Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah cnm bi anlasak neler olduğunu yani stresli bir dönem geçirdik ama olağan şeyler artı ilk testini verdiği dönemlerdede aynı durumdaydık.biz doktordan bağımsız tekrar yaptırıcaz.inş. iyi çıkar

durumunuza pek anlam veremedim canım yaa. birden bu kadar düşüş ilginç.. vakit kaybetmeden doktora gidin.. ağrısı da varikoselde yoksa neymiş nedeni öğrenin canım..

elçinim hayırlısı olsun ... maşallah nazar değmesin yumoşlarına işe yarasınlar..

İyi fikir valla 59 benim plakam
kimse kapmasın bak 59. hamiş benimkaydirigubbakcemile3
şimdiden rezervasyonumu yaptırdım ona göresırnaşık şey

biz netcez şimdi geçti bizim plaka tühhhh ...

dıptısım kendini topla kırcam kafacaazını :mymeka: canım hayırlı olur inş tedavin.. üzülme morali tavan yap bakalım hadi.. hepimize gelicek o veletler merak etme sen.. Şeniz

beter ablam sağlık olsun.. doktorun çok iyi diyordun yine yaptıracakmışsın hayırlı olur inş gebiş olursun.. Şeniz

saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar

cornim hadi hayırlısı olsun inş.. pazartesi herşey güzel geçsin sonunda da bebişin gelsin.. Şeniz

balım amin canım amin... Allah razı olsun ... Şeniz

tuliny naber canimm, var mi guzel haberler

iyiyim ebrucum sen nasılsın.. bende tam gelişmelerimi yazıcaktım... bugün 10. günümdü yarın tatil diye bugün gittim.. işe yarayacak 16*21 mm lik yumoşum varmış.. diğerleri küçük henüz 9 - 10 mm.. kıvama geleni çatlatalım dedi.. aldım vurdurdum bugün.. artıkk gün aşırı ilişki .. bakalım adet gelicek mi bu ay .. herşeyin hayırlısı kısmette varsa olur..

semihacım Allah razı olsun.. dualarınız kabul olur inş.. hepimiz toptan gebiş kalırız.. Şeniz Şeniz

tuliş gelecek senın bebiş bcım bak gör dıorum sana hayırlısyla inş halaylarmız cekılcek allah nasip ederse inşş ohh ikimizde aynı gun sonuc alalımkaydirigubbakcemile2

kızlar gogılda morfolojıyle ılgılı ne buldum bakın...GNC argınmax erkek için olanı kullanan erkeklerde morfoljı duzelmıs..ben eşie alıcam arastırdım 63 tl...sizde aratın gogılda bazı forumlarda yorumlar var...
bakın içinde neler var ayrı ayrı bunları kullanmaktansa 1 tablet halınde almaları baya faydalı..

Men's Arginmax
Miktar
90 Tablet

Kullanım Şekli
Beslenme desteği olarak, günde 2 kere 3 tabletin su ile alınması önerilir.

Extra Özellikler:
Arginmax,erkekler için bilimsel olarak formüle edilmiş fonksiyon artırıcı bir üründür.L-arjinin aminoasidi kan damarlarını açacak yeterli oksijen alınmasını sağlar ve cinsel-fiziksel performansın artmasına yardımcıdır.Formülü,ginkgo biloba ve ginseng gibi bitkisel destekler ile geliştirilmiştir.Arginmax,günlük yaşama destek sağlayacak A,C,E vitaminleri gibi antioksidanlar,B komplex vitaminlerinin tamamı ve erkek sağlığında önemli rol oynayan selenyum ve çinko mineralleri ile kuvvetlendirilmiştir.

