merhaba kizlar ne guzel dualar etmissiniz cani gonulden amiiinn diyorum
benim asilama isim bu ay yatti malesef kizlar dun hemsireye haber vermistik ignelere basliycaz diye
bu gunde dr telefon ettik soyledik randevu almak icin yumoslara bakilicakti ya randevuyu verdi ben son anda burundan fisfis vardi onu sordum ne zaman basliycam diye megerse onceki adetimin 20. gunu baslamam gerekiyormus ben unutmustum randevuyu iptal ettiler
bu adetimin 20. gununde o ilaca basliycam sonraki adettede asilamaya gecicez insallah
her iste bir hayir vardir diyorum sebebini bilmiyorum ama uzulmedimde simdi dusundugum insallah bir dahaki adetim zamaninda gelsin
hepinizi opuyorum canlarima.s.
:Saruboceq:Semihamm allah razı olsun:Saruboceq: allah kabul etsin inşallahh.Rabbim dualarını kabul etsin inşallahh:Saruboceq:
semıham saol yavrummm allah kabul etsın bu aradaa:))
semiha allah razı olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun mevlam bu mübarek günde duanı kabul eder güzelim
valla bende ank dayım ama calıstıgım için gitme fırsatım olmuyor.
Malum gdilecek saatlerde işteyim. Bizde oturdugumuz yerden dua edıyoruz inş. Herkesin duası kabul olur ıns.
Allah kabul etsin canım benim.:Saruboceq:
Nevroda inşallah sağlığına kavuşur.:Saruboceq:
Çiçekleri bende çok severim.ınsanı psikolojik olarak rahatlatıyolar.a.s
Benim balkonumda da menekşelerim var.:dance:
iyi yapmışsın canım....
rabbim dualarımızı kabul etsin aminn...
semihacım Allah razı olsun.. dualarınız kabul olur inş.. hepimiz toptan gebiş kalırız.. Şeniz Şeniz
öncelikle hayırlı olsun tatlişimkızlar dün yatağımızı değiştirdik.bizde modaya uyduk bazalı yatk aldık bide benim kocişin beli çok ağrıyor onun için özellikle değiştirdik beline uygun aldık....neyseki benim 1 odam boştu onu düzenledim eski yatağı oraya açtım bir misafir geldiğinde yatar diye ..benim koca dünden beri 2 yatak odası var birine acer karı lazım boşmu kalsın yatak korkar deyip duruyor maşallah yüz oldu söylüyor bende kızdığımı belli etmiyorum ama ağzımdan banada acer koca lazım sözü kaçar diye kendimide sıkıyorum böyle şeylere çok kızar bozulur şakayı kaka yapmak istemiyorum neyseki 4 gün yok ama gelince devam tabi buna bir çözüm bulmam lazım bir polin şart demi
tulin yawrum bu bomba haber haaa hadi inşallah:Saruboceq:iyiyim ebrucum sen nasılsın.. bende tam gelişmelerimi yazıcaktım... bugün 10. günümdü yarın tatil diye bugün gittim.. işe yarayacak 16*21 mm lik yumoşum varmış.. diğerleri küçük henüz 9 - 10 mm.. kıvama geleni çatlatalım dedi.. aldım vurdurdum bugün.. artıkk gün aşırı ilişki .. bakalım adet gelicek mi bu ay .. herşeyin hayırlısı kısmette varsa olur..
kızlar gogılda morfolojıyle ılgılı ne buldum bakın...GNC argınmax erkek için olanı kullanan erkeklerde morfoljı duzelmıs..ben eşie alıcam arastırdım 63 tl...sizde aratın gogılda bazı forumlarda yorumlar var...
bakın içinde neler var ayrı ayrı bunları kullanmaktansa 1 tablet halınde almaları baya faydalı..
Men's Arginmax
Miktar
90 Tablet
Kullanım Şekli
Beslenme desteği olarak, günde 2 kere 3 tabletin su ile alınması önerilir.
Extra Özellikler:
Arginmax,erkekler için bilimsel olarak formüle edilmiş fonksiyon artırıcı bir üründür.L-arjinin aminoasidi kan damarlarını açacak yeterli oksijen alınmasını sağlar ve cinsel-fiziksel performansın artmasına yardımcıdır.Formülü,ginkgo biloba ve ginseng gibi bitkisel destekler ile geliştirilmiştir.Arginmax,günlük yaşama destek sağlayacak A,C,E vitaminleri gibi antioksidanlar,B komplex vitaminlerinin tamamı ve erkek sağlığında önemli rol oynayan selenyum ve çinko mineralleri ile kuvvetlendirilmiştir.
