tatlım biliyorum da nazlandım işte kusuruma bakma sen..bende başka bir dogum kontrolcüye gidiyorum işte yumurta takibi yaptırılıyor şimdi eşimde ürologa gitti bakalım şimdi ilaç kullanıyoruz ikimizde bir ay sonra testimiz var inşşş
Yerim senin nazını bennn. :1hug: :asigim: İnşallah testin günü gelmeden yumurta takibi ile hamiş kalırsın canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hadiyin kızlarr aşağıdan bakmakla olmuyorr.Huuu 2 ziyaretçimiz varr çıkın ortaya kaçaklar...Balsurat, bubuş, emel78, jklm, lal1980, mekselina86+, nehir7680, nesrinsavas+, nur krp, sabina, sevcangoksel+, sidelya01+, tuana3434+:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aymesim tamam canım bütün topik için genel edicem..Canım evde olup bende kuran okumayı çok isterdim ama ne yazıkki işyerindeyim sen bizim adımızada dua et olurmu?
51.hamişimizde heja olduhihoyyyt
52.inşallah BTRLC ablam olurr:asigim:
53.sırayı kimseye vermem çünkü ben olucam .Rizenin plakasııı bari tutturayım.
54.?:uhm:
55.hamişimizde sevcangöksel olucak
:dance: :dance: :roflol::roflol:
:roflol::sm_cool::teytey::dance::hooray:
mutsuzum bugün hemde çoksenağlama
belki dedim....
gerek kalmaz tüp bebeğe bende doğal yoldan hamile kalabilirim dedim olmadı ve olmayacakda
doktora gittim muayne için
yumurtalıklarımda okadar çok kistik yapı var ki hangi birini saysak acaba:çok üzgünüm:
pko olduğumu biliyordum ama usg bunu fazlasıyla doğrulayınca çok üzüldüm
bana bu şekilde doğal yolla çok zor dedi dr
büyümüyor adet olamıyorum tek çıkarı tedavi ama ben bıktım usandımsenağlama
ve bugün maya tüp bebek merkeziyle görüştük tedavi planı hazırlandı
doğum kontrol hapına başladım uzun protokol uygulanacak
sevinmiyorum sevinemiyorum neden bende çevremdekiler gibi doğal yolla hamile kalamadım
üstüne eşimin amca kızına gittim yollarda ağlaya ağlaya dedim teselli eder beni
birde ufaklığı var 1 yaşında
fakat ondanda bir haber aldım iyice mahvoldum
kazayla hamile kalmış. sevindim üzüldüm güldüm ağladımsenağlama
mayısda başlıyoruz ama hiç mutlu değilim hiçsenağlama
kızlar bana dün aktardaki bayan özel toplanmış adaçayı verdi. demleyip buharına otur dedi. iltihap veya enfeksiyon varsa söker dedi. sizlerden deneyen varmı?.
Merhaba canım hassas bir dönem geçiriyorsun bu hepimize bazen olur ama bebek için kendini toparlaman lazım,Allah dermansız dert vermesin çok şükür çocuk olmaması dışında sağlığımız yerinde elbette bununda hakkından geliriz,varsın tüp bebek olsun çaresi var ,ya hiç olmasaydı,çevremizdeki herkesin bir sorunu derdi var bizimkide çocuk sahibi olamamak,İnşallahbirgün bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz,kendini boş yere üzüp yıpratma canım,Allah şifanı versin inşallaha.s.
dıptıscım gecmıs olsun..dıyerek baslayayım..caınım sen boyle umutsuz baslarsan sonuc bılyosunku her zaman ıcın olumlu olmaz ılk once sen ınan buna..suan bebıse daha yakınsın..tedavıye baslıyosun..bence bunun mutlulugu olsun sende..hihoyyyt
hadı kendını topla..Şeniz
bebısını dusun mayıs sonu senle olacak...
