tuliny elchin kizlar insallah bua ay guzel haberler aliriz sizdenminos canim bende tam hayirli olsun diycektim ama dedigin gibi vardir bundada bir hayir nasip
sevcan canim sende basliycaksin yakinda yanilmiyorsam ilkde tutturcan allahin izniyle
tulinycim sağol canım valla bilmiyorum iyi bir dr varda bana mı denk gelmiyor anlamış değilim.eğer para bulup 40 yaşını aşmazsam tüp bebek denicez.çok umutlu değilim.doğal olarak korunmucam rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:
tulin yawrum bu bomba haber haaa hadi inşallah :Saruboceq:
hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin gelir bekletmeden
:jeyyar::jeyyar:tüliinnn çook çalışş çatlatmışsındaaa
tabiki hayırlısı olsun canım:1hug:merhaba kizlar ne guzel dualar etmissiniz cani gonulden amiiinn diyorum
benim asilama isim bu ay yatti malesef kizlar dun hemsireye haber vermistik ignelere basliycaz diye
bu gunde dr telefon ettik soyledik randevu almak icin yumoslara bakilicakti ya randevuyu verdi ben son anda burundan fisfis vardi onu sordum ne zaman basliycam diye megerse onceki adetimin 20. gunu baslamam gerekiyormus ben unutmustum randevuyu iptal ettiler
bu adetimin 20. gununde o ilaca basliycam sonraki adettede asilamaya gecicez insallah
her iste bir hayir vardir diyorum sebebini bilmiyorum ama uzulmedimde simdi dusundugum insallah bir dahaki adetim zamaninda gelsin
hepinizi opuyorum canlarima.s.
bencede iyi canım....kızlarrrrrrrr doktrdan geliorrmmm 13mm olmuş iimii bilmiorm bişiiler söleynn lütfen 11.güüm bugun adetle beraber son adet tarihim 31mart yardmcı olun küçükmüüü klomen kullandmmm buay
bademcim senin yumoş çok erken 2 cm olmuştuya...yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olmak gerektiğine göre senin adetin bu ay erken gelmesi lazım....ama bu gelen adetmi orasını bilemeyiz:sm_confused:Arkadaşlar adetime daha 5 gün var ,ama az evvel iç çamaşırımda bir kaç damla kan gördüm..:1shok: Adetim başladıysa çok ilginç çünkü ne belim ağrıyor ne de karnım gaz yaptı,şişmedi de.Adet gördüğüm zamanlarki gibi şeyler yok...Belki yarın falan..Yani bu kadar erken beklemiyordum ki adeti...:1shok::bbo:kafamçokkarıştı
erkencisin fadiğim :asigim:________________________________________________________
günaydın canlara.s.
bugün ilk günaydın bendena.s.
Günaydın kızlarhihoyyyt
Çalışanlara kolay gelsinsengözlerimebaksanab
Evdekilere de iyi uykularmirmirmirmir
günaydınnn kızlarr a.s.
hekese günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları Şeniz Şenizgünaydın topiğin gülleriiiii nasılsınız dilerim herkez iyidir.iyi hafta sonları diliyorum herkezeee......
evet canım olabilir tabiikızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da
tuliny elchin kizlar insallah bua ay guzel haberler aliriz sizdenminos canim bende tam hayirli olsun diycektim ama dedigin gibi vardir bundada bir hayir nasip
sevcan canim sende basliycaksin yakinda yanilmiyorsam ilkde tutturcan allahin izniyle
kızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da
tatlım ben kullanıyorum klomen ama hiç böyle bi etkisini görmedim duymadımda yumurtalar oluşmaya başladığı zaman sancı olur ya belki onu hissediyosundur :sm_confused:
Günaydınn kızlarrrrr..Herkeze hayırlı sağlık dolu bir hafta sonu diliyoruma.s.:dance:
Ben boşuna demiyorum burası hayalet kasabası olmuş diye:dilcikar:
canım hoş geldinnnn nasılsın
kızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da
Canım hoşbuldukk iyiyim sen nasılsınn ŞenizBirazdan kaçar ben ev işleri beni beklerr bıktım artık hergün:dilcikar:
günaydın kızlaaaaar
sidelya kalmış tek başına
sidelyacım klomen ağrı yapabilir
Canım bendede oluyorrrr ..Yumoşlarr geliştiği için sancılarr normall sevin bencee:dance:
canım kocaeli izmitteyim ben.aslında paramız olsa anadolu sağlık merkezini istiyorum.senin dr un kim hangi hastanede canım .yinede aklımda olsun.[/QUOT
haklısın canım özel sigortan varsa asm de iyi ama yoksa biraz pahalı.:1no2:benim dr darıca devlet hastanesinde baş hekim yardımcısı.ama çokk iyi bir hekim kesinlikle tavsiye ederim.A.ÇAĞATAY :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?