Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim allah razı olsun hakkın oldu bizde helal et allah dualarının karşılığını versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

ağzına sağlık allahım duyar ve kabul eder inşallah.sağol cnm

Yine ne olduğu belürsüz 2 ziyaretçimiz varrr huu kimsinizz :jeyyar::roflol::roflol:Diğer kızlarda yok hayalet kasabası oldu bugun burasıı huuu herkez uçtumudelikafaduldendelikafadulden

canzi nbr canım?

teşekkürler canım iyiyim iş yerinde devamlı denetleme geçiriyoruz bu ralar fazla giremiyorum kalite belgesi almak için çalışmalar var o yüzden bilgisayar evrak işi bir hayli fazla canım sen nasılsın ben bu arada 3 kilo verdim geç oluyor ama veriyorum yani diyete devam ediyorum :dance:

canımsın hakkında herşeyin hayırlısı bitanemmmm

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
çıtır hatunum hadi bakalım senin yumoşlarını kimse tutamaz
aminnnnnnnnnnn balım aminnnnn
Yine ne olduğu belürsüz 2 ziyaretçimiz varrr huu kimsinizz :jeyyar::roflol::roflol:Diğer kızlarda yok hayalet kasabası oldu bugun burasıı huuu herkez uçtumudelikafaduldendelikafadulden
hayalet kasabasımı puhaaaaaaaaa

Kızlar herkese hayırlı cumalar
bilirsiniz Ankarada Hacı Bayram Veli Türbesi ve yanında camisi var
annemler ve komuşuları gidiceklermiş benide çağırdılar
türbeye gittik bol bol hepimize dua ettim nevromunda sağlığına kavuşması için özel olarak:Saruboceq:
sonrasındada camide cuma namazı kıldık Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:

dönüştede kendime kırmızı bir lale fidesi alıp geldim
hepinizi çok çok öperim Şeniz
olumsuz düşünceye hayatımızda yer olmasın inşallah:lepi:

:Saruboceq:Semihamm allah razı olsun:Saruboceq: allah kabul etsin inşallahh.Rabbim dualarını kabul etsin inşallahh:Saruboceq:

semiha allah razı olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun mevlam bu mübarek günde duanı kabul eder güzelim

valla bende ank dayım ama calıstıgım için gitme fırsatım olmuyor.
Malum gdilecek saatlerde işteyim. Bizde oturdugumuz yerden dua edıyoruz inş. Herkesin duası kabul olur ıns.

Allah kabul etsin canım benim.:Saruboceq:
Nevroda inşallah sağlığına kavuşur.:Saruboceq:
Çiçekleri bende çok severim.İnsanı psikolojik olarak rahatlatıyolar.a.s
Benim balkonumda da menekşelerim var.:dance:

kızlar dün yatağımızı değiştirdik.bizde modaya uyduk bazalı yatk aldık bide benim kocişin beli çok ağrıyor onun için özellikle değiştirdik beline uygun aldık....neyseki benim 1 odam boştu onu düzenledim eski yatağı oraya açtım bir misafir geldiğinde yatar diye ..benim koca dünden beri 2 yatak odası var birine acer karı lazım boşmu kalsın yatak korkar deyip duruyor maşallah yüz oldu söylüyor bende kızdığımı belli etmiyorum ama ağzımdan banada acer koca lazım sözü kaçar diye kendimide sıkıyorum böyle şeylere çok kızar bozulur şakayı kaka yapmak istemiyorum neyseki 4 gün yok ama gelince devam tabi buna bir çözüm bulmam lazım bir polin şart demi

Şafak 5...kaydirigubbakcemile3
az kalmış canımhihoyyyt

canlarr doktora gidiceeemm 2de cok heycanlıımmmmmm dua ednnnnnn bakıcaz kaç mm olmşşşş
canım inşallah istenilen boyuta gelmiştir yumoşlar....

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
maşallah canım herşey yolundahihoyyyt
inşallah sonuçta pozitif olur...

aminn...
allah razı olsun canım....

iyi yapmışsın canım....
rabbim dualarımızı kabul etsin aminn...

valla iyi dayanmışın cnm ben olsam çoktan sölerdim o sözü istedği kadar kızsın yani klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…