Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuliny elchin kizlar insallah bua ay guzel haberler aliriz sizdenminos canim bende tam hayirli olsun diycektim ama dedigin gibi vardir bundada bir hayir nasip
sevcan canim sende basliycaksin yakinda yanilmiyorsam ilkde tutturcan allahin izniyle

saol asicim inş canım.. hepimizin başına inş.. Şeniz

ay bu paranın gözü kör olsun.. :mymeka: inş beter ablacım heja gibi sende oğluşuna bi kardeş verebilirsin.. hakkınızda hayırlısı olsun.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tulin yawrum bu bomba haber haaa hadi inşallah :Saruboceq:

saolasın kuşum.. yarından itibare ful time çalışmalara devam artık.. bakarsın yapışıverirler.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin gelir bekletmeden

saol meryemcim.. hepimizinkiler gelir inş.. :Saruboceq:

:jeyyar::jeyyar:tüliinnn çook çalışş çatlatmışsındaaa

sen ne yaptın zambakım ilaç bitmiştir seninde.. iğne vurulmadın mı daha.. çalışacam yavrum mirak itme.. yerimseniben Şeniz

tabiki hayırlısı olsun canım:1hug:
bidahaki ay olur artık:1hug:
kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
bencede iyi canım....

bademcim senin yumoş çok erken 2 cm olmuştuya...yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olmak gerektiğine göre senin adetin bu ay erken gelmesi lazım....ama bu gelen adetmi orasını bilemeyiz:sm_confused:
hayırlısı olsun...

günaydın canlara.s.
bugün ilk günaydın bendena.s.

günaydın topiğin gülleriiiii nasılsınız dilerim herkez iyidir.iyi hafta sonları diliyorum herkezeee......

kızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da

Günaydın kızlarhihoyyyt
Çalışanlara kolay gelsinsengözlerimebaksanab
Evdekilere de iyi uykularmirmirmirmir

günaydınnn kızlarr a.s.

günaydın topiğin gülleriiiii nasılsınız dilerim herkez iyidir.iyi hafta sonları diliyorum herkezeee......
hekese günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları Şeniz Şeniz
kızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da
evet canım olabilir tabii
bende kullanmadım hiç ama
arkadaşlardan duyduğum kadarıyla

tuliny elchin kizlar insallah bua ay guzel haberler aliriz sizdenminos canim bende tam hayirli olsun diycektim ama dedigin gibi vardir bundada bir hayir nasip
sevcan canim sende basliycaksin yakinda yanilmiyorsam ilkde tutturcan allahin izniyle

evet asicim başlıyorum bende kısmetse inşallah
inşallah ilk aşılamamda tuttururuz

tatlım ben kullanıyorum klomen ama hiç böyle bi etkisini görmedim duymadımda yumurtalar oluşmaya başladığı zaman sancı olur ya belki onu hissediyosundur :sm_confused:

Günaydınn kızlarrrrr..Herkeze hayırlı sağlık dolu bir hafta sonu diliyoruma.s.:dance:
Ben boşuna demiyorum burası hayalet kasabası olmuş diye:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlaaaaar
sidelya kalmış tek başına
sidelyacım klomen ağrı yapabilir

Canım bendede oluyorrrr ..Yumoşlarr geliştiği için sancılarr normall sevin bencee:dance:

Canım hoşbuldukk iyiyim sen nasılsınn ŞenizBirazdan kaçar ben ev işleri beni beklerr bıktım artık hergün:dilcikar:

iyidir tatlım sana kolay gelsin

günaydın kızlaaaaar
sidelya kalmış tek başına
sidelyacım klomen ağrı yapabilir

günaydın hoş geldin canım evet ya malesef yanlızları oynuyorum ..ya ince ince agrı oluyor bazen inş hayır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…