konuda katiliim sana
onuda burdaki güzel dostluğa say be aşkitom

Hayırlı Cumalar arkadaşlar:Saruboceq:
Allahım bütün dualarımızı, dileklerimizi kabul etsin inşallah:Saruboceq:

hayırlı cumalar herkezlere
amin sevcanım:Saruboceq:

nevrom gelmiiiişşş nasılsın bitanem çok özledik seni canım kendine dikkat ediyosun değilmi Allahın izniyle biran önce iyileş, tekrar kaynatalım burda hep birlikte :)) gerçi bende pek vakit bulupta kızlara katılamıyorum ama uzaktan takipteyiiiimmm

Hayırlı cumalar canlarımmmmmmmm. Şeniz Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…