Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yerim senin nazını bennn. :1hug: :asigim: İnşallah testin günü gelmeden yumurta takibi ile hamiş kalırsın canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hadiyin kızlarr aşağıdan bakmakla olmuyorr.Huuu 2 ziyaretçimiz varr çıkın ortaya kaçaklar...Balsurat, bubuş, emel78, jklm, lal1980, mekselina86+, nehir7680, nesrinsavas+, nur krp, sabina, sevcangoksel+, sidelya01+, tuana3434+:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yerim senin nazını bennn. :1hug: :asigim: İnşallah testin günü gelmeden yumurta takibi ile hamiş kalırsın canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımsın sen yaaa tez zamanda rabbim şifasınından versin inş sana ve hasta olan tüm inananlara inşşşşşşş

Canım evde olup bende kuran okumayı çok isterdim ama ne yazıkki işyerindeyim sen bizim adımızada dua et olurmu?

51.hamişimizde heja olduhihoyyyt
52.inşallah BTRLC ablam olurr:asigim:
53.sırayı kimseye vermem çünkü ben olucam .Rizenin plakasııı bari tutturayım.
54.?:uhm:
55.hamişimizde sevcangöksel olucak

:dance: :dance: :roflol::roflol:

hejacım tebrik ederim:sm_cool:
ben daha yeni görüyorum
kaçırmışım akşam güzel haberi:teytey:
Allahım kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza:Saruboceq:

kızlar bana dün aktardaki bayan özel toplanmış adaçayı verdi. demleyip buharına otur dedi. iltihap veya enfeksiyon varsa söker dedi. sizlerden deneyen varmı?.

İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey

Canım tedavin hayırlı olsun.:sm_cool:
Neden bu kadar umutsuzsun:mymeka:
Allahım büyük
Belli mi olur belki de hamile kalıcaksın tüp bebekle:CüvCüv::Saruboceq:
Tedavinde moralini yüksek tut canım:teselli:

içime işlerken farkına varmamışım:dance::dance::dance::dance::dance:
sana bittim ben kendime kalmamışım:dance::dance::dance::dance:

yuupiiiiiikaydirigubbakcemile2hihoyyyt

diptis canim bu kadar karamsar olma lutfen biz bu yolda ugrasanlardan olduk elimizden geldigince cabaliyoruz
onemli olan saglikla yavrularimizi kucagimiza almamiz ben inaniyorum ki sen bize mujdeli haberini getiriceksin

canım ya ben inanıyorum burdaki arkadaşlarımızın hepside bir gün anne olcaklar ama canlar sabır lazımm...hemen öyle pes etmek yokkk

Canım tedavin hayırlı olsun.:sm_cool:
Neden bu kadar umutsuzsun:mymeka:
Allahım büyük
Belli mi olur belki de hamile kalıcaksın tüp bebekle:CüvCüv::Saruboceq:
Tedavinde moralini yüksek tut canım:teselli:

arkadaşlar desteğiniz için çok saolun
neden böyle oldum tam bilmiyorum ama umut ediyordum
doğal yolla olacağını düşünüyordum
2 ay önce çok sevinmiştim tüp bebek olayına hatta sevinçden delirdim
fakat artık yolun bu olması gerektiği sanırım ben şoka soktu
fsh sürekli yükseliyor yumurtalıklar zaten Allah'lık olmuş
alışamadım bu fikre. zaten tedavi doğum kontrol hapıyla başladı
normalde haziran başı mayıs sonu gibi olacaktı.
dün eşim çok üzüldü halime
dedi daha fazla uzamasın mayısda adet olunca sen git ankaraya başlasın tedavi dedi
sürekli ağlıyorum sürekli aslında sevinmem lazım ama ağlıyorum sevinmiyorum sevinemiyorum

İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey

ama o zaman bana hiç gelmez sıra desenizeeee 01 banane saymıyorum bu sıralamayııııııııı eh görürsünüz bakalım çalışmalara hız kazandrdım zatiii.....ama kızlar ya hamişimiz çıksındaaaa ister ben ister siz olun hiç farketmez valla o mutluluk bndede olsa aynı sizlerde de olsa aynı bana inşşşşşş en kısa zamandaaa.......................................

canım o zaman hadi bir an önce arayı doldurun tokatlıyım bende 60. hamiş oluyum :CüvCüv: hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…