--------------------------------------------------------
İÇİNDEKİLER
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU 100%
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg 100%
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU 100%
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg 100%
Riboflavin 1.7 mg 100%
Niacin (as Niacinamide) 20 mg 100%
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg 100%
Folic Acid 400 mcg 100%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg 100%
Biotin 300 mcg 100%
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg 100%
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg 100%
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg 100%
L-Arginine 3 g **
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg **
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg **
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg
ne bileyim canım ya.. iğneyi sağlık ocağında vurdurdum koldan vurduk.. doktora göbekten mi demiştim kalça da kol da olur dedi.. ilaçtada koldan deyince koldan vurduk.. hemşire de hadi hayırlısı olur inş emeklerin boşa çıkmaz diye dua etti.. kısmet canım bakalım.. benim adet gelirse 28 de gelcek.. elçinde varmış o da bugün vurdurmuş iğneyi.. inş bizle birlikte bi çok arkadaşımızın da güzel haberlerini alırız..
özellikle dr ların infertil erkeklere verdiği vıtamınlerin hepsi var...selenyum,çinko,e vitamini,ginseng ,l-argin...ben taktım yarın istinye parka gıdıp alcam bu urunden ..obur ay tedavı var hazırlıklı olalım ...
nix bebişim benim eşim kullandı o vitaminden ayrıca megamen de kullandı oda GNC nin ama malesef bi gelişme olmadı bıraktık size şifa olur inşallahbu bi ilaç değil...vitamin...:ecrin_bebek:
canım her işte bi hayır vardır:Saruboceq:merhaba kizlar ne guzel dualar etmissiniz cani gonulden amiiinn diyorum
benim asilama isim bu ay yatti malesef kizlar dun hemsireye haber vermistik ignelere basliycaz diye
bu gunde dr telefon ettik soyledik randevu almak icin yumoslara bakilicakti ya randevuyu verdi ben son anda burundan fisfis vardi onu sordum ne zaman basliycam diye megerse onceki adetimin 20. gunu baslamam gerekiyormus ben unutmustum randevuyu iptal ettiler
bu adetimin 20. gununde o ilaca basliycam sonraki adettede asilamaya gecicez insallah
her iste bir hayir vardir diyorum sebebini bilmiyorum ama uzulmedimde simdi dusundugum insallah bir dahaki adetim zamaninda gelsin
hepinizi opuyorum canlarima.s.
çook umutsuzsun dr ne dedi arkadaşlarla kıyaslayınca fena değil benim pek bilgim yok amakızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
tulinycim sağol canım valla bilmiyorum iyi bir dr varda bana mı denk gelmiyor anlamış değilim.eğer para bulup 40 yaşını aşmazsam tüp bebek denicez.çok umutlu değilim.doğal olarak korunmucam rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:
kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
tulinycim sağol canım valla bilmiyorum iyi bir dr varda bana mı denk gelmiyor anlamış değilim.eğer para bulup 40 yaşını aşmazsam tüp bebek denicez.çok umutlu değilim.doğal olarak korunmucam rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:
Arkadaşlar adetime daha 5 gün var ,ama az evvel iç çamaşırımda bir kaç damla kan gördüm..:1shok: Adetim başladıysa çok ilginç çünkü ne belim ağrıyor ne de karnım gaz yaptı,şişmedi de.Adet gördüğüm zamanlarki gibi şeyler yok...Belki yarın falan..Yani bu kadar erken beklemiyordum ki adeti...:1shok::bbo:kafamçokkarıştı
iyiyim ebrucum sen nasılsın.. bende tam gelişmelerimi yazıcaktım... bugün 10. günümdü yarın tatil diye bugün gittim.. işe yarayacak 16*21 mm lik yumoşum varmış.. diğerleri küçük henüz 9 - 10 mm.. kıvama geleni çatlatalım dedi.. aldım vurdurdum bugün.. artıkk gün aşırı ilişki .. bakalım adet gelicek mi bu ay .. herşeyin hayırlısı kısmette varsa olur..
kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
bademcim senin hormonlar altüst veya çok iyi
veya bu başka müjdeli haber:Saruboceq:
benim kafam baya karışıkkafamçokkarıştı
hayırlısı olsun yerimseniben
bademcim hayırlısı olsun bitanem... galiba hormonların hepten ters düz olmuş.bugun 53 günüm hala olamadım.keşke bende olsam yaaaaa(((((((((
badem bi süpriz olmasın cnmcım sana :CüvCüv:
btrl canım sen kacaeli nin neresinde oturuyosun?ben kocaeli gebzede oturuyorum.benim dr çok iyi canım.eğer gebze ye yakınsan sana tavsiye edebilirim
canım kocaeli izmitteyim ben.aslında paramız olsa anadolu sağlık merkezini istiyorum.senin dr un kim hangi hastanede canım .yinede aklımda olsun.
canım kusura bakma sayfalar çok uzun aklımda tutamıyorum sen rapor alamıyomusun raporla bedavaya hani alamıyosanda rabbim inşallah bi fırsat verirde denersin yada inşallah bi süpriz olurda parayı biriktirmeye kalmadan kucağına alırsın bebişin sonuçta nasip işi gün doğmadan neler doğar canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?