--------------------------------------------------------
ıÇıNDEKıLER
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU 100%
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg 100%
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU 100%
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg 100%
Riboflavin 1.7 mg 100%
Niacin (as Niacinamide) 20 mg 100%
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg 100%
Folic Acid 400 mcg 100%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg 100%
Biotin 300 mcg 100%
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg 100%
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg 100%
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg 100%
L-Arginine 3 g **
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg **
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg **
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

tuliş gelecek senın bebiş bcım bak gör dıorum sana hayırlısyla inş halaylarmız cekılcek allah nasip ederse inşş ohh ikimizde aynı gun sonuc alalımkaydirigubbakcemile2

ne bileyim canım ya.. iğneyi sağlık ocağında vurdurdum koldan vurduk.. doktora göbekten mi demiştim kalça da kol da olur dedi.. ilaçtada koldan deyince koldan vurduk.. hemşire de hadi hayırlısı olur inş emeklerin boşa çıkmaz diye dua etti.. kısmet canım bakalım.. benim adet gelirse 28 de gelcek.. elçinde varmış o da bugün vurdurmuş iğneyi.. inş bizle birlikte bi çok arkadaşımızın da güzel haberlerini alırız..

Son düzenleme:
tuliny insallah zamani gelmistir artik hamis olup bebisini saglicakla kucagina almanin....
10. gunde bu buyukluk bayagi iyi...ins kalitesi de iyidir
bende bir gelisme yok...adet tarihimi, yumurtlama takibimi hepsini biraktim...esim ameliyat olmadi cunku
ben de koca bir AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN cektim, bosverdim....

özellikle dr ların infertil erkeklere verdiği vıtamınlerin hepsi var...selenyum,çinko,e vitamini,ginseng ,l-argin...ben taktım yarın istinye parka gıdıp alcam bu urunden ..obur ay tedavı var hazırlıklı olalım ...

amin canım çok saol.. çok heveslenmek istemiyorum yine de.. hayırlısı Allah'tan.. ebru ya eşin neden hala devlette ameliyat olmayı kabul etmiyor.. ameliyata para ilaçlara para.. o parayı başka yere harcarsınız.. korkulacak gibi büyük bir ameliyat değil ki.. sen ikna etmeye bak canım.. belki de boşverdin diye çıkar gelir senin yaramaz.. Şeniz

yeni çıkmış madem bu ilaç henüz doktorların haberi yok.. saydıkların doğru evet.. inş işe yarar canım .. saol bilgi için.. Şeniz

tulİŞ ben kalÇadan yaptırcm cnmm

hayırlısıyla yaptır canım.. aç popoşu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar hayırlı cumalar...
hejacım senı esını ve tatlı kızını tebrık ederım.kendıne dıkkat et olurmu..
ınsallah bızde bırgun bu guzel haberı burdan duyururuz..
cornelıa senınde asılaman hayıorlı olur ınsallah...
rabbım herkesın gonlune gore versın..

Tuliyn maşallahh yumoşlarr büyümüşş.Hadi hayırlsııı.Çalışmalarıı aksatma okişş sıkı çalışşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bitanem hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniz
sizin değerler maşallah zaten düzelmişti...
inşalalh bu takip işe yarar da sonunda:CüvCüv: olursunŞeniz

ahhhh canım bu erkekler hep aynı şakayı yapıyor:mymeka:
aman sakın ağzından o dediğini kaçırma canım...erkekler hep bu şakayı yapar ama aksini asla söyletmezler:mymeka:
boş ver bitanem hiç takmıyormuşun gibi davran:dilcikar:
ben öğle yapıyorumkaydirigubbakcemile3 kıskanmayınca bu sefer o sinirleniyor:jeyyar:

Tuliyn maşallahh yumoşlarr büyümüşş.Hadi hayırlsııı.Çalışmalarıı aksatma okişş sıkı çalışşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet canım öyle olmuşlar.. çalışacam tebi yarın başlıyorum .. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

merhaba kizlar ne guzel dualar etmissiniz cani gonulden amiiinn diyorum
benim asilama isim bu ay yatti malesef kizlar dun hemsireye haber vermistik ignelere basliycaz diye
bu gunde dr telefon ettik soyledik randevu almak icin yumoslara bakilicakti ya randevuyu verdi ben son anda burundan fisfis vardi onu sordum ne zaman basliycam diye megerse onceki adetimin 20. gunu baslamam gerekiyormus ben unutmustum randevuyu iptal ettiler
bu adetimin 20. gununde o ilaca basliycam sonraki adettede asilamaya gecicez insallah
her iste bir hayir vardir diyorum sebebini bilmiyorum ama uzulmedimde simdi dusundugum insallah bir dahaki adetim zamaninda gelsin
hepinizi opuyorum canlarima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…