arkadaşlar desteğiniz için çok saolun
neden böyle oldum tam bilmiyorum ama umut ediyordum
doğal yolla olacağını düşünüyordum
2 ay önce çok sevinmiştim tüp bebek olayına hatta sevinçden delirdim
fakat artık yolun bu olması gerektiği sanırım ben şoka soktu
fsh sürekli yükseliyor yumurtalıklar zaten Allah'lık olmuş
alışamadım bu fikre. zaten tedavi doğum kontrol hapıyla başladı
normalde haziran başı mayıs sonu gibi olacaktı.
dün eşim çok üzüldü halime
dedi daha fazla uzamasın mayısda adet olunca sen git ankaraya başlasın tedavi dedi
sürekli ağlıyorum sürekli aslında sevinmem lazım ama ağlıyorum sevinmiyorum sevinemiyorum
canım ben de önceleri senin gibi her adeti inceler olmuştum...acaba düşük mü diye...ama benim çok kafaya takmamın sebebi ben zaten 3 tane düşük yaptım...günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ben adet oldum demiştim ya dünden beri adetim pıhtı şeklinde kan toplanmış gibi çok koyu siyaha yakın geliyor ve pedime bakıyorum bişey yok her wc. gitmemde bu parça parça akıyor normalde benim adetim böyle olmazki acaba ben düşük mü yapıyorum aranızda böyle olan varmı arkadaşlar.
tüüh bizim pilakalar elden gitmişkaydirigubbakcemile3İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey
ama o zaman bana hiç gelmez sıra desenizeeee 01 banane saymıyorum bu sıralamayııııııııı eh görürsünüz bakalım çalışmalara hız kazandrdım zatiii.....ama kızlar ya hamişimiz çıksındaaaa ister ben ister siz olun hiç farketmez valla o mutluluk bndede olsa aynı sizlerde de olsa aynı bana inşşşşşş en kısa zamandaaa.......................................
bu arada hayırlı cumalar herkese
inşallah herkesin en çok istediği şey gerçek olur
Şafak 5...kaydirigubbakcemile3
bu arada hayırlı cumalar herkese
inşallah herkesin en çok istediği şey gerçek olur
canım allah yardımcın olsun vakti geldiğinde önünde hiç bi engel kalmaz sıkma canını bu kadar belki tutmuştur ne biliyosun hemen umutsuzluğa kapıldın bak hejayada kalsan umutsuzdu ama allah isterse ona zor yokki bırakma kendini canım herşeyinbi vakti saati vardır canım vakti gelmişse bebeğin seninledir gelmediyse inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana ve isteyen herkes...
garanti adet kanamasimiki insallah degildir
esin dogru soyluyor ablacim
birakma pesini
biliyorum insan cok yoruluyor hem maddi hem manevi
bu defa olmazsa insallah kendiliginden gelsin bebisin
bu haberi senden duymayi cok istiyorum :Saruboceq:
Aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor...BTRKLC ciğim bunca aşılama yerine bir kez tüp deneme imkanınız olabilseydi keşke...İnşallah bebişin tutunduğu için olan bir kanamadır..Benim de transferin 8. günü adet gibi yoğun bir kanamam olmuştu ve bir kaç gün sürmüştü unutma...a.s
:jeyyar:Beterr ablam bence hamile olabilirsin.10.gün gelmesii çok erken olurr.Bence bebeğin yerleşiyorda olabilirr..inşallahh devamı gelmez .Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
canım bazen inişler çıkışlar oluyor....inşallah daha sonra yaptırdığınızda çıkmış olur....
maşallah canım...inşallah bu ay bebişin gelir...
aaa ne güzel demek kırmızılar zamanında geldi...
canım tedavinde şimdiden hayırlı olsun...
canım ya acaba kesin adetmi ki...
sen hemen pes etme sakın....kendine dikkat et...
beter ablacım hamile kalıpta adet gören çok arkadaşımız oldu.. hem daha çok erken.. devam ederse doktoruna git olmadı bi sor..
calıştım cnm ama akşam değil buu sabah spermler sabahları daha taze yenı oluyorlar.buakşamda sancım vardı yaa çok kötü basınclar hisstıım yıne... bide ilşikiden sonra hep akardı spermler bu kez akmadıı:1shok:
efferim sana... delikafaduldendelikafadulden hayırlısı olsun yolu bulsunlar artık.. Şeniz
canlarım günaydınnn nasılsınız dilerim herkez iyidir...hayırlı cumalar olsun inşşşş..rabbim bütün dualarımızı kabul eyler inşşşşşş....
canım ya ben inanıyorum burdaki arkadaşlarımızın hepside bir gün anne olcaklar ama canlar sabır lazımm...hemen öyle pes etmek yokkk
canım ALLAH ım mutlulugunu daim etsin inşşşş
cornelişim canım inş problemsiz yaşarsın tatlım aşılamanı
canım kan testinde görmedikten sonra ltf bırakma kendini.....belli mi olur yerleşiyodur belkide ufaklık olamaz mııı
51.hamişimizde heja olduhihoyyyt
52.inşallah BTRLC ablam olurr:asigim:
53.sırayı kimseye vermem çünkü ben olucam .Rizenin plakasııı bari tutturayım.
54.?:uhm:
55.hamişimizde sevcangöksel olucak
:dance: :dance: :roflol::roflol:
güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.zaten 5.kez aşılamayı denemicem.maddi ve manevi yıkıldık zaten.eğer maddi gücümü toprlayabilirsem tüp bebek denicem.umarım yaşım 40 geçmeden bu gücü bulurum.allaha sığınıyorum başka çarem yok.belki de yine aşılama sonrası gelir kuzum.diğer topikde arkadaş yazmış sanırım yumoşum erken çatlamış ve dr farketmedi.bizde aşılamayı beklerken boş boş geçti zamanı.ewet arkadaşlar aşılama bence de zaman kaybı.:çok üzgünüm:
amiiiiiiiinn sevcanıııııım nasılsın tatlım? nasıl gidiyo tedavi hazırlıkları???
[
güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.zaten 5.kez aşılamayı denemicem.maddi ve manevi yıkıldık zaten.eğer maddi gücümü toprlayabilirsem tüp bebek denicem.umarım yaşım 40 geçmeden bu gücü bulurum.allaha sığınıyorum başka çarem yok.belki de yine aşılama sonrası gelir kuzum.diğer topikde arkadaş yazmış sanırım yumoşum erken çatlamış ve dr farketmedi.bizde aşılamayı beklerken boş boş geçti zamanı.ewet arkadaşlar aşılama bence de zaman kaybı.:çok üzgünüm:
ablacım sen hastalandınmı şimdi noldu :sm_confused:
canım evet adet oluyorumsenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?