mendıllerı hazırlayaz senın ıcın halaylar cekecez senın ıcın:teytey::teytey:
Dıptısım canım arkadaşım benimm Ne yapalım bizimde kaderimizde Pkolu olarak doğmak varmış yanlız değilsin.Ne yapalım böyle doğmuşuz.Rabbim bizimde kaderimizde böyle yazmışş.Varsın olsun tüp bebe olsun.Yeterki sağlığımız yerinde olsun.Allaha şükür ilaçlarla yumurtalar gelişiyorr,eşlerinde spermi iyi daha ne olsunn şükredelim.Rabbim dermansız hastalık vermesin yeterkii üzülme sevinmelisinn..Bebeğine biraz daha yaklaşıyorsun..Benn inanıyorumkiii tutucak bebeklerinn yürekten inanıyorum inşallaah rabbim yüzünü güldürücek..Sefiyomm seni:asigim: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/FONT]
dıptısdıptıs seni çok iyi anlıyorum canım ne kadar sabırlı ol desemde boş bugün benimde aglamaktan gözlerim şişti senağlamabende umutlanmıştım ama olmadı işte ya dayanamıyorum ya benden sonra evlenenler hamile kalıp dogum yapıyorlar bile bu bazen bana koyuyor üzülüyorum neden bende onlar gibi hemen hamile kalamıyorum diye üzülüyorum aynı sen,n gibi benim kuzen de 2 inciye hamile kaldı dogum yaptı bile ama ben daha yerimde sayıyorum elimden dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor bugün eşimede adet oldugumu söyleyince inanmadı oda ümitlenmişti çünkü ALLahım bizlere sabır versin amin....:Saruboceq:
olmadı ki şimdi daha başta umutlu değilim demek.. sen çok güleryüzlü hayatla kafa bulan birisin.. bu ruh halini değiştir bir an önce... herşeyin başı öncelikle moral canım.. hastalar bile moralle daha çabuk düzeliyorlar.. doğacak bebekte hayırlı olur inş.. sağlık olsun bir gün hepimizin bebekleri olacak.. inş sen mayısta tedavine başlarsın ve umut ederek olacak diyerek pozitif sonucu almayı başarırsın.. Şeniz ŞenizŞeniz
bitanem neden kendini bu kadar üzüyorsun:çok üzgünüm:
görüyorsun birtek kk da bile ne kadar aynı durumda olan insanlar var:teselli:
ne yapalım buda bizim sınavımız...
elimizden geleni yaparız...
olsun da tüp bebek olsunŞeniz
merhabalar canım..bence şuan olayı kabullenme aşamasında olduğundan böyle düşünüyorsun. hepimiz aynı duygu durumlarını yaşadık. ama birde şöyle düşün ya yumurtalık rezervin azalmış olsaydı, erken menepoz riskin olsaydı yada eşinde ciddi problemler olsaydı.. Allah korusun beterin beteri var. bak ben 2 kez denedim tüp bebekle ikiside düştü çünkü pıhtılaşma problemim var. ve bidaha hamile kalabilirsem yine düşük riskim var..
bitaneciğim mutsuz olma ne olur:teselli:
olsunda tüp bebkle olsun yeterki sağlıcakla olsun
rabbim büyük
malesef çevremizdekilerine öylece bakakalıyoruz şaşkınlıkla ne yazıkki bizim sınavımızda bu
bizim evlatlarımız oldukça değerli olacak
biz birbirimizin destekçisiyiz
hadi bakalım duacıym bitanem
Ankarada akrabaların varmı nerde kalacaksın annende gelecekmi :uhm:
sen o doktorlara bakma ayrıca kesinlikle olmaz diyenleride gördük
nevronun taktiği pozitiflik umut sabır yerimsenibenŞeniz
diptis canim bu kadar karamsar olma lutfen biz bu yolda ugrasanlardan olduk elimizden geldigince cabaliyoruz
onemli olan saglikla yavrularimizi kucagimiza almamiz ben inaniyorum ki sen bize mujdeli haberini getiriceksin
doktorun dediğine ne bakıyorsunki sen bendede pko var ama doktor tedaiviyle normal olur dedi.tabiki allah nasip edecek.doktorun söylemesi boş..pkolu olupta kendiliğinden hamile kalan çok.üzme kendini herşeyde bi hayır vardır.çok mutlu ve umutlu ol bi sebep hamile kalmamızı sağlayacak.vakti saati gelince isterse doktorlar ümitsiz dese bile olur..hiç değilse tüp bebekle ümidimiz var ya oda olmasaydı.üzme kendini olurmu:teselli::teselli:gelecek bebişler allahın izniyle..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım ya ben inanıyorum burdaki arkadaşlarımızın hepside bir gün anne olcaklar ama canlar sabır lazımm...hemen öyle pes etmek yokkk
Canım tedavin hayırlı olsun.:sm_cool:
Neden bu kadar umutsuzsun:mymeka:
Allahım büyük
Belli mi olur belki de hamile kalıcaksın tüp bebekle:CüvCüv::Saruboceq:
Tedavinde moralini yüksek tut canım:teselli:
İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?