bubuşcuuum canım test yaptırırken hep aynı yerde yaptırmaya dikkat edin, sayımlar, mikroskop sonuçları çok fark ediyo, biz ilkinde bir lab.da yaptırmıştık 2.hastanede yaptıralım dedik ama sonra vazgeçtik aynı yerde olmadığında sorun lab.dan kaynaklanabiliyo tatlım inşallah ilaçlarında olumlu yönde etkisi olurda değerler yükselir
Hayırlı cumalar canlarımmmmmmmm. Şeniz Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrommmm nasılsın canım benim güzel annemmm dikkat ediyoun dimi kendine tatlışım
İyiyim canım çok şükür. Dikkat ediyorum bitanemm.
Sen nasılsın? Ben de çok giremiyorum yüz felcinden dolayı. Herhangi bir tedavi başlangıcı var mı sende tatlım?
İyiyim canım çok şükür. Dikkat ediyorum bitanemm.
Sen nasılsın? Ben de çok giremiyorum yüz felcinden dolayı. Herhangi bir tedavi başlangıcı var mı sende tatlım?
hepinize danışmak istediğim bir şeyler var elimizde 2 tane test sonucumuz var dün doktordaydık 2 aylık ilaç kullanımına başladık.ama tabi moralimiz çok bozuldu sonuçlara birde sizin göz atmanızı rica ediyorum. bizim çok kafamız karıstı.şimdiden teşekkürler.
1. test tarihi 27.12.2008
miktar 3,2 ml
ph 7,2
likefikasyon süresi 37C 15 dakika
viskosite normal
görünüm gri-opak
1. saatte hareketli sperm yüzdesi % 70
(a) hızlı ileri %40
(b) yavaş ileri %30
(c) yerinde %0
(d) hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 196,000,000 / ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %20
yuvarlak hücre 10,000,000/ml
lökosit 2,000,000/ml
bu sonucu biz doktora gitmeden yaptırdık elimizde hazır olsun diye.sayı hareket güzel ama morfolojiye bakalım dedi.bu arada enfeksiyon için antibiyotik kullandı 7 gün multivitamin megadyn kullanıyor hala.ve sonrasında tekrar test istedi.yapılan 2. testin sonuçları ise şöyle.
2. test tarihi 04.04.2009
volüm 2 ml
viskosite normal
ph 7,6
agglutinasyon yok
lökosit <1,000,000
eritrosit <1,000,000
non germ hücresi <1,000,000
konsantrasyon 42,000,000/ml
motilite %51
prg. hızlı +4 %10
prg. yavaş +3 %30
yerinde +2 %11
hareketsiz %49
TPMSS 8,400,000
morfoloji
normal 2
baş anomalileri 82
boyun anomalileri 11
kuyruk anomalileri 5
stoplazmik droplet 0
ne olur bi fikir verin bu kladar düşüş normalmi sizce.
bu arada iki testte farklı yerde yapıldı..
çok çok geçmiş olsun bitanem rabbim beterinden korusun inşallahhh senide kuzularınıda tatlım hep dualrımdaısın canım benimmmm sen girme fazla dinlen bol bol okişşşş dikkat et kendine
bende yumurta takibi yapılıyorum tekrar gonal-f ve ovitrelle ile bugün çatlatma olacağım işte sonra fikfik günleri verdi daktır:jeyyar: bakalım hayırlısı işte 4 tene yımırtam var en küçüğü 17mm en büyüğü 19-20mm olmuştur bugün haftayada tahlil yapılcam inşallah olur bu sefer tatlım esas adet günün 28nisankaydirigubbakcemile
nevrocum hayırlı cumalar bitanem.Rabbim bu mübarek günün hürmetine tez zamanda acil şifalar versin canım... dualarımız seninle ve bebişlerinle:Saruboceq:
Şeniz
Sağol bitanemmm. Allah razı olsunnn. Şeniz
Ohh maşallah yumişlerin boyutları pek güzel.E çalışın sizde o zaman. delikafadulden İnşallah sen de bu ay terfi edersin canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dua edeceğim sana da. Öpüyorummmmmmmmmm. Şeniz
Canlarım benim işlere dönmem lazım. Artık bilgisayar başında değil işlerim. Sağlığım düzelene kadar bilgisayarlı iş vermiyorlar bana sağolsunlar. :asigim: Öpüyorum sizi. Şeniz Yine gelirim. hihoyyyt
selam kızlar nasılsınız cumamız mübarek olsun inşş hayırlı günler..nevom gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor kendine çok iyi bak olurmu tatlım...
elçhin canım maşallah yumoşların çok güzel hayırlı olsun tedavin bebişlerin gelsin hayırlısıyla sağlıkla inşş canım..
nevroşum bende dua istiyorummmm
Bitanemmmm. :1hug: :asigim: Şeniz Ben hepinize her gece dua ediyorum. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Tedavide olanlara da tek tek dua ediyorum sayı az olduğu için. Veya gelişmeleri olanlara. Bu aralar giremediğimden bihaberim tabi olanlardan bitenlerden. Özel ve ziyaretçi mesajlarıma yazanlarınkini ancak görebiliyorum. :1rolleyes:
Yoksa sen de tedaviye mi başladın bitanem? hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?