Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay

hayırlısı olsun inş canım.. sağlık olsun önümüzdeki ay olsun.. Şeniz

tuliny elchin kizlar insallah bua ay guzel haberler aliriz sizdenminos canim bende tam hayirli olsun diycektim ama dedigin gibi vardir bundada bir hayir nasip
sevcan canim sende basliycaksin yakinda yanilmiyorsam ilkde tutturcan allahin izniyle

tulinycim sağol canım valla bilmiyorum iyi bir dr varda bana mı denk gelmiyor anlamış değilim.eğer para bulup 40 yaşını aşmazsam tüp bebek denicez.çok umutlu değilim.doğal olarak korunmucam rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

:Saruboceq:Semihamm allah razı olsun:Saruboceq: allah kabul etsin inşallahh.Rabbim dualarını kabul etsin inşallahh:Saruboceq:

semıham saol yavrummm allah kabul etsın bu aradaa:))

semiha allah razı olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun mevlam bu mübarek günde duanı kabul eder güzelim

valla bende ank dayım ama calıstıgım için gitme fırsatım olmuyor.
Malum gdilecek saatlerde işteyim. Bizde oturdugumuz yerden dua edıyoruz inş. Herkesin duası kabul olur ıns.

Allah kabul etsin canım benim.:Saruboceq:
Nevroda inşallah sağlığına kavuşur.:Saruboceq:
Çiçekleri bende çok severim.ınsanı psikolojik olarak rahatlatıyolar.a.s
Benim balkonumda da menekşelerim var.:dance:

iyi yapmışsın canım....
rabbim dualarımızı kabul etsin aminn...

semihacım Allah razı olsun.. dualarınız kabul olur inş.. hepimiz toptan gebiş kalırız.. Şeniz Şeniz

NEDEMEK KIZLAR BıRıMıZ HEPıMıZ
HEPıMıZ BıRıMıZ ıÇıN:lepi:
rabbim kabul etsin inşallah :Saruboceq:
NE DıYO BıZıM KIZLARkaydirigubbakcemile5

HERŞEY BEBEK ıÇıN delikafadulden

öncelikle hayırlı olsun tatlişim
bi ara hangi firmadan aldınız iyimi yatak haber et çünkü benimde acayip sırtım ağrıyo ben vizko yataklara baktım ama çook pahalı

tulin yawrum bu bomba haber haaa hadi inşallah:Saruboceq:

bu bi ilaç değil...vitamin...:ecrin_bebek:
nix bebişim benim eşim kullandı o vitaminden ayrıca megamen de kullandı oda GNC nin ama malesef bi gelişme olmadı bıraktık size şifa olur inşallah
canım her işte bi hayır vardır:Saruboceq:
kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
çook umutsuzsun dr ne dedi arkadaşlarla kıyaslayınca fena değil benim pek bilgim yok ama

canım benim yaaaaaaaaaaaaŞeniz :teselli:

Arkadaşlar adetime daha 5 gün var ,ama az evvel iç çamaşırımda bir kaç damla kan gördüm..:1shok: Adetim başladıysa çok ilginç çünkü ne belim ağrıyor ne de karnım gaz yaptı,şişmedi de.Adet gördüğüm zamanlarki gibi şeyler yok...Belki yarın falan..Yani bu kadar erken beklemiyordum ki adeti...:1shok::bbo:kafamçokkarıştı

btrl canım sen kacaeli nin neresinde oturuyosun?ben kocaeli gebzede oturuyorum.benim dr çok iyi canım.eğer gebze ye yakınsan sana tavsiye edebilirim

bademcinm galiba senin adet düzenin düşükten sonra baya bozuldu .........benimde canım tüpbebekten sonra tamamen bozuldu bir düzen tutmuyor ilaçlar maf etti bünyemizi galiba

bademcim senin hormonlar altüst veya çok iyi
veya bu başka müjdeli haber:Saruboceq:
benim kafam baya karışıkkafamçokkarıştı
hayırlısı olsun yerimseniben

bademcim hayırlısı olsun bitanem... galiba hormonların hepten ters düz olmuş.bugun 53 günüm hala olamadım.keşke bende olsam yaaaaa(((((((((

hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin gelir bekletmeden

bademcim senin hormonlar altüst veya çok iyi
veya bu başka müjdeli haber:Saruboceq:
benim kafam baya karışıkkafamçokkarıştı
hayırlısı olsun yerimseniben

bademcim hayırlısı olsun bitanem... galiba hormonların hepten ters düz olmuş.bugun 53 günüm hala olamadım.keşke bende olsam yaaaaa(((((((((

badem bi süpriz olmasın cnmcım sana :CüvCüv:

Arkadaşlar bu adet mi değil mi anlamadım..Benim hormonlar karmakarışık oldu galiba...Umarım bir sorun çıkmaz....benneyaptımki

Kürtaj sonrası ilk adetimi 19 martta olmuştum zaten...:sm_confused:

btrl canım sen kacaeli nin neresinde oturuyosun?ben kocaeli gebzede oturuyorum.benim dr çok iyi canım.eğer gebze ye yakınsan sana tavsiye edebilirim

canım kocaeli izmitteyim ben.aslında paramız olsa anadolu sağlık merkezini istiyorum.senin dr un kim hangi hastanede canım .yinede aklımda olsun.

canım kocaeli izmitteyim ben.aslında paramız olsa anadolu sağlık merkezini istiyorum.senin dr un kim hangi hastanede canım .yinede aklımda olsun.

canım kusura bakma sayfalar çok uzun aklımda tutamıyorum sen rapor alamıyomusun raporla bedavaya hani alamıyosanda rabbim inşallah bi fırsat verirde denersin yada inşallah bi süpriz olurda parayı biriktirmeye kalmadan kucağına alırsın bebişin sonuçta nasip işi gün doğmadan neler doğar canım .....

Canım 1 çocuğu olduğu için rapordan yararlanamıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…