Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde böyle düşünüyoruz ilk dr gördüğünde biraz moralimzii bozdu ama sonra sakin kafayla düşündük laboratuvardan olacağına karar verdik şimdi bu vitaminleri eşim alacak sadece kırmızı kore ginsengi yazdı onu alamıycam çünkü çok pahalı aktarda dün bişey gördüm ginseng içerikli arı sütü polen ve bal ampul şeklinde her akşam 1 adet içiyosun ve 22,50 tl ondan almayı düşünüyorum.ilk sonuçlarada güveniyorum çünkü ankaranın en eski ve bu işte artık profesyonel olan bi lab düzene gitmiştik.bu ilaçlar bitince biz direk oraya gidip yaptırıcaz o zaman aralığında ben ayrıca kadın doğuma gidip ufak bi yara var oda engel onu halledicem yumurta takibide yaptırıcam allahda izin verirse olur. ama bizim aldığımız sonuç normal çıkarsa eşim yemin etti dr u dövecek .)))klava:

Hayırlı cumalar canlarımmmmmmmm. Şeniz Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin ve nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnmmm sen hamilemisin ben şimdi farkettim hayırlı uğurlu olsun inşallah tamamına ersin sağlıkla darısıda başımıza.cnm sen hatırlarsan aralık sonunda spermogram testimizi yorumlamıstın ikincide yapıldı morfolojıyede bakıldı. önceki sayfalarda kaldı ikisinide yazmıstım ne olur bi göz atarmısın bide senin nasıl oldu ben o ara yoktum burda.merak ettim.

nevrommmm nasılsın canım benim güzel annemmm dikkat ediyoun dimi kendine tatlışım

İyiyim canım çok şükür. Dikkat ediyorum bitanemm.

Sen nasılsın? Ben de çok giremiyorum yüz felcinden dolayı. Herhangi bir tedavi başlangıcı var mı sende tatlım?

İyiyim canım çok şükür. Dikkat ediyorum bitanemm.

Sen nasılsın? Ben de çok giremiyorum yüz felcinden dolayı. Herhangi bir tedavi başlangıcı var mı sende tatlım?

çok çok geçmiş olsun bitanem rabbim beterinden korusun inşallahhh senide kuzularınıda tatlım hep dualrımdaısın canım benimmmm sen girme fazla dinlen bol bol okişşşş dikkat et kendine

bende yumurta takibi yapılıyorum tekrar gonal-f ve ovitrelle ile bugün çatlatma olacağım işte sonra fikfik günleri verdi daktır:jeyyar: bakalım hayırlısı işte 4 tene yımırtam var en küçüğü 17mm en büyüğü 19-20mm olmuştur bugün haftayada tahlil yapılcam inşallah olur bu sefer tatlım esas adet günün 28nisankaydirigubbakcemile

günaydın kızlar
cumanız hayırlara vesile olsun.dularınız kabul,göbişleriniz bebiş dolsun inşallah:Saruboceq:

Canım öncelikle bu iki test farklı merkezlerde yapılmış anladığım kadarıyla. Çünkü ilkinde morfoloji WHO'ya göre ikincisinde krugere göre bakılmış. Ya da aynı merkezde krugere göre istediğinizi belirterek yaptırmışsınız.

Bundan sonra yapacağınız her tahlili aynı yerde yaptırmanızı öneririm. Çünkü merkezden merkeze farkediyor incelenmesi ve yorumu. Gerçek değişimleri görmek için aynı merkezde yaptırmak en doğrusu olacaktır.

İltihap geçmiş çok şükür. Kullandığı ilaçlar fayda etmiş. Hareket ve sayı biraz düşmüş. Ama önemli değil. Yine normalin üstünde.

Morfoloji normalin altında çıkmış. Ama günümüz şartlarında morfolojiyi çok güzel bulmak hayal oldu. Zaman içinde değişim de gösterebilir.

Doktora gittiniz mi bilmiyorum. İltihap geçtiği için o ilaçları kesecektir. Belli bir süre sonra yine spermiogram isteyecektir. O zaman belki çok daha güzel çıkar sonuçlar.

Şimdiden canını sıkma. Bir kerelik spermiogram ile morfoloji hakkında kesin birşey söylemek doğru olmaz. En az 3 kere krugere göre bakılmalı canım.

Diğer değerler iyi olduğundan morfoloji de biraz hareketlenirse , iltihabın da geçtiğini düşünürsek doğal yoldan gelebilir bebiş tatlım. allah inşallah gönlüne göre verir bitanem.

Benim tüp bebek ile oldu canım. Normal morfoloji %0 idi bizim. a.s.

nevrocum hayırlı cumalar bitanem.Rabbim bu mübarek günün hürmetine tez zamanda acil şifalar versin canım... dualarımız seninle ve bebişlerinle:Saruboceq:

Şeniz
Sağol bitanemmm. Allah razı olsunnn. Şeniz

Ohh maşallah yumişlerin boyutları pek güzel. E çalışın sizde o zaman. delikafadulden İnşallah sen de bu ay terfi edersin canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dua edeceğim sana da. Öpüyorummmmmmmmmm. Şeniz

nevrocum hayırlı cumalar bitanem.Rabbim bu mübarek günün hürmetine tez zamanda acil şifalar versin canım... dualarımız seninle ve bebişlerinle:Saruboceq:

nesrinim sağol kuzum. Allah razı olsun. Şeniz Şeniz Şeniz Sana da hayırlı cumalar güzelim. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım benim işlere dönmem lazım. Artık bilgisayar başında değil işlerim. Sağlığım düzelene kadar bilgisayarlı iş vermiyorlar bana sağolsunlar. :asigim: Öpüyorum sizi. Şeniz Yine gelirim. hihoyyyt

çalışıyorum tabe kuşum hihohoho :jeyyar::roflol: boş geçermi günler

selam kızlar nasılsınız cumamız mübarek olsun inşş hayırlı günler..nevom gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor kendine çok iyi bak olurmu tatlım...
elçhin canım maşallah yumoşların çok güzel hayırlı olsun tedavin bebişlerin gelsin hayırlısıyla sağlıkla inşş canım..

canuumm allaha emanet olun çok yormayın okiş kendinizi çok öptüm senide mercimeklerinide kolay gelsin canım benim byeeeeeeeeeeŞeniz

teşkür edrim pinkim rosem inşallah gelir sıpalrım inşallah canım benim saol tatlım Şeniz

nevroşum bende dua istiyorummmm

Bitanemmmm. :1hug: :asigim: Şeniz Ben hepinize her gece dua ediyorum. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tedavide olanlara da tek tek dua ediyorum sayı az olduğu için. Veya gelişmeleri olanlara. Bu aralar giremediğimden bihaberim tabi olanlardan bitenlerden. Özel ve ziyaretçi mesajlarıma yazanlarınkini ancak görebiliyorum. :1rolleyes:

Yoksa sen de tedaviye mi başladın bitanem? hihoyyyt

günaydın arkadaşlar nasılsınız hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kabul etsin

tatlım biliyorum da nazlandım işte kusuruma bakma sen..bende başka bir dogum kontrolcüye gidiyorum işte yumurta takibi yaptırılıyor şimdi eşimde ürologa gitti bakalım şimdi ilaç kullanıyoruz ikimizde bir ay sonra testimiz var inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…