Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaa doktoru aradınmı ne dedi daha erkendi ama benneyaptımki

canım aramadım çünkü adet olduğuna eminim.senağlama
[/QUOTE]

ablacım hayırlısı olsun ama bi arasaydın sen yinede inşallah hiç beklemediğin anda gelir bebişin biraz kafayıda rahatlatmak gerekiyo aslında :teselli:

[/QUOTE]

ablacım eger dediğin gibiyse kısmet hayırlısı buymuş dicez değilmi kendimizi bırakmıcaz öyle rabbim ne eylerse güzel eyler belkide melegin ugraştırmadan emeksiz gelivercekte annesine süpriz yapcak olamaz mı yaniii rabbim nelere kadir bir ol desin yetmez mii

ablacım eger dediğin gibiyse kısmet hayırlısı buymuş dicez değilmi kendimizi bırakmıcaz öyle rabbim ne eylerse güzel eyler belkide melegin ugraştırmadan emeksiz gelivercekte annesine süpriz yapcak olamaz mı yaniii rabbim nelere kadir bir ol desin yetmez mii[/QUOTE]

ewet canım benim halamın kızıda benim geçtiğim yoldan geçmiş.tam tedaviyi bıraktı ama yaşı da 40 oldu:jeyyar:ikinci meleğini rabbim gönderdi.çok sağlıklı bir kız evlat verdi.rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

kızlar beni de sıraya koyun..... bu mübarek günde yüce rabbim herkesin gönlünden geçen muradını hayırlısıyla versin inşallah.... beni de unutmasın:sm_cool:

ewet canım benim halamın kızıda benim geçtiğim yoldan geçmiş.tam tedaviyi bıraktı ama yaşı da 40 oldu:jeyyar:ikinci meleğini rabbim gönderdi.çok sağlıklı bir kız evlat verdi.rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:[/QUOTE]

ee bak işte ne güzelde örnegin var sen ltf ümidini kaybetmeee ben inanıyorum bütün bu ugraşların sonucunu rabbim boş çevirmicek amma bu gün amma yarın öyle değil mi ablacım dualarımızdasın

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesı asılamam var bol dualrınıza ıhtıyacım var kızlar

ewet canım benim halamın kızıda benim geçtiğim yoldan geçmiş.tam tedaviyi bıraktı ama yaşı da 40 oldu:jeyyar:ikinci meleğini rabbim gönderdi.çok sağlıklı bir kız evlat verdi.rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:[/QUOTE]

evt işte ablacım çok var böyle örnek geçende buraya da yazdım eşimin kuzeni tüp bebek için adetini bekliyodu gelmeyince test yapmış pozitif eminim ki seninkide böyle güzel bi süpriz olucak hiç beklemediğin anda yeterki sen içini rahat tut a.s.

kızlarrrrr duyuomsnnzzzzzz doktra gitcem saaat 2de duaedin yaaa

canım kusura bakma inş hayırlı bir şekilde ,güzel haberlerle dön dualarımızdasın

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar

canım rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmaz inşş desene nisan ayının ilk hamişi sen olcannnnn kız

tebrkler cnmmmmmmmm süperrrr bnde gitcmmmmm brzdannnn

Allahım sen büyüksünn :Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kabul etsin balım,inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur,hayırlısıyla bizim de evlatlarımız olur :Saruboceq:

Allah razı olsun canım
Rabbim tez zamanda kabul eder dualarımızı inşallah

Allah razı olsun canım
Rabbim tez zamanda kabul eder dualarımızı inşallah

Allah kabul etsin balım,inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur,hayırlısıyla bizim de evlatlarımız olur :Saruboceq:
Sizdende allah razı olsun kızlarrr :Saruboceq::asigim:

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar

Corneliam canım hayırlı olsun aşılaman inşallahhh.Rabbim emeklerinin karşılığınde bebeğini göndersin inşallahh.aLLAHA EMANET OL :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

balböcegım saolasın allahım hepimizin yüzünü güldürür inşş cnm sende allaha emanet ol cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…