Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sabah sabah bişey sorcammm...ben klomene başladım 2 gün önce arasıra kasıklarımda agrı oluyor bunun etkisi olabilir mi ilk defa kullanıyorum da

canım yumoşların büyüdüğü için ağrıyor.hihoyyytbenimde öyle olmuştu hatta ağrıdan oturamıyordum.:dance:

bu gün yanlız başladım yanlız bitiriyorum.............kızlar iyi tatiller.............hoşçakalın...........ALLAH a emanet olun inşş...........

Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek: :asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz

amin canım hadi gözün aydın gözümüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah bu sayfalardaki bebek isteyen herkes ordu gibi peşinden gelsin inşallah hamişlerle dolsun sayfamız canım hadi iyi bak kendine ve bebişe....

Canım benim ya
Tekrar tebrik ederim seni
Demek 1 taneymiş yeğenimiz
Olsun sağlıklı olsun yeterki
Darısı bizim başımıza

nevrommmm çok sevindimmm..hayırlı olsunn...gözünn aydınn...ne güzell bi duyguu.....allah hepimize nasip etsinn inşallahhh......öptümm senii güzell hamişimizz...

Nevomm canım benimm tekrar gözünaydınn Rabbim tamamına erdirsinn
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
Allaha emanet oll güzelll hamişimizz
öpüyorum senii sefiyomm:asigim:

Canım benim ya
Tekrar tebrik ederim seni
Demek 1 taneymiş yeğenimiz
Olsun sağlıklı olsun yeterki
Darısı bizim başımıza

nevrommmm çok sevindimmm..hayırlı olsunn...gözünn aydınn...ne güzell bi duyguu.....allah hepimize nasip etsinn inşallahhh......öptümm senii güzell hamişimizz...

Nevomm canım benimm tekrar gözünaydınn Rabbim tamamına erdirsinn
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
Allaha emanet oll güzelll hamişimizz
öpüyorum senii sefiyomm:asigim:

ayyyyy süperrrrrrrr yaaaaaaaa gözün aydınnn cok gselll maaaaaasaaaaallllaaaaaaaaahh

Canlarımmm çok teşekkür ediyorum. Şeniz Şeniz Şeniz İnşallah sizlerin de güzel haberlerini alacağız tez zamanda. Biriciğimle hep dua ediyoruz. Hep şükrediyoruz. Çok güzel bir duygu gerçekten. Ama Rabbim büyük sırayla gönderiyor yavrularımızı. İnşallah sizlerin de o güzel günleri yakındır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaaaaa sper bişii darısı basımıza saol cnm bnm yaaa nası bişii yaaa süper dğğlmiii

Sakınan göze çöp batar derler hani. kaydirigubbakcemile3Çekiyorum paratoner gibi. kaydirigubbakcemile3 Ben bir de grip oldum kızlar. :roflol:lülülülülülü İki gündür baya kötüydüm. Dün bebişimin kalp atışını duydum da serum gibi geldi çok şükür. :Saruboceq: İnsan kendini kollasa da oluyor işte böyle. Akacak kan nasıl kanda durmuyorsa biz de hasta olduk. Eşim bana çok iyi bakıyor. Hep uzanıyorum dinleniyorum. Herşeyimi yapıyor ediyor , bakıyor. Hasta olunca şok oldu. O kadar da iyi bakıyordum nasıl hasta oldun sen diyor. Bakmasam ne olur halin senin diyor. :roflol: Babam annem kızıyor. Sanıyorlarki bakmıyorum kendime , dikkat etmiyorum. Yüz felcinin üstüne grip de olunca baya kızdılar. Ama inanın çok iyi bakıyorum. Kısmet böyleymiş. :1rolleyes: Bir de salgın var sanırım. Başka hasta var mı aranızda bilmiyorum ama çok dikkat edin. Gerçekten çok sümüklü görüyorum çevremde. kaydirigubbakcemile3

ALLAH TAMAMINI EDRSN NEDİİM...MÜKEMMEL MASAALLAAH a.s. :1hug:

nevro canım gözün aydın kesinleşmiş bebeğin tek olduğu olsun canım rabbim ona uzun sağlıklı ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...:ecrin_bebek:

Canım Allahım onu bağışladı çok şükür. :Saruboceq: Hayırlısını vermiştir kesin. Ben ne gelirse ne olursa razıydım. Çok şükür ki incim benimle. :Saruboceq: Sen bu duyguyu yaşadın bilirsin. Hamile olmak çok farklı birşey. Artık nefes alışının bile başka bir önemi var sanki. Sen de diliyorum yeniden yaşarsın bu mukaddes duyguyu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum hayırlı olsun ınsallah..bebesını saglıkla sorunsuz bır sekılde al kucagına.. rabbım ıkınızıde korusun..allaha emanet olun..
kızlar herkese hayırlı haftasonları dılıyorum..

Tedaviden sonra birşeyin içine de giremez oldum. :roflol: Dombiş nevro. delikafadulden Gidip birşeyler almamız lazım. Bir hafta daha idare edecek hal kalmadı. İşe gitmek kabus oldu. -tatlicadiarzu- İzmir'de hava güzel görünüyor. Bismillah deyip kalkıp , yola koyulmalı. Ben size dediydim , fotoğrafımı da yolladıydım Hüsmen Dayı diye ama inanmadınız. :roflol: :roflol::roflol: Hadi Allaha emanet olun , öpüyorummmmmm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…