ah cnm bi anlasak neler olduğunu yani stresli bir dönem geçirdik ama olağan şeyler artı ilk testini verdiği dönemlerdede aynı durumdaydık.biz doktordan bağımsız tekrar yaptırıcaz.inş. iyi çıkar
çok çok geçmiş olsun bitanem rabbim beterinden korusun inşallahhh senide kuzularınıda tatlım hep dualrımdaısın canım benimmmm sen girme fazla dinlen bol bol okişşşş dikkat et kendine
bende yumurta takibi yapılıyorum tekrar gonal-f ve ovitrelle ile bugün çatlatma olacağım işte sonra fikfik günleri verdi daktır:jeyyar: bakalım hayırlısı işte 4 tene yımırtam var en küçüğü 17mm en büyüğü 19-20mm olmuştur bugün haftayada tahlil yapılcam inşallah olur bu sefer tatlım esas adet günün 28nisankaydirigubbakcemile
İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey
arkadaşlar desteğiniz için çok saolun
neden böyle oldum tam bilmiyorum ama umut ediyordum
doğal yolla olacağını düşünüyordum
2 ay önce çok sevinmiştim tüp bebek olayına hatta sevinçden delirdim
fakat artık yolun bu olması gerektiği sanırım ben şoka soktu
fsh sürekli yükseliyor yumurtalıklar zaten Allah'lık olmuş
alışamadım bu fikre. zaten tedavi doğum kontrol hapıyla başladı
normalde haziran başı mayıs sonu gibi olacaktı.
dün eşim çok üzüldü halime
dedi daha fazla uzamasın mayısda adet olunca sen git ankaraya başlasın tedavi dedi
sürekli ağlıyorum sürekli aslında sevinmem lazım ama ağlıyorum sevinmiyorum sevinemiyorum
[QUOTE
güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.zaten 5.kez aşılamayı denemicem.maddi ve manevi yıkıldık zaten.eğer maddi gücümü toprlayabilirsem tüp bebek denicem.umarım yaşım 40 geçmeden bu gücü bulurum.allaha sığınıyorum başka çarem yok.belki de yine aşılama sonrası gelir kuzum.diğer topikde arkadaş yazmış sanırım yumoşum erken çatlamış ve dr farketmedi.bizde aşılamayı beklerken boş boş geçti zamanı.ewet arkadaşlar aşılama bence de zaman kaybı.:çok üzgünüm:
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
Allahım sen büyüksünn :Saruboceq:
Dualarımı okudum tektek isimlerimizi saydım.Bütün k.k arkadaşlarıma hayırlı evaletlar nasip eyle hayırlı zamanda dedim..El açtımm denize doğruu baktım dua ettim.Allahım inşallahh katında kabul edersin bu mübarek cuma gününde dualarımızıı:Saruboceq::Saruboceq:
tuliny naber canimm, var mi guzel haberler
Kızlar herkese hayırlı cumalar
bilirsiniz Ankarada Hacı Bayram Veli Türbesi ve yanında camisi var
annemler ve komuşuları gidiceklermiş benide çağırdılar
türbeye gittik bol bol hepimize dua ettim nevromunda sağlığına kavuşması için özel olarak:Saruboceq:
sonrasındada camide cuma namazı kıldık Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
dönüştede kendime kırmızı bir lale fidesi alıp geldim
hepinizi çok çok öperim Şeniz
olumsuz düşünceye hayatımızda yer olmasın inşallah:lepi:
iyiyim ebrucum sen nasılsın.. bende tam gelişmelerimi yazıcaktım... bugün 10. günümdü yarın tatil diye bugün gittim.. işe yarayacak 16*21 mm lik yumoşum varmış.. diğerleri küçük henüz 9 - 10 mm.. kıvama geleni çatlatalım dedi.. aldım vurdurdum bugün.. artıkk gün aşırı ilişki .. bakalım adet gelicek mi bu ay .. herşeyin hayırlısı kısmette varsa olur..
tuliş gelecek senın bebiş bcım bak gör dıorum sana hayırlısyla inş halaylarmız cekılcek allah nasip ederse inşş ohh ikimizde aynı gun sonuc alalımkaydirigubbakcemile2
tuliny insallah zamani gelmistir artik hamis olup bebisini saglicakla kucagina almanin....
10. gunde bu buyukluk bayagi iyi...ins kalitesi de iyidir
bende bir gelisme yok...adet tarihimi, yumurtlama takibimi hepsini biraktim...esim ameliyat olmadi cunku
ben de koca bir AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN cektim, bosverdim....
özellikle dr ların infertil erkeklere verdiği vıtamınlerin hepsi var...selenyum,çinko,e vitamini,ginseng ,l-argin...ben taktım yarın istinye parka gıdıp alcam bu urunden ..obur ay tedavı var hazırlıklı olalım ...
tulİŞ ben kalÇadan yaptırcm cnmm
yeni çıkmış madem bu ilaç henüz doktorların haberi yok.. saydıkların doğru evet.. inş işe yarar canım .. saol bilgi için.. Şeniz
[/COLOR][/I][/B]
bu bi ilaç değil...vitamin...:ecrin_bebek:
bitanem hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniziyiyim ebrucum sen nasılsın.. bende tam gelişmelerimi yazıcaktım... bugün 10. günümdü yarın tatil diye bugün gittim.. işe yarayacak 16*21 mm lik yumoşum varmış.. diğerleri küçük henüz 9 - 10 mm.. kıvama geleni çatlatalım dedi.. aldım vurdurdum bugün.. artıkk gün aşırı ilişki .. bakalım adet gelicek mi bu ay .. herşeyin hayırlısı kısmette varsa olur..
ahhhh canım bu erkekler hep aynı şakayı yapıyor:mymeka:kızlar dün yatağımızı değiştirdik.bizde modaya uyduk bazalı yatk aldık bide benim kocişin beli çok ağrıyor onun için özellikle değiştirdik beline uygun aldık....neyseki benim 1 odam boştu onu düzenledim eski yatağı oraya açtım bir misafir geldiğinde yatar diye ..benim koca dünden beri 2 yatak odası var birine acer karı lazım boşmu kalsın yatak korkar deyip duruyor maşallah yüz oldu söylüyor bende kızdığımı belli etmiyorum ama ağzımdan banada acer koca lazım sözü kaçar diye kendimide sıkıyorum böyle şeylere çok kızar bozulur şakayı kaka yapmak istemiyorum neyseki 4 gün yok ama gelince devam tabi buna bir çözüm bulmam lazım bir polin şart demi
Tuliyn maşallahh yumoşlarr büyümüşş.Hadi hayırlsııı.Çalışmalarıı aksatma okişş sıkı çalışşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bitanem hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniz
sizin değerler maşallah zaten düzelmişti...
inşalalh bu takip işe yarar da sonunda:CüvCüv: olursunŞeniz
saol fadiğim dediğin gibi hayırlısını diliyorum.. evlendiğimden beri Allah'ım hayırlı evlatsa ver diye dua ediyorum.. eşimin değerler çok şükür iyi artık.. güzel dileklerin senin içinde geçerli canım.. seninki de bitti bugün çalışmaya başla bakim sen.. :jeyyar: :jeyyar:delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?