Allahım sen büyüksünn :Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:
allahım sen büyüksünn :saruboceq:
dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..el açtımm denize doğruu baktım dua ettim.allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:saruboceq::saruboceq:
Yine ne olduğu belürsüz 2 ziyaretçimiz varrr huu kimsinizz :jeyyar::roflol::roflol:Diğer kızlarda yok hayalet kasabası oldu bugun burasıı huuu herkez uçtumudelikafaduldendelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:korku fılmı cevrılır burda...
hayalet topık olsun fılmın adı..
canzi nbr canım?
canımsın hakkında herşeyin hayırlısı bitanemmmmgüzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.zaten 5.kez aşılamayı denemicem.maddi ve manevi yıkıldık zaten.eğer maddi gücümü toprlayabilirsem tüp bebek denicem.umarım yaşım 40 geçmeden bu gücü bulurum.allaha sığınıyorum başka çarem yok.belki de yine aşılama sonrası gelir kuzum.diğer topikde arkadaş yazmış sanırım yumoşum erken çatlamış ve dr farketmedi.bizde aşılamayı beklerken boş boş geçti zamanı.ewet arkadaşlar aşılama bence de zaman kaybı.:çok üzgünüm:
çıtır hatunum hadi bakalım senin yumoşlarını kimse tutamazsaolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
aminnnnnnnnnnn balım aminnnnnAllahım sen büyüksünn :Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:
hayalet kasabasımı puhaaaaaaaaaYine ne olduğu belürsüz 2 ziyaretçimiz varrr huu kimsinizz :jeyyar::roflol::roflol:Diğer kızlarda yok hayalet kasabası oldu bugun burasıı huuu herkez uçtumudelikafaduldendelikafadulden
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar herkese hayırlı cumalar
bilirsiniz Ankarada Hacı Bayram Veli Türbesi ve yanında camisi var
annemler ve komuşuları gidiceklermiş benide çağırdılar
türbeye gittik bol bol hepimize dua ettim nevromunda sağlığına kavuşması için özel olarak:Saruboceq:
sonrasındada camide cuma namazı kıldık Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
dönüştede kendime kırmızı bir lale fidesi alıp geldim
hepinizi çok çok öperim Şeniz
olumsuz düşünceye hayatımızda yer olmasın inşallah:lepi:
allah yardımcın olsun:Saruboceq:kızlarrrrr duyuomsnnzzzzzz doktra gitcem saaat 2de duaedin yaaa
[sıze="2"]kızlar herkese hayırlı cumalar
bilirsiniz ankarada hacı bayram veli türbesi ve yanında camisi var
türbeye gittik bol bol hepimize dua ettim nevromunda sağlığına kavuşması için özel olarak:saruboceq:
Sonrasındada camide cuma namazı kıldık allah kabul etsin inşallah:saruboceq:
Dönüştede kendime kırmızı bir lale fidesi alıp geldim
Hepinizi çok çok öperim şeniz
olumsuz düşünceye hayatımızda yer olmasın inşallah:lepi:[/sıze]
Kızlar herkese hayırlı cumalar
türbeye gittik bol bol hepimize dua ettim nevromunda sağlığına kavuşması için özel olarak:Saruboceq:
az kalmış canımhihoyyytŞafak 5...kaydirigubbakcemile3
canım inşallah istenilen boyuta gelmiştir yumoşlar....canlarr doktora gidiceeemm 2de cok heycanlıımmmmmm dua ednnnnnn bakıcaz kaç mm olmşşşş
maşallah canım herşey yolundahihoyyytsaolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
aminn...Allahım sen büyüksünn :Saruboceq:
iyi yapmışsın canım....Kızlar herkese hayırlı cumalar
kızlar dün yatağımızı değiştirdik.bizde modaya uyduk bazalı yatk aldık bide benim kocişin beli çok ağrıyor onun için özellikle değiştirdik beline uygun aldık....neyseki benim 1 odam boştu onu düzenledim eski yatağı oraya açtım bir misafir geldiğinde yatar diye ..benim koca dünden beri 2 yatak odası var birine acer karı lazım boşmu kalsın yatak korkar deyip duruyor maşallah yüz oldu söylüyor bende kızdığımı belli etmiyorum ama ağzımdan banada acer koca lazım sözü kaçar diye kendimide sıkıyorum böyle şeylere çok kızar bozulur şakayı kaka yapmak istemiyorum neyseki 4 gün yok ama gelince devam tabi buna bir çözüm bulmam lazım bir polin şart demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?