Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya melegin gelsinde sana nasıl gelirse öyle gelsinn....nedne kendini bu kadar üzüyorsunnn rabbimin bize imtihanı böyleymiş tatlımmm ama biz birbirimize destek olunca aşacaz mutsuzluklarıda mutluluklarıda öyle değil mi ltf daha fazla yıpratma kendini sadece inancını kaybetme nevromuz olsa kızardı sana....karışmam ben sonra bak

canım ben de önceleri senin gibi her adeti inceler olmuştum...acaba düşük mü diye...ama benim çok kafaya takmamın sebebi ben zaten 3 tane düşük yaptım...
eşimin 2 ay yanımda olmadığı bir ay yine adetim geçikti... tabi ilişki olmadığı için hamile olmadığımı kesin biliyordum....ve o ay 10 gün geç adet oldum...kanamayla beraber ufak parçalr geldi..işte o ay anladımki bu yoğun kanama ve bu parçalar sadece düşükle alakalı değilmiş...

İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey
tüüh bizim pilakalar elden gitmişkaydirigubbakcemile3
eşimin memleketi 24 benim memleket 29 yaşadığım yer 34....
geç kalmışımkaydirigubbakcemile3

Tamam canım kızma ben sıramı sana verebilirim benim bu zmaanlar çok zor nede olsa............

58-sivas ben olurum inşallah zaten öbür ay tedavi var..çok umutluyum umarım sıramı kaçırmam...

ıyıyım canım rejıme baŞladım:) Çok bıktım bu halımden allahın gÜcÜne gıtmesın ama herkes bııŞey sÖylÜyo ya bızım ınsanımız Çok kÖtÜ bazen.kendı baŞına gelırmı hıÇ dÜŞÜnmeden konuŞuyoo benı sınır edıyolar

garanti adet kanamasimiki insallah degildir
esin dogru soyluyor ablacim
birakma pesini
biliyorum insan cok yoruluyor hem maddi hem manevi
bu defa olmazsa insallah kendiliginden gelsin bebisin
bu haberi senden duymayi cok istiyorum :Saruboceq:

:jeyyar:Beterr ablam bence hamile olabilirsin.10.gün gelmesii çok erken olurr.Bence bebeğin yerleşiyorda olabilirr..inşallahh devamı gelmez .Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

balım 54.olmayı çok isterim baba memleketim çocukluğumun geçtiği şehir.:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

[

güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.zaten 5.kez aşılamayı denemicem.maddi ve manevi yıkıldık zaten.eğer maddi gücümü toprlayabilirsem tüp bebek denicem.umarım yaşım 40 geçmeden bu gücü bulurum.allaha sığınıyorum başka çarem yok.belki de yine aşılama sonrası gelir kuzum.diğer topikde arkadaş yazmış sanırım yumoşum erken çatlamış ve dr farketmedi.bizde aşılamayı beklerken boş boş geçti zamanı.ewet arkadaşlar aşılama bence de zaman kaybı.:çok üzgünüm:[/QUOTE]

ablacım sen hastalandınmı şimdi noldu :sm_confused:

ablacım sen hastalandınmı şimdi noldu :sm_confused:[/QUOTE]

canım evet adet oluyorumsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…