yaa doktoru aradınmı ne dedi daha erkendi ama benneyaptımki
canım ben yapmadım
ama yapan duydum
mesela kibele arkadaşımız yapmıştı
iltihap söküyomuş
canım aramadım çünkü adet olduğuna eminim.senağlama
kızlar beni de sıraya koyun..... bu mübarek günde yüce rabbim herkesin gönlünden geçen muradını hayırlısıyla versin inşallah.... beni de unutmasın:sm_cool:
ablacım eger dediğin gibiyse kısmet hayırlısı buymuş dicez değilmi kendimizi bırakmıcaz öyle rabbim ne eylerse güzel eyler belkide melegin ugraştırmadan emeksiz gelivercekte annesine süpriz yapcak olamaz mı yaniii rabbim nelere kadir bir ol desin yetmez mii
kızlarrrrr duyuomsnnzzzzzz doktra gitcem saaat 2de duaedin yaaa
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
[sıze="2"]canım kusura bakma inş hayırlı bir şekilde ,güzel haberlerle dön dualarımızdasın [/sıze]
[sıze="2"]canım rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmaz inşş desene nisan ayının ilk hamişi sen olcannnnn kız[/sıze]
kızlarrrrr duyuomsnnzzzzzz doktra gitcem saaat 2de duaedin yaaa
Allahım sen büyüksünn :Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:
Allah razı olsun canım
Rabbim tez zamanda kabul eder dualarımızı inşallah
Sizdende allah razı olsun kızlarrr :Saruboceq::asigim:Allah kabul etsin balım,inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur,hayırlısıyla bizim de evlatlarımız olur :Saruboceq:
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?